16 Απριλίου 2017

Η Ανάσταση που δεν ήρθε ποτέ!

                        Δημοσιογραφική επιμέλεια Φωτοδημοσιογραφίας : Μανώλης Μάνου

 



Η Ελλάδα βαδίζει με ρυθμούς πολιτικού «ζόμπι»
στην τελευταία ταχύτητα της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. πανηγυρίζει για τα «αιματοβαμμένα» πλεονάσματα.

Του Κώστα Τσιτούνα

Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του πανηγυρίζουν που υπέγραψαν «ματωμένα» πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2023, αισθάνονται ικανοποιημένοι που δέχθηκαν επιπλέον φόρους και περικοπές για μετά το 2019 και θεωρούν τεράστια πολιτική επιτυχία ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, αλλά χωρίς να ξαναδώσει χρήματα...

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. μη έχοντας κάτι άλλο να επιδείξουν στα δύο χρόνια διακυβέρνησης, επιχειρούν να μας πείσουν ότι η πλήρης υποταγή της Ελλάδας στο... γερμανικό άξονα είναι σωτήρια για τον τόπο.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει υπενθυμίζω ότι τη Μεγάλη Πέμπτη, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι παραμένει σε στενή επαφή με τους Ευρωπαίους φίλους για το θέμα της Ελλάδας, προσβλέποντας στους Ευρωπαίους να βοηθήσουν τη χώρα μας. Το ΔΝΤ, είπε, μπορεί να διαδραματίσει υποστηρικτικό ρόλο και θα «προσεγγίσουμε οποιαδήποτε μελλοντική συμφωνία με ανοιχτό μυαλό».

Πόσο πιο σαφές να το κάνει;

Ο «υποστηρικτικός ρόλος» υποδηλώνει ξεκάθαρα πως λεφτά τέλος από ΗΠΑ, παρά τους βερμπαλισμούς του Πάνου Καμμένου περί νέου σχεδίου Μάρσαλ με... δολάρια από… Αμέρικα.

Παρά το ιστορικό δεδομένο ότι η Ελλάδα στις δύσκολες περιόδους παρέμεινε όρθια δεμένη στο άρμα των ΗΠΑ, ο κ. Τσίπρας και η παρέα του αποφάσισαν να... παίξουν στα ζάρια το μέλλον της χώρας και να πάνε με την πλευρά του Σόιμπλε και της Μέρκελ.

Το «γιατί» άγνωστο...

Το σίγουρο είναι πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέτει εκτός το μοναδική πλευρά που επιθυμούσε κούρεμα χρέους, το ΔΝΤ.
Ο κ. Τσίπρας τοποθετεί την Ελλάδα στην απόλυτη εποπτεία - επιτροπεία της Γερμανίας μόνο επειδή η Καγκελαρία του διασφαλίζει την πολιτική του επιβίωση μέχρι το 2019, σε αντίθεση με τον αμερικανικό παράγοντα που θεωρεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απολύτως αναξιόπιστο συνομιλητή.

Δυστυχώς όσοι ευελπιστούν ότι η... Ανάσταση θα έρθει μετά τις Γαλλικές και τις Γερμανικές εκλογές πλανώνται πλάνην οικτράν...

Η Ανάσταση δεν θα έρθει ποτέ!

Η Ελλάδα έχει μπει σε καθεστώς μόνιμης εσωτερικής υποτίμησης και στασιμοχρεοκοπίας.

Το σχέδιο του... γερμανικού άξονα για την επιβίωση της Ελλάδας και των χωρών του Νότου έχει ήδη αποφασιστεί και είναι γνωστό: Ευρώπη πολλών ταχυτήτων με την Ελλάδα στην τελευταία ταχύτητα.

Ο φτωχός συγγενής δηλαδή, με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.

Το σκληρό νόμισμα του ευρώ θα σπάσει σε mini euro προκειμένου να επιτευχθεί νομισματική υποτίμηση και η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη με συσσίτια, επιδόματα ανεργίας και κάρτες σίτισης.

Όσοι αρνούνται να το δουν, είναι απλά αιθεροβάμονες.

Αυτό ακριβώς το μοντέλο το είχε περιγράψει πρώτος, ο οικονομικός «μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Μόνο που ο Γιάνης με ένα «ν» επιχείρησε να το επιβάλλει μια κι έξω, με έναν πόνο...

Για την ιστορία και μόνο υπενθυμίζω ότι ο Βαρουφάκης ήταν ο άνθρωπος που έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη ούτε το ΔΝΤ, ούτε τα λεφτά του Ταμείου, ενώ στο περίφημο σχέδιό του με τις «υποσχετικές» πληρωμών μισθών και συντάξεων, περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια την απόλυτη φτωχοποίηση της Ελλάδας.

Παρά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επί δύο χρόνια, ο κ. Τσίπρας κάνει ομόκεντρους κύκλους γύρω από το σχέδιο Βαρουφάκη!

Είναι γνωστόν τοις πάσι πως άλλο σχέδιο ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει.

Κατά διαβολική σύμπτωση αυτή την εξέλιξη επιθυμούσε εξ´ αρχής και ο αποκαλούμενος «αρχιτέκτονας του χάους», Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αν λοιπόν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα:

Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για... Aνάσταση δεν εννοεί την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, εννοεί την παραμονή της χώρας σε μια «ταχύτητα», έστω κι αν πρόκειται για την τελευταία.

Είναι προφανές πως είναι άλλο πράγμα η Ανάσταση κι άλλο πράγμα η ζωή των «Ζόμπι», των ζωντανών - νεκρών!




newsbomb.gr

 Λογοκρισία του μαυρου τροικανού καθεστώτος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου