19 Μαρτίου 2017

KANTE AYTH THN ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ facebook ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ;

KANTE AYTH THN ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ facebook  (από  το προφίλ σας) 


Λογοκρισία στο Facebook; Ποιος να το περίμενε; Μόνο όλος ο κόσμος... - Κεντρική Εικόνα


Όλα όσα έχουμε στις ενημερώσεις μας γίνονται δημόσια από αύριο. Ακόμα και τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί ή οι φωτογραφίες. Δεν κοστίζει τίποτα για μια απλή αντιγραφή και επικόλληση, καλύτερα ασφαλής παρά λυπημένος. Το κανάλι 13 μίλησε για την αλλαγή στην πολιτική απορρήτου του Facebook.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δεν δίνω στο facebook ή οποιαδήποτε πρόσωπα που συνδέονται με το facebook την άδεια να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες μου, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και το μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, ειδοποιώ το Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και εμπιστευτικό.Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τιμωρείται από το νόμο (ucc 1-308-1 1 308-103 και το καταστατικό της Ρώμης). Σημείωση: το facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα. Όλοι οι πολίτες πρέπει να ποστάρουν ένα σημείωμα όπως αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Αν δεν δημοσιεύετε μια δήλωση, τουλάχιστον μία φορά,από άποψη τακτικής θα επιτρέπετε τη χρήση των φωτογραφίων σας, καθώς και των πληροφοριών που περιέχονται στις ενημερώσεις κατάστασης. Δεν συμμερίζομαι κάτι τέτοιο. 

Αντιγραφή και επικόλληση για να είμαι στην ασφαλή μεριά.


fyllokaiftero1.blogspot.com
 Φωτο σκίτσο:Fterografos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου