10 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ «ΕΤΑΙΡΟΙ» ΔΙΕΤΑΞΑΝ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…

 ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ:ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ - ΔΙΑΤΑΓΗ…

ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ «ΕΤΑΙΡΟΙ» ΔΙΕΤΑΞΑΝ…
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ… 

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ… 

Οι δανειστές της Ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν καταλήξει μεταξύ τους σε συμφωνία για μια κοινή στάση που θα παρουσιάσουν στην Ελλάδα, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωζώνης. 

Ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε από τη Χάγη ότι αργότερα σήμερα έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση μεταξύ των δανειστών και Ελλήνων αξιωματούχων. 

«Υπάρχει συμφωνία για να παρουσιαστεί ένα κοινό μέτωπο στους Έλληνες», δήλωσε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι η έκβαση της σημερινής συνάντησης με τους Έλληνες δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη. 

«Τι θα βγει από αυτό, θα το δούμε», δήλωσε. Όπως σχολιάζει το Reuters, μια ενωμένη στάση μεταξύ της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ είναι σημαντική, διότι διαφωνούν για μήνες σχετικά με το μέγεθος του πρωτογενούς πλεονάσματος που θα πρέπει να εμφανίσει η Ελλάδα το 2018 και να διατηρήσει για χρόνια μετά, καθώς και για το ζήτημα της ελάφρυνσης χρέους. 

Μία δεύτερη κοινοτική πηγή ανέφερε επίσης, ότι η συνάντηση θα εστιάσει στα δημοσιονομικά μέτρα της περιόδου, μετά το 2018. 

Οι διαβουλεύσεις, όπως εξήγησε, θα αφορούν τις παρεμβάσεις, τις οποίες θα κληθεί να εφαρμόσει η Ελλάδα για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ.

«Υπάρχει μία λίστα μέτρων, τα οποία θα χρειαστούν να περάσουν τώρα από την ελληνική Βουλή και θα εφαρμοστούν μετά το 2018, σε περίπτωση απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους» έσπευσε να προσθέσει η ίδια πηγή. 

Πρόκειται για μέτρα, τα οποία αφορούν τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και τον περιορισμό των δαπανών του συνταξιοδοτικού συστήματος.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου