25 Δεκεμβρίου 2016

Χαμός στο internet: Πρώην παίκτρια Big Brother αποφάσισε να αδυνατίσει και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη

Χαμός στο internet: Πρώην παίκτρια Big Brother αποφάσισε να αδυνατίσει και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Όχι μόνο δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις πλούσιες καμπύλες της, αλλά η Lisa Appleton δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη «ταράζοντας» τους χρήστες του διαδικτύου.

Η 48χρονη πρώην παίκτρια του βρετανικού Big Brother έχασε αρκετά παραπανίσια κιλά και θέλησε να το… γιορτάσει δείχνοντας σε όλους την πρόοδό της!

Πόζαρε λοιπόν γυμνή στο κρεβάτι και έγινε viral σε όλο τον πλανήτη.
Και μπορεί να σόκαρε πολλούς, ωστόσο η Appleton, όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν, δεν λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν τον εαυτό της
Η Βρετανίδα celebrity είχε εμφανιστεί στο γνωστό reality το 2008 όπου και αρραβωνιάστηκε με το τότε αγόρι της. Λίγο αργότερα παντρεύτηκαν, αλλά το 2013 χώρισαν.

Όχι κύριε Ψυχάρη, το "Βήμα" δεν ήταν ποτέ "εμείς"!

Στον κάθε ΨΥΧΑΡΗ ευχόμαστε καλό Κορυδαλλό και καλή δήμευση της περιουσίας του!


Με ένα δραματικό άρθρο, το "Βήμα της Κυριακής" μας ενημερώνει ότι το "Βήμα είμαστε εμείς".....

Το "Βήμα" του ΔΟΛ, όπως και τα "Νέα" ήταν πάντοτε του Λαμπράκη και μετέπειτα του Ψυχάρη που μέσω των εφημερίδων, ραδιοσταθμών και του Mega , Λαμπράκης και Ψυχάρης έκαναν δουλειές και έβγαζαν φράγκα για την πάρτι τους με την εκάστοτε κυβέρνηση. Ο ΔΟΛ ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις όπως αυτός επιθυμούσε και όχι όπως επιθυμούσαν οι αναγνώστες, οι ακροατές και οι τηλεθεατές των μέσων του.
Ο Ψυχάρης που κλαίγεται σήμερα είναι ο άνθρωπος που από την στιγμή που ήρθαν τα Μνημόνια, τα υποστήριζε με όλη του τη δύναμη, έθαβε από την δημοσιότητα κάθε φωνή εναντίον τους και όταν δεν μπορούσε να θάψει από ένα σημείο και πέρα τις φωνές ενάντια στα Μνημόνια, τις λοιδώρησε, τις απαξίωσε, τις συκοφάντησε!
Τα ΜΜΕ του Ψυχαρη σε εκλογές, δημοψήφισμα και στα πλούσια από πολιτικές εξελίξεις διαστήματα έκαναν κανονική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ υπέρ των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που έφερναν τα μνημόνια, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΝΤΑΣ την κοινή γνώμη. Το ότι βρέθηκε το διαδίκτυο (social media και blogs) και ελάχιστα έντυπα που ενημέρωναν στα αλήθεια και έσωσαν την όποια τιμή της δημοσιογραφίας και τελικά δεν επέτρεψαν τα Μνημόνια να γίνουν κάτι το φυσιολογικό (παρά το σοκ της κοινωνίας με την κωλοτούμπα Τσίπρα που προκαλεί κινηματική αδράνεια, ούτε σήμερα τα μνημόνια θεωρούνται "φυσιολογικά").
Αντιλαμβανόμαστε σαν ιστολόγιο τον πόνο των εργαζόμενων σου, κύριε Ψυχάρη, αλλά ειλικρινά σε θεωρούμε περιττό, βρώμικο φορέα ενημέρωσης. Στο κάτω-κάτω οι δημοσιογράφοι ας παλέψουν για την ανεξαρτησία τους εντός των ΜΜΕ που εργάζονται ή να παλέψουν για τους όρους για να υπάρξουν υγιή αυτοδιαχειριζόμενα μέσα!
Στον κάθε ΨΥΧΑΡΗ ευχόμαστε καλό Κορυδαλλό και καλή δήμευση της περιουσίας του!

Το fyllokaiftero1.blogspot.com σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε μια ελευθερη Ελλαδα χωρίς μνημονιακούς προδότες και γερμανούς κατακτητές

             
 Το fyllokaiftero1.blogspot.com και το fyllokaiftero.gr  σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε μια ελευθερη Ελλαδα χωρίς μνημονιακούς προδότες και γερμανούς κατακτητές


                  Ε.Δ.Ο
Εθελοντική Δημοσιογραφική Ομάδα 

Το γαϊδουράγκαθο εναντίον του καρκίνου στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες και άλλα…







Η νόσος του Cushing δεν πρέπει να συγχέεται με το Σύνδρομο του Cushing, το οποίο προκαλείται από όγκο στην υπόφυση του εγκεφάλου. Ο όγκος περιέχει αυξημένη ποσότητα από την ορμόνη του στρες αδρενοκορτικοτροπίνη (ACTH) και ακολουθείται από απελευθέρωση κορτιζόλης από τα επινεφρίδια. Αυτό οδηγεί σε ταχεία αύξηση....
του σωματικού βάρους, αυξημένη αρτηριακή πίεση και μυϊκή αδυναμία. Οι ασθενείς είναι επιρρεπείς στην οστεοπόρωση και τις λοιμώξεις και μπορεί να εμφανίσουν γνωστική δυσλειτουργία ή ακόμη και κατάθλιψη.


Σε ένα ποσοστό 80 – 85% ο όγκος μπορεί να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Για περιπτώσεις που δεν μπορεί να γίνει εγχείριση, υπάρχει επί του παρόντος μόνο μια εγκεκριμένη θεραπεία η οποία δυστυχώς προκαλεί έντονες παρενέργειες, όπως υπεργλυκαιμία, σε περισσότερο από το 20% των ασθενών.
Οι επιστήμονες στην ομάδα του Günter Stalla, ενδοκρινολόγου στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής Μαξ Πλανκ στο Μόναχο, μόλις ανακάλυψαν σε καλλιέργεια κυττάρων, δοκιμές σε ζώα και ανθρώπινο ιστό από τον όγκο, την ύπαρξη ενός ακίνδυνου φυτικού εκχυλίσματος για τη θεραπεία της ασθένειας. Ο Marcelo Paez-Pereda, βασικός επιστήμονας της παρούσας μελέτης που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Medicine δηλώνει τα εξής: «Η σιλιμπινίνη είναι το κύριο δραστικό συστατικό των σπόρων γαϊδουράγκαθου. Είναι εξαιρετικά ασφαλής για τους ανθρώπους και χρησιμοποιείται ήδη για τη θεραπεία της ηπατικής νόσου και της δηλητηρίασης». Μετά τη θεραπεία με σιλιμπινίνη, τα καρκινικά κύτταρα συνέχισαν την κανονική παραγωγή της αδρενοκορτικοτρόπου ορμόνης (ACTH), η ανάπτυξη του όγκου επιβραδύνθηκε και τα συμπτώματα της νόσου Cushing στα ποντίκια εξαφανίστηκαν.
Το 2013, οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Ψυχιατρικής Μαξ Πλανκ κατέθεσαν αίτηση για Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για ένα μεγάλο σύνολο χημικών και φυσικών ενώσεων συμπεριλαμβανομένης της σιλιμπινίνης για τη θεραπεία όγκων στην υπόφυση. Σε σύγκριση με τους ανθρώπους, εκ των οποίων μόνο 5,5 ανά 100.000 σε όλο τον κόσμο εμφανίζουν τη νόσο του Cushing, αυτή η πάθηση είναι πολύ συνηθισμένη σε διάφορα κατοικίδια ζώα. Για παράδειγμα, το 4% των σκύλων και το 7% των αλόγων πάσχουν από τη συγκεκριμένη νόσο. Έτσι, οι ερευνητές σχεδιάζουν πλέον τη δοκιμή ειδικών σκευασμάτων με μια πολύ καθαρή ουσία και βραδεία απελευθέρωση του δραστικού συστατικού σιλιμπινίνη σε κλινικές δοκιμές.
Τρόπος δράσης της σιλιμπινίνης
Ο Marcelo Paez-Pereda εξηγεί: «Γνωρίζουμε ότι η νόσος του Cushing προκαλείται από την απελευθέρωση υπερβολικής ποσότητας ACTH. Έτσι, αναρωτηθήκαμε τι προκαλεί αυτή την υπερπαραγωγή και πώς μπορούμε να τη σταματήσουμε». Στα πρώτα πειράματά τους, οι ερευνητές βρήκαν εξαιρετικά υψηλές ποσότητες της πρωτεΐνης θερμικού σοκ 90 (HSP90) στον καρκινικό ιστό ασθενών με τη νόσο του Cushing. Σε φυσιολογικές ποσότητες η HSP90 βοηθά στη σωστή αναδίπλωση μιας άλλης πρωτεΐνης, τον υποδοχέα γλυκοκορτικοειδών, η οποία με τη σειρά της αναστέλλει την παραγωγή ACTH.
Ο Paez-Pereda συμπληρώνει: «Δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά μόρια HSP90 στον ιστό του όγκου, αυτά ενώνονται με τον υποδοχέα γλυκοκορτικοειδών. Ανακαλύψαμε ότι η σιλιμπινίνη συνδέεται με την HSP90 επιτρέποντας έτσι στα μόρια του υποδοχέα γλυκοκορτικοειδών να διαλυθούν από την HSP90. Με τη σιλιμπινίνη ίσως έχουμε ανακαλύψει μια μη επεμβατική μέθοδο όχι μόνο για τη θεραπεία της σπάνιας νόσου του Cushing αλλά και άλλων παθήσεων που σχετίζονται με τους υποδοχείς γλυκοκορτικοειδών, όπως όγκοι στον πνεύμονα, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία ή πολλαπλό μυέλωμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνετρίβη στο Κράσνονταρ ρωσικό Τupolev-154 που μετέφερε 92 επιβάτες - Δεν υπάρχουν επιζώντες

ΚATEYΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
 (upd) (upd)
08:01
25/12/2016
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
(Aνανέωση 12:00) Επίσημα ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ ότι δεν υπάρχουν επιζόντες. Το αεροπλάνο φαίνεται να συνετρίβη δύο λεπτά μετά την απογείωση.
 
Επτά ώρες μετά την συντριβή, και ενώ είχαν περισυλλεγεί μόλις τέσσερις σοροί, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει κανένας επιζών.
 
Το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ ενώ επιχειρούσε να απογειωθεί, με κατεύθυνση προς την αεροπορική βάση Χμέιμιμ στην Λαττάκεια της Συρίας. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ένα Tupolev (ΤU-154) της ρωσικής Αεροπορίας «χάθηκε» σήμερα από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο του Σότσι ενώ μετέφερε 92 άτομα, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, όπως ανακοίνωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.
 
"Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, 92 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, επέβαιναν στο αεροπλάνο. Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Λαττάκεια της Συρίας", σύμφωνα με την ίδια πηγή.
 
Συνεργεία διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή για τον εντοπισμό του αεροπλάνου που πιθανόν συνετρίβη στα βουνά της περιοχής του Κρασνοντάρ, στο νότιο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με πηγή των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.
 
"Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό. Είναι πολύ πιθανόν να έχει συντριβεί στην ορεινή περιοχή του Κρασνοντάρ".
 
Η συντριβή του μπορεί να οφείλεται σε τεχνική βλάβη ή σε λάθος χειρισμό του πιλότου, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.
 
Στο αεροπλάνο επέβαιναν 84 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος.
 
Στους 84επιβάτες συμπεριλαμβάνονταν μουσικοί από το Alexandrov Ensemble, την επίσημη μπάντα των ρωσικών ΕΔ. Η εξαφάνιση του αεροσκάφους έγινε 20 λεπτά μετά την απογείωσή του από το Σότσι.
 
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ ήδη τα σωστικά συνεργεία έχουν εντοπίσει το πιθανό σημείο συνριβής στην ακτογραμμή του Σότσι. Οι πρώτες αναφορές λένε ότι είναι απίθανο να υπάρχουν επιβιώσαντες. Κανένα σήμα κινδύνου δεν εκπέμθηκε.
 
Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν σε απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου από την ακτή και σε βάθος 50-70 μέτρων. Προσωπικά αντικείμενα των επιβατών ξεβράζονται στην ακτή.
 
Ελικόπτερα Μi-8 επιχειρούν στην περιοχή.
 
Η μπάντα των ρωσικών ΕΔ πήγαινε στην Συρία όπου και θα γιόρταζε μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα τους εορτασμούς των Χριστουγέννων. Οι Ρώσοι εορτάζουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από δύο φορές. Μία ανεπίσημα με το δυτικό ημερολόγιο και μια την επίσημη με το Παλιό ημερολόγιο το οποίο είναι 13 ημέρες μετά.
 
 

Τι σημαίνει το όνομα Εμμανουήλ (Μανώλης) που εορτάζει αύριο και ποια η έννοιά του;




Ιησούς
Μία ἀπορία διατυπώνεται σχετικά μέ τό ὄνομα Ἐμμανουήλ.

Αὐτό τό ὄνομα θά ἔπαιρνε ὁ Μεσσίας ὅπως προφήτευσε ὁ Ἠσαΐας 800 χρόνια πρό Χριστοῦ καί ὅπως προεῖπε ὁ ἄγγελος στόν Ἰωσήφ τήν νύχτα τῆς γεννήσεως τοῦ Κυρίου. Ὁ Χριστός ὅμως κατά τήν ἡμέρα τῆς περιτομῆς του ὀνομάστηκε Ἰησοῦς. Τί συνέβη λοιπόν;

Στήν προφητεία του ὁ Ἠσαΐας ἀπευθυνόμενος στόν «οἶκον Δαυΐδ», στούς ἀπογόνους τοῦ Δαυΐδ, δηλαδή στόν λαό τοῦ Ἰσραήλ, λέει· «Καί καλέσεις τό ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ» (Ἠσ 7,14). Στό κατά Ματθαῖον Εὐαγγέλιο, ὅπου ὁ ἄγγελος ἐπαναλαμβάνει στόν Ἰωσήφ τά λόγια τοῦ προφήτη, λέει γιά τόν λαό· «καί καλέσουσι τό ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ» (Μθ 1,23). Καί στίς δύο περιπτώσεις ὁ ἰσραηλιτικός λαός εἶναι ἐκεῖνος πού θά δώσει στόν Μεσσία τό ὄνομα Ἐμμανουήλ, πού σημαίνει «ὁ Θεός μεθ” ἡμῶν».

Κατά τήν ὄγδοη ἡμέρα τῆς ἐπίγειας ζωῆς του ὁ Κύριος δέχθηκε τήν περιτομή καί ὀνομάστηκε Ἰησοῦς, πού σημαίνει «ὁ Κύριος σώζει». Βέβαια ὑπῆρχαν καί ἄλλοι Ἰσραηλῖτες μέ τό ὄνομα αὐτό. Ὁ Ἰησοῦς Χριστός ὅμως ἦταν ὄνομα καί πρᾶγμα Ἰησοῦς, Σωτήρ, ὁ ἴδιος ὁ Κύριος πού ἦρθε γιά νά σώσει τούς ἀνθρώπους. Καί τό ἀπέδειξε αὐτό μέ τή ζωή του. Δέν ἔστειλε ἄγγελο ἤ ἀρχάγγελο γιά νά συναναστραφεῖ μαζί μας, νά μᾶς διδάξει καί νά μᾶς σώσει, ἀλλά ἦρθε αὐτός ὁ Μονογενής Υἱός καί Λόγος τοῦ Θεοῦ. Ἕνωσε τήν ἀνθρώπινη φύση μέ τή θεότητά του. Αὐτή τή μεγάλη ἀλήθεια τοῦ θείου σχεδίου ἐκφράζει τό ὄνομα Ἐμμανουήλ.

Ὅταν ἄρχισε τή δημόσια δράση του ὁ Ἰησοῦς Χριστός, δημιούργησε μία κρίση στήν κοινωνία τοῦ Ἰσραήλ. Πολλοί τόν ἀποδοκίμασαν, τόν πολέμησαν καί ἔφτασαν νά τόν καρφώσουν στόν σταυρό. Οἱ ἄνθρωποι τοῦ Θεοῦ ὅμως, οἱ «τεταγμένοι εἰς ζωήν αἰώνιον», βλέποντας ἀπό κοντά τή ζωή του, ἀκούγοντας τή διδασκαλία του, παρακολουθώντας τά θαυμάσια σημεῖα πού ἔκανε, ἀναγνώρισαν στό πρόσωπό του ἀρχικά τόν ἀπεσταλμένο τοῦ Θεοῦ καί στή συνέχεια τόν Μεσσία. Ὅταν μάλιστα ἔγινε τό μεγαλύτερο σημεῖο, ἡ ἀνάσταση τοῦ Κυρίου, ἀπό τό στόμα τοῦ Θωμᾶ ἀκούγεται ἡ ὁμολογία «ὁ Κύριός μου καί ὁ Θεός μου». 

Αὐτός πού σάν ταπεινός ἄνθρωπος ἔζησε ἀνάμεσα στούς ἀνθρώπους, αὐτός πού συγκλόνισε μέ τή διδασκαλία του καί εὐεργέτησε μέ τά σημεῖα πού ἔκανε, εἶναι ὁ Κύριος, ὁ Θεός πού ἔζησε μαζί μέ μᾶς, ὁ Ἐμμανουήλ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ : https://simeiakairwn.wordpress.com







ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΞΥΛΟΥΡΗΣ : Αν ξυπνήσης μονομίας....θα πάρει ανάποδα ο ντουνιάς και ο τοκογλύφος γερμαναράς!!

. ...Λέμε εμείς    fyllokaiftero1.blogspot.com
Έλενα Ναθαναήλ και το εμπνεύστηκε ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος (βίντεο) 02/05/2016 Κατηγορίες: FEATURED, ΡΟΚ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Ετικέτες: Γιάννης Μαρκόπουλος, Επιχείρησις Απόλλων, Ζαβαρακτρανεμια, Ίλεος, λάβαρο, λεπίδα, μάνα, μαύρο, Νίκος Ξυλούρης ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/ti-simeni-i-lexi-zavarakatranemia-sto-tragoudi-tou-nikou-xilouri-to-krifo-minima-tou-tragoudiou-pou-akoustike-stin-tenia-epichirisis-apollon-me-tin-elena-nathanail-ke-to-empnefstike-o-sinthe/

Έλενα Ναθαναήλ και το εμπνεύστηκε ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος (βίντεο) 02/05/2016 Κατηγορίες: FEATURED, ΡΟΚ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Ετικέτες: Γιάννης Μαρκόπουλος, Επιχείρησις Απόλλων, Ζαβαρακτρανεμια, Ίλεος, λάβαρο, λεπίδα, μάνα, μαύρο, Νίκος Ξυλούρης ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/ti-simeni-i-lexi-zavarakatranemia-sto-tragoudi-tou-nikou-xilouri-to-krifo-minima-tou-tragoudiou-pou-akoustike-stin-tenia-epichirisis-apollon-me-tin-elena-nathanail-ke-to-empnefstike-o-sinthe/
..


 fyllokaiftero1.blogspot.com

Τα... ορφανά του πρώτου προδότη του Σημίτη ανακοινώνουν κόμμα!


Τα... ορφανά του Σημίτη ανακοινώνουν κόμμα!

Πώς θα αντιδράσει η Φώφη - Τι θα κάνει ο Βενιζέλος

Όλα δείχνουν –και όλες οι σχετικές πληροφορίες συγκλίνουν σ’ αυτό- ότι το νέο κόμμα που μεθοδικά ετοιμάζουν στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ και είναι της επιρροής του αλήστου μνήμης Κώστα Σημίτη είναι θέμα ολίγων εβδομάδων να ανακοινωθεί.
Έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι είναι σχεδόν έτοιμα η ιδρυτική διακήρυξη και οι πολιτικές θέσεις, ενώ οι επικεφαλής κάνουν επαφές σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατό περισσότερες υπογραφές.
Τη δουλειά έχουν αναλάβει η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης κι ο Γιάννης Ραγκούσης, οι οποίοι θα ηγηθούν του νέου σχήματος.
Ωστόσο οι πληροφορίες συγκλίνουν στη βεβαιότητα, ότι αυτό το νέο εγχείρημα στον ευρύτερο χώρο της (ταλαιπωρημένης) κεντροαριστεράς έχει τις ευλογίες του Κώστα Σημίτη, ο οποίος δεν θα εμφανίζεται μεν ως συμμετέχων (αφού κάτι τέτοιο θα απωθούσε πάρα πολλούς και το ξέρει καλά αυτό ο τέως πρωθυπουργός!) αλλά απ’ το παρασκήνιο παρακινεί στελέχη της επιρροής του να συμμετέχουν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά η οποία έχει πληροφορηθεί όλες αυτές τις διεργασίες είναι σφόδρα οργισμένη, αν και επίσημα διαρρέει ότι δεν την αφορά το συγκεκριμένο εγχείρημα και επαναλαμβάνει, ότι υπό την ομπρέλα της Συμπαράταξης μπορούν να συνυπάρξουν όσοι κομματικοί σχηματισμοί το επιθυμούν.
Όμως και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά, πως το υπό συγκρότηση κόμμα δεν προσανατολίζεται στο να ενταχθεί στο σχήμα της Συμπαράταξης.
Αντίθετα, ατύπως οι επικεφαλής του βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη και διερευνούν τις δυνατότητες συνεργασίας με το Ποτάμι.
Μάλιστα συζητείται να τεθούν επικεφαλής μιας τέτοιας συνεργασίας η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Σταύρος Θεοδωράκης, αν και αυτό θα κριθεί στο μέλλον.
Επίσης με ενδιαφέρον παρακολουθεί όλες αυτές τις διεργασίες κι ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
Προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει να τα σπάσει οριστικά με τη Φώφη.
Προς το παρόν. Διότι κατά τα άλλα, τα πάντα είναι ανοιχτά…

Ο Μουζάλας αποφάσισε να κρατήσει 25.000 Σύρους λιποτάκτες στην Ελλάδα και να τους βρει και δουλειά








Έως τις 15 Ιανουαρίου κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης στην Ελλάδα δεν θα ζει σε σκηνή στο κρύο, αλλά σε οικίσκο ή σπίτι, τονίζει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και προσθέτει πως από τον ερχόμενο Απρίλιο θα αρχίσει η αποσυμφόρηση των νησιών.
Ο κύριος Μουζάλας δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Αυγή», πως «από τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν η αποσυμφόρηση των νησιών και η απομάκρυνση του κόσμου με βάση τα νομικά τους δικαιώματα», με βασική πάντως προϋπόθεση να βρίσκεται σε ισχύ η συμφωνία Τουρκίας – ΕΕ.
Ο υπουργός παραδέχεται πως συντριπτικά οι περισσότεροι που φτάνουν πλέον στα νησιά είναι οικονομικοί μετανάστες, χωρίς προοπτική για άσυλο ή για συνέχεια του ταξιδιού τους στην Δύση.
Τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι ζητούν άσυλο για να μην επιστραφούν άμεσα στην Τουρκία, «πυροδοτούν καθημερινές εντάσεις, μικροεγκληματικότητα και παραβατικότητα, δημιουργώντας ένα εκρητικό μείγμα», είπε.
Για να ηρεμήσει η κατάσταση και σταδιακά να εξομαλυνθεί, τόνισε, το υπουργείο προτείνει την δημιουργία μικρών κέντρων κράτησης, αλλά και περισσότερα κέντρα ασύλου, ώστε οι υποθέσεις να διεκπεραιώνονται συντομότερα.
Το μεγάλο μας στοίχημα καταλήγει ο υπουργός είναι η ενσωμάτωση των περίπου 20-25.000 προσφύγων που θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα, εφόσον βέβαια προχωρήσει το πρόγραμμα μετεγκατάστασης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η χώρα μας έχει αυτή την ευθύνη, δήλωσε, να ενσωματώσει αυτούς τους ανθρώπους «στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα με αυτά τα ποσοστά ανεργίας. Πρέπει να δουλέψουμε με αυτά τα δεδομένα, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να βρουν κάποια μορφή εργασίας».
Δηλαδή: α) Ο Μουζάλας θα βρει εργασία για 25.000 πρόσφυγες ενώ δεν μπορεί να βρει ισάριθμες θέσεις εργασίας για Έλληνες; β) Τον ελληνικό λαό τον ρώτησε για το πόσοι θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα; Πώς το αποφάσισε; Μόνος του; Με παρέα;
Γιάννη Μουζάλα η αναίδειά σου προς τον ελληνικό λαό είναι ανυπόφορη!





Μέσω triklopodia.gr
tribune.gr