30 Ιανουαρίου 2017

Ανακοινώνει ο Πετρόπουλος ρυθμίσεις χρεών χωρίς άδεια απο τα γερμανά αφεντικά του

Ο υπουργός του Τσίπρα ο Τάσος Πετρόπουλος αυτός που έκοψε το ΕΚΑΣ  Επειδή τον έχω γνωρίσει και απο κόντα μπορώ να τον αποκαλώ και ο Τάσος ο Αυταρχικός και όχι άδικα και αναίτια...  του Μανώλη Μάνου
Αποτέλεσμα εικόνας για ο πετροπουλος εκοψε το ΕΚΑΣ



Δήθεν ρύθμιση α λα καρτ, με βάση την εισφοροδοτική ικανότητα του κάθε οφειλέτη, "ετοιμάζει αέρα πατέρα " η κυβέρνηση για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία όπως προκύπτει από δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου αλλα χωρίς να ρωτήσει το αφεντικό του τον Σόιμπλε.


Να σημειωθεί ότι σε ένα έτος αυξήθηκαν οι οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία (ΚΕΑΟ) κατά 2,2 δισ. ευρώ και έφθασαν στα 17,5 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με "πληροφορίες τεχνιτής διαρροής " που δημοσιεύει η εφημερίδα Τα Νέα, το επικοινωνιακής εξαπάτησης του λαού δήθεν  σχέδιο,  βρίσκεται υπό επεξεργασία και πρέπει να εγκριθεί και από τους τοκογλύφους δανειστές πριν θεσμοθετηθεί προβλέπει ρύθμιση με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του οφειλέτη.

Στόχος των αιθεροβαμόνων είναι να προσαρμόζεται στην ικανότητα του εκάστοτε οφειλέτη ύστερα από έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων και της εισοδηματικής του κατάστασης.

Το παραμύθι η αλλιώς το τύπου Θεσσαλονίκης πρόγραμμα - σχέδιο είναι το  ύψος και το πλήθος των δόσεων όπως και πιθανές ίσως εκπτώσεις σε πρόστιμα και προσαυξήσεις θα προσδιορίζονται με βάση συγκεκριμένα ποσοτικά, αντικειμενικά κριτήρια, ( και ποιά είναι αυτά ; ) ώστε η κάθε ρύθμιση να έχει εξατομικευμένο χαρακτήρα και να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των οφειλετών.

  Στο σενάριο του παραμυθιού του, ο Πετρόπουλος έκανε λόγο  για «κυβερνητική εμμονή για την ρύθμιση των οφειλών που να προσιδιάζει στις δυνατότητες του κάθε οφειλέτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου