12 Μαρτίου 2017

Αν και το 4ο Ράϊχ τυπώνει χάρτινο νόμισμα και με αυτό έχει κατακτήσει την Ευρώπη, Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ




Το 4ο Ράϊχ τυπώνει χάρτινο νόμισμα στην Φραγκφούρτη και με αυτό έχει κατακτήσει την Ευρώπη, επιβάλλοντας απέραντη φτωχοποίηση και δυστυχία. Αλλά όπως πρίν από 73, όταν είχε καταλάβει τη μισή Ευρώπη και την Ελλάδα με τα πάντζερ και την Γκεστάπο και στο τέλος ηττήθηκε, έτσι και τώρα πλησιάζει η ώρα που οι Γερμανοί θα φύγουν οριστικά και ελπίζουμε αμετάκλητα. «Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια και ξέρουν αυτοί το γιατί«, είχε πεί κάποτε ο Τσώρτσιλ. Και σκέφτεται κανείς πόσο δίκιο είχε.

Η νίκη του δεδηλωμένου εχθρού των Γερμανών, του Ντόναλντ Τράμπ στις ΗΠΑ, η καταστροφική οικονομική πορεία της Ευρώπης και ειδικότερα της Ευρωζώνης, η άνοδος του ευρωσκεπτικισμού,το Brexit, οι αναμενόμενες ανατροπές από τις εκλογές σε Γαλλία, Ιταλία,Ολλανδία και αλλού,σηματοδοτούν τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται ορμητικά.

Στα τέλη του τρέχοντος Ιουλίου και Αυγούστου, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει 8 δις  και συνολικά 11,3 δις το 2017 και αυτό είναι αδύνατο να το πετύχει χωρίς να βάλλει πολύ βαθιά το νυστέρι σε περικοπές μισθών, συντάξεων, κρατικών δαπανών, και παράλληλα να ξεπουλήσει μεγάλα κομάτια της δημόσιας περιουσίας. Πόσο όμως μπορεί να προκαλείται ο ελληνικός λαός με τέτοια εξωφρενικά μέτρα που ούτε η Χιτλερική Γερμανία δεν τόλμησε να πάρει ; Πόσο αίμα μπορεί να αντληθεί από μια ημιθανή χώρα; Πόσο ακόμα θα αντέξει αυτός ο λαός τα πανδεινα χωρίς να ξεσηκωθεί και το αίμα να κυλήσει στους δρόμους; Πόσο ακόμα θα ανέχεται τον δοσιλογισμό των κατοχικών ΜΜΕ και την ανοησία των όποιων ψεκασμένων;

Το Βερολίνο δεν κάνει πίσω. Παραμένει άτεγκτο στις απαιτήσεις του και καιροφυλακτεί για να εφαρμόσει το σχέδιο Σόϊμπλε για το Grexit, με τη δημιουργία μια στενά ελεγχόμενης σκληρής ευρωζώνης χωρίς την Ελλάδα και άλλες περιφεριακαές χώρες. Αυτό είναι το τελευταίο σχέδιο του 4ου Ράϊχ όπου ελπίζει να συμπαρασύρει μαζί του, προφανώς  ως υποχείριο του, τη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία. Πολύ απίθανο να τα καταφέρει, αλλά αν αυτό συνεπάγεται την  απαλλαγή της Ελλάδας από τη Βερολινέζικη θηλειά,τόσο το καλύτερο για εμάς. Το 4ο Ράϊχ, με ή χωρίς τη συμμετοχή της Γαλλίας, έχει ως πρώτιστο μελημά του τώρα να λύσει τις  διαφορές του με τον νέο πλανητάρχη στις ΗΠΑ. Ο οποίος αντίθετα με τους προκατόχους του, τα βρίσκει με τη Ρωσία του Πούτιν, που αποτελούσε και τον κατασκευασμένο χρήσιμο αντίπαλο της Νέας Τάξης.

Το δυσάρεστο για  το πάντα βουλιμικό Βερολίνο είναι ότι τώρα πια, δεν υπάρχουν οι Ομπάμα-Κλίντον για να επιβαλλουν τη διατήρηση της ευρωζώνης και ειδικότερα την παραμονή της χώρας μας μέσα στη νεκρική αγκαλιά της. Ο νέος πλανητάρχης το έχει ξεκαθαρίσει. Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ και το πρόβλημα του χρέους μας οφείλει να το λύσει η Γερμανία.Αλιώς θα βρεθούν εναλλακτικές λύσεις. Κοντολογίς, το Grexit και η μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα είναι σήμερα πολύ κοντά. Η ώρα για την έξοδό από την ευρωφυλακή, την ανάκτηση του εθνικού μας νονίσματος, την ανάσταση της χώρας πλησιάζει.

Και όμως.Την ώρα που ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί και η χώρα αυτοκτονεί, κυβερνώντες, αντιπολιτευόμενοι και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, επιμένουν στο «πάση θυσία στο ευρώ». Δεν έχουν αντιληφθεί ότι άλλαξε ο ρους της ιστορίας. Θα το καταλάβουν σύντομα, αλλιώς θα το πληρώουν πολύ ακριβά. Η ώρα της δραχμής είναι κοντά. Όμως, αυτό δεν πρέπει να γίνει άναρχα, αλλά με σχέδιο και συντεταγμένο τρόπο. Αυτή είναι η μοναδική εναλλακτική λύση για την ανάταση και ανάσταση της πατρίδας.



     Με πληροφορία απο: odosdrachis.gr -  Τίτλος σχόλιο: Μανώλης Μάνου
                                         fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου