13 Φεβρουαρίου 2017

Δειτε τι είπε το Τσιράκι των Γερμανών, του Σημίτη, του Σαμαρα,του Τσίπρα,των τραπεζών : "Η δραχμή θα είναι η απόλυτη καταστροφή - Θα γίνουμε Βόρεια Κορέα












Παρουσιάζοντας την «Ενδιάμεση Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη Νομισματική Πολιτική» στα μέλη της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος εξέφρασε  την άποψή του η οποία είναι και άποψη των γερμανών αφεντικών του- του ΣΌΙΜΠΛΕ, ότι τα πράγαματα θα γίνουν χειρότερα αν καθυστερήσει η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

«Δεν υπάρχει ορθολογική επιλογή μεταξύ ολοκλήρωσης της αξιολόγησης τώρα ή αργότερα.

Αργότερα οι συνθήκες θα είναι πολύ χειρότερες.
 Αργότερα ίσως θα είναι πολύ αργά».

Κάλεσε δε τόσο την κυβέρνηση όσο και τους πιστωτές «να κάνουν ένα βήμα πίσω. Δεν νοείται, μετά τις τόσες προσπάθειες, τις θυσίες και την ήδη επιτευχθείσα προσαρμογή, αποτυχία», τόνισε ο κ. Στουρνάρας.

Στη συνέχεια, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος εκλήθη να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών της επιτροπής για το Grexit, τη δραχμή αλλά και την εκτίμηση του ΔΝΤ ότι ενδεχομένως απαιτηθούν πρόσθετα κεφάλαια 10 δισ. για την ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Η έξοδος από το ευρώ θα είναι η απόλυτη καταστροφή

Κάνουν λάθος όσοι επαναφέρουν θέμα δραχμής και Grexit.

 Αυτό δεν προκύπτει από καμία οικονομική ανάλυση. Η βελτίωση ανταγωνιστικότητας έχει ήδη επιτευχθεί. 

Το να φύγεις από το ευρώ δεν είναι απλή υποτίμηση.

 Είναι αλλαγή νομίσματος.

Θα είναι η απόλυτη καταστροφή. 

Έχουμε υποχρεώσεις σε ευρώ και όλοι θα ζητάνε ευρώ.
 Θα συλλαμβανόμαστε στα σύνορα και δεν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε.

Οσοι λένε αυτές τις ανοησίες υποστηρίζοντας ότι δεν θα συμβεί και τίποτα αν φύγουμε από το ευρώ ας ταξιδέψουν στην Βόρειο Κορέα να καταλάβουν τι θα συνέβαινε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου