29 Ιανουαρίου 2017

Τα Μπούτ(ι)α σου αγρότη, κάθε χρόνο κάνεις απλά πανηγύρι στη πλάτη του λαού – Απλά Mαγκίτσες KAI στο τέλος μπροστά τους πολιτικούς θέλεις πάνες ακράτειας ….

...Και μέτα τσίπουρο!!! παρέα με τον γενοκτόνο Τσίπρα !!

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι υπέρ του αγώνα των αγροτών,όχι όμως αυτό που γίνεται κάθε χρόνο σαν πανηγύρι αλλά
ενός αγώνα ανεξάρτητου και μόνιμου κάτι σαν τον περσινό αγώνα πριν παρέμβουν οι συνδικαλομαφιόζοι και τους πουλήσουν σε μία νύχτα.

Έχω μερικά ερωτήματα που νομίζεις ότι κάνεις αγώνα:

1)Γιατί οι κομουνιστές συνδικαλιστές ποτέ μα ποτέ δεν έκλεισαν δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες όπως ο ΟΓΑ, όπως η εφορία! Είναι απλό γιατί δεν θέλουν τα κεφάλια των συνδικάτων να κάνουν αγώνα. Θέλουν απλώς να προκαλέσουν οργή σε άλλες κοινωνικές ομάδες ώστε να ασκηθεί πίεση στην εκάστοτε κυβέρνηση και να τους δίνει το δωράκι τους για να ξανά μπαίνουν μέσα στα σπίτια τους. Απλός μερικοί από αυτούς μπαίνουν λίγο πλουσιότεροι και άλλοι απλός απογοητευμένοι.

2) Φέτος γιατί δεν σας ακολούθησαν και οι απλοί αγρότες όπως πέρσι κατά χιλιάδες; Άρχισαν να καταλαβαίνουν τι γίνεται, είδαν κάποιους από εσάς μέσα σε Lamborghini τρακτέρ καινούργιο του 2016 αξίας 700.000ευρώ και κατάλαβαν ποιος είναι ο ρόλος σας.

3)Γιατί εδώ και 50 χρόνια ξεφτίλες συνδικαλιστές που βγάζετε τους απλούς αγρότες στον δρόμο δεν έχετε κάνει ποτέ μα ποτέ αγώνα μετά τον Μάρτιο. Είναι πολύ απλό γιατί τότε ξεκινάει η δική σας δουλίτσα και πρέπει να βάλετε την σοδειά σας στα χιλιάδες στρέμματα που έχετε και πουλάτε πάντα τον συνάδελφό σας.

4)Αφού έχεις την δύναμη και την ανοχή της αστυνομίας να κλείνεις τον δρόμο σε εθνικές οδούς γιατί δεν πήγες ποτέ στο σύνταγμα να το κλείσεις εκτός από πέρσι που έκανες μία βόλτα για καφέ εκεί.


Άκου Μπουτο ψεύτη

Άκου ψεύτη, συνδικαλιστή και εκμεταλλευτή αγρότη δεν κάνεις, δεν έκανες και δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ αγώνα. Το μόνο που κάνεις είναι διαπραγμάτευση για το πόσα θα έχει μέσα η βαλίτσα…

ΠΗΓΗ

oparlapipas.gr

 fyllokaiftero1.blogspot.com


 

ΔΕΙΤΕ  ΠΕΡΣΙ ΤΙ  ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΕ ΣΤΟ fyllokaiftero1.blogspot.com

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016


Ένας “ΝΤΑΗΣ” πάμπλουτος αγροτοσυνδικαλιστής του ΚΚΕ, που λέγεται Μπούτας! ΔΕΙΤΕ τι κάνει και τι λέει στα ΜΠΛΟΚΑ των αγροτών (ΒΙΝΤΕΟ)


mpoutas



Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ”! Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 20 ΜΕ 30 ΤΡΑΚΤΕΡ! ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
Διαβάστε όλο το άρθρο δέιτε βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου