Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Καστοριά: ψεύδεται η ιστοσελίδα του Πολυιδιοκτήτη Μ.Μ.Ε δημοσιογράφου Α.Παραρά για την επισκεψη του Προέδρου της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δειτε... Τι γράφει ...ο Α. Παραράς !!

Συνομίλησε και χαιρέτησε με άνεση ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τους πολίτες στην Καστοριά-VIDEO

Χωρίς προβλήματα και με άνεση θα λέγαμε ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ συνομίλησε και φωτογραφήθηκε πριν λίγο στην Καστοριά με πολίτες


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/146370

TΥΦΩΝΑΣ ΦΙΛΗΣ>O Τσίπρας με έβαζε να την πέφτω στον Ιερώνυμο!

Εις το Ονομα του Πρωθυπουργου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-βόμβα στην εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


 Συνέντευξη-βόμβα του Νίκου Φίλη στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί. Ο πιο δημοφιλής πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει ότι εκτελούσε διαταγές του Τσίπρα όταν την έπεφτε στον Ιερώνυμο! Η συνέντευξη θα κάνει πάταγο παρότι ο ίδιος εμφανίζεται στο έλεος του πρωθυπουργού!
 «Έκανα ό,τι έκανα σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.  Και οι δηλώσεις μου για τον Ιερώνυμο και την Εκκλησία από το Μέγαρο Μαξίμου έγιναν με εντολή του».
Ο πρώην υπουργός δηλώνει στρατιώτης του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορηματικά αποκλείει να γίνει πόλος εσωκομματικής αντιπολίτευσης.
«Είμαι σαρξ εκ της σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει στο «Π» ο Νίκος Φίλης, δίνοντας σήμα ανακωχής με το Μαξίμου και ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος δεν θα γίνει πόλος εσωκομματικής αντιπολίτευσης, ύστερα από τα όσα συνέβησαν πριν και μετά την αποπομπή του από το υπουργείο Παιδείας.
Αισθάνεται δικαιωμένος από την αντίδραση που είχε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης από την επιλογή του και, μάλιστα, από πολίτες που είτε δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ είτε είχαν ενοχληθεί από κατά καιρούς παρεμβάσεις του. «Δεν το έκανα από ιδιοτροπία, όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν», τονίζει για την απόφασή του να μη δεχθεί κάποιο άλλο χαρτοφυλάκιο. Και δεν κρύβει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι, και λίγα 24ωρα μετά την απομάκρυνσή του από το υπουργείο, το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει να τον «αδειάζει».
protoselido-2.


kourdistoportocali.com