20 Νοεμβρίου 2016

Οι μουστακαλήδες της Φλώρινας


Τους συναντήσαμε σε κεντρικό παρκο της πόλεως της Φλώρινας όπου και  η κάμερα του fyllokaiftero1.blogspot.com τους κατεγραψε, ήταν την 8η Νοεμβρίου του 2016  ημέρα εορτασμού της απελευθέρωσης της Φλώρινας λίγη ώρα πριν την παρέλαση, για τον λόγο αυτόν υπάρχη και το σκοινί μπροστα τους .

Το μπαγκάκι που βλέπουμε αα!... βρήσκεται σε αυτήν την κατασταση λόγο και αποτέλεσμα της " Ανάπτυξης"  που έφερε στην Δυτική Μακεδονία όπως υποσχέθηκε προεκλογικά ο Περιφερειάρχης  Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης. Κατάλαβες ααα ;  κοζανίτη αααα;!


Καντε κλικ πάνω στην εικόνα για zoom


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:FTEROGRAFOS

Άλλος γυμνάζεται και άλλος ιδρώνει... (βίντεο)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ









.



pronews.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Φουρθιώτης αλλαξοκωλοτουμπίασε και γουστάρει Δούρου και τον πρώην συνεργάτη του-αντιπεριφερειάρχη Καραμέρο



Σήμερα στην εκπομπή του Έψιλον, "Αποκαλυπτικά", ο παρουσιαστής Φουρθιώτης, αυτός ο σοβαρός μάνατζερ πορνοστάρ καταπιάστηκε με το θέμα του γεύματος που πλήρωσε η Περιφέρεια Ατιικής ύψους 900 ευρώ σε ημερίδα που αφορούσε ζωοπαραγωγούς.
Όπως σας γράψαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ, η Περιφέρεια ξόδεψε 900 ευρώ για γεύμα σε συμμετέχοντες σε ημερίδα που δεν προβλεπόταν έτσι και αλλιώς και το χειρότερο είναι ότι την πλήρωσε ενώ δεν συμμετείχε επί της ουσίας καν.

Ο Φουρθιώτης στην εν λόγω εκπομπή αφού πήρε στα γρήγορα την μαρτυρία της συμβούλου που έβγαλε στην φόρα το θέμα Δέσποινα Κουτσούμπα, όχι απλά δεν ήταν αντικειμενικός αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο άρχισε τους ύμνους στην Δούρου και στον αντιπεριφερειάρχη Καραμέρο που επίσης έβγαλε στον αέρα και μας θύμισε ότι πριν τον βολέψει η Δούρου (γιατί σταυρό δεν πήρε) ήταν παρουσιαστής και ο ίδιος στο κανάλι Ε.

Όταν υποκείμενα σαν τον Φουρθιώτη σε υποστηρίζουν τόσο ανοικτά και θερμά, καλύτερα να κρύβεσαι!



Αφιέρωμα -Κωστής Στεφανόπουλος 1926 – ο σώφρων πολιτικός, και οχι ιδιαίτερα αγαπητός στο λαό

Επιμέλεια : Μανώλης Μάνου




Αχαιός πολιτικός της συντηρητικής παράταξης. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας από το 1995 έως το 2005.

O Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 15 Αυγούστου 1926. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 1954 άσκησε ενεργό δικηγορία έως το 1974, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Άρχισε να πολιτεύεται στις εκλογές του 1958 με την Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση (ΕΡΕ) του Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας το 1964. Επανεξελέγη βουλευτής Αχαΐας, με τη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) στις εκλογές του 1974, 1977, 1981 και 1985. Διετέλεσε γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος από το 1981 μέχρι το 1985.

Το 1974 μετείχε στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή ως Υφυπουργός Εμπορίου (26 Ιουλίου 1974 - 9 Οκτωβρίου 1974), Τα επόμενα επτά χρόνια υπήρξε μέλος των κυβερνήσεων της Ν.Δ. ως Υπουργός Εσωτερικών (21 Νοεμβρίου 1974 - 10 Σεπτεμβρίου 1976), Υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών (10 Σεπτεμβρίου 1976 - 28 Νοεμβρίου 1977) και Υπουργός Προεδρίας της Κυβερνήσεως (28 Σεπτεμβρίου 1977 - 10 Μαΐου 1980, 10 Μαΐου 1980 - 21 Οκτωβρίου 1981).

Μετά τη συντριπτική ήττα της Ν.Δ. στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου 1981, που έφερε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ, ο Κωστής Στεφανόπουλος διεκδίκησε για πρώτη φορά την ηγεσία του κόμματος, αλλά ηττήθηκε από τον Ευάγγελο Αβέρωφ (9 Δεκεμβρίου 1981). Για δεύτερη φορά ήταν υποψήφιος για την ηγεσία της Ν.Δ. την 1η Σεπτεμβρίου 1984, αλλά δεν κατόρθωσε να εκλεγεί, επειδή η κοινοβουλευτική ομάδα έδωσε το δαχτυλίδι του κόμματος τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως αντίπαλο δέος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Ν.Δ. στις εκλογές της 2ας Ιουνίου 1985 προκάλεσε νέες αναταράξεις στη γαλάζια παράταξη. Ο Κωστής Στεφανόπουλος έθεσε θέμα αλλαγής στρατηγικής του κόμματος και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άρπαξε την ευκαιρία για να θέσει θέμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης από την κοινοβουλευτική ομάδα προς το πρόσωπό του, την οποία έλαβε στις 29 Αυγούστου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Κωστής Στεφανόπουλος αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία με 9 βουλευτές και στις 6 Σεπτεμβρίου ίδρυσε το κόμμα της Δημοκρατικής Ανανέωσης (ΔΗΑΝΑ). Εξελέγη βουλευτής Α’ Αθηνών στις εκλογές της 18ης Ιουνίου 1989, ενώ παρέμεινε πρόεδρος του κόμματος μέχρι τον Ιούνιο του 1994, οπότε η ΔΗΑΝΑ ανέστειλε τη δράση της.

Ενόψει των προεδρικών εκλογών του 1995, το κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης (ΠΟΛΑΝ) του Αντώνη Σαμαρά πρότεινε και στήριξε ως υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο. Με τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ εξελέγη στις 8 Μαρτίου 1995, κατά την τρίτη ψηφοφορία, με 181 ψήφους ως ο πέμπτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τη μεταπολίτευση του 1974 και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στις 10 Μαρτίου 1995 διαδέχθηκε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Επανεξελέγη στο Προεδρικό αξίωμα στις 8 Φεβρουαρίου 2000 με την πρώτη ψηφοφορία, αφού έλαβε 269 ψήφους επί 298 παρόντων βουλευτών. Παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι τις 12 Μαρτίου 2005, οπότε αντικαταστάθηκε από τον Κάρολο Παπούλια.

Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος υπήρξε σώφρων πολιτικός και ιδιαίτερα αγαπητός στο λαό, ενώ υπηρέτησε με άψογο τρόπο το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Οι καλές σχέσεις του με την Εκκλησία δεν τον εμπόδισε ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας να απορρίψει το αίτημα του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου - συνοδευόμενο από εκατομμύρια υπογραφές - για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες (29 Αυγούστου 2001).

Κατά τη διάρκεια της θητείας του υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον (19 Νοεμβρίου 1999) και στην προσφώνησή του προς τον υψηλό επισκέπτη του δεν παρέλειψε να υψώσει υπερήφανο λόγο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Ελλάς δεν ζητεί από κανένα να μεσολαβήσει υπέρ αυτής, επικαλείται απλώς το δίκαιον και την νομιμότητα, διότι πιστεύει ότι βασικό στοιχείο του πολιτισμού μας δεν είναι τόσον η στήριξη των πάσης φύσεως συμφερόντων μας, όσον η στήριξη της νομιμότητας. Ορθότερο θα ήταν, αν έλεγα, ότι πρωταρχικό συμφέρον όλων είναι η υπεράσπιση της νομιμότητος».

Ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή


Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εξέπνευσε στις 23:18


23:35
20/11/2016
Έφυγε από τη ζωή ο Κωστής Στεφανόπουλος


Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος εξέπνευσε στις 23:18 , στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν, από επιπλοκές πνευμονίας.
Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια». Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από «αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως». Η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη και παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε και παρουσίασε ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων.

Η κοροϊδία του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει τελειωμό! «Πουλάει» ανάπτυξη με... στρατιές νεόπτωχων!

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η κοροϊδία του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει τελειωμό! «Πουλάει» ανάπτυξη με... στρατιές νεόπτωχων!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΟΙ ΤΟ 2008 ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, ΤΟ 2016 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

Η πτώση της μεσαίας τάξης. Τα τελευταία 8 χρόνια το πραγματικό εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων έχει μειωθεί κοντά στο 65%! Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έκλεισαν, ενώ εκαντοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι. Η έξαρση της φτώχειας στη χώρα μας είναι γεγονός...

Της Αμέλιας Αναστασάκη 

Κάθε μνημόνιο και...καημός! Και εμάς δεν μας έφταναν τα τρία, τώρα πάμε και στο τέταρτο!
Όσο οι εκάστοτε κυβερνώντες υπέγραφαν αβέρτα τα μνημόνια, τόσο προσπαθούσαν και να μας πείσουν ότι ήταν για το καλό μας. Όσο πέρναγαν τα χρόνια, διαπιστώναμε ότι η οικονομική κρίση δεν μας «χτυπά» απλώς την πόρτα, αλλά είναι κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια μας. Εκαντοντάδες αυτοκτονίες, παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία, μακροχρόνια άνεργοι παρακαλούν για ένα μεροκάματο των 10 ευρώ, και όσοι εργαζόμενοι -από καθαρή τύχη- έκαναν το σταυρό τους επειδή είχαν ακόμη δουλειά, υπέγραφαν ατομικές συμβάσεις εργασίας με δυσμενείς όρους για να μην απολυθούν και τις χάσουν!

Αυτός ήταν ο κόσμος των μνημονίων που θα μας «έσωζε»! Αυτή ήταν η κατάληξη για όλους τους Έλληνες που πίστεψαν ότι κάνοντας λιγάκι υπομονή, θα έβρισκαν την οικονομική «σωτηρία»! Αυτή την πολιτική κοροϊδία συνέχισε και ο Αριστερός πρωθυπουργός, που προεκλογικά «έσκιζε» Μνημόνια, καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, μοίραζε επιδόματα, αύξανε τις συντάξεις και τους μισθούς και έδινε θέσεις εργασίες στους εκαντοντάδες χιλιάδες ανέργους.

Ένας στους 3 Έλληνες είδε την τελευταία 8ετία, το εισόδημά του να μειώνεται. Οι μισθοί, τόσο του ιδιωτικού τομέα, όσο του δημοσίου, υπέστησαν τεράστιες μειώσεις. Οι συντάξεις που κάποτε αποτελούσαν το «αποκούμπι» των περισσοτέρων οικογενειών είναι σχεδόν ανύπαρκτες, μετά τις απανωτές μειώσεις που υπέστησαν. Πολλές επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η αγορά. Ήδη από το 2014 το 95% των Ελλήνων δήλωνε ότι τα «βγάζει δύσκολα πέρα».

Η Ελλάδα βρίσκεται στα όριά της. Σήμερα, εν έτει 2016 αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις στην ιστορία της. Μέσα σε πέντε χρόνια οι Έλληνες έχασαν το 1/3 της αγοραστικής τους δύναμης και το 1/4 του εισοδήματός τους. Ενώ από το 2008 μέχρι σήμερα άλλαξαν εντελώς τα δεδομένα όσο αφορά στις οικονομικές τάξεις.

Η Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα, των αλλαγών και της ανάπτυξης, «έπιασε πάτο». Το ποσοστό της ακραίας φτώχειας στη χώρα μας κυμαίνεται για το 2015 στο 15%. Το 2011, το ποσοστό ήταν κοντά στο 8,9%. Ενώ το 2009 δεν ξεπερνούσε το 2,2%. Οι προβλέψεις για το 2016 είναι δυσοίωνες και εφιαλτικές. Ίσως ξεπεράσουμε και το 23%!

Η Ελλάδα με την απέραντη θάλασσα. Η χώρα που επιλέγουν ξένοι ταξιδιώτες για να κάνουν διακοπές. Η χώρα με τις τεράστιες δυνατότητες για επενδύσεις και εξαγωγές, «κατάφερε» να βρίσκεται στην κατάταξη δίπλα σε χώρες όπως τη Βουλγαρία, τη Λετονία και τη Ρουμανία. 

«ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ...ΓΕΝΙΕΣ!

1. Οι σημερινοί συνταξιούχοι υπέστησαν τεράστιο «μαχαίρι» στις συντάξεις τους.

2. Οι υποψήφιοι συνταξιούχοι και όσοι βρίσκονται επί θύραις συνταξιοδότησης είδαν τα ηλικιακά όρια να αυξάνονται δραματικά και τις αποδοχές τους να πετσοκόβονται.
'
3. Οι νεότερες γενιές λαμβάνουν και δεν λαμβάνουν τα «περίφημα» βοηθήματα φτώχειας, βιώνουν μία παγιωμένη ανεργία, ενώ όσοι εργάζονται, εργάζονται με βάουτσερ, με αποτέλεσμα το ένσημο να ακούγεται ως …ανέκδοτο.

Το «success story» της «Πρώτη φορά Αριστερά»! 

Η Αριστερή κυβέρνηση έφερε μία νέα ασφαλιστική και φορολογική μεταρρύθμιση με την οποία προσπάθησε να μας «πείσει» ότι εφαρμόζοντάς την, σε λίγο καιρό «θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα». Αφού είχε φροντίσει το επιτελείο της κυβέρνησης να πληρώνει ένας επαγγελματίας στο κράτος μέχρι και το 64% των εισοδημάτων του, αλλά και να «χτυπά» τη φτώχεια με την λεγόμενη εθνική σύνταξη των 384 και 345 ευρώ αντίστοιχα, αφού κατάφερε να «εκτοξεύσει» την ανεργία στο 25% τουλάχιστον, αφού εξαπάτησε την τρίτη ηλικία και όσους εργάζονταν, τώρα ουσιαστικά εμπεδώνει μία αίσθηση δημιουργίας νεόπτωχων στρωμάτων.

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «καθαρίζουν» τον (Χαρατσοφονιά) Βενιζέλο ο οποίος μάλλον έχει αρχίσει να φλερτάρει την Ν.Δ


ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «καθαρίζουν» τον Βενιζέλο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΣΠΙΡΤΖΗ – ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Οι επικείμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα προκαλέσουν μεγάλες αναταράξεις στο χώρο τις κεντροαριστεράς προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει την πολυπόθητη για τον ίδιο, συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ.
Ναι, καλά διαβάσατε. Το αν ο Aλέξης Τσίπρας οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σύμπραξη με τη Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να ανακοπεί η δημοσκοπική άνοδος της ΝΔ.

Και οι δυο πλευρές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, έχουν καταλήξει ότι το βαρίδιο της συνεργασίας δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον οποίο και οι δυο πλευρές θεωρούν υπέρμετρα φιλόδοξο και άρα «ανεξέλεγκτο».

Στο περίφημο γεύμα Λαλιώτη με τον Πασοκογενή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζη, ειπώθηκαν πολλά… Σε συνέχεια των όσων αναφέρει το Newsbomb.gr για την περιβόητη συνάντηση μεταξύ του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη (προερχόμενου απ’ το ΠΑΣΟΚ) και του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και άτυπου συμβούλου της Φώφης Γεννηματά, του Κ. Λαλιώτη και σε συνάρτηση με τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή τη συνάντηση, σας αποκαλύπτουμε σήμερα νεότερα απ’ τις διεργασίες στο χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι τόσο ο Χρ. Σπίρτζης όσο κι ο Κ. Λαλιώτης (κι αυτό έχει μεγαλύτερο και ξεχωριστό ενδιαφέρον…) συμφώνησαν ότι ο Β. Βενιζέλος αποτελεί ένα εν δυνάμει ανασταλτικό και αρνητικό παράγοντα στις όποιες διαδικασίες σύγκλισης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτός επιδιώκει να σπρώξει την Συμπαράταξη σε κάποιας μορφής συνεργασία με τη Ν.Δ.», ήταν η κοινή εκτίμηση και των δύο.
Επισήμως βέβαια και οι δυο (Λαλιώτης και Σπίρτζης) αρνούνται τα πάντα.
Μάλιστα ο κ. Λαλιώτης για να γίνει πιστευτός έστειλε και επιστολή σε εφημερίδα.
Παρόλα αυτά, τα όσα έχουν γίνει μετά από αυτή την συνάντηση δείχνουν ότι σε κάθε περίπτωση στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης οι διαφορές πλέον μεταξύ του Βενιζέλου και της ηγετικής ομάδας του Κινήματος είναι αγεφύρωτες.
Και απλώς –όπως σας έχουμε ενημερώσει- η μία πλευρά θέλει να χρεώσει τον «μουντζούρη» της διαφαινόμενης διάσπασης στην άλλη.
Το επεισόδιο μεταξύ της Φώφης και του Βενιζέλου στο περιθώριο της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τα αλλεπάλληλα επεισόδια μεταξύ του Βενιζέλου και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ορισμένοι εκ των οποίων ήσαν στενοί του σύμμαχοι (π.χ. Λοβέρδος, Κεγκέρογλου) δείχνουν την εξέλιξη αυτού του παιχνιδιού του «μουντζούρη»…
Στην ουσία τόσο οι υποστηρικτές της όποιας σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι φανατικοί της αυτόνομης πορείας του ΠΑΣΟΚ συμφωνούν με την ανάγκη ξεκαθαρίσματος με τον Βενιζέλο, στον οποίο επίσης χρεώνουν παιχνίδια με συγκροτήματα και δημοσιογράφους συγκεκριμένους κατά της Φώφης Γεννηματά.
Μεταξύ αυτών οι οποίοι τάσσονται υπέρ της «τελικής λύσης» με τον τέως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται και ο Κ. Λαλιώτης και ο στενός συνεργάτης της Φώφης και πρώην υπουργός Μαν. Όθωνας.
Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για τις εξελίξεις στο χώρο. Επισημαίνουμε, ότι ο Β. Βενιζέλος τις επόμενες μέρες συνδιοργανώνει με την Άννα Διαμαντοπούλου εκδήλωση για την Παιδεία και την Οικονομία, ενώ ο στενοί φίλοι του Βενιζέλου, συζητούν παρασκηνιακά τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές…

O Tσίπρας «ξέπλυνε» τις ΗΠΑ!

in: Δελαστίκ / Πρίν
 

του Γιώργου Δελαστίκ

Απίστευτης έκτασης επιχείρηση «ξεπλύματος» της πολιτικής των ΗΠΑ απέναντι στην Ελλάδα έλαβε χώρα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. «Αποχαιρετούμε τον πρόεδρο Ομπάμα που εργάστηκε με σθένος για τη δημοκρατία», είπε ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηριστικά. «Για να παραμείνει η Ελλάδα ανταγωνιστική χώρα πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αμέσως μετά τόνισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις μεταρρυθμίσεις»!

Φαίνεται ότι τον Τσίπρα και τον Ομπάμα τους ενώνει η παταγώδης αποτυχία και των δύο να εκπληρώσουν τις θεμελιώδεις προεκλογικές υποσχέσεις τους. «Θα κλείσει το Γκουαντανάμο σε 100 μέρες», είχε υποσχεθεί ο Ομπάμα — δηλαδή σε τρεις μήνες και δέκα μέρες. Ο Ομπάμα έμεινε στην εξουσία όχι 3, αλλά συνολικά… 96 (!) μήνες και φυσικά ούτε κατά διάνοια δεν έκλεισε το Γκουαντανάμο. Ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί 13η σύνταξη σε όσους παίρνουν κάτω από 700 ευρώ, αλλά αντί γι’ αυτό …μειώνει τις συντάξεις. Μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, οι Γερμανοί αντιμετώπισαν με περιφρόνηση τον Ομπάμα, αφού αυτός που θα αναλάβει ανήκει στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα και διαφέρει από τον Ομπάμα στις πολιτικές του θέσεις όσο η μέρα με τη νύχτα. «Παρά τον ενθουσιασμό, τίθεται κυρίως ένα ερώτημα από την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα», αναρωτιέται στην ιστοσελίδα του το δεύτερο τηλεοπτικό κανάλι της Γερμανίας ZDF και το προσδιορίζει: «Πόσο βάρος έχουν τα λόγια του Ομπάμα στην Ουάσιγκτον και την Ευρώπη;». Η Μπιλτ, που είναι μακράν πρώτη σε κυκλοφορία, έχει έτοιμη την απάντηση: «Τίποτα δεν έφερε για τον πρωθυπουργό Τσίπρα η επίσκεψη Ομπάμα»!
Μόνο η ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, η οποία συνδέεται πολιτικά με τον καταρρέοντα Ιταλό σοσιαλιστή πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι , έδειξε ενθουσιασμένη: «Ο πραγματικός παραλήπτης του μηνύματος σχετικά με την αναποτελεσματικότητα της λιτότητας είναι η Γερμανία», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν δίστασε να το πει κατάμουτρα στον Ομπάμα: «Όποιος λέει “θα ανακουφίσουμε τα χρέη σας” προσφέρει κακή υπηρεσία στην Ελλάδα», δήλωσε χωρίς περιστροφές τη νύχτα της Τρίτης. Αλλά και το ΠΑΣΟΚ της Φώφης παρενέβη στη συζήτηση. «Είναι σημαντική η επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στη χώρα μας, έστω κι αν είναι απερχόμενος… Το πρόβλημα είναι ότι ο Ομπάμα φεύγει, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα μένουν εδώ και μένουν άλυτα». Καταλυτική όμως ήταν η παρέμβαση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Ν. Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν σαφώς πιο επιθετική απέναντι στην κυβέρνηση. «Βεβαίως, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια της θητείας του Ομπάμα από τη Χίλαρι Χίλτον, αλλά ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Τραμπ», άρχισε.
«Αυτό μειώνει σε ένα βαθμό τις προσδοκίες… Όμως σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάψουμε να βλέπουμε τον οποιοδήποτε ξένο ηγέτη ως τον Άγιο Βασίλη που θα δώσει τη μαγική λύση στα προβλήματα της Ελλάδας», πρόσθεσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Διασκεδαστική ήταν η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γνωρίζει πως οι Αμερικανοί τον βλέπουν ως υποχείριο των Γερμανών, οπότε και προσπάθησε να υποκριθεί και τον φιλοαμερικανό.

Στην αρχή έβαλε τον εκπρόσωπο κόμματος Γ. Κουμουτσάκο να δηλώσει: «Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τη σημαντική επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα. Τόσο σε επίπεδο ουσίας όσο και σε επίπεδο εικόνας πέρασε κάτω από την πήχυ», ισχυρίστηκε ο Κουμουτσάκος. «Η επίσκεψη Ομπάμα συνιστά αναμφισβήτητα σημαντικό γεγονός για την πατρίδα μας», είπε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όμως στη συνέχεια πρόσθεσε μένοντας πιστός στους Γερμανούς: «Ασφαλώς είναι πολύ σημαντική η στήριξη των φίλων μας, όπως είναι ο πρόεδρος Ομπάμα, αλλά από μηχανής θεοί δεν υπάρχουν». Εδώ που τα λέμε, ο Ομπάμα μετά το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, που έδωσε την προεδρία των ΗΠΑ στον Ντόναλντ Τραμπ, μπορούσε να μιλήσει πιο ελεύθερα από όσο αν είχε εκλεγεί πρόεδρος η απολύτως συστημική Χίλαρι Κλίντον και έτσι να υπερτονίσει τις διαφορές των Δημοκρατικών με τους Ρεπουμπλικανούς. Αυτό εξέφρασε με την ομιλία του στο ίδρυμα Νιάρχος. «Έχω επίγνωση και είμαι υπερήφανος για όλα όσα έχει κάνει η κυβέρνησή μου για να στηρίξει την Ελλάδα σε αυτές τις προσπάθειες — και μέρος του σκοπού της επίσκεψής μου είναι να αναδείξει στον κόσμο τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει εδώ στην Ελλάδα», είπε ο Ομπάμα και πρόσθεσε αμέσως:
«Υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε. Θέλω να συγχαρώ τον πρωθυπουργό Τσίπρα για τις πολύ δύσκολες μεταρρυθμίσεις». Από τα χείλη του ίδιου του προέδρου των ΗΠΑ, λοιπόν, άκουσε ο Τσίπρας ότι ηγείται της …αμερικανικής «Αριστεράς» στην Ελλάδα!
 

Καστοριά : Δύο δύο τα περιπολικά της τροχαίας - διπλά μπλόκα "εισπρακτικά για να γεμίσουν τα ταμεία της τροικανοκυβέρνησης και των ασφαλιστικών ταμείων.

Σχόλιο Αναγνώστη : Η ρύθμιση της κυκλοφορίας εν ώρα αιχμής  στην πόλη θέλει δουλειά - θέλει πολύ  δουλειά  και όχι "αραλίκι". Στήνοντας  ενα δύο μπλόκα καθαρίζουν επαίνους, και προαγωγές και τα έχουν καλά με  την εκάστοτε  κυβέρνηση και δει την τροικανή.

Καστοριά : Στήνει  διπλά μπλόκα  η τροχαία της Καστοριάς μπλοκά "εισπρακτικά για να γεμίσει  τα ταμεία της τροικανοκυβέρνησης και των ασφαλιστικών εταιρειών ;
Ενω όλες τις υπολοιπες ώρες ειδικά στο κέντρο της πόλεως ΛΑΜΠΕΙ δια της απουσίας της .

Καμμια ρύθμιση της κυκλοφορίας χαμος απο παρκαρισμένα αυτοκίνητα επάνω στα πεζοδρόμια οι πολίτες δεν μπορούν να περάσουν ούτε πεζοί.


Documento: Μία παραλλαγή της "Αυγής", με Καλογρίτσα-Βαξεβάνη, και όποιος τσιμπήσει




Μέχρι να φτιάξουν δικό τους κανάλι, οι ένοικοι του Μαξίμου είπαν να φτιάξουν μία άλλη εφημερίδα πιο έυπεπτη για το ευρύ κοινό (να μην φαίνεται από την αρχή ότι είναι κομματική), και να κάνει και λίγο πιο βρώμικη δουλειά για να μην λερώνουν στο ιστορικό όνομα της Αυγής περισσότερο.....

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το "κουπόνι" της εφημερίδας που δήθεν είναι αδέσμευτη και βιάστηκε χθες ο τραγελαφικός Πολάκης να την διαφημίσει.
Εκδότης ο Καλογρίτσας. Καλά ακούσατε μιλάμε για τον επίδοξο καναλάρχη που πήγαινε στις κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και παραλίγο να έπαιρνε κανονικό θαλασσοδάνειο από την τράπεζα Αττικής (με αντίτιμο κάτι βοσκοτόπια στην Ιθάκη) για να πληρώσει την τηλεοπτική άδεια.
Διευθυντής ο Συριζαίος-παπαγαλάκι του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης που μετά την μνημονιακή κωλοτούμπα του Τσίπρα στο "Κουτί της Πανδώρας"  ξέχασε να μιλάει για μνημόνια και τις συνέπειες του, και σε όσους τον κριτίκαραν για αυτό απαντούσε με βρωμικα υπονοούμενα που δεν ίσχυαν βεβαια. Σε εμάς στο twitter όταν τον κριτικάραμε μας είπε ότι μας θυμάται όταν του τηλεφωνούσαμε την ίδια στιγμή που δεν είμαστε καν δημοσιογράφοι για να έχουμε κάποιο ενδιαφέρον να μιλάμε με τον εγκάθετο κύριο.

Αρθρογράφος ο Λούλης, ο πρώην σύμβουλος Καραμανλή που μετακόμισε μαζί με τους καραμανλικούς στον ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας ως δύναμη συνετισμού από τις αριστερές φωνές του κόμματος.

Αρθρογράφος επίσης ο ανεκδιήγητος Καρτερός που λερώνει την "Αυγή" με αυριανίστική αρθογραφία, με κείμενα κατάπτυστα που το μόνο που φανερώνουν είναι οπαδισμό και εμμισθη σχέση με το μόρφωμα!

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Τώρα ο πολιτικός απατεώνας Μπαλάφας λέει : Οι κάτοικοι της Χίου πρέπει να μάθουν να ζουν με τους (λαθροεισβολείς) μετανάστες και με την βία εναντίον τους


Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα κατασκευαστεί ένας καταυλισμός στο νησί όπου θα πάνε οι μετανάστες

Στην απίστευτη δήλωση ότι «πρέπει οι κάτοικοι της Χίου να συνηθίσουν για να ένα διάστημα στη συμβίωση με τους μετανάστες» προχώρησε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης

Μπαλάφας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αύριο η Χίος να αδειάσει».

«Η Σούδα πρέπει να αδειάσει από τους μετανάστες. Πρέπει να κλείσει και θα κλείσει καθώς θα κατασκευαστεί τις επόμενες μέρες ένας καταυλισμός στο νησί όπου θα πάνε οι μετανάστες», τόνισε.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής που επισκέφτηκε τη Χίο το Σάββατο, είπε ότι «τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μεγαλύτερη αστυνόμευση στο νησί» ενώ ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος που κοιμούνται σε παραπήγματα οι μετανάστες

Η δήλωση του υφυπουργού έρχεται ακριβώς μία μέρα μετά τη συνέντευξη του Αυστριακού αρχιτέκτονα της πολιτικής Μέρκελ για το προσφυγικό και ιδρυτή της δεξαμενής σκέψης «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Σταθερότητας (ESI)» στο Spiegel, Γκέραλντ Kνάους, ο οποίος είπε πως σε περίπτωση που αποτύχει η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας για τους πρόσφυγες, ως μοναδική εναλλακτική, υπάρχει αυτή στιγμή η λύση Αυστραλίας.

Ο Κνάους εξήγησε: «Οι πρόσφυγες οι οποίοι έρχονται στην Ευρώπη θα πρέπει να κρατούνται σε ένα νησί, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτημα ασύλου. Εάν η Ευρώπη το κάνει αυτό θα σήμαινε και το τέλος της Συνθήκης για τους πρόσφυγες, θα ήταν μια καταστροφή. Στην Ελλάδα θα δινόταν ο ρόλος που παίζει το νησί του Ειρηνικού, Ναούρου (σ.σ. παλιότερα γνωστό και ως …»Νησί της Χαράς») για την Αυστραλία. Τα σύνορα στα Βαλκάνια θα στρατικοποιούνταν και μια ούτως ή άλλως εύθραυστη περιοχή θα αποσταθεροποιείτο».
Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η αποτυχία της συμφωνίας (Ε.Ε.-Τουρκίας) θα έδινε μεγάλη ώθηση σε εξτρεμιστικά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρώπη. «Αυτά τα κόμματα θα κέρδιζαν το 2017 τις εκλογές στη Γαλλία, την Αυστρία και την Ολλανδία» εκτίμησε.
Τόνισε επίσης, ότι «τα κράτη μέλη της Ε.Ε. ελπίζουν πως η συμφωνία με την Τουρκία θα διατηρηθεί, αλλά δεν κάνουν αρκετά», κάτι που «είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο διότι διακινδυνεύονται πολλά». «Ακόμα δεν υφίστανται αποστολές της Ευρωπαϊκής Ενωσης με επαρκές εξειδικευμένο προσωπικό, οι οποίες να μπορούν να διεκπεραιώνουν τη διαδικασία του ασύλου όταν το ζητούν η Ελλάδα και η Ιταλία. Ο στρατηγικός στόχος πρέπει να είναι να μπορεί να αποφασίζεται η παροχή ή μη ασύλου εντός τεσσάρων εβδομάδων. Είναι θέμα αριθμού και εξειδίκευσης υπαλλήλων, μεταφραστών και νομικής βοήθειας», σημείωσε.
Επεσήμανε στη συνέχεια ότι ο αριθμός των προσφύγων οι οποίοι αποφασίζουν να ακολουθήσουν τον επικίνδυνο δρόμο να έλθουν στην Ευρώπη μέσω τους Αιγαίου έχει μειωθεί κατά πολύ» όπως άλλωστε και «ο αριθμός όσων πνίγονται μειώθηκε πολύ». «Αν δει κανείς αυτά τα στοιχεία, τότε (μπορεί να πει ότι) η συμφωνία της Ε.Ε. με την Τουρκία λειτουργεί. Αυτό οφείλεται τόσο σε αυτή όσο και στο κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου. Εάν δεν υπήρχε η συμφωνία αυτή η Ελλάδα θα είχε μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων και η χώρα δεν θα το άντεχε», τόνισε.
Σημείωσε πάντως ότι «αν έρχονται άνθρωποι από την Τουρκία δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τους δεχτούμε», διότι ενώ «όλοι συμφωνούν ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία, κανείς δεν γνωρίζει πως πρέπει να γίνει».
«Ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται καθοδόν από το Ιράκ και τη Συρία αυξάνεται. Χρειαζόμαστε την βούληση του λαού να τους παρασχεθεί προστασία. Ο στρατηγικός στόχος πρέπει να είναι να γίνει αυτό με μια συντεταγμένη διαδικασία και να έρχονται στην Ευρώπη όσο γίνεται λιγότεροι.
Μόνον έτσι μπορεί να αντιμετωπισθεί η απομόνωση σε νησιά, η στρατιωτικοποίηση όλων των (ευρωπαϊκών) συνόρων ή η καταγγελία της Διεθνούς Συνθήκης για τους πρόσφυγες», κατέληξε



πηγη

BINTEO ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ O ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ : Θα ρισκάρουμε πόλεμο με την Τουρκία - .Προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία εύχονται έναν πόλεμο με την Τουρκία οι γενοκτόνοι

.Γ. Μπαλάφας: Αναιτιολόγητος ο θόρυβος για τους διοικητικούς γραμματείς στους ΟΤΑ

                    

Λέσβος: Ετοιμάζουν πλωτό καταυλισμό - οι Τσιπροπροδότες -Ναυλώνουν πλοίο για τους λαθροπρόσφυγες - και πληρώνουμε εμείς

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη Λέσβο συζητιούνται αυτή την ώρα σε σύσκεψη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Γιαννέλλη, η σύσκεψη γίνεται με αφορμή τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια και την πυρκαγιά που κατέκαψε μεγάλο μέρος του hotspot της Μόριας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Γιαννέλλης δήλωσε πως για την αντιμετώπιση της κρίσης, με απόφαση των συναρμόδιων υπουργών Αιγαίου Θ. Δρίτσα και Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, προτείνεται να ναυλωθεί πλοίο το οποίο θα μεταβεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί προσωρινά ως καταυλισμός κυρίως οικογενειών κι αυτό μέχρι να επαναλειτουργήσει πλήρως το hotspot. Επίσης, θα μεταβούν στη Λέσβο άμεσα δύο διμοιρίες ΜΑΤ.

Σε σύσκεψη αυτή τη στιγμή συζητιούνται επιπλέον λύσεις ανακούφισης τόσο της Λέσβου όσο και των άλλων νησιών του ανατολικού Αιγαίου που δέχονται ροές μεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι στη συνέχεια εγκλωβίζονται.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μέσω του : iefimerida.gr

Απειλές σε στρατεύσιμους ναύτες: «θα σου κόψω τα πόδια, θα σε πεθάνω στην κλίμακα κωλο@@@δο»!!!

ΣΧΟΛΙΟ : fyllokaiftero1.blogspot.com - Ε.Δ.Ο*: Οσα περιγράφονται στο παρακάτω ρεπορταζ λαμβάνουν χώρα και σε άλλες μονάδες του στρατού σε εκπαιδευτικές μονάδες και  σχολές της αεροπορίας- ευελπίδων και αλλού. 

Αγρια σαδιστικά καψόνια υπο μορφή δήθεν εκπαιδευσης, αντισυνταγματική κατάσχεση των κινητων απο τους στρατευμένους (υποχρέωνονται παράνομα και φασιστικά να τα παραδίδουν χωρίς να έχουν το ανθρώπινο  δικαίωμα να μιλήσουν με τους γονείς τους και μάλιστα οι πρωτοετείς των σχολών) κ.α   όπως  αναφέρει προηγούμενο μας ρεπορτάζ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο τσιπρας στο ναυτικοΤι γίνεται στο παροπλισμένο οχηματαγωγό «ΣΑΜΟΣ»; Τι κάνει ο Αντιναύαρχος Γιακουμάκης;

ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΕΝΩ ΤΑ ΒΥΣΜΑ ΤΑ ΑΡΑΖΟΥΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

 
Οι Υπουργοί Άμυνας Π.Καμμένος και Δ.Βίτσας υποσχέθηκαν να καταπολεμήσουν τα βύσματα.

 
Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα καταπολεμήσει τα βύσματα.
Το θέμα όμως είναι ότι οι Πολιτικοί Αρχηγοί των αστικών κομμάτων Υπήρξαν όλοι Βύσματα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και αφού βολεύτηκαν οι ίδιοι στην συνέχεια βόλεψαν τα κομματόσκυλα των πολιτικών νεολαιών.
Το Πολεμικό Ναυτικό βεβαίως αποτέλεσε και αποτελεί τον αγαπημένο βυσματικό προορισμό όχι μόνο του Αλέξη Τσίπρα και των μελών της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΟΝΝΕΔ-ΑΝΕΛ, αλλά και Σώμα στο οποίο όσοι λόγω σπουδών και επαγγελματικής εμπειρίας στρατεύονται  καταλήγουν να χώνονται άσχημα.
Αφού πρέπει να εκπληρώσουν όχι μόνο τις δικές τους υποχρεώσεις σε υπηρεσίες, αλλά φορτώνονται και των βυσμάτων που είναι όλες τις μέρες έξω ή αράζουν στις πιο προνομιούχες θέσεις.

 
Συχνά επίσης φορτώνονται και τις υπηρεσίες των μονίμων που επίσης τους περιλούζουν με βρισιές και απειλές.
Αποτέλεσμα εικόνας για οχηματαγωγο σαμοςΆραγε ο ΑΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ τι θα κάνει; Τι θα πράξει για να αντιμετωπίσει όσα καταγγέλλονται στην Επιστολή των Ναυτών του;
    
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Άθλια κατάσταση ισχύει και στο Πολεμικό Ναυτικό!! Ιδιαίτερα στα Αρματαγωγά. Που δεν υπάρχει πόσιμο νερό και οι φαντάροι αναγκάζονται και αγοράζουν μόνοι τους καθημερινά.
Χωρίς ζεστό νερό τις περισσότερες μέρες και χωρίς κεντρική θέρμανση διότι γίνεται οικονομία!! Δεν βάζουν το Boiler.
Άσχημες συμπεριφορές στους στρατεύσιμους λες και είναι οι σκλάβοι τους!! Έχουν υπάρξει άσχημες συμπεριφορές όπως θα σου κόψω τα πόδια, θα σε πεθάνω στην κλίμακα κωλο@@@δο!!
Κλίκες παντού για να είναι έξω οι μόνιμοι οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να διαμαρτύρονται!!
Οι έξοδοι παίζουν 2 μέσα 1 έξω στην καλύτερη!!
Με περιπτώσεις όπως στο Αρματαγωγό «Σάμος» που είναι ένα παροπλισμένο πλοίο με μόνιμους μέσα σε κατάσταση αραχτού δημοσίου Υπαλλήλου.
Οι οποίοι φεύγουν από της 13.00 μ.μ καθημερινά!
Μια κατάσταση τραγική και οι ναύτες εκεί παίζουν 3.5 μέσα μισή έξω που είναι παράνομο, με την δικαιολογία ότι δε βγαίνουν οι βάρδιες, αλλά ως δια μαγείας οι κελευστές πάντα είναι πέντε (5), ενώ οι ναύτες παίζουν από 15 και πάνω βάρδιες το μήνα!!
Έχει υπάρξει μήνας με 22 βάρδιες!
Έπεται αναφορά λίαν συντόμως μετά από καθοδήγηση δικηγόρου.
Το κουπί το τραβάνε οι λίγοι την στιγμή που στο Ν.Ν.Α. ο διευθυντής έχει 7 ναύτες να κάθονται.
Ναύτες που συχνά στέλνονται να κάνουν τα ψώνια, εξυπηρετώντας Ανώτερους Αξιωματικούς και πολλές άλλες τραγικές καταστάσεις λόγω βυσμάτων!

 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  

Πηγή: diktiospartakos.blogspot.com

* Ε.Δ.Ο- Εθελοντική Δημοσιογραφική Ομάδα 
   
   Στείλτε καταγγελίες για τις φασιστικές εντολές διαταγές του τροικανόδουλου Υπουργού  Π.Καμμένου και κάποιων αξωματικών  στο email:fylokaiftero@gmail.com