30 Μαρτίου 2017

Ο γενοκτόνος Μουζάλας προσφέρει με τον ιδρώτα και το αίμα των Ελλήνων : Ηλεκτρονική κάρτα και μισθό 400 ευρώ στους λαθροεισβολείς του Πακιστάν Αφγανιστάν κ.α


Μουζάλας: Ηλεκτρονική κάρτα και μισθός δώρο στούς λαθροεισβολείς χωρίς να εργάζονται

Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 10:07
Μουζάλας: Ηλεκτρονική κάρτα και μισθός 400 ευρώ στους «μετανάστες»



Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας,


ανακοίνωσε πως σύντομα οι μουσουλμάνοι «μετανάστες και πρόσφυγες» θα αποκτήσουν ηλεκτρονική κάρτααντί άδειας διαμονής σύντομα οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας, όπως ανακοίνωσε στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μουζάλα, το υπουργείο θα προχωρήσει σε πλήρη καταγραφή, μέχρι το Πάσχα, όλων των «προσφύγων και μεταναστών» που βρίσκονται στην χώρα, ενώ ένας από τους στόχους είναι μέχρι την άνοιξη να καταργηθούν τα συσσίτια και να δίνονται 400 ευρώ ανά οικογένεια για διατροφή!!!
Τέλος, το υπουργείο προγραμματίζει μέχρι τον Απρίλιο να προκηρύξει 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα, τις οποίες θα διαχειρίζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι θέσεις αυτές θα προστεθούν στο πρόγραμμα των 20.000 ατόμων που υλοποιεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Εν ολίγοις οι μουσουλμάνοι μπαίνουν σε διαμερίσματα Ελλήνων, εν αρχή άδεια.
Μάλιστα αυτές τις ημέρες, ο κ Μουζάλας γνωστοποίησε πως «σε συνεργασία με τον δήμο Λιβαδειάς έχουν βρεθεί διαμερίσματα για τη φιλοξενία προσφύγων αντί για καμπ», ενώ αντίστοιχο θα είναι και το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει από το νέο έτος στην Κρήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου