30 Μαρτίου 2017

(ΦΩΤΟ) «Οργιάζει» το παρεμπόριο στη λαϊκή της Τούμπας-Στις άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδος τι γίνεται που είναι το κράτος "του Τσίπρα";

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || mylonasthan@gmail.com

Από ρούχα ή είδη σπιτιού, μέχρι και τρόφιμα όπως λάδια, μέλι, κάστανα και κουλουράκια μπορείς να βρει κανείς να πωλούνται παράνομα στις παρυφές της λαϊκής αγοράς της Τούμπας, που διεξάγεται κάθε Τετάρτη.

Οι αυτοσχέδιοι πάγκοι στήνονται κάθε εβδομάδα κατά μήκος της Γρ. Λαμπράκη στο ύψος της Αγ. Βαρβάρας, με τους παράνομους πωλητές να έχουν παρκαρισμένα δίπλα τα οχήματα τους τα οποία τα μετατρέπουν σε αποθήκες των προϊόντων τους.



Το πλέον επικίνδυνο για τους καταναλωτές είναι ότι πωλούνται τρόφιμα όπως ελαιόλαδα αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Οι παράνομοι πωλητές, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική ένδεια των καταναλωτών που ψάχνουν τα φθηνότερα προϊόντα θησαυρίζουν σε βάρος των νόμιμων πωλητών.

Σύμφωνα με καταγγελίες νόμιμων εμπόρων η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια ενώ επισημαίνουν ότι οι παράνομοι γνωρίζουν από πριν ποτέ θα γίνουν οι έλεγχοι και δεν βγαίνουν από τα αυτοκίνητα τους.

Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους τους εποπτικούς οργανισμούς απ ότι όμως φαίνεται δεν δίνεται οριστική λύση.

Με πληροφορία απο: THESSNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου