05 Ιανουαρίου 2017

Επιτροπή Αιρέσεων καλεί η Ιερά Σύνοδος για τον Σώρα –5 χρόνια κάνατε το... παπί... τώρα το θυμηθήκατε, ρε ρασοτραγόπαπποι;;;


Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με επιστολή που έχει στα χέρια της αποκλειστικά η Romfea.gr, καταδικάζει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από σύσταση της επιτροπής αιρέσεων της Εκκλησίας.



 Σαν τον... μακαριστό Χριστόδουλο, που διάβαζε και δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι είχε επιβληθει η χουντα...

ΡΕ, ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;;;

Πέντε χρόνια που οργιάζει ο απατεώνας Σώρρας, κάνατε το... παπί... τώρα το θυμηθήκατε, ρε ρασοτραγόπαπποι;;;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ... ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ... (ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ).


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και μετά, να συνεδριάσετε για την άλλη αίρεση... αυτή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, που είστε χωμένοι μέχρι τα μπούνια οι περισσότεροι τραγοπαππάδες...



synodos
Ρατσιστικό λόγο και αρχαιολατρικό, αντιεκκλησιαστικό και εθνικιστικό χαρακτήρα έχει η οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσης» σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η μη κυβερνητική οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» ανήκει στον γνωστό στο πανελλήνιο Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποσχόταν μέσω τηλεοράσεων ότι είχε στα χέρια του επιταγές ομογενών οι οποίες θα μπορούσαν να εξοφλήσουν το χρέος της Ελλάδος!
Όταν αποκαλύφθηκε πως οι επιταγές ήταν χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα, ο Αρτέμης Σώρρας σύστησε τη ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».
Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με επιστολή που έχει στα χέρια της αποκλειστικά η Romfea.gr, καταδικάζει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από σύσταση της επιτροπής αιρέσεων της Εκκλησίας.
Η οργάνωση, κατά την Ιερά Σύνοδο, έχει εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολατρικό χαρακτήρα και ρατσιστικό λόγο.
Ως εκ τούτου οι πιστοί και οι Μητροπολίτες καλούνται να μην ενθαρρύνουν ή να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη ή παρόμοιες πρωτοβουλίες, αναφέρει η επιστολή της Ιεράς Συνόδου.
Μέσω ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 
Πηγή: iefimerida


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου