17 Νοεμβρίου 2016

Πολυτεχνείο: Γιατί δεν πήγε ο Τσίπρας φέτος στις εκδηλώσεις;

Πολυτεχνείο LIVE: Όλες οι ειδήσεις για τις εκδηλώσεις και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου - Οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών σε Στουρνάρη και Πατησίων – Μολότοφ και πέτρες από τους νεαρούς, με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης απαντά η Αστυνομία.

Το μείζον ερώτημα της φετινής επετείου είναι γιατί δεν πήγε ο Αλέξης Τσίπρας να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, όπως έκανε πολλές φορές στο παρελθόν.
Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας δεν πήγε στο Πολυτεχνείο και αυτό έχει τεράστια σημασία.
Επίσημη δικαιολογία δεν υπάρχει από το γραφείο του Πρωθυπουργού.
Ανεπίσημα, λένε ότι έπρεπε να πάει στη Βουλή για να εκφωνήσει το λόγο του για την επέτειο.

Η δικαιολογία είναι βεβαίως εξόχως τραγική, αφού ο κ. Τσίπρας έχει πλέον αντιληφθεί ότι δεν έχει τη δημοφιλία που είχε τα προηγούμενα χρόνια στο χώρο της ευρύτερης αριστεράς.

Κοινώς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρείται πλέον ένας μνημονιακός πρωθυπουργός του συστήματος και συνεπώς δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορεί άνετα σε χώρους στους οποίους κατά το παρελθόν αποτελούσαν για αυτόν προνομιακά πεδία προπαγάνδας.

O βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, υπoστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν άντεχε πολιτικά να πάει στο Πολυτεχνείο, καθώς πριν από 24 ώρες αντάλλασσε φιλοφρονήσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ που κάποτε κατήγγειλε.
«Ο πρωθυπουργός δεν πήγε φέτος στο Πολυτεχνείο κι ήρθε στη Βουλή για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε η εικόνα του υπουργικού συμβουλίου της πρώτης φορά, υποτίθεται, Αριστεράς, να χειροκροτεί μαζί με τους Γλύξμπρουργκ τις αναφορές Ομπάμα για τη συμβολή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για τη Δημοκρατία, αυτών των δυνάμεων δηλαδή, που στήριξαν τη χούντα στην Ελλάδα, που στηρίζουν και σήμερα πολέμους και επεμβάσεις σε όλο το κόσμο», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Πρωτοφανή επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία

Από νωρίς το απόγευμα στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο επικρατεί χάος.
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το κέντρο της πρωτεύουσας, λίγο μετά τη μεγάλη πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Περίπου 100 κουκουλοφόροι, που βγήκαν από το κτήριο Γκίνη του Ιδρύματος, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, πετούν βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, πέτρες και ξύλα προς στις Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ χρησιμοποιώντας κάδους έστησαν οδοφράγματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αντικείμενα προς τις δυνάμεις ασφαλείας πετούν και άτομα από ταράτσες κτηρίων της περιοχής.
Οι αστυνομικοί απαντούν στους ταραξίες με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην περιοχή του κέντρου.

Η μεγάλη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα, με τις δυνάμεις της αστυνομίας πλέον να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αποφυγή επεισοδίων.

Παρακολουθήστε LIVE όλες τις εξελίξεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Η πορεία με αφετηρία το Πολυτεχνείο κατευθύνθηκε μέσω της Σταδίου όπου ενώθηκε με άλλους διαδηλωτές που βρίσκονταν στην πλατεία Κλαυθμώνος, αφού πρώτα παρέμεινε στην Σταδίου για περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια όλοι μαζί συγκρότησαν πορεία η οποία κατευθύνεται προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, αφού πρώτα περάσει από την πλατεία Συντάγματος και την ελληνική Βουλή.

Επιχειρηματίας και κατάντησε ''ανθρώπινο κουρέλι'- Είχε 4 μαγαζιά και τώρα κοιμάται στα παγκάκια της Αθήνας.

ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Επιχειρηματίας και κατάντησε ''ανθρώπινο κουρέλι'' να σέρνει τα ''κομματια της ψυχής του'' στους δρόμους της Αθήνας ικετεύοντας για λιγο
φαγητό!!Απο την επιτυχία στην απόλυτη αποτυχία αφου συνέβαλε σε αυτό η οικονομική κρίση.
Άστεγος, περιπλανώμενος στους δρόμους της Αθήνας φέρεται ότι είναι ένας 51χρονος, άλλοτε επιτυχημένος επιχειρηματίας, από το Ηράκλειο Κρήτης, τον οποίο «τσάκισε» η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να κλείσει τα τέσσερα μαγαζιά του και να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Φίλοι και γείτονές του αγωνιούν για την τύχη του, την ώρα που μάρτυρες αναφέρουν ότι τον έχουν δει να περπατάει μόνος και ταλαιπωρημένος στο Μαρούσι.

Τη συγκλονιστική υπόθεση του αγνοούμενου Μηνά Αργυρίου αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία απευθύνθηκε ο φίλος του 51χρονου Παναγιώτης Γιακουμετής, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη μυστηριώδη εξαφάνιση να μιλήσει.

Τα ίχνη του Μηνά Αργυρίου χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο του 2013, αφότου έβαλε σταδιακά λουκέτο σε όλα τα καταστήματα ρουχισμού που διατηρούσε στο Ηράκλειο. Στη διάρκεια της εκπομπής, το βράδυ της Παρασκευής, τηλεθεατής έστειλε φωτογραφία ενός άνδρα που μοιάζει με τον 51χρονο (και φαίνεται εμφανώς παραμελημένος και κουρασμένος), ενώ υπήρξαν αποκαλυπτικές μαρτυρίες από ανθρώπους που τον αναγνώρισαν και τόνισαν ότι τον έχουν δει στο Μαρούσι να περιφέρεται στους δρόμους και να αναζητεί ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια!

Ζήτησε βοήθεια

Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμετή, ο πρώην επιχειρηματίας είχε επικοινωνήσει μόνο μια φορά με έναν κοινό φίλο τους λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του. Τότε ζήτησε βοήθεια, αλλά από εκείνη την ημέρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής και έπαψε να απαντάει στο τηλέφωνο: «Περιέγραψε μια άσχημη εικόνα. Είπε στον φίλο μας πως κοιμάται σε παγκάκια και έδωσε την εντύπωση πως έφτασε στο έσχατο όριο ανέχειας. Είναι περήφανος και αξιοπρεπής, δεν ζητούσε εύκολα βοήθεια. Ο κοινός μας φίλος προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο, εκείνος δεν απαντούσε ποτέ».

Η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μηνά Αργυρίου, χαρακτηρίζοντάς τον δουλευταρά και καλόκαρδο. Μια πρώην υπάλληλός του (εργαζόταν στο μαγαζί του 15 χρόνια) είπε χαρακτηριστικά: «Ολη η Κρήτη ερχόταν και ψώνιζε από αυτόν. Ηταν ευγενικός, με καλή ανατροφή, ιδιαίτερα ευαίσθητος».

Ο 51χρονος ήταν μορφωμένος και μάλιστα χρωστούσε ένα μάθημα για να πάρει το πτυχίο του μαθηματικού, ωστόσο προτίμησε να ασχοληθεί με το εμπόριο, όπως είχε κάνει και ο παππούς του. «Η κρίση τον διέλυσε! Εκλεινε τα μαγαζιά του το ένα μετά το άλλο. Ηταν καλοσυνάτος και χαμογελαστός, δεν ξέρω τι απέγινε» είπε ο Λάμπρος Λαμπράκης, ιδιοκτήτης καφενείου κοντινού σε ένα από τα καταστήματα του αγνοουμένου. Ο Παναγιώτης Γιακουμετής πληροφορήθηκε μετά την εξαφάνισή του πως ο 51χρονος είχε σχέση περίπου έναν χρόνο με μια αλλοδαπή και ότι συζούσαν στην οδό Καστρινάκη στο Ηράκλειο. Το μόνο που κατάφερε να μάθει είναι ότι η γυναίκα πιθανότατα ζει σήμερα στη Γερμανία. 
 
 
 
 
 
espresso

ΒΙΝΤΕΟ: Όσοι μαθητές σκέφτονται να επιλέξουν τις Στρατιωτικές Σχολές προκειμένου να βολευτούν επαγγελματικά καλό θα ήταν να διάβαζαν το άρθρο


Τη Γιορτή της Χούντας των Συνταγματαρχών στην Σχολή Ευελπίδων ανήμερα της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου τη θυμάται κανείς;

35-40 αποχωρήσεις σπουδαστών στη Σχολή Ευελπίδων και έρχονται και άλλες
  Όσοι μαθητές σκέφτονται να επιλέξουν τις Στρατιωτικές Σχολές προκειμένου να βολευτούν επαγγελματικά και να εξασφαλίσουν μια σταθερή εργασιακή πορεία καλό θα ήταν να διάβαζαν τα παρακάτω στοιχεία, που αποκαλύπτουν ότι κάθε  χρόνο ο αριθμός αποχωρήσεων από την Σχολή Ευελπίδων γίνεται όλο και μεγαλύτερος.
Ø  Το 2014, 30 Ευέλπιδες παραιτήθηκαν.
Ø  Το 2015, είχαμε  31 παραιτήσεις.

Ø  Φέτος, μέχρι στιγμής, έχουμε ξεπεράσει τις 35. Άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό σε 40.
Οι αιτίες είναι πολλές και συνδέονται αφενός με τις περικοπές στα λειτουργικά έξοδα λόγω μνημονίων που μεταφράζονται σε χειροτέρευση των συνθηκών διαβίωσης, αφετέρου με την ενταντικοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος και τον ρόλο τον οποίο καλούνται να επιτελέσουν οι στρατιωτικοί.   
Οι ευθύνες του ηγέτη των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένου είναι συγκεκριμένες και παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω.
Μια άλλη παράμετρος, την οποία ελάχιστοι θίγουν και ακόμη λιγότεροι αντιμετωπίζουν είναι η δράση της ακροδεξιάς, Ναζιστικής και μη –εξάλλου λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία- στις λεγόμενες παραγωγικές σχολές, τόσο ανάμεσα στους σπουδαστές, όσο και μεταξύ των μελών του καθηγητικού κατεστημένου.  
Η καταγγελία πριν από λίγα χρόνια της δράσης πυρήνα σπουδαστών των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, που έφτασαν να μετατρέψουν τον επίσημο Εορτασμό για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας έκανε κοινωνό τον λαό μας με την σοβαρή διείσδυση της εγκληματικής συμμορίας και τα αποτελέσματα της δράσης τους. Επίσης, η εκστρατεία για το να μην τιμωρηθούν για τα βαριά παραπτώματα τους από μερίδα των καθηγητών, απόστρατους στρατιωτικούς, Ιεράρχες, συγγενείς τους κομματάρχες συντεχνιακών κομμάτων Στρατιωτικών, μερίδα πολιτευτών της ΝΔ και σύσσωμα τα κόμματα ΛΑΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέδειξε όχι απλώς τις διαδρομές που ενώνουν το βαθύ κράτος, αλλά κυρίως τι κάνουν και τι υπερασπίζονται. Κατάληξη όλων αυτών ήταν  τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές, τα οποία κοσμούσαν πληθώρα ανώτατων και ανώτερων στρατιωτικών, παρά τα γεγονός ότι η έρευνα των τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου για τη διείσδυση των ΝΑΖΙ  περιελάμβανε λευκές σελίδες.   
Δε χρειάζεται και πολύ φαντασία για να διαμορφώσει κανείς μια εικόνα για την έκταση της δράσης των ΝΑΖΙ στον Στρατό, και πολύ περισσότερο να κατανοήσει για τι μεγέθη απεύθυνσης θα μιλούσαμε αν δεν υπήρχε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η καθημερινή συνδικαλιστική και αντιφασιστική πάλη των φαντάρων.
Όμως η εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική και ο νέος ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι απαραίτητοι όροι για την ανάπτυξη του φασιστικού φαινομένου και μέσα στον στρατό. Θυμίζουμε ότι  στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη 81η ΔΕΘ, ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, δέχτηκε ερώτηση από την εφημερίδα Πριν και το δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη για το αν γίνονται καψόνια στον Στρατό και μάλιστα στην Σχολή Ευελπίδων επί της υπουργίας του. Επίσης, του ζητήθηκε να τοποθετηθεί στο ζήτημα της καταδίκης του Νίκου Αργυρίου, εκπροσώπου της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  όταν αποκάλυψαν ότι συνεχίζονται να γίνονται καψόνια στον Ελληνικό Στρατό.
Η απάντηση του Υπουργού Άμυνας ήταν μια πραγματική πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας αφού ο Πάνος Καμμένος έγινε ο πρώτος ΥΕΘΑ που νομιμοποίησε τα καψόνια στην Σχολή Ευελπίδων! Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι μέχρι τώρα Υπουργοί Άμυνας, από τον Αβέρωφ μέχρι το Δημήτρη Αβραμόπουλο, όταν έρχονταν στη δημοσιότητα καταγγελίες για καψόνια είτε στις μονάδες εις βάρος στρατιωτών, είτε στις λεγόμενες Παραγωγικές Σχολές, δήλωναν άγνοια, αρνούνταν τα περιστατικά και διέταζαν ΕΔΕ, υποσχόμενοι ότι "το μαχαίρι θα φτάσει βαθιά στο κόκκαλο και θα αποδοθούν ευθύνες, τιμωρώντας τους πρωταγωνιστές των βαναυσοτήτων".
Ο Πάνος Καμμένος, που θυμίζουμε έχει δώσει δείγματα γραφής πολιτικής συγκάλυψης όταν καταρχήν αρνήθηκε το γεγονός και ακολούθως δεν προχώρησε την παραδειγματική τιμωρία των ΟΥΚάδων που βροντοφώναξαν προκλητικά εθνικιστικά συνθήματα στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015, μίλησε «για άγραφους νόμους στην Σχολή Ευελπίδων που εξασφαλίζουν την  πειθαρχία και την υποταγή προς τους Ανωτέρους»!
Στο απόσπασμα της απάντησης του στην σχετική ερώτηση της εφημερίδας «ΠΡΙΝ» δηλώνει:
«Δεν επιτρέπονται τα καψόνια. Όταν υπάρχουν πραγματικά  καψόνια υπάρχουν τα αντίστοιχα μέτρα και οι αντίστοιχες ποινές σε αυτούς που προσπαθούν να τα κάνουν. Αλλά είναι άλλο το καψόνι και άλλο η εφαρμογή των γραπτών και άγραφων νόμων που υπάρχουν σε μια Σχολή όπως η Ευελπίδων. Το να υπάρχει  πειθαρχία και την υποταγή προς τους Ανωτέρους είναι μέρος του όρκου του Ευέλπη».
Η σοβαρή και εξίσου προκλητική αυτή δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου πρέπει να προβληματίσει όλους. Δεν πρόκειται μόνο για την παράθεση των ακραίων πολιτικών αντιλήψεων ενός μικρού εθνικιστικού και ακροδεξιού κόμματος, που αγκαλιάζει την εξουσία μετά τη μεγαλειώδη μνημονιακή κωλοτούμπα του. Η Στρατιωτικοποίηση της κοινωνικής και πολιτικής ζωής που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πιο συγκεκριμένα η πολιτική ηγεσία των Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα στο ΥΠΕΘΑ, η κλιμάκωση της εμπλοκής στις ιμπεριαλιστικές  επεμβάσεις και τους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, η εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών που συμπεριλαμβάνουν την χρήση του Στρατού ως Δύναμη Καταστολής Πλήθους,  απαιτούν ένα συγκεκριμένο μοντέλο στρατιωτικού. Ο σύγχρονος στρατιωτικός προσομοιάζει στο μοντέλο του Πραιτοριανού που απαιτεί το νέο αστικό κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.   Αντικειμενικά ο ρόλος του είναι εχθρικός ως προς το σύνολο της εργατικής τάξης, εντός και εκτός συνόρων.
Για αυτό υπάρχουν στην Σχολή Ευελπίδων οι «άγραφοι νόμοι που εξασφαλίζουν την Πειθαρχεία και την Υποταγή», δηλαδή η λίστα με τα 21 καψόνια που υφίστανται οι σπουδαστές μικρότερων ετών από τους παλαιότερους συναδέλφους τους! Για αυτό υπάρχει η Ατιμωρησία και η συγκάλυψη των παρανομιών τους, όποτε αυτά αποκαλύπτονται. Για αυτό εμποδίζεται από την πολιτική ηγεσία και το στρατιωτικό κατεστημένο, κάθε απόπειρα να μπει τέλος στην καθημερινότητα της βαναυσότητας!  
Εμείς καλούμε σε ενότητα όλους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και στην ανάπτυξη ενός μαζικού Κινήματος, Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, το φασισμό και τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
Καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από την Αστυνομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.



Αυτη η πολιτική παλιόφατσα ήθελε να είναι στο δείπνο με τον Ομπαμα -Και ο Λεβέντης το αστείο λαμόγιο γουστάρει και ονειρεύεται πολυτελή τραπεζοματα !







Λεβέντης: Τι θα πείραζε να ήμασταν τρεις καρέκλες παραπάνω στο δείπνο με τον Ομπάμα;

«Μήπως υπάρχει φόβος να μάθει ένας ξένος ηγέτης ότι κάποιοι έχουμε διαφορετικές σκέψεις;»



Και ο Λεβέντης το αστείο λαμόγιο γουστάρει και ονειρεύεται πολυτελή τραπεζώματα !
.
.
Λεβέντης: Τι θα πείραζε να ήμασταν τρεις καρέκλες παραπάνω στο δείπνο με τον Ομπάμα;.
 
 

Βασίλης Λεβέντης

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

“Πολύ μάπας αυτός ο Λεβέντης.”
~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Βασίλη Λεβέντη

Ο Βασίλης Λεβέντης( και με το όνομα) είναι ένα διάσημο πολίτικο πρόσωπο (λέμε τώρα) που γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη (έτσι λένε). Η παρουσία και ο λόγος του Βασίλη Λεβέντη έχουν γίνει αντικείμενα σάτιρας. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά βίντεο με φάρσες που έχουν γίνει σε βάρος του Billy. Ο απαυτούλης είχε μια εκπομπή στο θρυλικό κανάλι 67 όπου όποιος τον έπαιρνε τηλέφωνο του έκανε πλάκα. Στο διαδίκτυο διακινείται ένα βίντεο με τηλεοπτική εκπομπή από τις 15 Μαρτίου 1993 με τον Βασίλη Λεβέντη να ρίχνει μπινελίκια κατά άλλων διαφόρων λαμογιών της χώρας μας.
Την ίδια ημέρα είχε αποφασιστεί το κλείσιμο του μπουρδέλου (Κανάλι 67) από τον Υμηττό. Ο Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζει ότι η τότε κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοδράκουλα προσπάθησε να κλείσει το κανάλι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο μουρλοκομείο για να του κάνουν ένεση, επειδή είχε μουρλαθεί. Σήμερα έχει ιδρύσει την πολιτική παράΣταΣη Ένωση ή Ένεση Κεντρώων. Κατά το παρελθόν έχει πει: "Να πέσει φωτιά, να κάψει τους Παπανδρέου, τους Καραμανλέους, τους Κλεφταραίους και τους Μητσοτάκηδες". Στην εκπομπή του μουρλαίνεται διαρκώς και κοπανάει ό,τι βρει μπροστά του. Πολλές φορές, απ' τα νεύρα του πετάει τα ποτήρια του νερού και του φραπέ στο στούντιο, με αποτέλεσμα παντού να υπάρχουν γυαλιά. Η τρέλα του αυτή οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση φραπέδων ή από το γεγονός, πως όταν ήταν μικρός, του πάτησε το κεφάλι ένας διερχόμενος οδοστρωτήρας. Πάντως, διαθέτει χίλια εκατομμύρια ευρώ(!!!!!!) και δύο πολυτελέστατες βίλες στο Δρομοκαϊτειο και στο Δαφνί, και ένα πανάκριβο αμάξι μάρκας Hotwheels.

Χαρακτηριστικές Ατάκες [επεξεργασία]

- Γεια σας... Είμαι Υδροχόος.
- δεν είστε Υδροχόος...βλάκας είστε...χα χα χα
- Γεια σας, είχα πάρει και χθές, είμαι Υδροχόος.
-Να πας μάλλον σε μεταμοσχευτήριο εγκεφάλου να σου βάλουν λίγο μυάλο.
- Εγώ είμαι Αιγόκερως.

- Ακούγομαι;
- Ναι,ναι.
- ΓΑΜΙΕΣΑΙ

- Πρόεδρε είστε καλά στην υγεία σας; γιατί σας άκουσα να βήχετε.
- Δόξα το Θεό!
- Απ'τα τσιμπούκια θα 'ναι...

- Έχω παράσιτα του σταθμού, το σήμα φτάνει κάπως περίεργα στην τηλεόραση μας. Βλέπουμε το πρόσωπο σας να παίρνει τσιμπούκια στην οθόνη.
- Έχουν βγεί οι Αρειανοί στους δρόμους και εμποδίζουν τα λεωφορεία να περάσουν. Και αναρωτιέμαι... δεν θα 'ταν καλύτερα, όλοι αυτοί οι βάνδαλοι, να σε γαμήσουν ξεκολιάρη;
-Πρόεδρε, εσύ είσαι μια αδερφή............. ψυχή!
-Ο θεός να στείλει καρκίνο στον μητσοτάκη και όλα του τα σόγια.
-ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ
-Χαίρομαι που κλείνουν το κανάλι 67...ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ
-Αλητεία, αλητεία... ΑΛΗΤΕΙΑ
 
 

Τι συμβαίνει στη Σχολή Ευελπίδων; 35 αποχωρήσεις σπουδαστών δεν είναι πολλές;

parelasi-thessaloniki

Τι συμβαίνει στην Σχολή Ευελπίδων τα τελευταία χρόνια με τις αποχωρήσεις σπουδαστών;
Κάθε χρόνο ο αριθμός γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Το 2014, 30 Ευέλπιδες παραιτήθηκαν, το 2015, είχαμε  31 παραιτήσεις και φέτος μέχρι στιγμής έχουμε ξεπεράσει τις 35. Άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό σε 40.

Επειδή την Σχολή Ευελπίδων δεν την επιλέγουν τυχαία και χωρίς στόχο οι νέοι και οι νέες, αλλά με φιλοδοξία να γίνουν Αξιωματικοί, είναι λίγο δύσκολο να δικαιολογηθούν τόσες παραιτήσεις. Προφανώς κάθε χρόνο, όλα τα χρόνια κάποιοι εγκατέλειπαν, γιατί καταλάβαιναν ότι η στρατιωτική ζωή τελικά δεν τους ταιριάζει. Δεν νομίζουμε όμως ποτέ ότι είχαμε τόσες περιπτώσεις εγκατάλειψης.
Τι έχει φθάσει ως πληροφορία στο Militaire.gr;

Πρώτα απ΄ όλα οι περικοπές και στη ΣΣΕ έχουν προκαλέσει προβλήματα, που κάνουν ακόμη δυσκολότερη τη ζωή των Ευέλπιδων.
Είναι δυνατόν να έχουμε χρήματα για να νοικιάζουμε συνεργεία καθαρισμού για τους προσφυγικούς καταυλισμούς -και καλώς έχουμε- και να μην έχουμε εξασφαλισμένη την καθαριότητα για τους αυριανούς Αξιωματικούς;
 
Είναι σωστό και “εκπαιδευτικό” να τους βάζουμε να καθαρίζουν οι ίδιοι τις τουαλέτες;

Είναι αλήθεια ότι οι μερίδες του φαγητού έχουν μειωθεί αισθητά;

Και τέλος: είναι λογικό να μην έχουν σχεδόν ΚΑΘΟΛΟΥ ελεύθερο χρόνο οι Ευέλπιδες;

Κανείς δεν λέει ότι η εκπαίδευση στην ΣΣΕ πρέπει να είναι χαλαρή. Και δεν είναι. Πρέπει όμως να είναι σύγχρονη, αποτελεσματική, λειτουργική και να παράγει αυτό που πρέπει: Αξιωματικούς έτοιμους να διοικήσουν, να πολεμήσουν, αλλά και να σταθούν όπως πρέπει στην κοινωνική θέση που δικαιωματικά τους ανήκει.

Αναγνωρίζουμε ότι η ισορροπία και η χημεία της εκπαίδευσης μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά πρέπει να την βρούμε επειγόντως.
Τέλος θεωρούμε τουλάχιστον απαράδεκτο να επιτρέπουμε στην ΣΣΕ περικοπές κονδυλίων που υποβαθμίζουν έστω και στο ελάχιστο τις συνθήκες διαβίωσης των σπουδαστών. Αυτά τα παιδιά θυσίασαν την πιο ωραία ηλικία τους, την εφηβεία για να προετοιμαστούν και να δώσουν τη μεγάλη μάχη για την εισαγωγή στη ΣΣΕ. Ήξεραν ότι δεν θα ζήσουν τη φοιτητική ζωή που ζουν κάποιοι από τους συνομήλικους τους. Αντιθέτως ζουν τη νεότητά τους σπαρτιάτικα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους παρέχουμε τα στοιχειώδη.
Ελπίζουμε ότι οι φετινές “απώλειες” θα είναι οι τελευταίες για τη ΣΣΕ.

Ο θείος στο Άγιο Όρος, ο ανηψιός ευλογεί την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια!

Ο θείος στο Άγιο Όρος, ο ανηψιός ευλογεί την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια!



Στο «περιβόλι της Παναγιάς» θα βρεθεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτη φορά με την ιδιότητά του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης… 
Από τη στιγμή που τις πάντα ανοιχτές πύλες του
Αγίου Όρους που με αγάπη υποδέχεται τους πάντες πέρασαν κάποτε ο Χαρίλαος Φλωράκης και πιο πρόσφατα ο δηλωμένος άθεος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η προσκυνηματική επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, ακόμη κι αν έχει ψηφορθηρικό χαρακτήρα, προκειμένου να δείξει πως η ΝΔ είναι δίπλα στην Εκκλησία, δεν ξενίζει… 



Αυτό που ξενίζει είναι από τη μία ο θείος Κυριάκος Μητροτάκης να εμφανίζεται ως ευσεβής κι από την άλλη ο ανηψιός να υπερασπίζεται τη διάρρηξη του ιερού θεσμου΄του γάμου και της τεκνογονίας. 

Ο λόγος, φυσικά, για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και στέλεχος της ΝΔ Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ερωτηθείς από το περιοδικό «Κ» της «Καθημερινής» σχετικά με το ποια είναι η θέση του για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια πήρε ξεκάθαρα θετική θέση λέγοντας τα εξής (η ερώτηση ήταν αν θα ψήφιζε έναν τέτοιο νόμο):
 «Ναι! 
Καταλαβαίνω πως σε αρκετούς μπορεί αυτό να φανεί ξένο, ειδικά στους μεγαλύτερους, αλλά η ζωή προχωράει.
 Το έχω σκεφτεί αρκετά, δεν ήμουν σίγουρος για αρκετό καιρό. Αλλά ξέρετε τι;
 Νόμος είναι η αγάπη.
 Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά ομόφυλων οικογενειών που μεγαλώνουν εξίσου καλά με τα δικά μου. Με την ίδια, αν όχι περισσότερη, τρυφερότητα, φροντίδα και συνέπεια. 
Με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, νοιάξιμο και ενθουσιασμό. Όπως αντίστοιχα, έχω δει παιδιά ετερόφυλων οικογενειών που δυστυχώς βιώνουν την ασυνέπεια, την αδιαφορία και την απόρριψη. 
Με το να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα δεν κερδίζουμε τίποτα».

Αιδώς Αργείοι!

vimaorthodoxias.gr

ΒΙΝΤΕΟ:Εξέγερση μεταναστών στη Χίο: Διέρρηξαν καταστήματα, έσπασαν αυτοκίνητα και επιτέθηκαν σε κατοίκους - Έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό (βίντεο)





Άγρια επεισόδια με πρωταγωνιστές μετανάστες που εξεγέρθηκαν στη Χίο, έσπασαν καταστήματα και αυτοκίνητα και επιτέθηκαν με πέτρες και πυροτεχνήματα στους κατοίκους της πόλης σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα. Για την αποφυγή των χειρότερων επενέβησαν τα ΜΑΤ προκειμένου να καταστείλουν την εξέγερση και να επαναφέρουν τους μετανάστες στον καταυλισμό της Σούδας, στον οποίο ωστόσο εν συνεχεία έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής Σούδας Χίου, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ όταν ομάδα μεταναστών έσπασε κατάστημα βεγγαλικών της περιοχής παίρνοντας από μέσα μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων. Έσπασαν επίσης αυτοκίνητα και έκλεψαν και αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια.

Λίγα λεπτά αργότερα επικράτησε το αδιαχώρητο, αφού ξεκίνησε η εκτόξευση μέσα από τον καταυλισμό προς τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής. Ανάστατοι οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντικρίζοντας έκπληκτοι τους δράστες να στοχεύουν προς τα σπίτια τους και να πετάνε τα πυροτεχνήματα, επιχειρώντας να βάλουν φωτιά και να θέσουν σε κίνδυνο τις οικογένειες τους.

Η συνέχεια δόθηκε εντός του καταυλισμού που αργότερα παραδόθηκε στις φλόγες. Εξαιτίας της πυρκαγιάς το μεγαλύτερο μέρος του καταυλισμού καταστράφηκε. Όμως οι μετανάστες δεν έμειναν εκεί στην παρουσία των πρώτων κατοίκων που συγκεντρώθηκαν στον δρόμο αντέδρασαν με πετροπόλεμο με αποτέλεσμα να σπάσουν 4 αυτοκίνητα καθώς και καταστήματα της περιοχής.

Παρά την παρουσία των ΜΑΤ, οι μετανάστες δεν υποχωρούσαν για αρκετή ώρα μέχρι τη στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει έφοδος στον καταυλισμό. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε αρκετές συλλήψεις, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός. Το σενάριο της οργανωμένης επίθεσης των μεταναστών ενισχύει το περιστατικό ότι κρατούσαν μέχρι και taser στα χέρια τους, χωρίς να έχει γίνει γνωστό με ποιο τρόπο τα προμηθεύτηκαν. Προφανώς το πήραν από τα καταστήματα που διέρρηξαν.

Την παρουσία των περίοικων ενίσχυσαν πολίτες, κυρίως από τη γειτονιά , που κρατούσαν σίδερα και ξύλα στα χέρια προκειμένου να αμυνθούν.

Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες ωστόσο η κατάσταση στη Σούδα της Χίου ήταν τεταμένη, αφού λίγο πριν θύμιζε πεδίο μάχης. Φαίνεται πώς ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα και τα χειρότερα έρχονται. Οι μετανάστες επιτίθενται πλέον ευθέως στους κατοίκους του νησιού και αυτοί απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. pronews.g



.

  pronews.gr

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ! Ποιο είναι το σχεδιό τους


Η 39χρονη μεταφράστρια από την Ερυθραία ανακάλυψε ότι πηγή του κακού είναι και οι μεταφραστές. 
Μάλιστα αποκαλύπτει ότι κρύβουν καλά τα αισθήματά τους τα οποία αποκαλύπτουν μόνο όταν το κοινό είναι μουσουλμανικό.

Πρόσφυγας και η ίδια έφτασε στη Γερμανία το 1991 και εργάζεται εθελοντικά σε κέντρα ασύλου πέντε χρόνια.
  Μετά την ανακάλυψη των ευρημάτων αυτών αποφάσισε να  πάει στα τζαμιά για να βρει νέα στοιχεία.  
Μάλιστα σε συζητήσεις που είχε της είπαν ότι είναι αμαρτία το να βοηθά κανείς τους Χριστιανούς.

Η αποκάλυψη έρχεται ενώ η Γερμανία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για τρομοκρατικά χτυπήματα μετά από ένα κύμα βίας με πρωταγωνιστές πρόσφυγες που είχε σαν αποτέλεσμα η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ να δεχθεί σκληρή κριτική για την πολιτική της στο Προσφυγικό.


ΕΤΣΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ & ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!


Γράφει ο Δημήτρης Αλβανός


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΒΑΝΟΥ 
Πήγα με πελάτη μου σε ένα "εξειδικευμένο κέντρο διαχείρισης δανείων" συστημικής τράπεζας !!!


Οι εντυπώσεις μου:

Το κτίριο δεν είχε ταμπέλα τράπεζας και η "διαπραγμάτευση" έγινε σε κλειστό δωμάτιο σαν να γινόταν ανάκριση. Επί της ουσίας δεν μας δίνουν ούτε καν αντίγραφο της σύμβασης αν δεν υπογράψουμε πρώτα και, για να γίνει η όποια συμφωνία, πρέπει να παραιτηθούμε από τα δικαιώματα μας και να αναγνωρίσουμε πλήρως την οφειλή με όλες τις παράνομες χρεώσεις .....
Ο πελάτης μου κατέθεσε πρώτος αρνητική αναγνωριστική αγωγή πριν καταγγελθεί η σύμβαση και θα είναι τρελός αν τα τινάξει όλα στον αέρα και αποδεχθεί την οφειλή, την οποία η τράπεζα δεν θα εισπράξει στο επόμενο ιωβηλαίο. 

Συμπέρασμα: 

Επί της ουσίας η ίδια αλαζονεία, άγνοια, θρασύτητα και συνεχίζουν να ψάχνουν αφελείς !!!


Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμη ανάμεσα στους δανειολήπτες.
ΠΗΓΗ: ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 'ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" 450% Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ !!!


ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Μόνο στη Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως από 1.500 μερίδες που έδιναν το Δεκέμβριο του 2010 τώρα δίνουν 8.500 μερίδες.Δηλαδή αύξηση πάνω από 450% !!!




Τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση και κυρίως με την πνευματική κρίση, αυτή τη στιγμή προσφέρουμε σε πάνω από 500 συνανθρώπους μας ημερησίως» αποκαλύπτει στον Alpha 96,5 & Alpha 989 ο πατέρας Αλέξανδρος, υπεύθυνος συσσιτίου του Ι.Ν. Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για τα στατιστικά της Eurostat με βάση τα οποία τέσσερα στα 10 Ελληνόπουλα αντιμετωπίζουν ακραία φτώχεια, ο πατέρας σχολιάζει πως «όταν ένας άνθρωπος χάνει την αξιοπρέπειά του, νομίζω πρέπει να σοκάρει όλη την κοινωνία» και εξηγεί ακολούθως «δεν νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας. Όταν κάποιος που έχει τα απαραίτητα αγαθά και κλείνεται στον εαυτό του, χωρίς να βλέπει τον διπλανό του, νομίζω είναι το κυριότερο πρόβλημα».

Συνολικότερα στη Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως «λειτουργούν πάνω από 18 συσσίτια και 15 τράπεζες τροφίμων» ενημερώνει ο ίδιος και υπογραμμίζει την ανησυχητική, όπως την χαρακτηρίζει, αύξηση αυτών των δομών. «Το Δεκέμβριο του 2010 είχαμε σε όλη τη Μητρόπολή μας περίπου 1.500 μερίδες. Αυτή τη στιγμή, έχουμε 8.500 μερίδες. Είναι μεγάλη αύξηση και ανησυχητική», λέει σχετικώς παροτρύνοντας τους πολίτες «να ανακουφίζουμε όλοι μας τους αδελφούς μας. Είναι τρομακτικός ο αριθμός, ελπίζουμε πάντοτε πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα».

Μάλιστα το χαρακτηριστικό της περηφάνιας δεν έχει χαθεί από τους προσφεύγοντες στα συσσίτια, αφού ο καθένας «έρχεται με φόβο να το πω; Με ντροπή να το πω; Διότι έχασε την αξιοπρέπειά του», αναφέρει ο πατέρας Αλέξανδρος περιγράφοντας πως «οικογένειες οι οποίες παίρνουν το φαγητό απ’ το συσσίτιο, το βάζουν στην κατσαρόλα και όταν έρχονται τα παιδιά τους από το σχολείο, δείχνουν ότι μόλις έχουνε μαγειρέψει».


πηγη: seleo.gr