20 Φεβρουαρίου 2017

(ΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!) : ΠΑΙΔΕΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! Βία και ένταση έξω από δημοτικό σχολείο – Αρνούνται να δεχθούν ( λάθρο) προσφυγόπουλα (video)



΄Ωστε αυτοί που δεν θελουν τα λαθροπιθήκια και ΟΧΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ", ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!

Είστε και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ, πανάθεμά σας... 
Ρε τη λέξη "πεδίο μάχης"... την κάνατε "ΠΑΙΔΕΙΟ";


Ξανά άντε στε να γαμηθείτε ΑΙΔΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!


              Καλλιόπη Σουφλή 
Αναλύτρια δημοσιογράφος ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ


Υ.Γ. Όταν κάποιοι αντιληφθούν πως η παρουσία (γενικώς) της Χ.Α. σε κοινωνικές εκδηλώσεις αντίδρασης, αποσκοπεί στην ευχέρεια του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, να ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΣΕ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ, τότε θα καταλάβετε και τον ρόλο του κόμματος.... ακριβώς όπως και του ΚΚΕ... και τα δυο, μαξιλαρακια του συστήματος της ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".

Ιστορικά, τα άκρα, ήταν ανέκαθεν οι νεροκουβαλητάδες του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


vraiokastro


Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. 



Με αφορμή τα προσφυγόπουλα που θα παρακολουθούσαν τα μαθήματα στο  1ο Δημοτικό Σχολείο στο Ωραιόκαστρου ακροδεξιοί και αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ένταση και επεισόδια οι οποίοι με τα ρατσιστικά συνθήματα ζητούν να μην παρακολουθήσουν το σχολείο, το απόγευμα, 9 μικρά προσφυγόπουλα από την δομή φιλοξενίας Αλεξίλ.



Μάλιστα την παρασκευή που μας πέρασε ακροδεξιοί  είχαν δεθεί στα κάγκελά του σχολείου, ενώ  σήμερα επανεμφανίσθηκαν δριμύτεροι έξω από το σχολείο, φωνάζοντας συνθήματα μίσους κατά των μικρών προσφυγόπουλων. 

Την ίδια στιγμή, μια ομάδα αντιεξουσιαστών  είχε συγκεντρωθεί λίγα μέτρα πιο πέρα, έχοντας μπροστά της άνδρες των ΜΑΤ, προς αποφυγή σοβαρών επεισοδίων.


Οπως έγινε γνωστό, η ομάδα των ακροδεξιών προπηλάκισε την δημοσιογράφο της ΕΡΤ 3 αλλά του Σκάι, όταν εκείνη πήγε να κάνει ζωντανή σύνδεση μπροστά στη πόρτα του σχολείου, τον οποίο είχαν καταλάβει τα φασιστοειδή.


Η αστυνομία προς το παρόν παρακολουθεί και δεν επεμβαίνει, δρώντας πυροσβεστικά. Ομως η απάθεια αυτή, αποθρασύνει τους ολιγάριθμους ακροδεξιούς. 




https://youtu.be/J8GIrIwlqbs

Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου