21 Απριλίου 2017

Αύξηση-σοκ των θανάτων στον Βόλο – Βολιώτη ξεσηκώσου!



 
 
Σοκ στη Μαγνησία: 780 θάνατοι μέσα στο πρώτο μόνο τρίμηνο του 2017. Στους επίσημους καταλόγους των ληξιαρχείων, κατά τις πρώτες 90 ημέρες καταγράφονταν καθημερινά σχεδόν 8 θάνατοι.

Το έτος 2016 είχε χαρακτηριστεί «μαύρη χρονιά», εξαιτίας του αριθμού των θανάτων συνανθρώπων μας. Η Μαγνησία θρήνησε το 2016 την απώλεια 2.187 ανθρώπων. Και συνεχίζει να θρηνεί, από τη στιγμή μάλιστα που μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους έχει ήδη καταγραφεί αριθμός θανάτων ίσος με το ένα τρίτο των απωλειών ολόκληρης της περσινής χρονιάς.
 
Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους έχει ήδη καταγραφεί αριθμός θανάτων ίσος με το ένα τρίτο των απωλειών ολόκληρης της περσινής χρονιάς.

Το σοκαριστικό είναι ότι οι θάνατοι δεν αφορούν μόνο σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Στον «μαύρο» κατάλογο συμπεριλαμβάνονται νέοι άνθρωποι, 30, 40 ή και 50 ετών, που δεν αντιμετώπιζαν απαραίτητα κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα -στις 10 Απριλίου- στοιχεία των ληξιαρχείων της Μαγνησίας, που βρίσκονται αναρτημένα στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών, η μείωση του πληθυσμού συνεχίζεται στον νομό Μαγνησίας.

Για το πρώτο τρίμηνο του 2017 οι θάνατοι που καταγράφηκαν αφορούν σε 780 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 456 απώλειες καταγράφηκαν στο ληξιαρχείο Βόλου.
Τραγικό ότι οι γεννήσεις, το ίδιο διάστημα, τους τρεις πρώτους μήνες του νέου έτους είναι μόλις 265. Για κάθε τρεις θανάτους, μόνο ένας άνθρωπος έρχεται στη ζωή.

Η μείωση του πληθυσμού, που προκύπτει μέσα από τον δυσανάλογο αριθμό γεννήσεων και θανάτων, συντελείται την τελευταία τουλάχιστον τριετία.

Το 2016, ο αριθμός των θανάτων στη Μαγνησία ανήλθε στους 2.187, ενώ μόλις 872 ήταν οι γεννήσεις νέων ανθρώπων. Για κάθε 2,5 θανάτους στην περιοχή, μόνο ένας άνθρωπος έβλεπε το φως της ζωής.

Το 2015 έφυγαν από τη ζωή 2.293 άτομα, το 2014 2.206 και το 2013 έφυγαν 1.430 άνθρωποι. Το κενό δεν αναπληρώθηκε από γεννήσεις. Το 2015 καταγράφηκαν 935 γεννήσεις (μία γέννηση ανά 2,3 θανάτους), το 2014 σημειώθηκαν 939 γεννήσεις (αναλογία 1:2,34) και το 2013 747 γεννήσεις (αναλογία 1:1,9).

πηγή: Ταχυδρόμος triklopodia.gr
Ένα ακόμα “πανέμορφο” ηλιοβασίλεμα. Οι επιστήμονες λένε όσο περισσότερα τα αιωρούμενα σωματίδια, τόσο πιο χρωματιστά τα ηλιοβασιλέματα…

Να πούμε τι φταίει; Να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους;

  1. Η ΑΓΕΤ με τις νέες τακτικές καύσεις της που θέλει να τις κάνει ακόμα πιο οξικές
  2. Αυξήθηκαν απ’ αρχές μνημονίων οι Χημικοί Αεροψεκασμοί πανελληνίως, αλλά κάποιες περιοχές δείχνουν να έχουν “ιδιαίτερη μεταχείριση”, μια από αυτές ο Βόλος. Το γιατί; Ρωτήστε το ΓΕΑ και ρωτήστε τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
  3. Πολλές κεραίες κινητής μέσα στην πόλη, πολλές εκ των οποίων είναι και κρυφές. Όλα αυτά λειτουργούν αθροιστικά, μαζί με τις κεραίες του ΟΤΕ και του ASTRA TV στην καρδιά της πόλης.
  4. Το “δώρο” του Μπέου, το free wifi σχεδόν σε όλη την πόλη του Βόλου. Όπως είχαμε γράψει και παλιά, όταν αυτό άρχισε να λειτουργεί στα Τρίκαλα, σημειώθηκε αύξηση του καρκίνου. Πρόκειται μάλιστα για την ίδια εταιρεία, η οποία, φυσικά, διαβεβαιώνει ότι τα όρια είναι “ασφαλή”. Είναι όμως έτσι; Όλο και περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι, αφενός ακόμα δεν είναι σίγουρα τα ασφαλή όρια, αφετέρου το wifi ΠΡΈΠΕΙ έτσι κι αλλιώς να κλείνει την ώρα του ύπνου.
Έχεις δυο επιλογές: Ή αντιστέκεσαι και συμμετέχεις ενεργά ώστε όλα αυτά να σταματήσουν, ή συμμετέχεις ενεργά στη… μείωση πληθυσμού!


nea.allnewz
 triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου