29 Νοεμβρίου 2016

Φοβούνται γενικευμένη εξέγερση μεταναστών στα νησιά - Στέλνουν εσπευσμένα τις ειδικές δυνάμεις των ΟΠΚΕ


ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

 

   
Η κυβέρνηση φοβάται γενικευμένη εξέγερση των μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου και συγκρούσεις με τους κατοίκους και ενισχύσει τις δυνάμεις ασφαλείας της στέλνοντας Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία γεγονότα στη Μόρια, αλλά και στη Χίο και την Κώ έχουν θορυβήσει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποιοα αποφάσισε να στείλει ομάδες ΟΠΚΕ στα νησιά να συνδράμουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Ένας πρόσθετος λόγος είναι οι απειλές που εκτοξεύσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν για αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων ακόμη μεταναστών στην Ευρώπη, δηλαδή στην Ελλάδα, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του για την βίζα.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τις αρχές Δεκεμβρίου στη Χίο θα μεταβεί μια ομάδα ΟΠΚΕ που αποτελείται από 10-12 αστυνομικούς που θεωρούνται από τους πιο μάχιμους στην πάταξη της εγκληματικότητας. Οι άνδρες θα μεταβούν στο νησί με τον εξοπλισμό τους αλλα όχι και με τα τζιπ με τα οποία κινούνται στην πρωτεύουσα.

Στα νησιά θα συμπράξουν με τις τοπικές ομαδες με στόχο να υπάρχουν σε κάθε νησί τουλάχιστον δύο ομάδες που θα επιβλέπουν - μεταξύ άλλων και τις περιοχές στις οποίες υπάρχουν hotspots.
Επίσης έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση άλλων 40 αστυνομικών για να ενταχθούν στη συγκεκριμένη Ομάδα καθώς η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ποντάρει πολλά στην αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.

Η Χίος θα είναι το πρώτο νησί στο οποίο θα σταλεί ομάδα ΟΠΚΕ. Αμέσως μετά εκτιμάται πώς θα σταλούν και σε άλλα νησία όπου παρατηρούνται βίαια επεισόδια από τους μετανάστες των hot spot και συγκρούσεις με τους κατοίκους.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ -ΤΡΟΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΛΙΓΟΙ;

Στη Γερμανία για ιατρική επίσκεψη μεταβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
  Για ιατρική επίσκεψη στη Γερμανία, από τις 25 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται
ο  Ιερώνυμος στο πλαίσιο της παρακολούθησης των μυοσκελετικών ζητημάτων που οφείλονται στις ορθοπεδικές επεμβάσεις του παρελθόντος, όπως ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή

Υπενθυμίζεται ότι το 2008 ο Ιερώνυμος είχε υποστεί ρωγμώδες κάταγμα έπειτα από ατύχημα στην Καλαμάτα και είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

Τρία χρόνια αργότερα είχε υποβληθεί ξανά σε επέμβαση στο πόδι για αποκατάσταση διπολικού κατάγματος κνήμης και περόνης έπειτα από ατύχημα που υπέστη κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο.

Σημειώνεται ότι ο αρχιεπίσκοπος έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν τη Γερμανία για εξετάσεις, συγκεκριμένα το Γκίσεν.

Στη Γερμανία εξάλλου, στο Ρέγκενσμπουρκ και στο Μόναχο, είχε πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές. ...και γερμανοανατράφηκε σφόδρα


ΒΙΝΤΕΟ: DR. RATH: Απαγόρευσαν την τσουκνίδα… αλλά τι σχέση έχει αυτό με την παγκόσμια κρίση; ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

.




Στη Γαλλία ο νόμος ισχύει από το 2006. Απαγορεύεται η διαφήμιση και η πώληση της τσουκνίδας, απαγορεύεται να την προτείνουμε σε τρίτους. Όσους δεν συμμορφώνονται με το νόμο τους περιμένει πρόστιμο 75.000 ευρώ και 2 χρόνια φυλακή.
Με άλλα λόγια το κείμενο που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή, στη Γαλλία θα τιμωρούνταν αυστηρά. Συνεπώς, με βάση το Γαλλικό Σύνταγμα, όσοι γράφουν κείμενα διαδίδοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες της τσουκνίδας είναι παράνομοι και η πράξη τους είναι κολάσιμη.
Θα αναρωτηθείτε: Τι μας αφορά ο νόμος της Γαλλίας; Ζούμε στην Ελλάδα.
Σας αφορά άμεσα, διότι αφορά την ΕΕ, συνεπώς μας αφορά όλους.
Πρώτα από όλα αφορά την Φαρμακοβιομηχανία και εκεί είναι το «πόιντ».
Για να καταλάβετε τα πράγματα σε ύψος και βάθος, πάρτε το χρόνο και ακούστε τον Dr. Rath από την αρχή ως το τέλος και με προσοχή.
Κατά τον Dr. Rath για την παγκόσμια κρίση ευθύνεται πρώτα από όλα το «Καρτέλ Χημικών και Φαρμακευτικών βιομηχανιών» που «κλέβει την φύση, την αντιγράφει και κάνει τεράστια κέρδη εις βάρος μας, εις βάρος της υγείας μας».
https://
Η ομιλία του Dr. Rath στρέφεται γύρω από τα εξής σημεία.

Το Καρτέλ Χημικών και Φαρμακευτικών βιομηχανιών ως «νέοι θεοί» αποφάσισαν να κυβερνήσουν τον κόσμο.
1. Αντιγράφοντας και αναπαράγοντας τη φύση, μέσω της κατανόησης της χημικής της σύνθεσης.
2. Αποκτώντας και κατέχοντας τη Φύση μέσω της αρχής της Πατέντας.
3. Κατακτώντας και διοικώντας τον κόσμο, μέσω της διεύρυνσης του Νόμου, του περί Πατεντών, σε όλες τις χώρες του κόσμου με στρατιωτική δύναμη.
Εκτός αυτού το «Καρτέλ» τάσσεται γενικώς κατά των θεραπευτικών φυτών και των φυσικών λιπασμάτων. Αυτό σημαίνει πως απαγορεύεται να ποτίζουμε και να τρέφουμε τα φυτά των κήπων μας με φυσικές ουσίες. Τα φυτοφάρμακα όμως επιτρέπονται.
Συμφωνα με τον κώδικα «Codex Alimentarius», τα φυσικά και σπιτικά «γιατρικά» θα απαγορεύονται σταδιακά.
Φυτά τα οποία ανέκαθεν ήταν στη διάθεσή μας αν το θέλαμε, φυτά τα οποία ανέκαθεν βοηθούν στην ίαση και την διατήρηση υγιούς σώματος και νου, θα αντικατασταθούν ολοτελώς από συνθετικά, γενετικά τροποποιημένα προϊόντα των φαρμακευτικών εταιρειών.
Λέξεις όπως: Λαδανιά, κουκουνάρι, ιπποφαές, αστράγαλος, επιλόβιο, λαγοκοιμηθιά, τζίνσενγκ, κουρκούμη, μοσχοσίταρο, τίλιο, τριγωνέλλα, καμελίνα κ.λ.π, θα σβήσουν από το λεξιλόγιο και τη ζωή μας, σταδιακά αλλά σίγουρα.
Ως ποιο βαθμό έχει προχωρήσει άραγε αυτή η παράλογη νομοθεσία; Δεν ξέρω ακριβώς, για να το εξακριβώσω θα έπρεπε να διαβάσω όλους τους νόμους όλων των χωρών του κόσμου.
Πάντως γνωρίζουμε πως από το 2002 απαγορεύεται η πώληση χυλού τσουκνίδας στη Γαλλία και από το 2006 απαγορεύεται η διαφήμιση του φυτού με συνέπεια πρόστιμο και φυλακή αν δεν συμμορφωθείς.
Το όλο προμηνύει την εξόντωση της φυσικής τσουκνίδας, ως εκ τούτου στο σημείο αυτό θέλω να ενημερώσω πως, όπου δεν υπάρχει τσουκνίδα, δεν υπάρχει και η πεταλούδα που την χρειάζεται ως τροφή…. και η πασχαλίτσα!
Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να αντιταχθούμε στης μαφίας την παράνοια. Θα πρότεινα να ακούμε και να διαβάζουμε Dr. Rath και άλλους σοφούς του είδους και να βγούμε στο δρόμο, να βγούμε στα βουνά και στα λιβάδια και να μαζεύουμε βότανα, να μελετήσουμε βοτανολογία, να γεμίσουμε τις αποθήκες μας με «σπιτικά γιατρικά» πριν χαθούν από προσώπου γης… και σπόρους.
Καθηγητής Σνέιπ να γίνουμε ας είναι η αποστολή μας. Ά, ρε ανεκτίμητε Χάρυ Πότερ.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες της τσουκνίδας.
καθαρίζει το αίμα
δυναμώνει το αίμα
σταματάει το αίμα
διεγείρει το μεταβολικό σύστημα
θεραπεύει παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος

ρευματικά
ουρική αρθρίτιδα
τριχοφυΐα
ανορεξία
δυσκοιλιότητα
διάρροια
δυσπεψία
νεφρική ανεπάρκεια
διαβήτης
υπέρταση
δυσμηνόρροια
Brennesseljauche_2
omadamesa.gr

                              .



Βρείτε εδώ     "Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα


ΒΙΝΤΕΟ:Διατροφικός εφιάλτης: Πρόστιμο 500 δολάρια την ημέρα σε όποιον έχει λαχανόκηπο στην αυλή του!



Νίκη! Ένα ζευγάρι Αμερικανών προσέφυγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε. Ποιο ήταν το έγκλημα που είχαν διαπράξει; Αποφάσισαν να φυτεύσουν στην αυλή του σπιτιού τους λαχανικά και φρούτα και να μην εξαρτώνται από τα μεταλλαγμένα δηλητήρια των πολυεθνικών που κατακλύζουν τα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ.

Οι τοπικές αρχές της Φλόριντα είχαν όμως διαφορετική άποψη και επέβαλαν στο ζευγάρι πρόστιμο 500 δολάρια την ημέρα, υποχρεώνοντας τους δύο καλλιεργητές να καταστρέψουν τον όμορφο λαχανόκηπο που είχαν φτιάξει.

Τελικά το ζευγάρι προσέφυγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε ανοίγοντας τον δρόμο και σε άλλους Αμερικανούς που επιθυμούν να καλλιεργούν οι ίδιοι το φαγητό που θα καταναλώνουν.







.




 ΠΗΓΗ: enallaktikos

Πληρώσαμε 190.000€ μόνο για τα καύσιμα του ταξιδιού του Τσίπρα στην Κούβα


Δεν έχουν τέλος οι σπατάλες και οι προκλήσεις από την λαομισιτή  και λαοκτόνα κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.


O πρωθυπουργός απογειώθηκε από την Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας με το Gulfstream V της Πολεμικής Αεροπορίας με το οποίο και προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Κούβας. O Αλέξης Τσίπρας και η συνοδεία του θα διαμείνουν στην Αβάνα για συνολικά 5 ημέρες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος αρχηγός κράτους που θα παραστεί στη κηδεία ενός κομμουνιστή δικτάτορα…



Το κόστος για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα κοστίζει στο ελληνικό κράτος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μόνον για τα καύσιμα δεδομένου πως το Gulfstream V κοστίζει περί τις 8.600 ευρώ ανά ώρα πτήση και λαμβάνοντας υπόψιν περί τις 11 ώρες που απαιτούνται για το ταξίδι Ελευσίνα Αβάνα συν την επιστροφή (άρα 22 ώρες) είναι 189.200 ευρώ. Συν τα υπόλοιπα: ξενοδοχεία, σίτιση, μεταφορές στη Κούβα.

 
 
 

ΦΛΩΡΙΝΑ : Το χιόνι το έστρωσε για τα καλά

 Ωρα 10.30 Το βράδυ, συνεχίζει να χιονίζει, το έστρωσε για τα καλά, τα εκχιονιστικά βγήκαν στη πόλη στην εθνική οδο Φλωρινας Καστοριάς ..."καλα ξημερώματα ", αύριο
30 Νοεμβρίου τα σχολεία θα είναι κλειστά στην Φλώρινα !


 Περιοχή Βίγλας


 Kostas Mpompotas

Δείπνο στη Νέα Σμύρνη για το νέο κόμμα Βενιζέλου( Τούρκογλου): Τα μεγάλα ονόματα και το... πρόσωπο-έκπληξη

τηςΝτίας Μούλου
   newpost 
Δείπνο στη Νέα Σμύρνη για το νέο κόμμα Βενιζέλου: Τα μεγάλα ονόματα και το πρόσωπο-έκπληξη
AdTech Ad


Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το δείπνο του Ευάγγελου Βενιζέλου με πρώην και νυν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής 

Συμπαράταξης χθες, Δευτέρα, σε μαγαζί των νοτίων προαστίων, που φέρνει στο φως το  
newpost.gr.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες, στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε σε ψαροταβέρνα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης παρακάθισαν:
  • ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μάλιστα έχει διαφοροποιηθεί από τη «γραμμή» της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόσο στο θέμα του ΕΣΡ όσο και στην πολιτική στρατηγική που έχει επιλέξει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Μάλιστα, έχει εκφράσει τις διαφωνίες του και δημοσίως και στις συνεδριάσεις των ανώτατων οργάνων της παράταξης.
  • ο Γιώργος Φλωρίδης, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ
  • ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ
  • η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέχρι πρότινος αντίπαλος του Ευάγγελου Βενιζέλου. Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Νοεμβρίου, οι δυο τους έτειναν χείρα... φιλίας σε κοινή εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο e-κύκλος του κ. Βενιζέλου και το «Δίκτυο για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη» της κυρίας Διαμαντοπούλου με θέμα «Παιδεία και ανάπτυξη» προς τιμήν του καθηγητή Κωνσταντίνου Σοφούλη. Όπως φαίνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα της βραδιάς, το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα θερμό.

  • o Λεωνίδας Γρηγοράκος, νυν ανεξάρτητος βουλευτής, τον οποίο διέγραψε η Φώφη Γεννηματά, όταν είχε δηλώσει ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αγκυλωμένη «σε κάτι παλιό και παρωχημένο.Εγώ θέλω μια αξιόπιστη και φερέγγυα πολιτική δύναμη και ας μου το ονομάσει η κυρία Γεννηματά όπως θέλει, θα είμαι μαζί της. Για αυτό πιστεύω ότι ο κίνδυνος λεηλασίας του χώρου από την εκλογή Μητσοτάκη, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλων χώρων, είναι έντονος».
  • ο Παναγιώτης Ρήγας, πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος
  • η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, στενή συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου
Αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για συμμετοχή και της Εύης Χριστοφιλοπούλου, η οποία με δήλωσή το διαψεύδει. «Η εμπλοκή του ονόματός μου σε δημοσιεύματα «περί δείπνων» με συγκεκριμένα στελέχη για τη δημιουργία νέου κόμματος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το διαψεύδω κατηγορηματικά και ζητώ από όποια μέσα το έχουν δημοσιεύσει την αποκατάσταση της αλήθειας. Πρόκειται για σενάρια τα οποία αποκλειστικό στόχο έχουν να πλήξουν την ανάκαμψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Προβόπουλος: Το πρόσωπο-έκπληξη

Μεταξύ των συνδαιτημόνων βρισκόταν και ο τέως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, γεγονός που προκαλεί μεγάλη έκπληξη, παρά το ότι επί θητείας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών οι δύο άνδρες είχαν στενή συνεργασία.

Ώρα αποφάσεων

Το εν λόγω δείπνο καταδεικνύει με τον καλύτερο και τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως οι ζυμώσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς εντείνονται και η λήψη αποφάσεων επιταχύνεται.
Κοινό στοιχείο των συνδαιτημόνων είναι η εκτίμησή τους ότι το εγχείρημα για μια μεγάλη Κεντροαριστερά έχει «ναυαγήσει», η απόλυτη αντίθεση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η πεποίθηση ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις πρέπει να πάρουν τις εξελίξεις στα χέρια τους.
Μάλιστα, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στην επιφάνεια στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές, τα σενάρια για πρόωρες εκλογές έχουν πάρει «φωτιά», γεγονός που καθιστά επιτακτική ανάγκη για τον Βενιζέλο και τους υπόλοιπους να πάρουν σαφή θέση και -γιατί όχι- να προχωρήσουν στη συγκρότηση μιας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας.



ΚΑΤΙ  ΓΝΩΡΙΖΑΝ ....ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ  Ν.Δ πολιτικάνδες  και ΠΑΣΟΚσίδες κυρίως  "ΚΑΠΗ"  όταν κατα την επίσκεψη του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ παραβρέθηκαν στην ομιλία του στην αίθουσα της Ε.ΔΗ.ΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ



Η άφιξη στην ΕΔΙΚΑ Καστοριάς του Βενιζέλου συνοδία προσωπικής φρουράς η οποία δείχνει ιδιαίτερα φοβισμένη για την ασφάλεια του "χαρατσοφονιά"του ανθρώπου που είχε την γενοκτόνα ιδέα να βάλει το χαράτσι της ΔΕΗ στους έλληνες που φτωχοποίησε.

 του Μανώλη Μάνου


Στο κέντρο μπροστά, τρίτος απο δεξιά, τοπικό στελεχος στην  Καστοριάς απο το βαθύ ΠΑΣΟΚ το αντίπαλο δέος του Φ.Πελτσανικου ( καταγωγή απο Γιάννενα )
Πολιτικοί- πολιτικάντηδες η τοπική Ν.Δ στην ομιλία του Ε.Βενιζέλου στην πρόσφατη επίσκεψη "ανίχνευσης" στελεχών νέου κόμματοςστην Καστοριά,  πρώτος απο δεξιά ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ Ζήσης Τζικαλάγιας, ιατρός του ΙΚΑ παρακαλώ, (καλά αυτός σπέρνει παντού... και όπου θερίσει. παλιά εσπερνε με τον Σαμαρά, τώρα με τον Κούλη αλλα και ολίγον με Βενιζέλο όπως βλέπουμε στην Φώτο)

Ο Δημαρχος Καστοριάς Α. Αγγελής πρώην και αυτός βουλευτής της Ν.Δ προαλειφόμενος μαζι με τον Ζ.Τζικαλάγια να τεθεί εις εκ των δυο υποψήφιος βολευτής του Κούλη της Ν.Δ


 Και εδώ τα ΚΑΠΗ του ΠΑΣΟΚ της Καστοριάς, τα "αντιΠελτσάνικος" εξαίρεση αποτελεί στο κέντρο ο νεώτερος δεύτερη σειρά μπροστά και ίσως δυο ακόμη στις επόμενες πίσω σειρές ως νεώτεροι.


fyllokaiftero1.blogspot.com
Πηγές φωτο:svouranews.gr- fterografos

Έρχονται τα ραβασάκια του ΟΓΑ: Στα 680 ευρώ η λυπητερή αυτή τη φορά...

Δημοσιογραφική Επιμελεια: Ε.Δ.Ο*


Για άλλη μια φορά ο ΟΓΑ έρχεται με μεγάλη αύξηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Blog από 607 ευρώ που ήταν ο ΟΓΑ το πρώτο εξάμηνο του έτους εκτοξεύεται στα 680 ευρώ για το δεύτερο εξάμηνο.
Και δεν τελειώνουμε εδώ, αφού σύμφωνα με τον νόμο Κατρούγκαλου έως το 2020 ο ΟΓΑ θα παει στα 1.200 ευρώ το εξάμηνο ή αλλιώς 2.400 ευρώ το χρόνο με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.
Η πρώτη φορά Φασιστερά πήρε το τσεκούρι και μακελεύει τα λαϊκά στρώματα και τον πρωτογενή τομέα.

Εδώ θέλω να πω το εξής.
Είμαι άτομο που μου αρέσει η σειρά γενικά.
Βλέποντας τον ΟΓΑ να αυξάνει διαρκώς συνειδητοποιώ ότι πολύ σύντομα δεν θα μπορώ να τον πληρώνω.
Και είμαι από τα άτομα που δεν θέλω να συσσωρεύονται χρέη και τόκοι.
Γι αυτό μια ημέρα τα μάζεψα και πήγα στην ανταποκρίτρια του ΟΓΑ της περιοχής μου.
Και της λέω...


-Κοπέλα μου εγώ στον ΟΓΑ δεν χρωστάω δεκάρα, και επειδή δεν μου αρέσει να χρωστάω, και σε λίγο δεν θα μπορώ να τον πληρώνω θέλω να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να ξεγραφτώ από τον ΟΓΑ.
-Γιατί θέλετε να ξεγραφτείτε;
-Μα γιατί θέλω 30 χρόνια να βγω στην σύνταξη και σύμφωνα με τον νόμο Κατρούγκαλου αυτά τα 30 χρόνια εγώ πρέπει να πληρώσω 75 χιλιάδες ευρώ ακόμα κι αν δεν αυξηθεί στο μέλλον ο ΟΓΑ.
Και ήδη από 20 χρονών πληρώνω ΟΓΑ οπότε όλο αυτό θα ξεπεράσει τα 100 χιλιάδες ευρώ.
Από την άλλη αν τυχόν ζήσω και γίνω 70 χρονών για να πάρω σύνταξη τότε μέχρι τα 80 μου έτη θα έχω εισπράξει μόλις 30 χιλιάδες ευρώ αφού ο ΟΓΑ προσφέρει 303 ευρώ σύνταξη στους συνταξιούχους του.
-Το βλέπετε λάθος κύριε Ξεσφίγγη.
-Γιατί το βλέπω λάθος, οι αριθμοί δεν κάνουν ποτέ λάθος.
-Το βλέπετε λάθος να το ξανασκεφτείτε...
-Τέλος πάντων πες μου πως θα ξεγραφτώ από τον ΟΓΑ κι ας το βλέπω λάθος.
-Κοιτάξτε αφού δεν χρωστάτε στον ΟΓΑ μπορείτε να ξεγραφτείτε, όμως τότε θα πρέπει να ξεγραφτείτε και από τον ΟΣΔΕ και θα χάσετε και τα όποια δικαιώματα παίρνετε.

-Μάλιστα...
Θα χάσω τα δικαιώματα.
Αλλά μισό λεπτό.
Με αυτές τις τιμές, τα δικαιώματα ίσα ίσα φτάνουν για τον ΟΓΑ και τον ΕΛΓΑ.
Και επειδή κάθε χρόνο τα δικαιώματα μειώνονται κατά 500 ευρώ υπολογίζω ότι το 2019 πρέπει να βάλω και από την τσέπη μου για να πληρωθεί ο ΟΓΑ.
Με λίγα λόγια μπορώ να μείνω στον ΟΓΑ έως το 2018 και όλα μου τα δικαιώματα να πηγαίνουν για την πληρωμή του.
Μετά το 2018 ούτε δευτερόλεπτο δεν θα μείνω.

-Κύριε Ξεσφίγγη καλά όλα αυτά μα αν αρωστήσετε και δεν έχετε ασφάλιση;
-Κοπέλα μου έχω ασφάλεια ζωής.
Πληρώνω 90 ευρώ το χρόνο και αν πεθάνω η γυναίκα μου θα γίνει πλούσια.
Αν νοσηλευτώ στο νοσοκομείο επίσης θα τσιμπήσω ένα καλό πόσο.
Αν όμως πεθάνω ασφαλισμένος στον ΟΓΑ η γυναίκα μου δεν θα πάρει δεκάρα τσακιστή κι όλα αυτά τα χρήματα που έχω πληρώσει έως τώρα θα πάνε στον βρόντο.
-Κύριε Ξεσφίγγη το βλέπετε λάθος.
-Πάλι το βλέπω λάθος;
Και το σωστό πιο είναι να με πνίξουν τα χρέη;

Με κοίταζε χωρίς να μιλάει.

Αυτό είναι το αδιέξοδο που μας έφεραν οι κυβερνήσεις που ψηφίζουμε συνάδελφοι.
Ψηφίζουν έναν νόμο χωρίς να σκεφτούν αν τα νούμερα βγαίνουν για τον ασφαλισμένο, αν τον συμφέρει τέλος πάντων να είναι ασφαλισμένος υπό αυτούς τους όρους ή αν μπορεί να πληρώσει αυτό το ποσό.
Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι οι πολιτικοί δεν μας πιστεύουν.
Δεν πιστεύουν ότι ο λαός, ο κοσμάκης δεν έχει χρήματα.
Δεν πιστεύουν ότι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ ζουν με τα 303 ευρώ σύνταξη που τους δίνουν.
Νομίζουν ότι έχουν κρυμμένα λεφτά και ζουν με εκείνα.
Άλλωστε πως να ζήσεις με τα 303 όταν φως, νερό, τηλέφωνο και ενφια κάνουν 500 ευρώ;

Και επιπλέον όταν στις εκλογές που έρχονται ετοιμάζεσαι να κάνεις την επανάσταση σου ψηφίζοντας τον Μητσοτάκη που υποσχέθηκε στην Τρόικα ότι στην ανάγκη θα εφαρμόσουμε στρατιωτικό νόμο προκειμένου να εφαρμοστεί το μνημόνιο;

Τα θέλει λοιπόν ο οργανισμός μας γι αυτό μας πηδάνε.

MELISSOCOSMOS

Χιώτες, πολεμήστε για τον τόπο σας όπως κι αν σας πει ο Μουζάλας!


Δημοσίευση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 12.34
Το «Δεν πάει άλλο» του Χιώτη και του Μυτιληνιού, πρέπει να γίνει και δικό μας, πριν να είναι πολύ αργά… Ο Νίκος Συρίγος γράφει…
Οι Χιώτες δεν αντέχουν πια. Δεν αντέχουν. Τόσο απλά. Και δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γι’αυτό. Η φύση δεν νικιέται. Κι είναι άλλο να βιώνεις μια κατάσταση στο πετσί σου κι άλλο από τον καναπέ του σπιτιού σου. Από εκεί που δηλώνεις ανθρωπιστής χωρίς κόστος. Από εκεί που μπορείς να δείχνεις με το δάχτυλο και να λες «φασίστα» αυτόν που βαρέθηκε να περιμένει τη λύση.
Οι Χιώτες, οι Μυτιληνιοί, όλοι οι νησιώτες βοήθησαν όπως έπρεπε όλον αυτόν τον κόσμο που έστελνε ο Τούρκος για να τον ξεφορτωθεί... Έδωσαν φαί, νερό, την ψυχή τους έδωσαν, στον πρόσφυγα… Ότι είχαν. Γιατί έτσι είχε μάθει ο Έλληνας από τα… πάντα του.
Αλλά για στάσου. Όταν εκεί που πρέπει να είναι 1.000 άνθρωποι έχουν μαζευτεί 5.000, όταν μαζί με τους πρόσφυγες έχουν κατακλύσει τα νησιά τύποι που δεν τραβάνε ζόρι να βιάσουν παιδάκια, να κλέψουν, να ρημάξουν και να μετατρέψουν ένα ελληνικό νησί σε… Αφγανιστάν κι όταν εν γνώσει σου βάζεις στο ίδιο μέρος Πακιστανούς, Αλγερινούς και Αφγανούς, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, οικογενειάρχες και εγκληματίες, τότε δεν ασκείς πολιτική αλλά εκτελείς σχέδιο. Το πιο βρώμικο στην Ιστορία αυτού του τόπου. Πλέον και με αποδείξεις. Όχι ότι τις είχαμε ανάγκη αλλά για να μην μας λένε τρελούς.
Πριν λίγο, όχι ανώνυμα αλλά επωνύμως, ο αντιδήμαρχος Χίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, κατήγγειλε ότι ο Μουζάλας απείλησε τους Χιώτες ότι «θα προκαλεί τα ΜΜΕ να αμαυρώνουν το όνομα της Χίου», αν το νησί επιμείνει να μπει ένα τέλος στο σκηνικό τρόμου που βιώνουν εδώ και μήνες κάθε μέρα, οι άνθρωποι που φυλάνε Θερμοπύλες, απλά ζώντας στον τόπο τους.
Αυτοί που έσκιζαν τα ρούχα τους ότι οι μετανάστες δεν έφυγαν για τα ηπειρωτικά όπως ΨΕΥΔΩΣ έλεγε ο Μουζάλας αλλά πολλαπλασιάζονται. Αυτοί που φώναζαν ότι οι διάφοροι που έρχονται με την ταμπέλα του πρόσφυγα δεν λιάζονται, όπως έλεγε η Χριστοδουλοπούλου, αλλά κλέβουν και απειλούν. Αυτοί που δεν πιστεύουν ότι το πρόβλημα θα λυθεί με 10-15 αστυνομικούς που στέλνει ΤΩΡΑ η κυβέρνηση, γιατί πολύ απλά δεν φτάνουν…
Επαναλαμβάνω. Η φύση δεν νικιέται. Κι αυτό έχει πια διπλή ανάγνωση και σημασία. Και για τους μεν και για τους δε. Ότι κι αν πει, όσο κι αν απειλήσει ο Μουζάλας και οι λοιποί απάτριδες που προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Ελλαδιστάν, ο Χιώτης, ο Μυτιληνιός, όποιος νιώσει πως απειλείται γιατί έκανε το λάθος να μείνει και να ζήσει στον τόπο του, θα αντιδράσει. Θα φυλάξει τη φαμίλια και το βιός του, όχι φασίστα να τον πει ο υπουργάκος, αλλά κανίβαλο.
Φαντάζομαι ότι κι ο Μουζάλας ξέρει ότι το ένστικτο προηγείται του πολιτισμού. Ειδικά αν αυτός ο πολιτισμός εξαντλείται από τον κάθε Μουζάλα, φορτώνοντας το πρόβλημα στις πλάτες του κοσμάκη…
Κι αυτό το «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»  μαζί με τους Χιώτες και τους Μυτιληνιούς, πρέπει να το πούμε όλοι οι Έλληνες… Τώρα. Μετά θα είναι αργά. Αν δεν το πιστεύετε, ρωτήστε τον σουλτάνο, που ετοιμάζει πάλι καραβιές από απέναντι… Αλλά ξέχασα. Θα μας σώσει η Ευρώπη. Θα μας δίνει δάνεια για να συντηρεί τη Σπιναλόγκα της…

Πρόβλεψη Αμερικανών: ¨Η Ελλάδα θα αποκλειστεί απ’ το χιόνι” – Δείτε πότε…


Image result for αποκλειστεί απ’ το χιόνι
Σύμφωνα με το πιο έγκυρο Αμερικάνικο site πρόβλεψης καιρού, η χώρα μας θα ”θαφτεί” από το χιόνι…
για ένα διάστημα 3-4 ημερών, μετά τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 28,29,30,31 Δεκεμβρίου και στις 1,2 Ιανουαρίου.Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, το Αμερικάνικο σαιτ, θέλει να έρχεται πολικό ψύχος πάνω από την Ελλάδα, σε συνδυασμό με συνεχόμενο βαρομετρικά χαμηλά από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, πράγμα που γίνεται τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να έχουμε και πάρα πολλές βροχές και πλημμύρες. Ακόμα και σε παραθαλάσσια και πεδινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, δίνουν οι Αμερικάνοι πυκνές χιονοπτώσεις με αρνητικές θερμοκρασίες. Μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένα ιστοσελίδα σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, δεν έδειχνε κάτι τέτοιο για τη χώρα μας, και όντως δεν είχαμε πολλά χιόνια.
Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα πέφτει αρκετά μέσα σε προβλεψιμότητα αρκετών ημερών ως και μισό μήνα μετά. Πάντως σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, τα χιόνια αυτά και το κρύο αυτό που δείχνουν οι Αμερικάνοι, θα έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα, ίσως και μέσα στα Χριστούγεννα. Για να δούμε λοιπόν αν φέτος στη χώρα μας θα κάνουμε λευκά Χριστούγεννα ύστερα από πολλά πολλά χρόνια μη σας πούμε και δεκαετίες. Η γνωστή Αμερικάνικη ιστοσελίδα ονομάζεται accuweather.com.

Πηγή

Οι Έλληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι που διαδίδουν «πειραγμένες» ειδήσεις για την Κούβα


Ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Κύπρου, Γιώργος Σμυρλής και το ίνδαλμα των Ελλήνων νεοφιλελεύθερων Θάνος Τζήμερος, ήταν δυο από τους πρώτους δράστες της επιχείρησης διασποράς ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον Κάστρο.
Χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς του στο Twitter και το Facebook παρουσίαζαν εικόνες από την επιδημία χολέρας στην Αϊτή, αναφέροντας ότι ανήκουν σε νοσοκομεία της Κούβας cyttnrfxeaazvyc
Πέρα από την προφανή απάτη το εγχείρημά τους παρουσίαζε και μερικά ακόμη σημαντικά προβλήματα: Καταρχήν για την εξάπλωση της χολέρας στην Αϊτή έχουν κατηγορηθεί άμεσα και έμμεσα δυτικές ΜΚΟ και ο ίδιος ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

Κατά δεύτερον οι πλαστογράφοι της πραγματικότητας δεν γνώριζαν προφανώς ότι η Κούβα έστειλε στην Αϊτή χιλιάδες γιατρούς οι οποίοι περιέθαλψαν δωρεάν το 40% των ασθενών μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2010.

Η διάδοση της προπαγάνδας, που συνήθως προέρχεται από ακροδεξιές ιστοσελίδες στο Μαϊάμι έφτασε όμως και σε μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στο Πρώτο Θέμα και την iefimerida.
Αντιγράφουμε για το λόγο αυτό  σχετικό κείμενο από το site Αγώνας της Κρήτης, που αποκαλύπτει την ύποπτη είδηση για την υποτιθέμενη περιουσία των 900 εκατομμυρίων του Φιντέλ Κάστρο.
«Με τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο γίνεται μία μάχη για τις εντυπώσεις και στο διαδίκτυο, και, δυστυχώς, οι πλαστές ειδήσεις που κυκλοφορούν δεν είναι λίγες.

Μία από τις πιο διαδεδομένες των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα σχετίζεται με τον γιο του Φιντέλ Κάστρο, Αντόνιο, ο οποίος σύμφωνα με την είδηση έχει 900 εκατομμύρια δολλάρια ενώ οι κάτοικοι της Κούβας ζουν με 20 δολλάρια το μήνα. Την είδηση διέδωσε στην Ελλάδα το protothema.gr συμφερόντων Θέμου Αναστασιάδη και το iefimerida.gr για να διαδοθεί μετά από εκεί σε μία σειρά άλλες ιστοσελίδες.
Η αλήθεια, βεβαίως, είναι πολύ διαφορετική.
Η “είδηση” ξαναήλθε στη δημοσιότητα μέσω ιστοσελίδων “αντικαθεστωτικών” ΜΜΕ από τις ΗΠΑ, όπως το therealcuba που ειδικεύονται στην προπαγάνδα ενάντια στο καστρικό καθεστώς. Εκεί, ξαναειπώθηκε ότι ο Κάστρο έχει περιουσία 900 εκατομμυρίων δολλαρίων ενώ επαναδημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από τις διακοπές του γιου του στη Μεσόγειο. Από εκεί πήραν την “είδηση” τα ελληνικά ΜΜΕ, και είπαν ότι η περιουσία των 900 εκατομμυρίων ανήκει στον γιο του Φιντέλ, Αντόνιο.
Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη είδηση είχε πρωτοέλθει στη δημοσιότητα το μακρινό 2006 από το περιοδικό Forbes. Η είδηση ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Ουσιαστικά, το περιοδικό υπολόγισε όλες τις κρατικές υποδομές σα να ανήκουν στο Κάστρο. Κι έτσι, ο Φιντέλ Κάστρο έγινε ξαφνικά πολυεκατομμυριούχος.

Ήταν τόσο χονδροειδέστατο το ψέμμα ώστε ούτε η κυβέρνηση Μπους, ούτε η CIA προάσπισαν το δημοσίευμα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι και η Miami Herald, μία δεξιόστροφη εφημερίδα που έχει διασυνδέσεις με την κουβανο-αμερικάνικη μαφία η οποία είναι παραδοσιακά εχθρική προς το καθεστώς της Κουβανικής Επανάστασης έχει παραδεχτεί σε ανύποπτο χρόνο ότι ο Φιντέλ Κάστρο ζούσε μεν πάνω από τον μέσο όρο του λαού της Κούβας, όχι όμως πλουσιοπάροχα.

Γράφει η εφημερίδα από τις 8 Οκτωβρίου του 2000:
“Τα σπίτια τον Φιντέλ και Ραούλ είναι μεγάλα αλλά απλά διακοσμημένα… το καθιστικό του Φιντέλ είναι επιπλωμένο με απλά έπιπλε και δερμάτινους καναπέδες… η πιο μεγάλη πολυτέλεια στο σπίτι είναι μία μεγάλη τηλεόραση”

Ακόμα και το CBS παραδέχτηκε ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποίησε το Forbes για να υπολογίσει την περιουσία του Κάστρο ήταν πλαστοί.
Όσον αφορά για το γιο του Φιντέλ, Αντόνιο Κάστρο, ένα από τα 10 παιδιά του Κάστρο από δύο διαφορετικούς γάμους και δύο εξωσυζυγικές σχέσεις, δεν ασχολήθηκε ποτέ με την πολιτική ενώ είναι ένας καταξιωμένος  χειρούργος γιατρός που διατελεί υπεύθυνος της Κουβανικής και Ελβετικής Ομάδας μπέιζμπολ.
 
 
infowar

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Πατέρα Φιντέλ Κάστρο βοήθα μας να μείνουμε στην εξουσία αλλα 88 χρόνια

ΤΙ ΜΙΣΘΟ θα παίρνει η (28χρονη) διευθύντρια Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη! Που δημιούργησε ο Τσίπρας για να "βολέψει" και άλλους ΣΥΡΙΖΑιους



Μετά  τα εγκαίνια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που έκανε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός της διευθύντριας, της Κατερίνας Νοτοπούλου.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ η κυρία Νοτοπούλου, διορίζεται από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».



Οπως γράφει το makpress.blogspot.gr σύμφωνα με την εγκύκλιο 2/1015/ΔΕΠ (5-1-2016) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ο μισθός "ειδικών θέσεων 1ου βαθμού" διαμορφώνεται ως εξής (σελίδα 7 της εγκυκλίου):

Με τις διατάξεις της παρ. 7 ορίζεται ότι οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 € μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και το επίδομα θέσης ευθύνης της υποπ. αγ της περ. α της παρ. 1 του άρθρου 16 (600 €), δηλαδή συνολικά 2.560 ευρώ.
Σε αυτές προστίθενται οι αμοιβές για την πέραν του νομίμου ωραρίου εργασία και πιθανώς και "αποζημίωσης η οποία συνδέεται με την άσκηση ιδιαίτερων ή σημαντικών καθηκόντων (job based remuneration)".

Με πληροφορία απο το press-gr.com