15 Ιανουαρίου 2017

Ο Εθνικός καταστροφέας ο πρωτος των πρώτων γενοκτόνων έχει το θράσος σήμερα να ζητά την ψήφο του λαού που οδήγησε στον....




  Ο "εθνικός προδότης"! ....Ενω θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή μαζι με την παρέα του, τους φίλους του"κολλητούς μυστικοσυμβούλους του," ηθικούς αυτουργούς, από την Καστοριά μέχρι την Κρήτη.

Ανεπιθύμητος στη Σάμο ο ΓΑΠ:Να φύγει από το νησί ο "εθνικός προδότης"!
Πηγή φωτο: bomb news

Ο Εθνικός καταστροφέας ο πρώτος των πρώτων γενοκτόνων,  έχει το θράσος σήμερα να ζητά την ψήφο του λαού που οδήγησε στον θάνατο 10.000 αυτοχειρων  και εκατομμυρίων ελλήνων στον αργό θάνατο, της ακραίας φτώχειας, της  κατάθληψης, των καρδιακών και δεκάδων άλλων χρονίων ασθενειών.Της μειώσης κατά 50% των γεννήσεων της αυξησης των θανάτων κατά 80%. κ.α

Στις 19 του μηνός  Ιανουαρίου θα κάτσει στο σκαμνί για την απάτηλή  υποσχεση του << Λεφτά υπάρχουν>> με την οποία εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, ο μακελάρης  με τον γνωστο σε όλους τρόπο πρωοϊόν απάτης μας οδήγησε στα δόντια του ΔΝΤ και στούς σιαγώνες της φασιστικής Ε.Ε του Β.Σόϊμπλε.




Στο ρεπορτάζ της Τετάρτης 31 Αυγούστου η εφημερίδα Δημοκρατία έριξε φως στο θρίλερ με τα απόρρητα mails της ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat,με τα οποία συνεργάτες του προέδρου της Ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Γερμανού Ραντεμάχερ έδιναν απευθείας εντολές στον πρόεδρο της Ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου, για τις μεθόδους που θα χρησιμοποιούσε για να αλλοιώσει το έλλειμμα. 




 Ε.Δ.Ο
 fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου