14 Μαρτίου 2017

Οι απατεώνες...


Έλενα Χαντζή


Απρίλιος του 2016... Ο μέγας επαναστάτης καρεκλοκένταυρος Ευκλείδης Τσακαλώτος απειλεί με παραίτηση προσωπικά την Δρακουλεσκου τονίζοντας κατά λέξη..

«Αν πέσει κάτω από τα 9.100 ευρώ εγώ θα πάω στο Μαξίμου και θα παραιτηθώ στον Τσίπρα. Μετά θα πάω στη Βουλή και θα καταψηφίσω».

Μάρτιος του 2017.. Λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα, σκέφτηκε ο Ευκλείδης κλείνοντας το μάτι στην Τρόικα η θεσμούς η αλλιώς ομάδα κρούσης των τοκογλύφων εκβιαστών συμφωνώντας και βάζοντας την υπογραφή του ελαφριά την καρδιά στην εξόντωση του ελληνικού λαού!

Μπορεί πέρυσι μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες χωρίς παιδιά με μηνιαία εισοδήματα των 500 ευρώ να την γλύτωσαν από τη μείωση του αφορολογήτου από τα 9.500 ευρώ στα 8.636 ευρώ, ωστόσο πλέον θα φορολογηθούν και αυτοί.

Σήμερα ένα φορολογούμενος μισθωτός χωρίς παιδιά με ετήσιο εισόδημα 10.000 ευρώ καταβάλει φόρο εισοδήματος 300 ευρώ. Με αφορολόγητο 5.900 ευρώ, θα κληθεί να πληρώσει φόρο 902 ευρώ!

Έτσι λοιπόν από το περιβόητο «με όλους τους τρόπους, σε όλους τους τόνους, έχουμε δεσμευθεί ότι δεν θα δεχθούμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητας», του μεγαλύτερου απατεώνα πολιτικού που έχει βγάλει αυτός ο τόπος Αλέξη Τσίπρα.

Φτάσαμε στο «για κάθε ευρώ επιβάρυνσης από τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα προτείνουν οι δανειστές μας -και για τις οποίες προεξοφλώ ότι δεν είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γι' αυτό- θα υπάρχει κι ένα ευρώ αντίστοιχης ελάφρυνσης από τις μεταρρυθμίσεις που θα προτείνουμε εμείς».

Και καταλήξαμε στο φορολογικό θάνατο των πιο αδύναμων και ασθενέστερων στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας.

Όσο για την υπόσχεση πως θα υπάρχει αντίστοιχη ελάφρυνση μέτρων αντιμέτρων ποιος έχει αυταπάτες ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να υλοποιήσει την υπόσχεση του;

Διότι μιλάμε για έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο ψεύτη που οι ψυχίατροι του μέλλοντος θα πρέπει να ασχοληθούν εξονυχιστικά με την περίπτωση του!

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εδώ και δυο χρόνια έχει σκαρφιστεί τα πιο απίθανα ψέματα για να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία

Έναν άνθρωπο που κατάφερε να περάσει το σκληρότερο μνημόνιο στην ιστορία της χώρας χωρίς να ανοίξει μύτη!



Έλενα Χαντζή: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου