Ο Καμμένος, με ρούχα παραλλαγής, διανυκτέρευσε σε φυλάκιο στα σύνορα της Αλβανίας για να στείλει μήνυμα

Ο φερόμενος  υπουργός Εθνικής Άμυνας ο γονυπετής  των γερμανων και Αμερικανών, Πάνος Καμμένος, διανυκτέρευσε χθες, στο ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης, στην Ήπειρο, για να στείλει μήνυμα σε Τουρκία και Αλβανία....και το έστειλε για να γελοιοποιήση έτσι την ελλαδα με επικοινωνιακές φαμφάρες

.Ο ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ...ΑΛΛΟΝ ΓΟΝΥΠΕΤΗ

«Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάχρουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες) γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία. Θα πρέπει, λοιπόν, να καταλάβει πως δεν μπορεί να συνεχίσει, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, να προκαλεί τη διεθή κοινή γνώμη, τη Συμμαχία, αλλά και την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο .Καμμένος.

«Από δω θέλω να στείλω και ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που τολμούν να αμφισβητούν τις διεθνείς συνθήκες, το διεθνές δίκαιο και να κάνουν προκλητικές δηλώσεις. Από τη μία μεριά έχουμε την Τουρκία, που με συνεχείς δηλώσεις προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Η απάντηση η δική μας, η απάντηση που δίνουμε με βάση το διεθνές δίκαιο, της προάσπισης τη εθνικής κυριαρχία της χώρας, του σεβασμού του διεθνούς δικαίου, αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη Συνθήκη της Λωζάννης θα επιστρέψουν στη Συνθήκη των Σεβρών»,προσέθεσε ο Πάνος Καμμένος.
«Και αυτό αφορά όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και την Αλβανία. Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Ράμα, οι ανιστόρητες δηλώσεις, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι γι' αυτούς τους οποίους μιλάει, ήταν οι συνεργάτες των ναζί. Ήταν αυτοί που ήταν με τη μεριά των ηττημένων στον πόλεμο.

Δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν και την ιστορία και το διεθνές δίκαιο», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

ΕΣΤΕΙΛΕ ...ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΡΑΜΑ και του ζάλισε  "το μακρύτερο" με τις επικοινωνιακές του πολιτικές ηλιθιότητες. 
Μόνο ένας σχιζοφρενείς ως υπουργός φοράει στολή στρατιωτικού, ή κατι τέτοιο συμβαίνει μόνο σε πολύ φασιστικά καθεστώτα.