21 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί η Ελλάδα όλη, πρέπει να γίνει... ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! Γροθιά στο στομάχι και κραυγή ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, το άρθρο της Άννας.

Γιατί η Ελλάδα όλη, πρέπει να γίνει... ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! Γροθιά στο στομάχι και κραυγή ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, το άρθρο της Άννας.





Ο αγώνας αυτός  γίνεται κατά των σχεδίων ισλαμοποίησης της Χώρας μας απο τους κυβερνώντες!!! 





Δεν χρειάζεται να σας ξαναπαρουσιασω την Άννα... το έκανα ήδη εχθές.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, την γνωρίζουν μέσα από το διαδίκτυο, για τους αγώνες της κατά των Μνημονίων και των Μνημονιακών ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ.

Θα την αποκαλέσω ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ... ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝΝΑ.... ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ... έτσι όπως θα ηθελα να είναι όλες οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... αλλά δυστυχώς, είναι ελάχιστες αυτές που ξεχωρίζουν.

Το άρθρο που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα η ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, είναι γροθιά στο στομάχι για τους... νεοέλληνες ραγιάδες και μια δυνατή κραυγή ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, και απάντησης σε κάθε υποταγμένο και σκημμένο νεοέλληνα.

Ευχή μου, να βρει ευήκοα ώτα, σε όσους το δυνατόν περισσότερες ελληνίδες και έλληνες.


Καλλιόπη Σουφλή







Ο Αγώνας των πολιτών Ωραιοκάστρου που έχει στιγματιστεί απο όλους τους Νεοέλληνες υποτιθέμενους φιλελέ,δεν είναι ένας αγώνας μιας μερίδας ακροδεξιών η ρατσιστών πολιτών όπως τους χαρακτηρίζουν και τους βάζουν ταμπέλες!!! 


Ούτε είναι ένας αγώνας ενάντια σε δικαιώματα αθώων παιδιών που θέλουν να συμμετάσχουν στην μόρφωση και εκπαίδευση τους.



Ο αγώνας που γίνεται αυτή την στιγμή στο Ωραιόκαστρο δεν γίνεται ενάντια στα 10 προσφυγόπουλα όπως υποστηρίζουν κάποιοι!!! 

Που σίγουρα δεν είναι προσφυγόπουλα με αποδεικτικά στοιχεία ντοκουμέντα που είναι καταγεγραμμένα στα αρχεία της αστυνομίας και του λιμενικού όπου αναφέρεται και ο πραγματικός σχεδόν αριθμός αυτών που έχουν εισβάλλει παράνομα στην Χώρα μας ,όπως και οι Χώρες καταγωγής κάποιων απο αυτούς που τουλάχιστον μπορούν να καταγράψουν.

Γιατί πολλούς εξ αυτών δυστυχώς δεν μπορούν να τους καταγράψουν.

Τα στοιχεία υπάρχουν και αν κάποιος τα έχει πρόχειρα ας μου τα δημοσιεύσει!!! 

Ο αγώνας αυτός λοιπόν γίνεται κατά των σχεδίων ισλαμοποίησης της Χώρας μας απο τους κυβερνώντες!!! 

Κανένας γονιός που έχει παιδιά δεν είναι αναίσθητος με τα παιδιά όλου του κόσμου.

Αντίθετα ο κάθε γονέας που αγαπάει και πονάει το δικό του παιδί αγαπάει και τα παιδιά όλου του κόσμου!! 

Μιλάω για ευσυνείδητους γονείς!!!

Ομως εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα!!! 

Τα παιδιά αυτά που υποστηρίζουν ότι είναι απο εμπόλεμες ζώνες τα χρησιμοποιούν κάποιοι σαν προιόντα εκμετάλλευσης για διάφορους σκοπούς που εξυπηρετούν τα σχέδια της νέας τάξης και θέλουν να τα χρεώσουν στις συνειδήσεις των λαών.

Αυτοί που υποκινούν όλους αυτούς τους λαούς της Μέσης Ανατολής είναι αυτοί που δημιούργησαν τους πολέμους στις χώρες τους!!! 

Είναι οι ίδιοι που τους κατέστρεψαν που τους σκότωσαν που τους ξεσπίτωσαν που τους άφησαν νηστικούς που τους αμπαλάρανε σε πακέτα και τους έστειλαν σε Ευρωπαικές χώρες όπου και τους χρεώνουν.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που τους εκπαίδευσαν για αποστολές αυτοκτονίας και τους υποσχέθηκαν παραδείσους με πιλάφια και γυναίκες!!!!Είναι οι ίδιοι που τους εκπαίδευσαν να γίνουν τζιχαντιστές!!! 




Είναι οι ίδιοι που οπλίσανε ένα εξάχρονο παιδάκι με ένα όπλο ,με μία χειρομβοβίδα,με ένα μαχαίρι για να το μετατρέψουνε σε αδίστακτο πολεμιστή του ισλάμ!!!! 


Είναι αυτοι οι Αόρατοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που έχουν αρπάξει παιδιά απο μάνες ,οικογένειες για να τα φορτώσουνε σε ένα σαπιοκάραβο με οποιονδήποτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα σε μία τηλεοπτική κάμερα για να κάμψει τις ανθρώπινες συννειδήσεις!!! 


Είναι όλοι αυτοί που χρηματοδότησαν τις απρόσωπες ΜΚΟ και αλληλέγγυους, είναι όλοι αυτοί που πληρώνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να τους προβάλλουνε και να αποσπάσουνε την συμπόνοια ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!! 


Είναι όλοι αυτοί που πληρώνουνε τους διακινητές δουλέμπορους ανθρώπινων ζωών για να τους μεταφέρουνε έναντι αδράς πληρωμής με όποια σύχρηστη συνθήκη για αυτούς χωρίς να υπολογίζουν πόσοι απο αυτούς κινδυνεύουν να χαθούν με τις παράνομες μεταφορές τους πόσοι απο αυτούς βυθίστηκαν απο σαπιοκάραβα!!! 




Είναι όλοι αυτοί ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που κόπτονται για τα υποτιθέμενα ανθρώπινα δικαιώματα,όμως δεν κόπτονται για τα παιδιά της Αφρικής η άλλων Χωρών που λιμοκτονούν απο πείνα!!! 

Είναι όλοι αυτοί που κόπτονται για την ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΛΑ!!! 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ!!! 

 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!! 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!! 

 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!



Αυτοι λοιπόν οδηγήσανε την Χώρα μας τις χώρες τους σε διάλυση!!! 

Αυτοί που κόπτονται υποτίθεται για τα δικαιώματα αθώων παιδιών που είναι θύματα εκμετάλλευσης τα έφεραν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και σε ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ για να εξυπηρετήσουνε δικά τους σχέδια και όχι γιατί νοιάζονται για αθώα προσφυγόπουλα η για λαθρομεταναστόπουλα!!! 

Τους έφεραν τους πλήρωσαν για να τους φέρουνε ενώ τους τάξανε επίγειους παραδείσους,πλήρωσαν τις ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, και τους πέταξαν σαν σκουπίδια σε αποθήκες ψυχών η HOT SPOT,όπως αποκαλούν τις αποθήκες και τα επόμενα σχέδια τους ,να τους νομιμοποιήσουν με παράνομους και αντισυνταγματικούς νόμους όπως αυτόν τον νόμο περί ιθαγένειας που ψήφησαν πρόσφατα !!! 


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! 



ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! 


Γιατί αν το πραγματικό ενδιαφέρον τους ήτανε για να μορφώσουνε αυτά τα παιδιά θα προχωρούσανε πρώτα στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας όπως συνέβη και με άλλους αλλοδαπούς και μετά θα προχωρούσανε στην ένταξη τους σε σχολεία!!! Ομως το σχέδιο τους δεν είναι αυτό!!! 
 
Το σχέδιο τους είναι να φέρουνε 5.000.000 λαθρομετανάστες στην χώρα μας κατόπιν δηλώσεως ντοκουμέντου που υπάρχει σε βίντεο εκπαιδευτικού που το έχουν αποδεχθεί οι κυβερνώντες!!! 



ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ!!! 


ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ; 
 Ε;;; 

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;;;; 



ΕΚΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;;
Ε ;;;; 





ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ;;;; 
Ε;;;;; 


ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥ;;;
Ε;;;; 



ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΤΟ ΝΕΡΟ;;;

Ε;;;;

Και επειδή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ::: ΟΧΙ!!!! ΟΧΙ!!! 


ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ!!! 



ΚΑΙ ποιός είναι ρε εσείς, ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ;
 Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; 

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;; 

Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕΕΕΕΕ;;;



 ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!! 


Αυτοι που την αδικία την επιβάλλουν με νόμους;;;

Ποιός είναι φασίστας αυτοί που θέλουν ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ;;;


Η ΕΜΕΙΣ;;; 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕ;;;;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠ[Ο ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ Η ΕΜΕΙΣ;


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕΕ;;;;;


ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!! 


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΑΥΡΟ;;;


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ; 

ΕΕΕΕ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!! 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!! 


 ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ!!! 

ΟΤΑΝ ΧΤΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΡΤΣ!!! 



ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ!!!!

Anna Art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου