30 Μαρτίου 2017

Ο Πολάκης διατάζει τους καρκινοπαθείς του Βόλου να πεθάνουν γιατί είναι υπεράριθμοι

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο «σύντροφος» Πάνος, το μπλουζάκι του Ζουράρι και το... ΠΑΣΟΚ



Ο υφυπουργός κ. Πολάκης έκανε λόγο χθες στη Βουλή  για μαύρη προπαγάνδα σε ό,τι αφορά το Νοσοκομείο του Βόλου και υπεραμύνθηκε της απόφασης του διοικητή του ιδρύματος να γίνει έλεγχος στις δαπάνες, μετά, όπως είπε, τη διαπίστωση ότι αυτές -ειδικά για τη μονάδα χημειοθεραπείας- είχαν εκτιναχθεί στα ύψη. Συγκεκριμένα είπε ότι πέρσι το συγκεκριμένο τμήμα κατανάλωσε τον μισό προϋπολογισμό του Αχιλλοπούλειο σε φάρμακα, ενώ μεγάλες δαπάνες παρατηρήθηκαν και φέτος,

«Αυτή η μονάδα χημειοθεραπείας σε ένα χρόνο, το 2016, κατανάλωσε τον μισό προϋπολογισμό του νοσοκομείου. Από τα 5 εκατ. ευρώ κατανάλωσε τα 2,5 εκατ. Φέτος, το πρώτο τρίμηνο του 2017, γίνεται το ίδιο και ο διοικητής του νοσοκομείου είδε την εκτίναξη αυτή. Να μην το ψάξει; Να μην το ερευνήσει; Και βγάζουν ανακοινώσεις από δεξιά μέχρι πολύ αριστερά ότι καταστρέφουμε την Υγεία.

Δεν σταματάμε το δούλεμα; Μαζεύτηκαν όλα τα περιστατικά της χώρας στον Βόλο; Υπάρχει τοπική συγκέντρωση εκεί; Είναι δυνατόν όλοι οι ασθενείς της χώρας να κάνουν μονοκλωνικά αντισώματα στον Βόλο; Ας ηρεμήσουμε λίγο και να σταματήσει η μαύρη προπαγάνδα, λες και δεν έχουμε εμείς ευαισθησία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.
Τέλος ο αναπληρωτής υπουργός παρουσίασε στην επιτροπή της Βουλής τις υπερδιπλάσιες δαπάνες για κάθε ασθενή σε σχέση με άλλα νοσοκομεία της χώρας.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου