03 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ- ΜΠΑΛΑΦΑΣ:Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε; ο Μπαλάφας

.

.
.

Καμαρώστε το ξεφτιλισμένο "αριστερό" τομάρι με καταθέσεις 450.000 ευρώ


«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; »-Ο… Μπαλάφας!




Το ότι η ζωή διαψεύδει είναι γνωστό. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ζητήματα «ηθικής ανωτερότητας», μια ιδιαίτερα επικίνδυνη θεωρία που καλλιεργήθηκε εντέχνως και έξω από κάθε πραγματική υπόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Γράφει η Αλίκη Χατζή

Ωστόσο, η εμπειρία μάς έχει δείξει ότι όπου διακηρύσσεται η ηθική ακεραιότητα, εκεί ακριβώς υπάρχει η περισσότερη ανηθικότητα και η υποκριτική ετοιμότητα της διάψευσής της. Η πολιτική καθαρότητα που βασίζεται επικίνδυνα πάνω στη θρησκευτική δομή διαφόρων δογματικών ιδεολογιών, το μόνο που γεννά είναι η… εντιμότατη γελοιοποίησή της!
Πρόθεσή μας δεν είναι ο αλλοπρόσαλλα καταγγελτικός λόγος με τον όποιο πολιτεύεται εκ συστήματος  η  κυβέρνηση Τσίπρα που συμπεριφέρεται σα να μην μετέχουν τα μέλη της στην πραγματικότητα αλλά σα να υπερίπτανται των ουτοπικών νεφελών ενός κόσμου αψεγάδιαστου, ο οποίος «λερώνεται» όταν αναγκάζεται να προσγειωθεί στην ευτελή πραγματικότητα της επίγειας ζωής.
Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την μόνιμα αποτυπωμένη και συνεχή έκπληξη των υπουργών  έναντι των διαμαρτυριών που… τολμούν (αν είναι δυνατόν!) μέλη της κοινωνίας και μάλιστα ψηφοφόροι του  ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο ισχύει και για τον κύριο Μπαλάφα, ο οποίος πρόσβαλε δημοσίως πολίτη που κατηγόρησε την κυβέρνηση για το προεκλογικό της ψέμα για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ – δεν γνωρίζω ακριβώς αν ο υφυπουργός συμπεριφέρθηκε αγενώς (αει πάενε ρε) υπό το βάρος της αντιμνημονιακής του ηθικής ή της κυβερνητικής μάχης ενάντια στους εγχώριους υποστηρικτές του Σόϊμπλε και των κακών δανειστών…
Η συμπεριφορά του κύριου Μπαλάφα  μας ενοχλεί κυρίως επειδή  διατυπώθηκε με επιθετική προκλητικότητα η αιτιολόγησή της, η  οποία προσβάλει κάθε αξιοπρεπή πολίτη: «Εμείς δεν φοβηθήκαμε τη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;»… Τί, ποιούς  και γιατί, εκείνος ξέρει…
Εμείς ωστόσο, δεν αποδεχόμαστε ότι επιτέθηκαν στον υφυπουργό οι μνημονικοί δαίμονες για να τον εξοντώσουν ηθικά λόγω της πολιτικής του γενναιότητας!
Τόσο ηλίθιοι δεν είμαστε τελικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου