30 Μαρτίου 2017

Νέες μειώσεις στις συντάξεις! Η πολλοστή προδοσία από τον “Ελπίδα έρχεται” συμφωνήθηκε πριν λίγο!!!













Πριν λίγη ώρα η κυβέρνηση της Ελπίδας έρχεται κατέληξε σε μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές της χώρας μας. Η ΕΕ και το ΔΝΤ κατέληξαν σε μια συμφωνία για την εφαρμογή σημαντικών μεταρρυθμίσεων στις συντάξεις και τον εργασιακό τομέα (διάβαζε “τις περικοπές των μισθών”), όπως ανάφερε το Reuters επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις συνομιλίες.

Μια συμφωνία με την Ελλάδα για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα άφηνε την πόρτα ορθάνοιχτη για την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων για τη συνέχιση της χρηματοδοτικής στήριξης της χώρα στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 7 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ανέφερε νωρίτερα αυτό το έτος, ότι το ΔΝΤ είναι υπερβολικά απαισιόδοξο σχετικά με την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα. Το ΔΝΤ απείλησε τότε να μην συμμετάσχουν σε ένα τρίτο σχέδιο διάσωσης.

Ο «Ελπίδας Έρχεται», ξαναχτυπά όλους τους ιθαγενείς Έλληνες την στιγμή που η χώρα δεν τους ανήκει, ενώ οι ιθαγενείς οραματίζονται την ανύπαρκτη Ελπίδα που δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην ξεπουλημένη χώρα τους.
Άραγε πόση κοροϊδία, πόσο ξεπούλημα και πόσο ξεφτιλισμό αντέχετε;;; Λέτε ότι θα σταματήσει η βία εεε;;

Μάλλον έχετε πολλά βίτσια και αγαπάτε την βία…γούστα είναι αυτά και να τα σεβαστείτε!!!
KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Μέσω του triklopodia.gr
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου