27 Φεβρουαρίου 2017

ΦΛΩΡΙΝΑ:Αυτο είναι έθιμο ή έγκλημα; Καίνε τα ξύλα των φτωχών κατοίκων

ΦΩΤΟ:FTEROGRAFOS


Δεύτερη ενημέρωση και  δημοσίευση 16 Φεβροαρίου 2018

 του Μανώλη Μάνου
Στην Φλώρινα του 85% των δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτο  είναι έθιμο ή έγκλημα; Καίνε τα ξύλα των "φτωχών κατοίκων"  και μετά μιλάνε για την ενεργειακή φτώχεια της Φλώρινας ;.Βεβαια δεν λύνεται το πρόβλημμα ακόμη και άν επανέλθει το έθιμο σε διάσταση  πραγματικού  έθιμου όμως θα είχε απαλυνει τον πόνο δεκάδων οικογενειών οι οποίες δεν έχπουν δυνατότητα θέρμανσης στην πόλη της Φλώρινας και ευρύτερα της Δυτ. Μακεδονίας .

Η φωτιές της Φλώρινας ενα παλιο έθιμο δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που γίνεται  κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια. Υπολογίζεται οτι πάνω απο 55 φωτίες αυτού του μεγέθους σε  υψος μιας πολυκατοικίας ανάβονται  κάθε χρόνοτ τα Χριστούγεννα  στη πόλη της Φλώρινας.

Δεν είναι πολύ προκλητικό για τους φτωχούς κατοίκους της Φλώρινας του 85% των δημοσίων υπαλληλων ;

Βλέπουμε τις φωτογραφίες και αισθανόμαστε ένα κόμπο στην καρδιά. << Γιατι να συμβαίνει σήμέρα αυτο και μαλιστα με την "ευλογία" και την ανοχή των αρμοδίων αρχών κάνουν κααλά την δουλεια τους;. >> Μάς ρώτησαν κάτοικοι της Φλώρινας.

Το Δασαρχείο της Φλώρινας καιο ο αρμόδιος αναπληρωτής δασάρχης  έκανε έλεγχο αν τα καυσόξυλα των Φωτιών αυτών της Φλώρινας υλοτομήθηκαν και μεταφέρθηκαν νομιμα ;.

Μία απο τις δεκάδεςφωτιές  σε όλη την φλώρινα αυτή που είναι απο τις  μεγαλύτερες φωτιές  δεν είναι άλλη απο αυτή που ανάβει στο προαύλιο του δασαρχείου και της πρώην Νομαρχίας σήμερα Αντιπεριφέρειας. 

Να μην αναφερθούμε στο ρεπορτάζ αυτο και  για το θέμα της υγείας και τα ενδεχόμενα τεράστια αναπνευστικά προβλήμματα που δημιουργούν οι φωτιές αυτές  στους γέροντες  τα βρέφη αλλα και στο περιβάλλον της Φλώρινας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου