08 Δεκεμβρίου 2016

Διάγγελμα Τσίπρα: Επανάληψη της κοροϊδίας Σαμαράς με το κοινωνικό μέρισμα



Παροχές 600 εκατομμυρίων έδωσε ο Τσίπρας σε χαμηλοσυνταξιούχους,  πουλόντας ψίχουλα σε ένα λαό που έχει εξαθλιώσει με τον Τρίτο Μνημόνιο.....Αλλά δεν πρωτοτύπησε, και απόψε ο Τσίπρας...

Η φωτογραφία από το 2014, τον Μάρτιο πριν τις ευρωεκλογές όταν ο Σαμαράς έδινε 500 εκατομμύρια (περίπου το ίδιο ποσό) ως "Κοινωνικό μέρισμα" αφού και αυτός είχε εφαρμόσει το δεύτερο μνημόνιο. Ακριβώς τα ίδια έλεγε ο Σαμαράς.


Τις ίδιες ηλίθιες συνταγές ακολουθούν οι μνημονιακοί της χώρας!

Χρωμάτιζαν το σπορέλαιο και το πωλούσαν για ελαιόλαδο – Ποιες εταιρείες «τσίμπησε» ο ΕΦΕΤ


nssapravsc584181a0779d7
Δίκτυα µη σύννομης διακίνησης νοθευμένων ή μη ασφαλών ελαιολάδων εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου.
 
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία µε τη Χημική Υπηρεσία Μακεδονίας – Θράκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α') που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντων τα οποία, ενώ επισημαίνονται ως εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, είναι στην πραγματικότητα σπορέλαια τεχνητά χρωματισμένα, αγνώστου προέλευσης.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα νοθευμένα προϊόντα με τις εξής επωνυμίες: «ΚΡΗΤΙΚΟΝ» – «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ» – «ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ» – «ΕΙΡΗΝΗ» – «BEVELLINI» – «το λιοτρίβι» – «ΑΡΩΜΑ» – «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ» καθώς και τα μη ασφαλή προϊόντα με τις εξής επωνυμίες «ΝΕΦΕΛΗ» – «ΛΙΑΤΙΚΟ».
 
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.
 
Παράλληλα, επισημαίνει στους καταναλωτές να προσέχουν την ετικέτα του ελαιολάδου που πρόκειται να αγοράσουν όπου, εκτός της ονομασίας πώλησης του προϊόντος και των πληροφοριών για την κατηγορία του ελαιολάδου, πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται και ο αλφαριθμητικός αριθμός έγκρισης της μορφής EL-40-_ _ _ o οποίος είναι χαρακτηριστικός της μονάδας τυποποίησης.
 
Επίσης, συνιστά στους καταναλωτές να αποφεύγουν την αγορά ελαιολάδου από πλανόδιους και ανώνυμους πωλητές και στην περίπτωση υποψίας λόγω ανεπαρκούς επισήμανσης, δελεαστικής τιμής ή οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου να επικοινωνούν με τον ΕΦΕΤ στο 11717.
 
Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ, οι επαγγελματίες του χονδρικού ή λιανικού εμπορίου ελαιολάδου θα πρέπει να επιλέγουν με προσοχή τους προμηθευτές τους, διασφαλίζοντας τα πραγματικά τους στοιχεία, τα οποία επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία τους (διεύθυνση επιχείρησης, εγκαταστάσεις παραγωγής, εγκυρότητα τιμολογίων και άλλων παραστατικών) και τη νομιμότητα της διαδικασίας αγοραπωλησίας.
 
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη συμμορφώσεων φέρουν, σύμφωνα με το νόμο, ευθύνη για την οποία προβλέπονται ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
Πηγή: ΑΠΕ

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ μας από τους "βρωμιάρηδες" Γερμανούς… του LIDL! Προστατέψτε την οικογένεια σας! Πάγωσαν οι καταναλωτές όταν......



lidl-640x398
Μας βγήκαν τα μάτια με αυτά που
διαβάσαμε σε 2 μεγάλες και έγκριτες ενημερωτικές σελίδες thrakinea.gr – radioevros.gr
Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε ο Χρήστος Λελιάτσος από την Ορεστιάδα, καθώς όπως υποστηρίζει το Σάββατο αγόρασε συσκευασία κιμά από σούπερ μάρκετ, στον οποία υπήρχαν αλλοιώσεις. Όπως αναφέρει ο κ. Λελιάτσος, μόλις άνοιξε τη συσκευασία και κατάλαβε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που περίμενε απευθύνθηκε στο κατάστημα, όπου του πρότειναν να τον αντικαταστήσουν, με τον ίδιο να αρνείται.
κιμάς-lild
Από τη Δευτέρα το πρωί απευθύνθηκε στην αστυνομία, στη διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Ορεστιάδας, ενώ έφτασε μέχρι και τον εισαγγελέα για να καταγγείλει το γεγονός.

Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τη Lidl Ελλάς, με την εταιρία να υποστηρίζει ότι:
«Όσον άφορα στο θέμα καταγγελίας πελάτη για αλλοιωμένο προϊόν της εταιρείας μας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο πελάτης απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες και είναι οι πλέον αρμόδιες για τη διερεύνηση του συμβάντος.
l1
l2
l3
l4
Σύμφωνα με έναν πρώτο επιτόπιο προκαταρκτικό έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε στο σημείο πώλησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες δεν αναδείχθηκε κάποιο εύρημα.
Η lidl hellas έχοντας δεσμευθεί απέναντι στους πελάτες της δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.»

Να αγοράζετε μέλι ΜΟΝΟ από μελισσοκόμους και συνεταιρισμούς : Και όταν μάθετε το γιατί ΔΕΝ θα σας αρέσει καθόλου!


Να αγοράζετε μέλι ΜΟΝΟ από μελισσοκόμους: Και όταν μάθετε το γιατί ΔΕΝ θα σας αρέσει καθόλου!
 
Κοινοποιήστε στο Facebook

Αγοράστε μέλι μόνο από μελισσοκόμους, και όχι απο πλανόδιους στο δρόμο, η όταν το βρίσκετε σε μια “γυαλιστερή” συσκευασία στο ράφι ενός σούπερ μάρκετ, διότι μπορεί να μην είναι καν μέλι.

Φυσικά αναφερόμαστε στα εισαγώμενα μέλια, που μετονομάζονται ως ελληνικά, και στα νοθευμένα, που όχι μόνο δεν είναι μέλια, αλλά είναι και επικίνδυνα για την υγεία. Τα τελευταία χρόνια η απάτη κατά του καταναλωτή έχει ως συνέπεια και τη καταστροφή των μελισσοκόμων. Εταιρίες εισάγουν μέλια από το εξωτερικό, και τα πωλούν στην Ελλάδα ως Ελληνικά, χρησιμοποιόντας διάφορα διαφημιστικά κόλπα, και τα πωλούν σε τιμές προσφοράς!! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Οι λεγόμενοι “πλανόδιοι” πωλητές μελιού, σύμφωνα με πηγές που έχει η Ορεινή Μέλισσα, έχουν κατακλύσει την αγορά, και υπάρχουν περιπτώσεις, όπου παίρνουν με τη σειρά τα σπίτια, και πουλάνε μέλι 10 ευρώ τα 3 κιλά, δηλαδή τιμές εξωφρενικά, χαμηλές.

Στόχος τους είναι οι τρίτες ηλικίες, και άνθρωποι με πλήρη άγνοια γύρω από το μέλι. Φυσικά αν δεν αγόραζε κανείς αυτά τα μέλια, δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τέτοιοι άνθρωποι. Όμως το κακό είναι ότι βρίσκουν έδαφος και ο κόσμος μέσα στην απόγνωση της κρίσης, αγοράζει απο αυτούς.

Θυμάμαι πρίν λίγο καιρό, που κάποιοι γνωστοί μου έκαναν το λάθος και αγόρασαν τέτοιο μέλι, απο πλανόδιο. Ήταν ένας αλλοδαπός, που έπερνε με τη σειρά τα σπίτια στα χωριά. Μόλις δοκίμασα αυτό το μέλι, το έφτυσα! Η γεύση ήταν σαν αυτή που έχουν μερικές τροφές με άρωμα μέλι. Άθλιο προιόν. Απορώ πως μερικοί άνθρωποι το βάζουν στο στόμα τους αυτό τη δηλητήριο…
Άλλη μέθοδος εξαπάτησης του καταναλωτή, είναι οι τρελές προσφορές στα σούπερ μάρκετ. Μείγματα μελιών απο βουλγαρίες, ισπανίες, κίνες και ένα σωρό άλλες χώρες ανακατεμένα όλα μαζί, πωλούνται απο πασίγνωστες αλυσίδες, σε εξευτελιστικές τιμές, ωστόσο μερικές απο αυτές τις εταιρίες είναι απολύτως νόμιμες, εφόσον η χώρα προέλευσης αναγράφεται αναλυτικά, και αυτό σύμφωνα με την νομοθεσία που μας έχει επιβάλλει η ευρωπαική ένωση είναι απολύτως νόμιμο.
Ωστόσο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπου η χώρα προέλευσης γράφεται με μικρά γραμματάκια, και ο καταναλωτής έχει την εντύπωση ότι αγοράζει γνήσιο Ελληνικό Μέλι, και ότι βρήκε την ευκαιρία της ζωής του, να πάρει το κιλό με 3-4 ευρώ. Που να ήξερε τι παίρνει…
Η ευρωπαική ένωση όμως, ξέρει για ποιό λόγο έχει θεσπίσει αυτούς τους νόμους, δηλαδή να εισάγονται – εξάγονται απεριοριστες ποσότητες μελιού! Όπως ερεύνησε η Ορεινή Μέλισσα χώρες όπως η Γερμανία, που δεν παράγουν μέλι, έχουν καταφέρει να εξάγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες παγκοσμίως.

Πως γίνετε μια χώρα σαν τη Γερμανία, να εξάγει τόσο πολύ μέλι; Μα φυσικά επειδή έχει οργάνωση. Η Γερμανία στα μέλια που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ της έχει θεσπίσει ειδική νομοθεσία, η οποία περιλαμβάνει σήμα ΓΝΗΣΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ, και ένα σωρό άλλες πιστοποιήσεις, έτσι ώστε ο κόσμος, μέσα στη Γερμανία, να αγοράζει μόνο γερμανικό μέλι, και όχι ξένο.

Η Ελλαδίτσα μας όμως, που έπεσε θύμα όλης αυτής της καλοστημένης παγίδας, θύμα ενός οικονομικού πόλεμου, εξάγει τα λιγότερα μέλια, και εισάγει τα περισσότερα, και αυτό επειδή ήθελαν να συμβεί. Εμείς τι κάνουμε όμως γι αυτό;

Έχουμε στα χέρια μας, ένα πραγματικό θησαυρό, Ελληνικά μέλια που βάση ερευνών αποδεικνύονται τα καλύτερα και πιο θεραπευτικά σε όλο το κόσμο.
Αλλά δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτό το προιόν που μας δόθηκε. Και οι πολυεθνικές αναγκάζουν τον κόσμο να τρώνε τα φτηνιάρικα μέλια, όταν στο ίδιο μέρος υπάρχουν τα ποιο ποιοτικά μέλια του κόσμου. Τι να πεί κανείς λοιπόν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί, έχουμε χαθεί…

Η δημοσίευση αυτή έχει σκοπό να κατακεραυνώσει τα εισαγώμενα μέλια που ελληνοποιούνται και κυκλοφορούν παρανόμως στην αγορά. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θίξουμε τα Ελληνικά Μέλια, τους Έλληνες μελισσοκόμους και τις Ελληνικές εταιρίες που βοηθούν με οποιαδήποτε τρόπο στην ανάδειξη της αξίας και της ποιότητας του ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ!

 Πηγή


ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε «μαντάμ» τον Τσακαλώτο και μάλον είχε δίκιο με την έννοια της μανταμίστικης υποτακτικότητας στην Μέρκελ

Δικαία η επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον Τσακαλώτο αφου λειτουργεί ως υποτακτική μαντάμ του πολιτικού πορνείου την  εγκληματική Ε.Ε

Μπορεί να είναι ακροδεξιός λέει όμως αλήθειες,  δείτε το βίντεο



Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε «μαντάμ» τον Τσακαλώτο
 Δείτε το βίντεο

.                          

Διάγγελμα Τσίπρα αναμένεται απόψε – Τι θα ανακοινώσει...ο ψεύτης

Διάγγελμα Τσίπρα αναμένεται απόψε – Τι θα ανακοινώσει




Από την κυβέρνηση δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του διαγγέλματος αν και το πιθανότερο είναι να ανακοινώσει μέτρα για τα πιο αδύναμα στρώματα.



Τι ... διάγγελμα να κανει το... απροσάρμοστο;;;;
Άντε να δούμε με πόσα χάπια θα στηθεί... "σωστά", για να πει αυτά που θα του έχουν γράψει τα αφεντικά του οι οβριοί, τους οποίους επσκεφθηκε, οι οποίοι φοβούνται "επανάσταση" από τους... ραγιάδες...


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η φωτο, είναι δική μου επιλογή..




Διάγγελμα  προς τον Ελληνικό λαό αναμένεται να απευθύνει απόψε, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



Το διάγγελμα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες στις 21:00 αμέσως μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από Ισραήλ όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.


Από την κυβέρνηση δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του διαγγέλματος αν και το πιθανότερο είναι να ανακοινώσει μέτρα για τα πιο αδύναμα στρώματα.


Στο μεταξύ η Βουλη έχει τεθεί σε συναγερμό καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται «βροχή» νομοσχεδίων.


Το πρώτο εξ αυτών υπό τον τίτλο «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, Ρυθμίσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Εφαρμοστικές Διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α’ 85)» του υπουργείου Εργασίας, κατατέθηκε ήδη και έχει χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως «επείγον», γεγονός που σημαίνει ότι θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα με fast track διαδικασίες.


Με το εν λόγω πολυνομοσχέδιο επεκτείνεται μεταξύ άλλων από την 1/1/2017 η εφαρμογή του προγράμματος για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε όλους τους δήμους της χώρας από 30 μικρούς και μεσαίους δήμου που εφαρμόζεται σήμερα. Το κόστος εκτιμάται στα 760 εκατομμύρια ευρώ.



Πηγή

EIKONA NTΡΟΠΗΣ: 100.000 Γερμανοί κάνουν σeξ με…σκύλους! Δείτε τη τραγική εικόνα…

Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΌΜΙΜΟ μπουρδέλο ζώων στη Γερμανία. Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:
“Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων”Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη…
σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα

Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΌΜΙΜΟ μπουρδέλο ζώων στη Γερμανία. Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:
“Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων”Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη…
σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.


Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν …..απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.
«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.
Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.

Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.
Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.

Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.
Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.


Πηγή:Μη μου πείς 




Στη Γερμανία η κτηνοβασία επιτρέπεται και ανοίγουν και οίκους ανοχής με ζώα!

Στη Γερμανία η κτηνοβασία επιτρέπεται και ανοίγουν και οίκους ανοχής με ζώα!


Στη Γερμανία, ίσως να μην το γνωρίζετε, η ερωτική πράξη μεταξύ ανθρώπου και ζώου δεν τιμωρείται εκτός εάν το ζώο τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Με άλλα λόγια, στην «πολιτισμένη» Γερμανία, που θέλει να κάνει κουμάντο στην Ευρώπη, η κτηνοβασία είναι ελεύθερη και ατιμώρητη (κι ύστερα όταν τους λένε «βάρβαρους» προσβάλλονται…).
Επειδή, λοιπόν, στη Γερμανία οι κτηνοβάτες αντιμετωπίζονται ως… φυσιολογικοί άνθρωποι, το νέο «επάγγελμα» που γνωρίζει άνθηση είναι οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες, δηλαδή οίκοι ανοχής που πάνε οι ανώμαλοι και συνουσιάζονται με ζώα!

Αν και οι φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας διαμαρτύρονται και καλούν την κυβέρνηση να απαγορεύσει την κτηνοβασία και να κλείσει τους οίκους ανοχής με εκδιδόμενα ζώα, η κυρία Μέρκελ κάνει ότι δεν ακούει. Το γιατί προκαλεί εντύπωση και συνάμα απέχθεια σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, που βλέπει στην ατμομηχανή της Ευρώπης να αντιμετωπίζονται ως… φυσιολογικές τέτοιες ανωμαλίες και διαστροφές.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας σχεδίαζαν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει τις ερωτικές επαφές με ζώα, δηλαδή να απαγορεύσουν (απίστευτα ακούγονται αλλά έτσι είναι) τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως «μαστροποί» ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση». Όμως δεν το έκανε…

Όπως δήλωσε πάντως η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, Μαντελίν Μάρτεν, στην εφημερίδα «Frankfurter Rundschau» οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.

Από την πλευρά τους οι κτηνοβάτες δημιούργησαν ομάδα (εδώ τρελαινόμαστε όλοι), προκειμένου
να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Μίκαελ Κιόκ «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα (sic) που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε», αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους.

Αυτά τα νέα από την «πολιτισμένη» Γερμανία και τα «δικαιώματα» της «μειονότητας» των «κτηνοβατών»…


tridoune

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη -Φωτοβολίδες και μολότοφ έριξαν "αντιεξουσιαστές" [εικόνες&βίντεο]


(ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ;)

 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

"ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ"


Φωτογραφία: thestival
Φωτογραφία: thestival

Πέντε προσαγωγές έκανε η ΕΛΑΣ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, έξω από το ΑΠΘ, από ομάδα αντεξουσιαστών, μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Μπροστά από το κτίριο της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ τα μέλη της ομάδας των αντεξουσιαστών αποσπάστηκαν από την πορεία και άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Οι αστυνομικοί απάντησαν, κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες στα επεισόδια να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν στους χώρους του ΑΠΘ.
Τα επεισοδια συνεχίζονταν μέχρι τα μεσάνυχτα ενώ έγιναν πέντε προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια.

Νωρίτερα, μέλη του αντεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους και στη διάρκειά της σημειώθηκε μικροένταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Αριστοτέλους και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ στην οδό Ιασωνίδου ανέτρεψαν κάδους απορριμμάτων και προκάλεσαν μικροφθορές σε σταθμευμένο όχημα και έγραψαν συνθήματα με σπρέϊ.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: thestival

.





 Πηγή:iefimerida.gr
























ΠΑΝΙΚΟΣ : ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ!



kamu-ihalelerine-turk-lirasi-zorunlulugu-geldiΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τεράστιο κύμα φυγής των τουρκικών χρημάτων και καταθέσεων που θυμίζει την περίοδο του 2001 όταν είχε ξεσπάσει τότε μεγάλη οικονομική κρίση που έφερε την Τουρκία στο ΔΝΤ, παρατηρείται αυτές τις μέρες καθώς το κλίμα στην γειτονική χώρα είναι πολύ βαρύ και η ένταση μεγαλώνει με πολλά μέτωπα ανοιχτά και ένα καθεστώς που σκληραίνει αντιδημοκρατικά όλο και πιο πολύ.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sözcü, που επικαλείται την βρετανική Financial Tımes, τον τελευταίο καιρό οι Τούρκοι προχωρούν σε μαζικές αναλήψεις των χρημάτων τους τα οποία εξάγουν στο εξωτερικό, ενώ οι μεγαλύτεροι Τούρκοι επιχειρηματίες έχουν ήδη αποσύρει τις καταθέσεις τους από τις τουρκικές τράπεζες και τα έχουν τοποθετήσει σε τράπεζες του εξωτερικού. Μάλιστα αναφέρεται πως τις τελευταίες μέρες ποσά ισοδύναμα με 2,6 δις δολάρια, έχουν κάνει φτερά από τις τουρκικές τράπεζες.


Η κατάσταση αυτή έχει σαν σοβαρή συνέπεια το συνεχές κατρακύλισμα της τουρκικής λίρας, που κυριολεκτικά έχει καταρρεύσει κυρίως σε ιστοτομία με το δολάριο και το ευρώ.
Ήδη η τουρκική κυβέρνηση θορυβημένη από αυτή την εξέλιξη προσπαθεί να στήσει γέφυρες σωτηρίας με την Ρωσία, αλλά η αξιοπιστία της τουρκικής λίρας έχει πέσει σε τέτοιο βαθμό που αποκλείεται κάθε πρωτοβουλία να καθιερωθεί σαν νόμισμα διεθνών συναλλαγών. Οι επενδύσεις φεύγουν ομαδικά και οι πλούσιοι Σεΐχηδες είναι οι μονοί που ακόμα μένουν, αλλά και αυτοί το σκέπτονται πολύ σοβαρά καθώς η φιλοδοξίες του στην Συρία έχουν καταρρεύσει και η Τουρκία έχει πάψει να είναι το στήριγμα των Ισλαμιστών.

Το μεγάλο οικονομικό θαύμα που ανέβασε και εδραίωσε τον Ερντογάν στην εξουσία έχει ήδη λήξει, με όλες τις σοβαρές συνέπειες αυτής της εξέλιξης που θα πρέπει να μας κάνει εμάς πολύ προσεκτικούς.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφους-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr