05 Ιανουαρίου 2017

Οπώς τα λές κυρία Μ.Αντωνίου βουλευτή Καστοριάς (Ν.Δ): Αυτοί οι "δημοσιογράφοι " μεταφέρουν την είδηση στους πολίτες"...που τους δίνεις εσύ και καλα έκανες που τους "γλυκο-τραπέζωσες"


Εξ αριστερών η Μαρία Αντωνίου βουλευτής της Δεξιάς Ν.Δ μπαίνει στην θυσία... να κόψει πίτα για τους "δημοσιογράφους"
 Η ηλικιωμένη κυρία εξ αριστερών στα 50ντα της χρόνια περίπου δεν ήταν δημοσιογράφος, τώρα εργάζεται σε εφημερίδα (αν και είναι λογικά θα έπρεπε να είναι συνταξιούχος) που ιδιοκτήτης της είναι πρώην αντιδήμαρχος  της Νέας Δημοκρατίας επι δημαρχίας Μανώλη Χατζησυμεωνίδη λογιστής στο επάγγελμα.

΄Εχετε ξαναδεί βολευτής να κόβει πίτα σε "δημοσιογράφους" ;

Βγάλατε τα συμπεράσματα σας ;
Διαβάζουμε στο τοπικό "συνάδελφο"  σάιτ  του Αντώνη Παραρά alphafm.gr( ιδιοκτήτης τριών Μ.Μ.Ε  :

Μ.Αντωνίου » Κάλεσα σήμερα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης προκειμένου να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά.

Οφείλω να τους ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να μεταφέρουν την είδηση στους πολίτες.

Το λειτούργημα του δημοσιογράφου είναι δύσκολο αλλά σημαντικό.

 Γι’αυτό τους συγχαίρω και τους εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και με την ίδια δύναμη και μαχητικότητα να ενημερώνουν την τοπική μας κοινωνία, με γνώμονα πάντα την Αλήθεια »



Πηγή Φώτο: Τις φωτογραφίες  αναγκαστικά τις πήραμε απο το ένα απο τα τρία  Μ.Μ.Ε του Αντώνη Παραρά, γιατι εμείς 25χρόνια στο δημοσιογραφικό χώρο δεν έχουμε προσβαση στα γραφεία των Καστοριανών βουλευτών επιδη προφανώς  δεν τους αρέσει να γράφουμε αυτά που βλέπουμε.

Αλλα και εμεις δεν μπορούμε να γράφουμε χωρίς να βλέπουμε. Και βέβαια θα μας καθόταν στο λαιμό αν τρώγαμε αυτά που μας προσφέρουν η πολιτική και κυρίως οι μνημονιακοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου