30 Δεκεμβρίου 2016

Ετεροβαρής ανθελληνικός "ανθρωπισμός"! Μισελληνική απανθρωπιά!


γράφει ο Τάσος Μπανάκος

Ο Μοϋζέαλας τον οποίο ο ίδιος ο Αλέξις τον "σύστησε" στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό το 2015 , όπως απεκάλυψε ο ίδιος στο "ντιμπέϊτ των 7 αρχηγών", ανακοίνωσε, για λογαριασμό της μη έχουσας ούτε καν το 10% επί του εκλογικού σώματος πλέον συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, ότι θα... αμείβονται με μισθό 400 ευρώ το μήνα όλοι οι ψευτο"προσφυγομετανάστες" που "μπουκάρουν" στην Ελλάδα απο ...77 Χώρες του πλανήτη (σχεδόν ο μισός πλανήτης!).

Επιπλέον όπως έχει γίνει επανειλημμένα αναφορά, "επιδοτούνται" με 400 ευρώ για ενοίκιο, και επιπλέον και για τούς ανάλογους λογαριασμούς για κοινόχρηστα, ΔΕΗ, Νερό, τηλεφωνία κλπ. Δηλ. μας κοστίζουν με τους πιό μέτριους υπολογισμούς περί τα 1.200 ευρώ έκαστος μηνιαία! Όμως ο πρόσφατα παραιτηθείς "γραμματέας πρώτης υποδοχής" και πρώην βουλευτής του πασοκ και της ΡΗΜΑΔ Οδυσσέας Βουδούρης απεκάλυψε το πραγματικό κόστος, ότι κοστίζουν και "τσεπώνουν" 3.000 ευρώ το χρόνο παραπάνω απο οτι στην Νορβηγία που είναι 12.000 ευρώ το χρόνο! Δηλ. τσεπώνουν 15.000 ευρώ το χρόνο!!! Όσο αφορά την "επιδότηση" των 400 ευρώ, μια τεραμελής οικογένεια λαθρομεταναστών θα τσεπώνει μόνο 400 ευρώ το μήνα όσο δηλ. και ατομικά ένας λαθρομετανάστης; ή "αργότερα" για λογους "ανθρωπιστικούς" κλπ θα τσεπώνει 400Χ4=1.600 ευρώ το μήνα ζεστό χρήμα; Χωρίς φόρους, ΦΠΑ, κρατήσεις' "αλληλεγγύες" κλπ, αφού είναι "επίδομα"! Σύν τα ενοίκια κλπ έξοδα.

Να ένας λόγος ακόμη γιατί γέμισε η Αθήνα με ισλάμ! Να γιατί γέμισε η Αθήνα με μαντήλα! Γεμάτα τα τρόλει, λεωφορεία, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός! Γεμάτα και με νεαρές "γκαστρωμένες" ισλαμίστριες με μαντήλα να σέρνουν καρότσια με μωρά και να ακολουθούν και 2-3 κουτσούβελα απο πίσω, βολτάροντας στις "καλές" βιτρίνες απο Πατησίων έως Ερμού, με τα τελευταία μοντέλα "άϊφον" ανά χείρας! (Και που "παίζει" και το ...ματάκι τους! Οι άρρενες θα το αντιλαμβάνονται). Για να μην "ενοχλούνται", ο λαθροkammenης (που δεν είχε καν την ευθιξία να παραιτηθεί μετά την αποφαση της ολομέλειας του ΣΤΕ) κατάργησε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δένδρο και έβαλε ...ρόδα που δεν γυρίζει και που ειναι αδιευκρίνιστο το πόσο κόστισε! Απο την άλλη, οι "εβρωθεσμοί" λέει, δια στόματος του ανηψιού του Γκαίρινγκ, πιέζουν για κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των 360 ευρώ περίπου για τους Έλληνες άνεργους! Έ! μας πως θα τσεπώνουν το 400σάρι οι "πρόσφυγες" από ...77 Χώρες;

Γιατί δεν δόθηκαν και δεν δίνονται τα 1500 αρια αυτά ή έστω τα 400αρια για να βοηθηθούν τα Ελληνόπουλα και να μην φεύγουν στο εξωτερικό και για να ενισχυθούν να δημιουργήσουν νέες οικογένειες ή να μεγαλώσουν τα παιδιά τους; Γιατί δεν δίνονται στο μισό χειμαζόμενο Ελληνικό λαό που βρίσκεται κάτω απο το "επίσημο" όριο φτώχειας: Στα δύο εκατομμύρια άνεργους;

Καλά, ο "κούλης" τι λέει για όλα αυτά; ποιά είναι η επίσημη θέση του κόμματος; γιατί δεν μιλάει; τι θα κάνει με τα "χοτ σποτ" και τα άλλα στρατόπεδα και βάσεις των ισλαμιστών και της Τουρκίας που έφτιαξε ο "πανούλης" με την ΜΟΜΑ; Και τα ...κοϊντένερς του Κόκκαλη, καί τις ...σκηνές του ...μουζάλα; Δεν θα καταργήσει άμεσα τα "χοτ σποτ" στα Δωδεκάνησα τα οποία αποτελούν κραυγαλέα μαγνήτη για εκατομμύρια, τσουνάμι εποίκων στην Χώρα και που κινδυνεύουν άμεσα με ισλαμοποίηση και ”νομιμοποίηση” της Τουρκίας για αρπαγή τους; Μετά ειδικά τις τελευταίες δηλώσεις ερντογάν για τα' δικά μας νησιά" , Λωζάνη κλπ; θα αποδεχθεί τα τετελεσμένα των ΣΑΝΕΛ
; Αντ' αυτού επισκέπτεται παραμονές πρωτοχρονιάς, αντι αναξιοπαθουντες Έλληνες, άστεγους κλπ, ένα τσούρμο νεαρών ισλαμιστών ψευτο"προσφύγων" με ...άϊφον ανα χείρας! Κάτι ...ψέλισε περί σεβασμού των "δεσμεύσεων" της Χώρας προ καιρού! Ποιών δεσμεύσεων; Των παρανομιών των ΣΑΝΕΛ; των εγκλημάτων και προδοσιών εις βάρος της Χώρας; Είχαν εξαγγείλει προεκλογικά οι ΣΑΝΕΛ ότι θα γεμίσουν την Χώρα "χοτ σποτ' στα νησιά και στρατόπεδα στο εσωτερικό της και ότι θα την ισλαμοποιήσουν με εκατομμύρια εποίκους και τους ψήφισε ο λαός; 911.000 φέρεται ότι "μπούκαραν' στην χώρα το 2015 με 'στοιχεία' της "ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ" και ενός απο τα κυριότερα εργαλεία της σιωνιστικής νέας τάξης που μετακινεί και ανακατεύει πληθυσμούς, φυλές, θρησκείες, και άλλα 500.000 περίπου το 2016 παρά τις "συμφωνίες". Εδώ ο ...μουζάλας ανακοινώνει ότι οι "πρόσφυγες" είναι 50-60.000 δήθεν μόνον, όταν το Βερολίνο μιλά για 400.000 χιλιάδες!

Τους έπιασε τρόμος μην θελήσουν και ζητήσουν να φύγουν οι "πρόσφυγες" επειδή ...κρυώνουν! Και χαλάσει η ...δουλειά! Και τους κυνηγήσουν τα μεγάλα... αδέλφια και το Ιερατείο! Έφυγαν απο ζεστές χωρες (Μέση ανατολή, Νότια Ασία, Αφρική μέχρι και Καραβαϊκή) και ήρθαν στην ...κρύα Ελλάδα και στην ακόμη πιο κρύα Σουηδία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία κλπ για να ...κρυώνουν!

Τρέχουν σε όλες τις πολυκατοικίες που έχωσαν τους εποίκους και προσπαθούν να βάλουν ...πετρέλαιο, την στιγμή που εδώ και χρόνια, μετα το 2010 οι μισές πολυκατοικίες της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας δεν βάζουν, αφού η πλειοψηφία ιδιοκτητών και ενοίκων δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα πλέον να βάλουν και παγώνουν και την "βγάζουν" με σόμπες, αερόθερμα και ότι βρεθεί! Η μισή Ελλάδα χρωστά στην ΔΕΗ όλο το 2016! Επειδή υπάρχει αυτό το...μπέρδεμα τρέχουν να τους βάλουν έϊρκοντίσιονς! Τρέχει ο λαθροκαμίνης και δεν φτάνει σε Κυψέλη και Πατήσια και σε ολη την Αθήνα! Με ποιανού τα λεφτά όμως; Ο "αντιρατσισμός" πάει περίπατο οταν εφαρμόζεται εις βάρος των Ελλήνων!
Ο ...μουζάλας ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους "πρόσφυγες και τους μετανάστες"! Εδώ λοιπόν άλλη μια χρησιμότατη "αξιοποίηση" των ...καημένων "προσφύγων"! Έιναι πολαπλές οι χρήσεις τους! Θα περάσουν το τσιπάκι αρχικά στους ψευτο"μεταναστοπρόσφυγες", δήθεν για λόγους ...ασφαλείας (πρώτα τους φέρνουν ...τραβώντας τους εδώ, τους ταϊζουν, τους σπιτώνουν, τους πληρώνουν και έπειτα τους ....σφραγίζουν για να είμαστε... ασφαλείς απο... αυτούς! Και απο τρομοκρατικές επιθέσεις, ληστείες, κλοπές, βιασμούς και σφαγές!

Μονο που και η ίδια η Φρόντεξ αποκαλύπτει πλέον επίσημα αυτο που φωνάζουμε κάποιοι που ασχολούμαστε πολλά χρόνια με αυτά απο την αρχή! ότι οι ψευτο"πρόσφυγες" είναι στην πλειοψηφία τους τζιχαντιστές! ή οινεί, εν δυνάμει τζιχαντιστές! Αρκει μια μικρή 'προβοκάτσια', ένας σκληροπυρηνικός Ιμάμης με το κατάλληλο κήρυγμα, αλλάχου άκμπαρ και ...φύγαμε!
[Επεξήγηση: Η επικέντρωση στον εξόφθαλμο εποικισμό της Χώρας ο οποίος περιβάλλεται τον μανδύα του "προσφυγικού-μεταναστευτικού" ως πρώτο ζήτημα της Χώρας έχει επανηλειμμένα επισημανθεί ότι γίνεται γιατί είναι το "κυρίως μενού". Ο τελικός σκοπός του σχεδίου! Πρέπει απλώς να προηγηθεί η πλήρης οικονομική καταστροφή της Χώρας και των Ελλήνων ώστε να επέλθει η εξίσωση μεταξύ του βιοτικού και οικονομικού επιπέδου των Ελλήνων με τους Ισλαμιστές εποίκους, δηλ. του υψηλότερου με το χαμηλότερο, για να μην υπάρχουν μεγάλες "ανισοτητες" στην νέα "κοινωνία" που ετοιμάζουν! Επιπλέον η κατάσταση της οικονομικής καταστροφής και η ανέχεια ρίχνουν το ηθικό του Έλληνα, την ψυχολογία του, αλλά και το επίπεδο αντίστασής του! Εξάλλου όταν θα έρθει η ώρα να βγεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας αξίας πάνω απο 100 τρίς δολλάρια ή κατά άλλους ανεκτίμητης(!) και θα αρπαγεί τζάμπα απο τις "πολυεθνικές" των Σιωνιστών, δεν μπορεί να αμοίβεταί ο Έλληνας με 1.500 ευρώ ή δολλάρια και ο έποικος με 150 ! Άρα όλοι με 150-200 δολλάρια! (Ο Τόμσεν το είχε πεί: για βαλκάνια 300 ευρω μισθός δεν ειναι καλά;;;).

 Η επικέντρωση λοιπόν είναι καθαρά στρατηγικής πολιτικής σημασίας και αφορά πρώτιστα την υπεράσπιση των Εθνικών συμφερόντων της Χώρας αλλά και την ίδια την αυθυπαρξία της πλέον κόντρα στα άνομα και άθλια σχέδιά της σιωνιστικής νέας τάξης που κρύβεται πίσω απο αυτά και δεν γίνεται βέβαια για ευτελείς λόγους ή αιτίες ή ταπεινά κίνητρα όπως ψευτο "ρατσιστικά" (αφού εξάλλου ο 'ρατσισμός' δεν υφίσταται ως έννοια και ως ουσία και είναι άλλο ένα εφευρημα), ή φυλετικά ή θρησκευτικά ή πολιτιστικά! Σε επίπεδα Στρατηγικής και σε ζητήματα που άπτονται στην ασφάλεια, εξωτερική και εσωτερική της χωρας, την προστασία του γηγενούς πληθυσμού, την εδαφική της ακαιρεότητα, την Εθνική της Ανεξαρτησία και την επιβίωση του Έθνους (υπαρχει κανόνας του διεθνούς και του εσωτερικου δικαίου: " Αρχή της Εθνικής Επιβίωσης") και μάλιστα για ανθρώπους που ασχολούνται για την προάσπιση όλων αυτών χρόνια , αυτά είναι αστεία πράγματα!

Μόνο για αφελείς και καμμένα μυαλά! Πρόκειται για κατασκευάσματα των νεοταξιτών για να φοβίζουν, να φιμώνουν, να λογοκρίνουν και να εξαπατούν και να παραπλανούν τους όποιους αφελείς!]

Έτσι λοιπόν αρχικά δεν θα... φωνάζει και η Εκκλησία, αφού η εφαρμογή του "τσιπώματος" θα γίνει σε αλλόθρησκους ισλαμιστές! Κατόπιν για λόγους ...ισότητας, ισοπολιτείας κλπ θα επεκταθεί και στους ιθαγενείς γκοϊμ!
Δεκάδες χιλιάδες Συνέλληνες (20.000 με στοιχεία του 2009) βρίσκονται άστεγοι στον δρόμο σε όλη την Χώρα! Θύματα της πολεμικής επίθεσης που δέχεται η Χώρα μας τα τελευταια χρόνια απο την σιωνιστική νέα ταξη πραγματων! Για αυτούς δεν υπάρχουν ούτε χριστούγεννα ούτε πρωτοχρονιές ούτε "πάσχα", ούτε χειμώνες ούτε καλοκαίρια! Αυτούς δεν θα τρέξει κανείς "τσίπρας, καμμένος, καμμίνης, μουζάλας" να τους σπιτώσει, να τους ταϊσει και να τους δώσει επίδομα 400 ευρώ και άλλα 400 για ενοίκιο! Ο καμινης ζητούσε αρχές του χρόνου 20.000 διαμερίσματα, όσοι και οι Έλληνες άστεγοι της Αθήνας, για να σπιτώσει όχι τους Έλληνες αλλά τους λαθρομετανάστες έποικους απο 77 χώρες!

Για Αυτούς οφείλουμε ως Έλληνες να κάνουμε ότι μπορεί ο καθενας μας εμείς! Ότι μπορεί!
Ο Ανθρωπισμός δεν είναί 'ρατσισμός', έτσι δεν είναι; Απεναντίας τον εχουν αναγάγει οι ίδιοι σε κύριο εργαλείο αντικατάστασης των Ελλήνων και Γενοκτονίας τους. Ανθρωπισμός μόνο για τους Αλλογενείς εποίκους απο 77 χώρες που τους μετακινούν εδώ , και απανθρωπιά για τους Έλληνες.
Κανείς δεν ξέρει αύριο ποια θα είναι η μοίρα του! Ο καθένας/μία μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολα πια στην ίδια θεση!
Μέμνησο τον Κροίσο!

Εικόνες ντροπής για την πλουσιότερη χώρα στον κόσμο που την κρατάνε φτωχή οι επίσης έποικοι που την κυβερνούν, σαν αυτούς που φέρνουν οι ίδιοι! Αν την κυβερνούσαν Έλληνες όλα θα ηταν διαφορετικά, και όχι μονον εδώ, αλλα σε ολόκληρο τον κόσμο, για αυτό δεν αφήνουν να συμβεί.
Και επειδή το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, της πιο ωραίας χώρας του κόσμο,αυτές τις ημερες και ειδικά τις νύχτες είναι χιονισμένο, όμορφες είναι οι φωτογραφίες με τα χιόνια που κατακλύζουν το διαδίκτυο, αλλά δεν αντικατοπτρίζουν όμως την πραγματική εικόνα της Πατρίδας μας, ίσως να προκαλούν μια πρόσκαιρη αλλαγή ή μια δραπέτευση απο την σκληρή, φριχτή, πραγματικότητά μας, που αποτυπώνεται όμως δυστυχώς, με θλιβερό, σπαραχτικό τρόπο!
======================================================================================================================================================
ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ «ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ» - ΔΟΘΗΚΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΠΙΔΟΜΑ»

O Γ. Μουζάλας έκανε και «διευκρινίσεις»: «Ο μισθός των προσφύγων και μεταναστών θα είναι μόνο 400 ευρώ»!
29/12/2016

Σε μια περίοδο που εκατομμύρια Ελλήνων είναι άνεργοι και δεν έχουν μετρητά η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να μοιράσει χρήματα σε πρόσφυγες και μετανάστες όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το pronews.gr

Με 400 ευρώ την σήμερον ζούνε ολόκληρες ελληνικές οικογένειες αν... τα είχαν. Συν τοις άλλοις δόθηκε ένα παραπάνω κίνητρο για να έρθουν στη χώρα χιλιάδες αλλοδαπών οι οποίοι αντί να πάνε στην παγωμένη Γερμανία για να το πάρουν, θα λάβουν ένα αντίστοιχο εδώ πέρα.

Μετά δεν μας εξήγησε ο κύριος υπουργός, τα δημοσιονομικά της χώρας μέχρι ποιον αριθμό μεταναστών θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν. Αν σε βάθος χρόνου έρθουν τριπλάσιοι, τετραπλασιοι κ.λ.π τότε τί γίνεται;

Να σημειώσουμε ότι η Γερμανία του Β.Σόιμπλε ζητάει και την κατάργηση του επιδόματος προς τους ανέργους που είναι περίπου 360 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης του υπουργού, ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η πλήρης καταγραφή όλων όσων μένουν στην Ελλάδα.

Φυσικά όλα αυτά σημαίνουν μόνιμη εγκατάσταση των δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, πληθυσμιακή και εθνολογική αλλοίωση κλπ...
http://www.pronews.gr/…/g-moyzalas-ta-hrimata-ton-metanasto…
ΜΟΝΙΜΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...
Σοκ: Από τον Απρίλιο μισθός 400 ευρώ σε πρόσφυγες-μετανάστες! - Φτιάχνουν και φυλακές για τους εγκληματίες σε κάθε νησί!
28/12/2016
http://www.pronews.gr/…/sok-apo-ton-aprilio-misthos-400-eyr…
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Εξαφανίζουν στην Ευρώπη ότι έχει σχέση με τα Χριστούγεννα για να μην προσβάλλονται οι ισλαμιστές!
26/12/2016
http://www.pronews.gr/…/adianoito-exafanizoyn-stin-eyropi-o…
27 Δεκεμβρίου 2016 18:38 ΚΟΣΜΟΣ newsbomb
Frontex: Οι τζιχαντιστές εξοπλίζουν πρόσφυγες για τρομοκρατικές επιθέσεις
SOS εκπέμπει η Frontex για στρατολόγηση προσφύγων από το Ισλαμικό Κράτος
Η Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή- Ακτοφυλακή Frontex προειδοποιεί ότι οι τζιχαντιστές εξοπλίζουν πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ευρώπη, προκειμένου να οργανώσουν τρομοκρατικές επιθέσεις, που θα σκορπίσουν τον θάνατο.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Independent», η ευρωπαϊκή υπηρεσία επισημαίνει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες τζιχαντιστές να έχουν παρεισφρήσει σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αξιωματούχοι ασφαλείας της Δύσης, το ΙΚ χειραγωγεί πρόσφυγες και τους εκπαιδεύει για να τους κάνει τρομοκράτες την ώρα που αυτοί μετακινούνται μαζικά...
http://www.newsbomb.gr/…/frontex-oi-tzixantistes-exoplizoyn…
Στους 20.000 οι άστεγοι, 400.000 άνεργοι σε έναν χρόνο
Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012
Με τα πλέον μελανά χρώματα περιγράφεται η κοινωνική κατάσταση στην Ε.Ε. στην τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
https://www.thepressproject.gr/…/Stous-20000-oi-astegoi-to-…
Ζήτησε να προχωρήσει η υλοποίηση της στέγασή τους σε 20.000 διαμερίσματα
Καμίνης: Οι μετανάστες να στεγαστούν σε διαμερίσματα σε όλη την Αττική
15/01/2016

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ανάφερε ότι στόχος του δήμου είναι να μην κοιμάται κανείς σε πλατείες και πεζοδρόμια και οι ΜΚΟ να μην μοιράζουν πλέον τρόφιμα και ρούχα στην πλατεία
Το προσφυγικό - μεταναστευτικό και ιδιαίτερα η κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Βικτωρίας, απασχόλησε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας την Πέμπτη
http://www.protothema.gr/…/epi-tapitos-sto-dimotiko-sumvou…/
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ. 15.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/09/15000.html
Πληρωμένα! Ενοίκιο, κοινόχρηστα, περίθαλψη, φαγητό και 400 ευρώ επίδομα στους μετανάστες
http://www.pentapostagma.gr/…/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8…
Στα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων και με επιδότηση θα στεγάσουν 87.900 πρόσφυγες και..."πρόσφυγες
http://kyklwpas.blogspot.gr/2016/02/87900.html
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016
400 ευρώ μηνιαίως για ενοικίο στους πρόσφυγες της Κρήτης από την Ύπατη Αρμοστεία – Αρχές 2017 ξεκινά η εγκατάσταση
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/400-2017.html
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ…. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ 87.900 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ! ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ; ΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…
http://www.makeleio.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%8…/
Ξεκινά το πρόγραμμα χρηματοδοτούμενης φιλοξενίας προσφύγων σε σπίτια
Όσοι πολίτες προσφέρουν το σπίτι τους για συγκατοίκηση θα παίρνουν οικονομική ενίσχυση -της τάξης των 300 ευρώ-
http://www.protothema.gr/…/xekina-to-programma-hrimatodoto…/
ΔΕΥΤΈΡΑ, 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2016
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! ΑΠΟ 77 ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!
http://parapona-rodou.blogspot.gr/2016/02/77.html
Μέχρι και μισό εκατομμύριο άνθρωποι αναμένεται να μείνουν άστεγοι στην Αθήνα
Υπερδιπλάσιο ποσοστό από τον μέσο όρο της ΕΕ
26.01.2016
Από το 2011-2013 οι άστεγοι στην Αθήνα τετραπλασιάστικαν και από 630 το 2011 έφτασαν τους 2360 και συγχρόνως το 2013 τα άτομα που φιλοξενούταν σε ξενώνες, προνοιακά και σωφρονιστικά ιδρύματα ή άλλα προσωρινά καταλύματα ανέρχονταν σε 15.436 .
http://luben.tv/stream/71708
––––––––––––––––––
Και πρός υπενθύμιση:
Δείχνετε τους λαθρομετανάστες με τη βροχή και εγώ σας δείχνω τους έλληνες άστεγους
Aπέναντι ακριβώς είναι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1209383229090380&id=100000561433347&pnref=story
Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016
Άστεγος Έλληνας απέναντι από τα γραφεία του Σύριζα
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/…/03/blog-post_352.h…
20.000 οι άστεγοι στην Ελλάδα με τον αριθμό συνεχώς να αυξάνεται!
http://astegos-gr.blogspot.gr/2016/02/20000.html
Πληρωμένα!! Ενοίκιο, κοινόχρηστα, περίθαλψη και 400 ευρώ επιδομα στους «Μετανάστες».....
https://www.youtube.com/watch?v=ROP7JXOqoZE
Κι όμως είναι αληθινό! Σε πολυτελή ξενοδοχεία οι μετανάστες…
Δημοσιεύθηκε : 13 Μάρτιος 2016
http://www.voicenews.gr/…/62346-ki-omos-einai-alithino-se-p…
Πληρωμένα! Ενοίκιο, κοινόχρηστα, περίθαλψη, φαγητό και 400 ευρώ επίδομα στους μετανάστες
http://www.pentapostagma.gr/…/πληρωμένα-ενοίκιο-κοινόχρηστα…
Στα όρια εθνικής προδοσίας! Τα πληρώνουν όλα για τους μετανάστες και τους δίνουν επιπλέον 400 ευρώ!
Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2016
http://www.prisonplanet.gr/…/111188-στα-όρια-εθνικής-προδοσ…
Την ώρα που οι Έλληνες πεινούν Δείτε τα προνόμια των Μεταναστών!
Δημοσιεύθηκε : 07 Μάρτιος 2016
http://voicenews.gr/…/61691-tin-ora-pou-oi-ellines-peinoyn-…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ! ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ… «ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!» (βίντεο)
http://hellas-now.com/ellada-ine-orea-chora-mas-dosoun-spi…/
Έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών ζητάει σπίτια και ξενοδοχεία σε δήμους για 1.500.000 μετανάστες
http://www.dossier.gr/έγγραφο-του-υπ-εσωτερικών-ζητάει-σπίτ/
ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Οι Έλληνες σεισμόπληκτοι ζουν χρόνια σε καταυλισμό αλλά οι μετανάστες…
Δημοσιεύθηκε : 06 Μάρτιος 2016
http://www.voicenews.gr/…/61544-itami-proklisi-oi-ellines-s…
Τα βιβλιάρια υγείας λαθρο/προσφύγων-μεταναστών την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην δωρεάν υγεία.
Εθνική προδοσία. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, γέροι, νέοι και παιδιά που είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν χρήματα ούτε για ασπιρίνη.
http://typografeio.blogspot.gr/2015/12/t.html
Πέταξαν Έξω Έλληνα Από Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Που Είχε Βιβλιάριο Υγείας Της Πρόνοιας Και Πλήρωνε ΤΕΒΕ 32 Χρόνια Γιατί Δεν Είχε Να Πληρώσει!
…Να σημειώσουμε εδώ ότι οι λαθρομετανάστες παίρνουν βιβλιάρια που κανονικότατα τους παρέχονται τα πάντα και σα ανθρώπους που έχουν δώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρό 32 χρόνια δεν δίνεται ούτε η ευκαιρία να ζήσουν.
http://scoops.gr/petaksan-ellina-ekso-apo-nosokomeio-giati…/
(Σημ. Κατά το 2015 και μόνον, έφεραν 911.471 «πρόσφυγες» και «μετανάστες» στην Ελλάδα που προστέθηκαν στα υπόλοιπα εκατομμύρια)!!!
-----------------------------------------
Επίσημο Έγγραφο Υπουργείου: 911.471 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!
Δημοσιεύθηκε 4 Μαρτίου 2016
http://www.triklopodia.gr/επίσημο-έγγραφο-υπουργείου-911-4…/
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016
250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!
http://police-voice.blogspot.gr/2016/02/250000-700-30.html
Τροφή μόνο σε αλλοδαπούς: 10.000 μερίδες φαγητού, σε 2 μέρες, από την "αποστολή" για τους πρόσφυγες!!!
http://www.eleysis-ellinwn.gr/…/trofi-mono-se-allodapous-10…
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ
Εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στις Θερμοπύλες ανακατασκευάστηκε σε 48 ώρες για να φιλοξενήσει πρόσφυγες [εικόνες]
http://www.iefimerida.gr/…/egkataleleimmeno-xenodoheio-stis…
Κι όμως είναι αληθινό! Σε πολυτελή ξενοδοχεία οι μετανάστες…
Δημοσιεύθηκε : 13 Μάρτιος 2016
http://www.voicenews.gr/…/62346-ki-omos-einai-alithino-se-p…
ΣΟΚ! Θέλουν να μετατρέψουν σε Hot Spot Δημοτικό σχολείο...
Δημοσιεύθηκε : 01 Μάρτιος 2016
http://www.voicenews.gr/…/61013-sok-theloun-na-metatrepsoun…
Όλα τα ΜΜΕ υπέρ των μεταναστών! Για τους Έλληνες άστεγους τσιμουδιά... (ΒΙΝΤΕΟ)
Πληροφοριακά Στοιχεία
Δημοσιεύθηκε : 28 Φεβρουάριος 2016
http://www.voicenews.gr/…/60874-ola-ta-mme-yper-ton-metanas…
Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από το ΠΑΜΕ
Αύριο στις 17:30 στη Θεσσαλονίκη
http://www.newsbeast.gr/…/idi-protis-anagkis-gia-tous-prosf…
ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ: Όλα τα υλικά του Ελληνικού Στρατού για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης χαρίζονται στους λαθρομετανάστες! (ΦΩΤΟ)
http://hellas-now.com/pliatsiko-ola-ta-ylika-tou-ellinikou…/
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ 111 ΠΜ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ!
Τί άλλο θα δούμε ακόμη: Εξαγριωμένοι αλλοδαποί κατευθύνονται στην Αθήνα - Έστειλαν περιπολικά να τους παρακαλέσουν να γυρίσουν πίσω!
12/03/2016
http://www.pronews.gr/…/τι-άλλο-θα-δούμε-ακόμη-εξαγριωμένοι…
ΤΟ “ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ” Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝΕΛ-ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-ΙΔΟΥ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
Δημοσιεύθηκε: 11/03/2016
http://www.makeleio.gr/?p=563664
Πρωτοφανές: Οι ΕΔ αναλαμβάνουν το κόστος διαμονής των μεταναστων...
http://politikologia1.blogspot.gr/2016/03/blog-post_12.html
Freepen.gr: Έκτακτο προσφυγικό σχέδιο των Βρυξελλών βλέπει όλους τους πρόσφυγες στην Ελλάδα! Η...
http://www.freepen.gr/2016/02/blog-post_5462.html
ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΡΘΙΑ- Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ δήλωση του Συριζαίου Ξυδάκη προκαλεί οργή:Να ζευγαρώνουν οι Έλληνες με λαθρο για να λυθεί…το δημογραφικό!
http://www.makeleio.gr/?p=554720
Το σχέδιο της Ισλαμοποίησης στην Ελλάδα σε πλήρη εξέλιξη-Φίλης: ”Κάθε σχολείο, κάθε γειτονιά όλη η Ελλάδα να είναι μία ανοιχτή αγκαλιά για τους πρόσφυγες”!
http://www.makeleio.gr/?p=554827
Αποκάλυψη -σοκ: Αναζητούν σκηνές και κοντέϊνερς για 500.000 άτομα – Θα κτίσουν 10 πόλεις ακόμα!
http://hellas-now.com/apokalypsi-sok-anazitoun-skines-ke-k…/
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ…ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ»
http://realbomb.gr/π-καμμενοσ-θα-τους-κρατήσουμε-οι-παρ/
Το σχέδιο της Ισλαμοποίησης στην Ελλάδα σε πλήρη εξέλιξη-Φίλης: ”Κάθε σχολείο, κάθε γειτονιά όλη η Ελλάδα να είναι μία ανοιχτή αγκαλιά για τους πρόσφυγες”!
Δημοσιεύθηκε 29 Φεβρουαρίου 2016
http://www.triklopodia.gr/το-σχέδιο-της-ισλαμοποίησης-στην…/
Έργο Φίλη! Από Σεπτέμβρio το παιδί σας θα πηγαίνει σχολείο με λαθρομετανάστες...
http://www.elkosmos.gr/ergo-fili-apo-septemvrio-to-pedi-sa…/
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
Πλήρη "ενσωμάτωση" στην ελληνική κοινωνία για πάνω από 1 εκατ. πρόσφυγες και λάθρο υποσχέθηκε η Ελλάδα στην Γερμανία
28/02/2016
http://www.pronews.gr/…/αίθουσες-διδασκαλίας-σε-hotspots-κα…
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...
Ο αν. υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης προτείνει να ζευγαρώνουν οι Ελληνες και οι Ελληνίδες με πρόσφυγες & λάθρο για να λυθεί το... δημογραφικό!
http://www.pronews.gr/…/νξυδάκης-η-ελλάδα-μπορεί-να-ωφεληθε…
‘’Θα συγκεντρωθούν πάνω από 1,5 εκατ. μετανάστες μέσα στο 2016’’ προβλέπει ειδικός…
http://voicenews.gr/…/60940-tha-sygkentrothoyn-pano-apo-1-5…
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016
ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Μέχρι και 1 εκατ. πρόσφυγες και λάθρο θα "ενσωματωθούν" στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2016
epanastasi-hellas blogspot gr/2016/03/1-2016 html
Το Ισλάμ στα ελληνικά σχολεία - Απόφαση ΣΟΚ για το μέλλον του Ελληνισμού
Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2016
Η Ελλάδα προσφέρεται οικειοθελώς να γίνει μόνιμος τόπος για υπερβολικά μεγάλες μάζες ανθρώπων και σύμφωνα με σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, τα παιδιά όσων «προσφύγων και μεταναστών» παραμείνουν στην Ελλάδα, θα φοιτήσουν στα σχολεία της περιοχής που θα μείνουν και όχι σε ειδικού τύπου σχολεία, ακριβώς όπως είχε συμβεί την δεκαετία του '90 για χιλιάδες παιδιά από την Αλβανία.
Έτσι, αφότου η Ελλάδα μετατράπηκε σε ένα τεράστιο hot spot ετοιμάζεται τώρα να βάλει το Ισλάμ στα ελληνικά
Η αποκορύφωση θα είναι η τοποθέτηση μουσουλμάνων στα σπίτια των Ελλήνων, πάντα στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας.
http://www.prisonplanet.gr/…/110206-το-ισλάμ-στα-ελληνικά-σ…
Η ΕΕ θα διαθέσει 700 εκατομμύρια ευρώ για να «μονιμοποιηθούν» οι πρόσφυγες στην Ελλάδα!
http://www.pentapostagma.gr/…/η-εε-θα-διαθέσει-700-εκατομμύ…
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 4 ΜΑΡΤΊΟΥ 2016
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Απόρρητο έγγραφο της Κομισιόν - Κρύβουν 3 εκατ. μετανάστες στην Ελλάδα…
http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2016/03/3.html?spref=fb
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016
Βίαιη Ανταλλαγή Πληθυσμού: Φεύγουν οι Έλληνες, έρχονται οι λαθρομετανάστες.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/…/blog-post_624.html…
Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016
Το σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ πέρι Ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών σε πλήρη εξέλιξη! Αν δεν Ισλαμοποιηθεί η χώρα ο Alexis δεν το κουνά από την καρέκλα του!
epanastasi-hellas blogspot gr/2016/03/alexis_5 html
Κόβονται επιδόματα τέκνων και συζύγων την ίδια στιγμή που χιλιάδες λάθρο-πρόσφυγες θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα
Δημοσιεύθηκε 5 Μαρτίου 2016
http://www.triklopodia.gr/κόβονται-επιδόματα-τέκνων-και-σ…/…
ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Πως θα τους… βαφτίσουν Έλληνες και θα τους δώσουν δουλειές
Δημοσιεύθηκε 4 Μαρτίου 2016
http://www.triklopodia.gr/krifo-sxedio-maksimou-tous-metan…/
7.03.2016
«Ελληνοποιούν» τους μετανάστες με κυβερνητική απόφαση
http://www.parapolitika.gr/…/ellinopoioyn-toys-metanastes-m…
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι στέλνουν οι Τούρκοι τους πρόσφυγες στην Ελλάδα
8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
HTTPS://HELLASFORCE.COM/…/ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΒΙΝΤΕΟ-ΈΤΣΙ-ΣΤΈΛΝΟΥ…/
Ασύλληπτες διαστάσεις: Άλλοι 100.000 μετανάστες στην Ελλάδα έως το τέλος Μαρτίου διά στόματος Αβραμόπουλου
Δημοσιεύθηκε: 06/03/2016
http://www.makeleio.gr/?p=559441
Δημοσιεύθηκε: 08/03/2016
"Οι Ελληνες σταδιακά θα γίνουν μειονότητα μέσα στην ίδια τους την χώρα! Θα γίνει άλωση με 2-3 εκκατομύρια μωαμεθανών που ονομάζονται μετανάστες ! Η άθεη κυβέρνηση θα τους δίνει Ελληνική Ιθαγένεια" Η τραγωδία του λαού μας...(Φώτο)
http://www.makeleio.gr/?p=560987
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Επιβάλλουν στις γυναίκες πρόσφυγες να μείνουν έγκυες! Δείτε γιατί…
Δημοσιεύθηκε : 08 Μάρτιος 2016
http://www.voicenews.gr/…/61765-tromaktiko-epivalloun-stis-…
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016
Να γιατί μένουν έγκυες και γεννάνε στην Ελλάδα οι γυναίκες από Συρία κτλ.
http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/2016/…/blog-post_14.html…
Εντολή ΟΗΕ! Μέσα στα σπίτια των Ελλήνων οι μουσουλμάνοι…
11 Μαρτίου 2016
http://paradrasi.gr/…/εντολή-οηε-μέσα-στα-σπίτια-των-ελλήν…/
ΒΟΜΒΑ: 32δις στοιχίζουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες
Δημοσιεύθηκε : 10 Ιούλιος 2015
http://www.voicenews.gr/…/29690-vomva-32dis-stoixizoun-stin…
Σοκ! Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!
http://www.iokh.gr/…/apo-77-xores-erxontai-oi-lathrometanat…
Βαρουφάκης: Θα γεμίσουμε μουσουλμάνους - Πάρτε το απόφαση!
https://www.youtube.com/watch?v=IeAU3_I-Kgw&feature=youtu.be
Ο ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ 11 ΔΙΣ. € ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΜΑΡΤΙΟΥ 7, 2016
http://ithesis.gr/…/o-soros-edose-11-dis-euro-gia-tin-meta…/
ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://hellas-now.com/enteka-dis-efro-apo-ton-soros-gia-na…/
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ… ΑΡΑΓΕ;
http://www.makeleio.gr/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B…/
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
Posted by olympiada στο Αυγούστου 8, 2015
https://olympia.gr/…/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4…/
”Παν-Ευρώπη”: Μια απόδειξη γιατί η μαζική μετανάστευση είναι ίσως ένα προμελετημένο σχέδιο
Posted by Chris On August 16, 2015
http://www.offtherecord.net.gr/…/%CF%80%CE%B1%CE%BD-%CE%B5…/
EΠITAXYNETAI ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ Η ΕΓΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ KALERGI ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ
http://maiandros.blogy.gr/…/1792-epitaxynetai-adistakta-i-e…
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015
«Η ΕΕ σκόπιμα φέρνει όσο το δυνατόν περισσότερους μετανάστες για να εξαλείψει τους γηγενείς Ευρωπαίους», λέει πολιτικός σχολιαστής στο Russia Today
Ο David Noakes*, πολιτικός σχολιαστής, σε συνέντευξή του στο Russia Today (RT) τόλμησε να δηλώσει δημόσια το προφανές γεγονός, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εμπλακεί σε μια στρατηγική αντικατάστασης των αυτοχθόνων πληθυσμών της ηπείρου αυτής με τριτοκοσμικούς μετανάστες.
David Noakes: Η ΕΕ πιστεύει στο «διαίρει και βασίλευε», γι’ αυτό σκόπιμα σπρώχνει όσο περισσότερους μετανάστες μπορεί στην Ευρώπη έχοντας την ιδέα του να εξαλείψει και να «καθαρίσει» τα έθνη στην Ευρώπη, έτσι ώστε ο αριθμός των μεταναστών να υπερβεί τον αριθμό του αρχικού πληθυσμού. Στην Αγγλία, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, αυτό θα συμβεί σε λιγότερο από 10 χρόνια. Η Άγγλοι θα αποτελούν μειονότητα σε λιγότερο από 10 χρόνια στο δικό τους έθνος. Έτσι αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ΕΕ το να αντικαταστήσει τα έθνη που ζουν στην Ευρώπη
http://redskywarning.blogspot.gr/2015/08/russia-today.html
Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016
Οι εμίρηδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στήνουν “hot spots” στην Ελλάδα! Η εικόνα τα λέει όλα....Απέραντο Hot Spot η χώρα. Είδες τα κονδύλια;; Ποιος μιλάει;; Απο την μια δανειστές και από την άλλη Ισλάμ. Το ίδιο πράγμα είναι......Κατέστρεψαν την χώρα! Διέλυσαν την νεολαία.
http://perimajestic.blogspot.gr/…/…/hot-spots-hot-spot.html…
Γιατί Μόνο οι Έλληνες αμφισβητούνται ότι… ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με τους Αρχαίους Προγόνους τους
http://maiandros.blogy.gr/…/2949-giati-mono-oi-ellines-amfi…

Γ. Κοντογιώργης: “Η «μισή» Βουλή θα έπρεπε να συλληφθεί για διαφθορά”


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ

Η "ΜΙΣΗ" ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ"
"Το πολιτικό προσωπικό πρέπει να πονέσει για να καθαρθεί το πολιτικό σύστημα. Θα έλεγα ότι πρέπει να πάνε στη φυλακή όλοι οι πρωθυπουργοί της περιόδου του ευρώ."

Ας θυμηθούμε μία παλαιότερη συνέντευξη του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη που αφορά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας που παραμένει το ίδιο. Μόνον οι πρωταγωνιστές της πολιτικής τάξης αλλάζουν....!!!!

Λάβρος κατά του πολιτικού συστήματος είναι ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Γιώργος Κοντογιώργης. «Η πολιτική τάξη, αν πιστέψει ότι οι εκλογές τής δίνουν λαϊκή νομιμοποίηση για να μην αλλάξει, θα οδηγηθεί στην κατάρρευση του εαυτού της μέχρι το τέλος του χρόνου, δεν θα αντέξει», δηλώνει στα «Επίκαιρα». Σχολιάζει τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου λέγοντας ότι «έριξαν ένα "πολιτικό πτώμα" στην εκλογική αρένα» και επιμένει ότι πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί όλοι όσοι μας έφεραν εδώ - ένοχοι και συνένοχοι, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές. Περιγράφει με μελανά χρώματα την πραγματικότητα της καταστροφής μας. «Η Ελλάδα βρίσκεται υπό διπλή κατοχή», λέει. «Την εσωτερική κομματοκρατία, και τώρα μας υπέβαλαν και σε εξωτερική, τη θεσμοθέτησαν». Ποια είναι η λύση που προτείνει; Ένα νέο Μνημόνιο, αλλά για το πολιτικό σύστημα και το κράτος...
Στη Χριστίνα Κοραή
- Κύριε Κοντογιώργη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στον Κορυδαλλό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ;
Έριξαν ένα «πολιτικό πτώμα» στην εκλογική αρένα για να δείξουν ότι κάνουν κάθαρση, Έτσι νομίζουν πως θα ξεπεράσουν το γεγονός ότι η Βουλή, αφού νομοθέτησε την ασυλία του πολιτικού αδικήματος, λειτουργεί ως θεσμός λεύκανσης των συμμοριών που δημιουργεί και συγκαλύπτει η δυναστική κομματοκρατία.
- Υπάρχουν πολλοί «Άκηδες» που συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι;
Προφανώς ναι. Διαφορετικά, θα έπρεπε η «μισή» Βουλή να συλληφθεί για ενεργό διαφθορά κι η άλλη «μισή» για συνεργεία στη θεσμική και πολιτική της κάλυψη.
- Να καθίσουν στο σκαμνί και όσοι μας έφεραν εδώ;
Το πολιτικό προσωπικό πρέπει να πονέσει για να καθαρθεί το πολιτικό σύστημα. Θα έλεγα ότι πρέπει να πάνε στη φυλακή όλοι οι πρωθυπουργοί της περιόδου του ευρώ.
- Δηλαδή, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ακόμη και ο Λουκάς Παπαδήμος;
Ο τελευταίος απλώς δεν φαίνεται να συνέλαβε το πραγματικό πρόβλημα της χώρας και στο μέγεθος του διακυβεύματος. Αποδέχτηκε το ρόλο του πρωθυπουργού περιορισμένης ευθύνης, λειτουργώντας απλώς ως όμηρος της κομματοκρατίας. Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, έχει προτεραιότητα, καθώς επέλεξε με εγκληματική πρόθεση τον ενταφιασμό της χώρας. Τη μοίρα των πρωθυπουργών πρέπει να έχουν κι όσοι διαχειρίστηκαν κατ' ελάχιστον την οικονομία και τη δημόσια διοίκηση.
- Στους αντίστοιχους υπουργούς αναφέρεστε...
Λέω κατ' ελάχιστον αυτοί, διότι όλη η πολιτική τάξη είναι συνυπεύθυνη για την καταστροφή.
- Για όλα φταίει το ευρώ;
Αυτή είναι λάθος προσέγγιση. Θεωρώ ότι, από τη στιγμή που αποφασίστηκε η είσοδος της χώρας στο ευρώ, θα έπρεπε να ληφθούν μέτρα προσαρμογής στο νέο περιβάλλον. Αντί να γίνει αυτό, επανέφεραν ολικά την πολιτική σκηνή στο καθεστώς της φαυλοκρατίας του 19ου αιώνα. Δανείζονταν για να στήσουν τη μεγάλη κραιπάλη για τον εαυτό τους και για τους συγκατανευσιφάγους της διαπλοκής. Εργάστηκαν συστηματικά για την παρασιτική μεταμόρφωση της ελληνικής κοινωνίας.
- Πρόσφατα δηλώσατε στον ΑΝΤΙ, με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου στο Σύνταγμα, ότι «αντί να αυτοκτονούν οι φορείς της καταστροφής, αυτοκτονούν τα θύματά τους».
Η πολιτική τάξη επιδεικνύει μια αλαζονική αλλοτρίωση κι έναν ανάλγητο κυνισμό μέσα στην κρίση, ομολογώντας ότι αντιμετωπίζει την κοινωνία ως το μείζονα εχθρό της. Βαθαίνοντας με τις επιλογές της την περαιτέρω καταστροφή, καλλιεργεί την απόγνωση, χωρίς να δείχνει καμία διάθεση να αλλάξει η ίδια και οι πολιτικές της στο παραμικρό.
- Τους πετάνε, όμως, νεράντζια...
Είναι σε κατ' οίκον περιορισμό. Τους προπηλακίζουν... Η κοινωνία τούς δηλώνει ότι δεν τους θέλει. Αυτοί, όμως, επιμένουν ετσιθελικά να την ηγεμονεύουν. Στα μάτια του κόσμου είναι πια δυσδιάκριτη η διαφορά ανάμεσα στο σημερινό πολιτικό σύστημα και σε ένα τυπικά αυταρχικό καθεστώς ή σε ένα «κοινοβουλευτικό» κόμμα και στη Χρυσή Αυγή. Όμως οι προπηλακισμοί συνιστούν ακόμη ατομικές πράξεις καταναγκασμού, που, ωστόσο, υποκρύπτουν μια αναβράζουσα εξεγερτική προδιάθεση. Αν το λεγόμενο «κοινοβουλευτικό σύστημα» θέλει να διασωθεί, πρέπει επειγόντως να ανασυγκροτηθεί έκ του μηδενός. Αναφέρομαι στους τρεις πυλώνες της καταστροφής: το πολιτικό σύστημα, τη δημόσια διοίκηση και τη Δικαιοσύνη, τη νομοθεσία.
- Μπορεί, εκτιμάτε, να γκρεμιστεί το κράτος εν μία νυκτί;
Βεβαίως, διότι είναι υπόλογο της καταστροφής, χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση. Προέχει να καταργηθεί αμέσως η όποια νομική προστασία του πολιτικού προσωπικού, ώστε να υπαχθούν στη Δικαιοσύνη εφεξής, αλλά και αναδρομικά, όσοι ζημίωσαν τη χώρα. Να καταργηθεί επίσης η προσωποπαγής κομματοκρατία και οι πρακτικές της, που μεταβάλλουν το κράτος σε όμηρο ιδιοτελών συμφερόντων, Να μηδενιστούν οι απολαβές και τα προνόμια των πολιτικών. Να γίνουν εντολοδόχοι και όχι δυνάστες της κοινωνίας των πολιτών. Να ανασυγκροτηθεί η δημόσια διοίκηση με γνώμονα το δημόσιο σκοπό της. Ο δημόσιος υπάλληλος να υπέχει προσωπική ευθύνη, με το ερώτημα και της απόλυσης, εάν δεν κάνει το καθήκον του. Να αναγνωριστεί στον πολίτη δικαίωμα εννόμου συμφέροντος. Πολιτικοί και υπάλληλοι πρέπει να αισθάνονται καθημερινά την ανάσα της κοινωνικής βούλησης και του πολίτη.
- Υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης τον Μνημονίου, όταν έχει φαρδιές πλατιές τις υπογραφές των Βενιζέλου και Σαμαρά;
Η πολιτική τάξη που έβαλε την υπογραφή της δεσμεύει τον εαυτό της. Υπέγραψαν διότι είναι υποτελείς σε μια αντίληψη εσωτερικής κατοχής που τους κάνει να κινούνται μακράν του κοινού συμφέροντος και γι' αυτό να επιζητούν την πολιτική νομιμοποίηση που δεν τους δίνει η κοινωνία στην τρόικα. Φυσικά και υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Αυτό που έχει σημασία είναι να αναδειχτεί η βαρύτητα της χώρας στη διεθνή πολιτική, αντί να υποβιβάζεται στο επίπεδο του εξαρτημένου και περιδεούς επαίτη, που αρμόζει στην πολιτική τάξη. Πρέπει να τεθούν, δηλαδή, οι όροι ενός άλλου Μνημονίου απέναντι στην τρόικα, που δεν θα στρέφεται εναντίον της κοινωνίας, που δεν θα αποδομεί τον οικονομικό ιστό της χώρας. Από την ασύμμετρη καταστροφή της χώρας, στην οποία οδηγούν oι επιλογές της δυναστικής κομματοκρατίας, κανείς δεν θα βγει ωφελημένος. Το δε κόστος της όποιας εξόδου από την κρίση θα αποδειχτεί δυσανάλογο για την ίδια την τρόικα.
- Τι μήνυμα στέλνει ο πολυκερματισμός του πολιτικού συστήματος;
Είναι πράξη αποδοκιμασίας όχι του ενός ή του άλλου κόμματος, αλλά συνολικά του πολιτικού συστήματος όπως είναι στημένο στην Ελλάδα. Μπορεί η κοινωνία αυτή τη στιγμή να μην έχει συνείδηση του περιεχομένου της λύσης, διαισθάνεται, όμως, ότι η εναλλαγή του παρόντος κομματικού κατεστημένου στην εξουσία δεν αποτελεί τη λύση. Πρέπει να βρεθεί τρόπος η εκρηκτική δύναμη την οποία έχει ως συλλογικότητα να εκφραστεί πολιτικά. Οι παλαιοί τρόποι πολιτικής έκφρασης, όπως οι διαδηλώσεις, έχουν ξεπεραστεί. Αυτό θα γίνει πια είτε εξωθεσμικά, με εξέγερση, είτε πάλι εξωθεσμικά, αλλά συντεταγμένα. Για παράδειγμα, με τη συγκρότηση της κοινωνίας σε συμπαγή δημο-αλυσίδα γύρω από τη Βουλή και τον εξαναγκασμό της πολιτικής τάξης να πράξει αυτό που αρνείται. Υπάρχει και το τρίτο σενάριο: Να καταρρεύσει από μόνο του το πολιτικό σύστημα, υπό το βάρος της πραγματικότητας που δημιουργεί. Και πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.
- Αποτελεί λύση η επιστροφή στη δραχμή;
Τόσο το δίλημμα «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» όσο και το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» είναι ψευδή. Αποβλέπουν στον πειθαναγκασμό της κοινωνίας, στο να συγκατανεύσει στην καταστροφή της. Δεν αποτρέπουν, όμως, ούτε τη χρεοκοπία ούτε τη μετάβαση στη δραχμή. Όσο δεν αίρονται οι αιτίες της καταστροφής, τόσο τα αγοραία Μνημόνια θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Η έξοδος από την κρίση χρειάζεται ένα Μνημόνιο για το κράτος.
Αναδημοσίευση από το περιοδικό Επίκαιρα - Τεύχος 132 • 26/04-02/05/2012 Μέσω :Ανεμος Ανατροπής



(ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΕΒΑ ) ΚΑΙ fyllokaiftero1.blogspot.com ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ: Ομοιος ομοίω αεί πελάζει και βελάζει

γράφει ο ΜΑΝΏΛΗΣ ΜΑΝΟΥ



 " Ομοιος ομοίω αεί πελάζει και βελάζει" Κύριε Μανώλη Γλέζο με τέτοιες συμπάθειες και τέτοιες αγκαλιές, μας "έκατσες" τον "αριστερό" Α.Τσίπρα τον καταστροφέα - γενοκτόνο του ελληνικού λαού τον "σφαγέα" τον ΧΑΜΗΛΟ-συνταξιουχων.

Αν και το μυαλό, πιστευουμε δεν γεράζει πάντα, στην περίπτωση σου ίσως αυτό να αποτελεί εξαίρεση .

Για τους αναγνώστες μας που δεν έχουν αντιληφθεί  τι κάνει με την δήλωση του ο αριστερός Μανώλης Γλέζος,  στηρίζει την Κωνσταντίνευα  Κούνεβα ευρωβουλευτινα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει δηλώσει ποθεν έσχες - έσχες σκέτο,  η καλύτερα σκέτο αίσχος 340 000 ευρώ καταθέσεις, σε τραπεζες του εξωτερικού και μηνιαίο μισθό  48.080 ευρω. 

 Τόσα ελάμβανε και ο 97 χρονος Μανώλης Γλέζος ως ευρωβουλευτής σύν τα υπολοιπα προνόμια που προσφέρει η Ε.Ε εν ήδη έμμεσου λαδώματος (χρηματισμού)

 Και συμβαίνουν όλα αυτά την ίδια ώρα που ο Α. Τσίπρας ο οποίος εγκαταστάθήκε στο σβέρκο των ελληνών και με την δική του προτροπή και  τις αγκαλιές  μαζι του, έκοψε το ΕΚΑΣ  των συνταξιουχων την ίδια ώρα που συνταξιούχοι ζουν με 77 και 100 ευρώ τον μήνα ο Μανώλης Γλέζος αυτοξεφτιλίζεται  σε αυτην την ηλικία.

Ομοίος ομοίω αεί πελάζει και βελάζει" Κύριε Μανώλη Γλέζο (

Η φράση αυτή ανήκει στον Πλάτωνα "Συμπόσιον" και σημαίνει "ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει".

Και σήμερα χρησιμοποιούμε αυτήν τη φράση θέλοντας να δηλώσουμε πως ο άνθρωπος από τη φύση του τείνει να προσεγγίζει ανθρώπους που του μοιάζουν, τείνει να συναναστρέφεται τους ομοίους του.)
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ "ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ" ΜΕ 400.000 ΕΥΡΩ  ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ


Αιδώς Αργείοι

«Γιγνώσκω, και μοι φρενός ένδοθεν άλγεα κείται »
"Γνωρίζω, και πόνος είναι μέσα στην ψυχή μου" αναφώνησε ο Σόλ ων, όπως αναφέρει ο Αριστοτέλης στην Αθηναίων Πολιτεία 5.2

Αντίκρισα όπως είναι το χτυπημένο από βιτριόλι πρόσωπο της Κωνσταντίνας Κούνεβα κι όσες φορές το φέρνω στη μνήμη μου ανατριχιάζω σύγκορμα.

Υπήρξα μάρτυρας των επώδυνων θεραπειών της κι' είναι ως να πονάω ο ίδιος.

Γνωρίζω τις δωρεές που έχουν γίνει για να τη στηρίξουν στο Γολγοθά των θεραπειών της
  
Ρωτάω λοιπόν όλους τους επικριτές της. 
  
Σε ποια ακριβώς Λογιστική πράξη βρίσκουν έλλειμμα; 
  
Και αν το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει έλλειμμα, το καλύπτουν αυτοί;
  
Όταν δείχνεις έμπρακτα την αλληλεγγύη σου, ακόμα και σε αυτούς που διαφωνείς, περιμένεις ανταπόδοση;
  
Πως και πόσο κοστολογείται η Αλληλεγγύη;

Δεν θα αναθεματίσω κανέναν να περάσει όσα τράβηξε και συνεχίζει να τραβάει το θύμα της ανελέητης εργοδοσίας.

Για όσους βρήκαν ευκαιρία να κρύψουν τη δική τους ντροπή πίσω από το πρόσωπο της Κωνσταντίνας Κούνεβα δεν θέλω να προσθέσω τίποτα.

Για τους υπόλοιπους θέλω να πω
"Αριστερά χωρίς ψυχή δεν είναι Αριστερά!"


Μανώλης Γλέζος



Αθήνα 30 Δεκ. 2016






Mε τέτοιες συμπάθειες και τέτοιες αγκαλιές μας "έκατσες" τον <<αριστερό>> Α.Τσίπρα τον καταστροφέα - γενοκτόνο του ελληνικού λαού τον "σφαγέα" τον ΧΑΜΗΛΟ-συνταξιουχων.

Δεν έχεις τον "άλανθαστο" του πάπα ούτε την "αγιοσύνη" του Ιερώνυμου,  και εμείς οι νέοι, και νεώτεροι, θα προτιμούσαμε να πίνεις το σταγάκι σου τώρα στα στερνά σου αναγολογιζόμενος τα καλά, και τα τελευταία κακά που έκανες για την πατρίδα. Κάνοντας έναν ισολογισμό απο μόνος σου, πρίν σε προλάβει οχι η ιστορία, γραμμένη απο αμφιβόλου ποιότητας ιστορικούς, αλλα απο τον ίδιο τον λαό, που μάλλον  με τον τρόπο σου και εσύ εξαπάτησες πολιτικά 
( με κοινωνικές διαστασεις) την τελευταία τριετία. 

Αυτές Μανώλη Γλέζο  τις αντίκρισες, όπως είναι το χτυπημένες από "βιτριόλι" του ΣΥΡΙΖΑ του πρώην κόμματος σου στο πρόσωπο τους ξεχασες να τις αντικρύσεις ...και τις προσπέρασες.

Η Αριστερα που έχει ψυχή για αυτές που έχουν καταθέσεις 340.000 ευρώ και μισθό 48.000 δεν είναι Αριστερά.
       

 


i-thermi-agkalia-glezou-tsipra-stis-brukselles


ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝ. ΚΟΥΝΕΒΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ( για ενα χρονο) ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 400 000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ.


ΕΙΝΑΙ Η  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνευα Κούνεβα έχει καταθέσεις σε τράπεζες του Βελγίου, Γαλλίας, και της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τις 340.000 ευρώ.

ΕΠΙΣΗΣ να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την πρώην καθαρίστρια, η οποία είχε έντονη συνδικαλιστική δράση και έγινε γνωστή μετά την φρικτή επίθεση με οξύ που δέχθηκε από αγνώστους ακόμη, και της παραμόρφωσε το πρόσωπο.Δεν υπάρχει καμμιά απδειξη ότι οι εργοδότες της ήταν αυτοί οι οποιοι της προξενησαν αυτην την σωματική βλάβη Αρκετά επίσημα χείλη ομιλούν για ένα είδος πολιτικής ηρωοποίησης τηςκαι πολιτικής της εκμετάλευσης απο τον Α.Τσίπρα που την εχρισε υποψ. ευρωβουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ και με τα ψευδη τους συμπεριλαμβανιομένου του Μανώλη Γλέζου ως ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ τοτε εξελέγει η Βουλγάρα  κωνσταντίνευα Κούνεβα σε εκπρόσωπο τον ελλήνων στην ευρωβουλή μαζί με τον Μανώλη Γλέζω και τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με την δήλωση της περιουσιακής της κατάστασης για το 2014, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της προέρχεται από δωρεές αυτο δεν ελέγχειποτέ και απο κανέναν κρατικό αρμοδιο  φορέα- υπηρέσία  όπως θα γίνοταν για έναν απλό πολίτη.

Επίση η Κούνεβα έχει δηλώσει ακόμα 48.083 ευρώ τον μήνα  που προέρχονται από την αποζημίωση που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

ΑΥΤΟ είναι το  έσχες χωρίς πόθεν της πρώην Βουλγάρας στην καταγωγή Κωνσταντίνευας που έγινε   Κωνσταντίνα Κούνεβα .