04 Ιανουαρίου 2017

Απαντά ο Γιαννάκος στον Πολάκη: "Είναι πολιτικός βόθρος"



Απαντά στις κατηγορίες και στις ύβρεις του κου Πολάκου ο πρόεδρος του ΠΟΕΣΥ Μιχάλης Γιαννάκος, υπερασπιζόμενος τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα The Guardian για το ελληνικό σύστημα υγείας.
Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης έβαλε κατά του κου Γιαννάκου με αφορμή τις συγκεκριμένες δηλώσεις του τελευταίου, χρησιμοποιώντας βαρύτατες κατηγορίες και εκφράσεις, όπως  «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλειφε τον Άδωνι». Ακόμη, υποστηρίζει ότι συκοφάντησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές «τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις».

Απαντώντας στον Παύλο Πολάκη μέσω της εκπομπής «μεσημεριανό ρεπορτάζ», μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννάκος ανέφερε:

Ο Πολάκης νομίζει ότι εμείς είμαστε το ΚΕΕΛΠΝΟ και ότι μπορεί να μας αλλάζει, όπως έκανε με τους προηγούμενους προέδρους. Εμάς μας εξέλεξαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Σε καμία περίπτωση δεν συκοφαντούμε τη χώρα. Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομείο. Πολλές φορές Μέσα Ενημέρωσης έχουν φιλοξενήσει αντίστοιχα ρεπορτάζ. Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπάρχουν μηχανήματα στα δημόσια νοσοκομεία. Ότι υπολειτουργεί το ΕΚΑΒ, ότι υπάρχει έντονη ταλαιπωρία. Όλοι οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό. Είναι υπαρκτά τα προβλήματα.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ήταν συνδικαλιστής τον θεωρούσαμε γραφικό τώρα όμως είναι αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Είναι επικίνδυνος. Μιλάμε πλέον για έναν βόθρο. Ο κ. Πολάκης είναι πολιτικό μίασμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Ενώ ο κ. Ξανθός, παρόλο που εφαρμόζει Μνημονιακές υποχρεώσεις έχει ένα κώδικα επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου