17 Ιανουαρίου 2017

Ανθελληνικό Μαύρο καθεστώς:Μουζάλας: Όλα τα ξενοδοχεία ανήκουν στο κράτος - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

             ΣΧΟΛΙΟ:Μανώλης Μάνου
 Αναλυτής Δημοσιογράφος Eπικοινωνιολόγος


ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΩΡΙΣ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Ταυτίζει και συνγχέει την άδεια λειτουργίας με την αξία της επιχείρισης, την αξία του οικοπέδου, των κτηριακών εγκαταστάσεων, τον ιδρωτα και το προσωπικό κόπο του ξενοδόχου και της οικογενείας του, την επιχειρηματική ιδέα....  κτλ

Την ίδια ώρα που τα ξενοδοχεια είναι μεταξύ λουκέτου η οχι .

Αν οι ξενοδόχοι  παρέδιδαν την άδεια λειτουργίας ο ανθελληνικής συμπεριφοράς φερόμενος υπουργός που θα έβαζε τους λαθροεισβολέις που υπολόγιζε να βάλει στα ξενοδοχεία προκειμένου να εκτελέσει τις εντολές των ανωτέρων του στις Βρυξέλλες, στον πρωκτό του;

Με τέτοιες δηλώσεις μόνο ένας ηλίθιος θα περίμενε μετά να  έρθουν επενδύσεις  η να πάρουν πρωτοβουλία, και να βάλουν τον κόπο τους  νέοι άνθρωποι προκειμένου να δημιουργήσουν τουριστική, η άλλη  επιχείρηση.

Οι ψευτοαριστεροί του φασιστεραριστερού καθεστώτος  δεν ξέρουν με πόσο  προσωπικό κόπο χτίζεται μια επιχέιρηση γιατι δεν έργαστηκαν ποτέ στην πλειοψηφία τους , ήταν πολιτικάντηδες όπως διαπιστώσαμε με οδύνη τελικά.Δεν αξίζει να γίνει καμμιά αναφορά στην "πολιτικά"  αμελητέα ποσότητα των Καμμένων.

Αύριο μπορεί να πεί- να απαιτήσει  τα ίδια ο Μουζάλας, απο τις επιχειρήσεις εστιάσεως , εστιατόρια βιοτεχνίες επιχειρήσεων και κάθε άλλο τομέα προκειμένου να υπηρετήσει τους λαθροεισβολείς λαθροπρόσφυγες. 

Οι ξενοδόχοι γνωρίζουν οτι απαξ και εγκατασταθούν λαθροεισβολείς στα ξενοδοχείας τους αυτά σε λίχο χρονικό διάστημα θα έχουν εικόνα διαλυμένου κτηρίου τουλάχιστον εσωτερικά, καλά  το οτι δεν... θα έχει μένει χριστιανική  είκονα και οτι διάκοσμος η πίνακας   θυμίζε την ορθοδοξία ; είναι το  εκ το νουκ το ανευ.

  Ορθά οι  δημοσιογράφοι του σταθμού κάνουν λόγω για καθεστωτικές πολιτικές, και αναρωτιούνται να σε λίγο το κράτος θα αναγκάσει τους Έλληνες πολίτες να φιλοξενήσουν  «μετανάστες» στα σπίτια τους και να τους ταϊζουν.

 
mouz


Χαμός με νέες δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό – Πως αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι


Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με έντονη ανησυχία στο el.gr τις κυβερνητικές δηλώσεις σχετικά με την επίταξη ξενοδοχείων, προκειμένου σε αυτά να μείνουν, κόντρα στην θέληση των ξενοδόχων «μετανάστες και πρόσφυγες».

Θυμηθείτε τα σχετικά μας άρθρα με ηχητικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Σε πιο πρόσφατο βίντεο, αυτή την φορά, με δηλώσεις του κ. υπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, οι δημοσιογράφοι μένουν έκπληκτοι με τις δηλώσεις για τα ξενοδοχεία.

Ρωτούν ανήσυχοι τον κ. Μουζάλα αν τα ξενοδοχεία δεν είναι πια περιουσία των ξενοδόχων και εκείνος απαντά ξανά πως «δεν είναι σπίτια τους και έχουν άδεια δημόσιας λειτουργίας», άρα ανήκουν στο κράτος μπορούν επιταχθούν ανά πάσα στιγμή.

Οι δημοσιογράφοι του σταθμού κάνουν λόγω για καθεστωτικές πολιτικές και αναρωτιούνται να σε λίγο το κράτος θα αναγκάσει τους Έλληνες πολίτες να φιλοξενήσουν «μετανάστες» στα σπίτια τους.

Δείτε το βίντεο:


.

Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου