29 Μαρτίου 2017

ΓΕΡΑΣΕ…ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΣΕ….ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ! ΣΟΥΖΑ ΟΙ 2 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΈΒΛΕΠΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΉΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ…! Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – ΛΥΣΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

simitis skai
Ο πολιτικά, και όχι μόνο,  φυγόδικος πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ιστορίες» και τους δημοσιογράφους Σία Κοσιώνη(στην νύφη του Κ.Μητσοτάκη)  και το γωστό παπαγάλο) Παύλο Τσίμα, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από 13 χρόνια και την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία.

 ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Ο Κώστας Σημίτης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τον τρόπο που γίνεται η διαπραγμάτευση, εκτιμώντας ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές. Είπε ότι φοβάται το ατύχημα και τον τρόπο που γίνεται η διαπραγμάτευση.

ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι «η καταπολέμηση της διαφθοράς δεν γίνεται με εξεταστικές».

Μεταξύ άλλων ο Κ. Σημίτης ο ανθρωπος που κατέστρεψε την χώρα, ο γερμανοτραφής γερμανόφιλος ο σοσιαληστής,  αναφέρθηκε στην τρέχουσα αξιολόγηση, την κυβέρνηση, τον κίνδυνο του Grexit, τα ελληνοτουρκικά, τα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, τα λάθη που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο και την Κεντροαριστερά.

Με φωτο, τίτλο, πληροφορία απο το makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου