27 Ιανουαρίου 2017

Δήλωση συνεργάτη του Κούλη Μητσοτάκη: «Μόνο ο Σόιμπλε νοιάζεται για το καλό των Ελλήνων. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» (ΒΙΝΤΕΟ)


Κώστας Κυρανάκης
Κώστας Κυρανάκης

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 12:23

«Οι θεσμοί νοιάζονται για την καθημερινότητα των Ελλήνων, αυτοί που δεν νοιάζονται είναι το σύστημα που έχει καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου» δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης στην ΕΡΤ προκαλώντας κυριολεκτικά ΣΟΚ. Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο διατηρεί άριστες στενές σχέσεις με τον ακροδεξιό υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας, με τον οποίο στο παρελθόν φωτογραφιζόταν ενώ εκείνος έθετε σε εφαρμογή των ανθελληνική του πολιτική. Σήμερα τάσσεται στο πλευρό του Σόιμπλε και της Γερμανίας, ενάντια σε κάθε εθνικό συμφέρον δικαιώνοντας όσους έχουν ονομάσει τη Νέα Δημοκρατία "κόμμα Σόιμπλε"

Ο Κώστας Κυρανάκης έδωσε ρεσιτάλ ξενοδουλείας και υποταγής, αλλά και αντιδημοκρατικού φρονήματος επιμένοντας να μην αναγνωρίζει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Αγνοώντας προφανώς τους κανόνες της δημοκρατίας, αυτός ο απίθανος τύπος μίλησε για "κατάληψη του Μεγάρου Μαξίμου".

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου