07 Ιανουαρίου 2017

Τι, δεν είναι έτσι?

To  fyllokaiftero1.blogspot.com αναδημοσιέυει το αρθρο και οχι μόνο συμφωνεί με την συντάκτρια αλλα και επαυξάνει επι εκατό.

Λίλα Μήτσουρα


Ποιος θεωρείται τρομοκράτης? Ποιος είναι καλός γονέας? Ποιος είναι ο ειδικός για να κρίνει? Ποιός είναι αντικειμενικός? ΚΑΝΕΙΣ!!! Γιατί όλοι υποκειμενικά σκεφτόμαστε γιατί δεν είμαστε αντικείμενα, άνθρωποι είμαστε, είτε πληρούμε τους όρους είτε όχι.

Όλοι γίναμε ειδικοί και κρίνουμε μία μάνα με ιδέες διαφορετικές από τις δικές μας άρα είναι και κατάπτυστη έτσι? Ότι δεν μας μοιάζει μας τρομάζει... Όποιος τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη από μας, να σκέφτεται και να πράττει διαφορετικά είναι κατάπτυστος ανώμαλος, και καταστρέφει τα θεμέλια του ευνομούμενου κράτους.

Ποιος είναι ο τρομοκράτης τελικά και ποιος αφήνει νεκρούς πίσω του? Ποιος αφήνει νεκρούς, άστεγους,άνεργους, ψυχικά ασθενείς? Ποιος μας σκοτώνει τελικά και ποιος μας τρομάζει? Ποιος μας κάνει τρομοκράτες και τρομοκρατημένους? Αναρωτιέμαι...

Και πιάστηκε ο τρομοκράτης τελικά μόνο που φέρει και ένα ιό μαζί του. Φορέας μόλυνσης τρομακτικός και αυτός και πρέπει να συμμορφωθεί άμεσα. Γιατί είναι αδύνατον ένα τρομοκρατικό μίασμα να μπορεί να μεγαλώσει σωστά και να αγαπήσει "όπως πρέπει" το παιδί του.

Δεν ξέρουν να αγαπούν οι τρομοκράτες. Δεν πρέπει να κάνουν παιδιά, πηδιούνται σαν τα σκυλιά και μετά αμολούν παιδιά που τα σέρνουν μαζί τους στις επιθέσεις τους, αν τα ταΐζουν αν τα στέλνουν και σχολείο, αν τα εκπαιδεύουν και σωστά.

Τι, δεν είναι έτσι?

Σωστά ανατρέφουν παιδιά μόνο οι νομοταγείς πολίτες. Σωστά αγαπούν μόνο οι πιστοί στο σύστημα. Για αυτό και έχουν καθήκον οι μεγάλοι αδερφοί του συστήματος να τα επαναφέρουν στην τάξη επειγόντως. Πρέπει να αποχωριστούν άμεσα ότι έχει σχέση με το συγγενικό τους παρελθόν για την αποφυγή περαιτέρω μόλυνσης.

Επιστρατεύεται κλίβανος για καταπολέμηση μικροβίων που υπάρχουν στο κορμάκι του παιδιού, ειδικοί πάσης φύσεως, απολύτως αντικειμενικοί και γνώστες του αντικειμένου για να το επαναφέρουν στο σύστημα σωστό και επαναπρογραμματισμένο.

Τι, δεν είναι έτσι?

Θα ταλαιπωρηθεί λίγο αλλά δεν πειράζει γιατί θα βγει καθαρό αμόλυντο και θα έχει υπογράψει δήλωση άρνησης στους ανόητους επιπόλαιους γονείς που είχε. Θα ρίξει και μαύρη πέτρα πίσω του και όλα καλά.

Θα το έχουμε όμως και λίγο το νου μας ,μη τυχόν και κάποιο μικρόβιο έχει κοιμηθεί μέσα του και ξυπνήσει ξαφνικά.

Σωστά?

Ένα μικροσκόπιο επάνω του δεν βλάπτει. Πρέπει να αναπτύξει τη σωστή αγάπη. Από αυτή βρε παιδί μου που έχουν και οι μεγάλοι αδερφοί που μας παρακολουθούν. Πρέπει να δούμε και οι υπόλοιποι που παρακολουθούμε το συμβάν τούτο ότι δεν μεγαλώνουν έτσι παιδιά. Πρέπει να τα κάνουμε σωστά και επιμελή και... ρομποτάκια όπως τα δικά τους.

Με τα σχολεία τους,τις νταντάδες τους, τα πανάκριβα παιχνίδια τους, από αυτά που βοηθούν το παιδί να ξεχνά ότι μεγαλώνει με ξένους πολλούς και διαφορετικούς.

Πρέπει να μάθουν ότι η αγάπη δεν βρίσκεται στο χέρι της μαμάς που το κρατάει σφιχτά αλλά στα διαφορετικά χέρια με τα υψωμένα δάχτυλα που δίνουν εντολές. Έτσι γίνεται υπάκουο και πειθαρχημένο. Έτσι είναι η αγάπη. Εντός ορίων και καθωσπρεπισμού.

Τι δεν είναι έτσι?

Φαντάσου τώρα το αντίθετο. Να κυβερνούν οι τρομοκράτες, όχι αυτοί που υποθέτεις, όχι, οι άλλοι ντε, αυτοί που κυνηγούν αυτούς που σου καταστρέφουν τη ζωή. Φαντάσου το λοιπόν και να σε πιάσουν γιατί παραείσαι συστημικός και τυπολάτρης και δεν μεγαλώνεις σωστά το παιδί σου.

Και στο παίρνουν, που λες, και στο αποστειρώνουν και το αποκόβουν από ότι έχει δικό του και από όποιον γνωρίζει και αγαπά. Του βάζουν και γύρω του ένα σωρό ειδικούς να το αναλύσουν και να το "βοηθήσουν". Εσύ τι θα πεις?

Ναι μωρέ καλά κάνουν του παιδιού μου?

Φόρεσε λίγο τα παπούτσια του άλλου πριν τον κρίνεις και τον κατακρίνεις. Μπες στη θέση του για λίγο και νιώσε τον. Και μετά ως αναμάρτητος εσύ, λιθοβόλησέ τον.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Μάνα.



Λίλα Μήτσουρα: Σχετικά με τον συντάκτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου