02 Οκτωβρίου 2016

Αλητεία Συριζαίου: "Δεν είπαμε την αλήθεια προεκλογικά στο λαό για τις θυσίες που πρέπει να κάνει, γιατί είναι εθισμένος στο ψέμα και δεν θέλει να ακούει αλήθειες".



Γιώργος Δημαράς, οικολόγος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:
"Δεν είπαμε την αλήθεια προεκλογικά στο λαό για τις θυσίες που πρέπει να κάνει, γιατί είναι εθισμένος στο ψέμα και δεν θέλει να ακούει αλήθειες".
Η φράση είναι εμπνευσμένη από το "Mein Kampf" του Αδόφλου Χίτλερ. Το ξέρουν πολύ καλά όσοι-ες το έχουν διαβάσει. 

Ο κ. Δημαράς θεωρεί κι αυτός, όπως οι Χίτλερ, Γκέμπελς και Ρόζενμπεργκ, πως ο λαός είναι ανίκανος να δεχτεί την αλήθεια. Και απευθυνόμενος στη ράτσα της ανώτερης, εκτός και υπεράνω λαού, ελίτ, αποκαλύπτει πως όλα όσα είχε πει ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά ήταν ψέμα για την εξαπάτηση της μάζας των ανόητων.
Φυσικά, καθώς δεν τέθηκε καν ζήτημα διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, είναι προφανές πως ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με την άποψη του νεοφασίστα.


http://anemosantistasis.blogspot.gr

Ποιός είναι ο "κύριος"; :Χάσαμε το λογαριασμό! Δείτε πόσες ΜΚΟ έχουν μαζί ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Κούρκουλα και θα σας φύγει το μυαλό!!



 
Υποθετικό ερώτημα…αν βλέπατε μια αφίσα που είχε… την αναγγελία μιας εκδήλωσης
και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν
η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ
η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών
η διεθνιστική εργατική αριστερά
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και η ΕΛΜΕ Εύβοιας
προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις…τι γνώμη θα σχηματίζατε;
δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες;
θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους;Και όμως,ιδού λοιπόν οι δυο αθεράπευτοι ΜΚΟδάκηδες..δείτε τα παρακάτω στοιχεία..
όλα προέρχονται απο στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει στο διαδίκτυο..
Αυτά τα στοιχεία βέβαια είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώνουν στο διαδίκτυο,για να μπορούν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις. 
Ένας εισαγγελέας ή το ΣΔΟΕ τι λέτε,θα κάνει ποτέ κάποιον έλεγχο σε αυτή την ατέλειωτη λίστα ΜΚΟ των 2 αυτών κυρίων.
Ο κύριος Κωνσταντίνου εκτός απο την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕτην Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
τον βρίσκουμε και στο ΕΝΑΝΤΙΑ
είναι και συντονιστής της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001
είναι και μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος
ο κύριος Θανάσης Κούρκουλας εκτός από την κίνηση “απελάστε τον ρατσισμό” είναι και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
είναι και εκπρόσωπος στο «Στέκι Μεταναστών»
είναι και στην ΔΕΑ διεθνιστική εργατική αριστερά
είναι και υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
είναι και μέλος της δήθεν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
είναι και στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
ο ίδιος κύριος εδώ φαίνεται πως εκπροσωπεί και το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και είναι και μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας
Μετά από κάθε αναγγελία συγκέντρωσης των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανακοίνωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα.
Παράδειγμα…από ένα παλιότερο
Συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 18.00 στην πλατεία Ομονοίας από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
ποιός υπογράφει;(για αυτήν την επιτροπή όπως θα δείτε υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου),
την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
ποιός είναι και εδώ;( και για αυτήν την επιτροπή θα δείτε τον κύριο Κωνσταντίνου!!!)
την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
(Στην σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι πρότινος αντί για administrator ποιός νομίζετε πως υπέγραφε; μα ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου),
την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»
( Σε αυτή δεν υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου αλλά μάλλον πρόκειται για παράλειψη…εδώ πάντως μπορείτε να βρείτε έναν άλλον αγωνιστή…τον κύριο Κούρκουλα), ..
Καλά ρε παιδιά πότε τα προλαβαίνετε όλα αυτά;
εσείς ξεπεράσατε και την γνωστή πολυ-κάτοικο Βήχου που είναι σε όλες τις επιτροπές κατοίκων της Αθήνας…
τι διάολο; άλλη δουλειά δεν κάνετε;
και ένα τελευταίο
μιας και πιάνεστε με τόσα πολλά πράγματα και ο νους σας κατεβάζει
μήπως γνωρίζετε ποιός είναι ο “κύριος” που στο βίντεο δίνει οδηγίες στους Μουσουλμάνους στα επεισόδια με τα ΜΑΤ;;;
όχι πως είναι απαραίτητο να ξέρετε…αλλά λέμε τώρα….τόσο κόσμο γνωρίζετε …με τόσα πράγματα καταπιάνεστε…όλο και κάποιον θα σας θυμίζει!!!
https://
Βέβαια στην πορεία έχουν προσχωρήσει σε αυτές τις Μκο και άλλα άτομα.Άλλοι γιατί είναι άνεργοι και άλλοι πίστεψαν πως αυτές οι οργανώσεις έχουν αγνές προθέσεις και ήθελαν να προσφέρουν εθελοντικά σαν άτομα την όποια εργασία τους ανέθεταν οι δυο “αρχηγοί”.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που έφυγαν αηδιασμένοι,αλλά λόγω ιδεολογίας προτίμησαν για την ώρα να σιωπήσουν,ώστε να μην προκαλέσουν τριβές και εσωτερικά προβλήματα στον ακροαριστερό χώρο.Αφιερωμένο σε όσους τρώνε το κουτόχορτο των Μπίζνες-Καλά-Οργανωμένες..
 
egklimatikotita.gr




Τούρκοι φτιάχνουν παπούτσια με τον Σταυρό στην σόλα για να τον



Τούρκοι φτιάχνουν παπούτσια με τον Σταυρό στην σόλα για να τον πατάνε

Έντονες αντιδράσεις στους Χριστιανούς του Ιράκ έχει προκαλέσει το σκάνδαλο της βεβήλωσης της εικόνας του Τιμίου Σταυρού που τοποθετήθηκε στη βάση παπουτσιών τουρκικής προέλευσης.


Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που μας πέρασε, στις βιτρίνες του εμπορικού κέντρου Ankavy, σε χριστιανική πόλη βόρεια της Ερμπίλ, παρουσιάστηκαν παπούτσια, τα πέλματα των οποίων απεικόνιζαν τον εικονογραφικό τύπο του Τιμίου Σταυρού.
Αμέσως επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έβγαλαν και ανέβασαν φωτογραφίες στο Διαδίκτυο, οι οποίες προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις. Ο Αρχιεπίσκοπος των Χαλδαίων της πόλης διαβεβαίωσε πως το προϊόν θα αποσυρθεί.


Πηγή:Το xaftas.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνηγια την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του xaftas.com ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Συντριπτικό «ΟΧΙ» των Ούγγρων στην ισλαμοποίηση της χώρας: Με 95% είπαν όχι στην μετεγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων!

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ





 
του Πέτρου Αναστασίου
Συντριπτική ήταν η νίκη του ΟΧΙ στην Ουγγαρία σε ότι αφορά το δημοψήφισμα με ερώτημα αν γίνεται δεκτό το ευρωπαϊκό σχέδιο μετεγκατάστασης προσφύγων στις χώρες της ΕΕ όπως ακριβώς είχε προτρέψει ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν. Το 95% τάχθηκε κατά αυτής της προοπτικής.

Πάντως το χαμηλό ποσοστό προσέλευσης στις κάλπες της τάξης του 42%, δεν είναι επαρκές προκειμένου να θεωρηθεί άμεσα έγκυρη η διαδικασία, καθώς διάφορες ΜΚΟ υπό το OSF του ουγγρικής καταγωγής Τ.Σόρος προέτρεπαν τους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν.

Γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση επικράτησης του ΝΑΙ, οι ΜΚΟ του Τ.Σόρος προπαγάνδιζαν την αποχή και επηρέασαν το 20% αυτών που πραγματικά ψηφίζουν ελπίζοντας να μην κηρυχθεί έγκυρο το δημοψήφισμα.

Στην Ουγγαρία ψηφίζει περί το 60% των πολιτών, δηλαδή και να ψήφιζαν οι απέχοντες, το ΟΧΙ θα συγκέντρωνε ποσοστό περί το 70%!

Ανώτερα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος του Όρμπαν, του Fidesz έσπευσαν να ανακοινώσουν τη νίκη αφού η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 20.00 ώρα Ελλάδας, επικαλούμενα exit poll τα οποία καταδείκνυαν ότι το 95% των Ούγγρων που ψήφισαν, ήτοι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, απέρριψαν το σχέδιο ποσοστώσεων.

Υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι πρέπει να συμμετάσχει το  50%, προκειμένου το δημοψήφισμα να κριθεί έγκυρο.

Το να κηρυχθεί άκυρη η διαδικασία ελαττώνει τις δυνατότητες του Όρμπαν να ασκήσει πιέσεις στις Βρυξέλλες προκειμένου να αλλάξουν τη μεταναστευτική τους πολιτική.
«Βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία μπορούμε δικαίως να πούμε ότι η σημερινή ημέρα έφερε μια σαρωτική νίκη για όλους εκείνους που απορρίπτουν την υποχρεωτική μετεγκατάσταση (μεταναστών)… και για εκείνους που πιστεύουν πως τα θεμέλια μιας ισχυρής ΕΕ μπορούν να είναι μόνο τα ισχυρά κράτη» δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου ο βουλευτής του Fidesz και αντιπρόεδρος του κόμματος Γκέργκελι Γκουλίας.

Αργότερα σήμερα αναμένονται δηλώσεις του Βίκτορ Όρμπαν, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων.


pronews.gr

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χαμός στη Χλόη! Μπήκε Λύκος σε αυλή σπιτιού και τα έκανε όλα άνω κάτω


thumbnail 1 summary

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Την εμφάνιση του έκανε σήμερα το μεσημέρι ένας νεαρός λύκος μέσα σε αυλή σπιτιού στη Χλόη, αφού πρώτα έδωσε ''μάχη'' με τον σκύλο στην συνέχεια έπνιξε ένα κοτόπουλο και εξαφανίστηκε. Φοβισμένος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δηλώνει στο SVOURA ότι πρώτη φορά στην ζωή του φοβήθηκε τόσο πολύ. Στο σημείο βρέθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος όπου καθησύχασε τον ιδιοκτήτη τον συμβούλεψε και από εδώ και στο εξής θα γίνονται περιπολίες και από την Δασική Υπηρεσία στην συγκεκριμένη περιοχή.








ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεφτιλίζει στον Αέρα τον Παυλο Χαικάλη τον... πολιτικό θεατρινο του Καμμένου και του Τσίπρα

Χαικάλης: "Δεν είμαι ούτε μαξιλάρι, ούτε κουβέρτα" - Κεντρική Εικόνα
Τέλος στις


Διακοπές με την ερωμένη κάνει (ακόμα) ο ολετήρας του έθνους!

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

ΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

img_1554 

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Εθεάθη πάλι στα Χανιά, να συνεχίζει απτόητος τις μόνιμες διακοπές του, συνοδευόμενος από την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει απτόητος τις μόνιμες διακοπές του, αδιαφορώντας πλήρως για τις πολιτικές εξελίξεις, την Κεντροαριστερά, τη Φώφη, τον Σταύρο και τον Βενιζέλο, αλλά και για όσα σοβαρά και οδυνηρά προβλήματα υφίσταται καθημερινά ο ελληνικός λαός εξαιτίας του.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, ο άνθρωπος που παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στο ΔΝΤ, εθεάθη αυτή τη φορά στα Χανιά, συνοδευόμενος και πάλι από την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι στα εγκαίνια της έκθεσης «Ποτραίτο – Αυτοπορτραίτο», που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου από την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης. Χαμογελαστός και ηλιοκαμένος από τα πολλά μπάνια σε πανάκριβα παραθεριστικά κέντρα, εντός και εκτός Ελλάδας, έδειχνε και πάλι να ζει σε πελάγη ευτυχίας, δηλαδή στον… κόσμο του. Είναι η δεύτερη φορά μέσα στον Σεπτέμβριο που ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη νέα σύντροφό του βρίσκεται στην Κρήτη.

Στις αρχές του μήνα ήταν και πάλη στο νησί και έμειναν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Amirandes» όπου συνάντησε τον γιο του Ανδρέα, πρώην βουλευτές, στελέχη και φίλους του ΚΙΔΗΣΟ. Νωρίτερα, στα τέλη Αυγούστου, ο ολυμπιονίκης των διακοπών και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν στη Σκιάθο, όπου ζει η μία κόρη της 50χρονης φίλης του, η οποία -όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου- δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Ενδιαμέσως, ο… πολυταξιδεμένος μόνιμος παραθεριστής είχε «πεταχτεί» μέχρι την προσφιλή του Νέα Υόρκη για τη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ερώτημα είναι αν εκεί συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο άλλωστε συχνά επικοινωνεί τηλεφωνικά και ενίοτε τον επισκέπτεται στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν και οι δύο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θέλουν να αυξήσουν την πίεση στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 by olympiada


ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

Μαζική δηλητηρίαση είναι σε εξέλιξη για πάνω από έναν αιώνα, τελευταία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει! Εδώ είναι μερικοί από τους πιο κοινούς τρόπους που αυτό συμβαίνει...
η καλύτερη ευκαιρία για να μειώσεις ή να τερματίσεις την έκθεση σε ορισμένα τουλάχιστον από τα δηλητήρια...
Υδράργυρο στα εμβόλια
Αυτό το εξαιρετικά τοξικό βαρύ μέταλλο ήταν ένα συστατικό σε αμάλγαμα. Ο υδράργυρος χρησιμοποιείται επίσης στο συντηρητικό θειομερσάλη στα περισσότερα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χορηγείται σε παιδιά.
Ο υδράργυρος είναι νευροτοξίνη και έχει κατηγορηθεί για τη δραματική αύξηση του αριθμού των αυτιστικών παιδιών, πολλά από τα οποία είναι ριζικά μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
Εμβολιασμοί και τα εμβόλια γρίπης δεν μας προστατεύει πραγματικά από μολύνσεις. Αντίθετα, είναι ιδιαίτερα επιβλαβή, ειδικά για τα παιδιά που λαμβάνουν ένα κοκτέιλ εμβολιασμού. Επιπλέον, τα εμβόλια είναι συχνά μολυσμένα με ιούς, δέστε τα εμβόλια για το καρκίνο αν έχουν υδράργυρο όσοι δεν πιστεύεται,.
Χλώριο
Αυτός ο παράγοντας χημικού πολέμου και εξαιρετικά τοξικό προστέθηκε στην δημόσια παροχή νερού από το 1910 ως απολυμαντικό, Τώρα, τα προβλήματα των νόσων του κυκλοφορικού είναι κοινά. Και ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί όταν οι μάζες άρχισαν πίνουν πόσιμο νερό, στα φαγητά ,στα ποτά ,σχεδόν παντού, ένα από τα πιο κοινά δηλητήρια.
Αλουμίνιο
Αλουμίνιο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό σε μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Καθώς οι άνθρωποι έμαθαν της τοξικότητάς τους, άρχισαν να εγκαταλείπουν μαγειρικά σκεύη αλουμινίου και αποφυγή τρόφιμα τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο.( άλλου γιατί στην Ελλάδα της αποβλάκωσης όλα είναι οκ!)
Εξαιρετικά λεπτά σωματίδια που είναι το κύριο συστατικό του ψεκασμού,.το αλουμίνιο είναι νευροτοξίνη που μειώνει την νοημοσύνη και τη μνήμη.(τα αποτελέσματα τα βλέπει ο καθένας στο FACEBOOK πχ και γιατί ενώ ξέρουν ότι τα ΜΜΕ τους δουλεύουν τα πιστεύουν όπως τους πολίτικους,) Θεωρείται μια σημαντική συμβολή στην πρόωρη άνοια.
Pharma ναρκωτικά
Η έγκριση των φαρμακευτικών προϊόντων από ένα δημόσιο οργανισμό, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλής η λήψη τους. Πέλλα από αυτά έχουν τρομερές παρενέργειες εμποδίζουν συχνά τα βιολογικά συστήματα άμυνας σε ασθένειες. Στη συνέχεια, προβλέπεται επιπλέον φάρμακα. Πολλά φάρμακα είναι ψυχοτρόπα σήμερα, μειώνοντας περαιτέρω την ευφυΐα.
Ραδιενέργεια
Η ραδιενέργεια που προέρχεται από την πυρηνική καταστροφή φουκουσιμα, καθώς και άλλες μονάδες διαρροές των πυρηνικών όπλων, πυρομαχικών με απεμπλουτισμένο ουράνιο που χρησιμοποιείται από τον στρατό, τα ραδιενεργά μέταλλα όπως βάριο και θορίου στα chemtrail , και τα υπόλοιπα σωματίδια της πυρηνική δοκιμή το 1950 και 1960 είναι ένα άλλο σημαντικό παράγοντα για την επιδημία του καρκίνου.
Η ασπαρτάμη
Η τεχνητή γλυκαντική ουσία ασπαρτάμη προωθείται ως συστατικό σε προϊόντα διατροφής για την απώλεια βάρους και διαβήτη.είναι μια φοβερή νευροτοξίνη. μεθανόλη (οινόπνευμα ξύλου τοξικές) και φορμαλδεΰδη στο σώμα, επηρεάζει τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της όρασης, βλάπτουν το συκώτι και το πάγκρεας, και κάνει μερικούς ανθρώπους τρελούς. Γιατί αυτό το δηλητήριο έχει ήδη εγκριθεί για κατανάλωση;
Η ασπαρτάμη προστίθεται στην τσίκλα περαιτέρω ρύθμιση, καθώς και αρωματισμένο νερό. Διαβάστε τις ετικέτες με τα συστατικά για να αποφύγετε αυτό το δηλητήριο.
MSG - Το γλουταμινικό νάτριο
Το όξινο γλουταμινικό νάτριο χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης. μια νευροτοξίνη ενοχλεί τον εγκέφαλο και τα νεύρα. Μειώνει τη νοημοσύνη, μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και δυσφορία του πεπτικού συστήματος, και μπορεί επίσης να βλάψει την καρδιά.
BPA - Bisphenol Acetate
είναι ένας προσομοιωτής είναι στην υπηρεσία τροφίμων και πλαστικών οικιακής χρήσης, όπως πλαστικά μπουκάλια νερού. Αυτό και άλλα παρόμοια πλαστικοποιητές όπως δισφαινόλη Sulfone (BPS) και η σεξουαλική ανισορροπίες προκαλούν αλλαγές του μαστού και των σεξουαλικών οργάνων .
Glyphosphate
Αυτό το ζιζανιοκτόνο τοξικό και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη γεωργία φέρεται να είναι ένας παράγοντας για στειρότητα και καρκίνο. Οι περισσότερες άλλες γεωργικές χημικές ουσίες είναι επίσης εξουθενωτικές. Glyphosate και άλλες χημικές ουσίες μπορεί να περάσουν στο πόσιμο νερό,
Γενετικά Τροποποιημένα
Γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί που συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με γεωργικές χημικές ουσίες περιλαμβάνουν κοινά τρόφιμα καλαμπόκι, σόγια, ζαχαρότευτλων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν όλοι καθένα από αυτά τα ευρείας κατανάλωσης τρόφιμα είναι γενετικώς τροποποιημένα, η πλειοψηφία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων που περιέχουν την ανάπτυξη bGH ορμόνη, και τα περισσότερα ζώα που παράγουν κρέας, που δεν έχει καμία ένδειξη σε ετικέτες.
EMC - τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία
Ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, "έξυπνοι μετρητές", ασύρματων επικοινωνιών και ραδιοτηλεοπτικών πύργους, κλπ., βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Χρησιμοποιήστε ένα κινητό τηλέφωνο με hands free μακριά από κεφάλι.
Γιατί να δηλητηριάζουν;
Η ελίτ εξουσίας το κάνει για:
"να προωθήσει την απάθεια"
"να αποδυναμώσει την αντίσταση "
"για τη μείωση της πληροφόρησης "
"για να αυξήσει την ύπνωση και την ευκολοπιστία"
"για να κρατήσει τον πληθυσμό σε άγνοια"
"για τη δοκιμή μεθόδων μακροζωίας  προς όφελός τους"
"για να πετύχουν την απόσπαση της προσοχής των ανθρώπων με προβλήματα υγείας"
"για τη δημιουργία επιχειρήσεων της ιατρικής βιομηχανίας"
" για παιδοκτονία και για την προώθηση της υπογονιμότητας "
"για τη μείωση του πληθυσμού"
"για την εξάλειψη των μικρών αγροτών και των ανεξαρτήτων εταιρειών"
"για τον έλεγχο της παραγωγής τροφίμων, του κλίματος, του εδάφους και των φυσικών πόρων"
"για την αποδοτική διάθεση (φθηνά) των βιομηχανικών αποβλήτων"
"για να ελέγχουν πλήρως αυτό τον κόσμο "
"για να να πεθαίνουν νωρίτερα οι άνθρωποι"
"για να έχει το μεγαλύτερο κέρδος"
"για να διασφαλιστεί την διαρκής τυραννία"

Αυτό έχει γίνει αθόρυβα και σταδιακά.

Παμβαλκανικό τούνελ Αλώνων Φλώρινας-κάθετου Εγνατίας Καστοριάς:Η διέξοδος είναι πρώτα στην ψυχή μας, μετά στους ορίζοντες μας!

  Κωστα  Χ. Μπομπότα

Πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας , σε αυτές τουλάχιστον τις διαστάσεις το εν λόγω θέμα, που δείχνει   τη διέξοδο σε ένα φυσικό ορεινό αδιέξοδο ,στο πιο κομβικό βαλκανικό σημείο, που ενώνει την πόλη της Φλώρινας και της Καστοριάς , την Νίκη Φλώρινας με  την Ηγουμενίτσα, τα Γιάννενα και την Αρτα-Πρέβεζα-Πάτρα , τη Νίκη Φλώρινας με  την Κρυσταλλοπηγή-Ιεροπηγή, την Νίκη Φλώρινας με  Τρίκαλα-Λάρισα-Θεσσαλία ( μέσω Ε65) , αποτελεί  δε οδική διέξοδο της γούνας προς βορράν και της βαλκανικής-σερβικής ξυλείας προς την Αδριατική-Ιταλία-Μεσόγειο και για τόσα άλλα!  Σε απίστευτo χρόνο, στην απόλυτη συντόμευση.

   Σαφώς   λειτουργεί  απόλυτα συμπληρωματικά στον κάθετο άξονα των 5 Φ, που βγάζει  σε Φούφα , διότι  αποτελεί τη συντομότερη διαδρομή  μεταξύ των 2 τελωνείων ( Νίκης και Κρυσταλλοπηγής) και των λιμανιών της Ηπείρου, της Θεσσαλίας κι αντιστρόφως , ενώ η κάθετος των 5 Φ συντομεύει κυρίως προς  Κοζάνη, Θεσ/κη και  Αθήνα!
  Από 5Φ χρειάζεται ένα Γ  μέσω είτε Φούφα-Νταούλι ( μελλοντικά) είτε μέσω  Κοζάνης –Σιάτιστας για να βγείς Καστοριά, ενώ από Νίκη Φλώρινας  μέσω του ( ή των) τούνελ  Αλώνων βγαίνεις κατευθείαν στην ευθεία των Γρεβενών, μέσω καθέτου Εγνατίας της Καστοριάς, κερδίζοντας  δρόμο, χρόνο και κόστος!
  Σε αυτό το σημείο  το Μοναστήρι, Κορυτσά  , Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Ηπειρος και Θεσσαλία συντείνουν στην βελτίωση της επικοινωνίας και της κυκλοφορίας μεταξύ τους, βγάζοντας όλη την περιοχή από το αδιέξοδο, ενώνοντας τα Βαλκάνια  , ειδικά με μελλοντική πρόβλεψη και σιδηροδρομικής διεξόδου! 

Στα 3 χιλιόμετρα πριν τα Αλωνα Φλώρινας αριστερά, στο σημείο που οι Γάλλοι στρατιωτικοί μηχανικοί  είχαν κάνει τον οδοντωτό σιδηρόδρομο Αλωνα-Βίγλας Πισοδερίου, είναι το χαμηλότερο σημείο του βουνού, για να διανοιχτεί το ( ή τα ) τούνελ της κάθετης διεξόδου!
  Βεβαίως, να σημειωθεί ότι παράλληλο έργο  βοηθητικής οδού( σε περίπτωση βλάβης στην κάθετο της Εγνατίας )   είναι η διάνοιξη και ασφαλτόστρωση των 12 χιλιομέτρων Φλώρινας –Ανω Μελά Καστοριάς , μέσω  παλιού οικισμού Τριβούνου Φλώρινας ,όπως οι σχετικές φωτο( όλες σχεδόν είναι του φίλου μας Λάζου του Βουνίσιου).
   Για το θέμα  υπήρξε ερώτηση των Βουλευτών Νίκου Κορτσάρη Φλώρινας  και Ανέστη Αγγελή
Καστοριάς, μετά από (θεσμική ) τότε  πρότασή μας!
                                    Άποψη Τριβούνου Φλώρινας

                                 Άποψη Ανω Μελά Καστοριάς

 Σημερινή κατάσταση του ορεινού δρόμου προς Τρίβουνο Φλώρινας

 Το εκκλησάκι της Παναγίτσας Τριβούνου Φλώρινας
  Παράλληλη βοηθητική οδός στην κάθετη προς Εγνατία, μέσω τούνελ Αλώνων Φλώρινας  μπορεί να γίνει η  διάνοιξη και ασφαλτόστρωση  Αλώνων –Βίγλας  ( κάτω φωτο) , ο μήκους μόλις 3 χιλιομέτρων παλιός  ποιμενικός χωματόδρομος –δρόμος ξυλείας, που συντομεύει κατά 17 χιλιόμετρα την ανάβαση  Φλώρινας-Βίγλας, κι ανάλογα και την διέξοδο προς Καστοριά-Πρέσπες -Κρυσταλλοπηγή , Ιεροπηγή.
  Οι δρόμοι αυτοί  θα συμβάλλουν  και στην ορειβασία , χιονοδρομία, ορεινό τουρισμό, θήρα, αλιεία, υλοτομία, ορεινές( και μη) καλλιέργειες , κτηνοτροφικές  και γενικά τις ορεινές και χειμερινές  δραστηριότητες! 
   Και πολιτιστικές ορεσίβιες δραστηριότητες, βεβαίως, ουδέν κρυπτόν, ουδέν μεμπτόν!

  Τα Αλωνα Φλώρινας, στα 1.000 μέτρα, όπως φαίνονται από τη Βίγλα των 1.650 μέτρων!
 Αλλος μεγάλος τομέας  που μπορεί να αναπτυχθεί είναι η διαδημοτική  συνεργασία ορειβασίας και χιονοδρομίας, με κομβικό Δήμο της Φλώρινας , σε συνεργασία με τους Δήμους Πρεσπών, Καστοριάς, Αμυνταίου , Εδεσσας, Μοναστηρίου ΦΥΡΟΜ, για τα χιονοδρομικά  Βίγλας, Βόρα, Βιτσίου και Περιστερίου  ΦΥΡΟΜ.

 Δίκτυο και αλυσίδα  Δήμων και Καταστημάτων μπορεί να υπάρξει, με κέντρο το Δήμο της Φλώρινας και  στο εύρος της παραπάνω διαδημοτικής συνεργασίας, πλην όχι επιχείρηση των ίδιων των Δήμων αλλά ιδιωτικών συμπράξεων, όπως και για την κατασκευή και εκμετάλλευση όλων των υποδομών, που αναφέρθηκαν παραπάνω!
  Το γεγονός ότι  οι δημόσιες και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις δεν υφίστανται πλέον( σε μεγάλο βαθμό)  αποτελεί  ίσως  μεγαλύτερη  ευκαιρία  , διότι τέτοιου εύρους  επενδυτικά σχέδια αφενός ίσως θα  έκαναν χρόνια να υλοποιηθούν ( με τις γνωστές μεθόδους και τρόπους) αφετέρου διανοίγονται οι δυνατότητες διεθνών τρόπων, επενδύσεων  και μεθόδων και ανάλογων ιδιωτικών  οικονομικών εργαλείων , ικανού μεγέθους και τεχνογνωσίας, που  μαζί με την υλοποίηση επενδύσεων, λειτουργούν και σαν διεθνείς  tour operations ( να φέρνουν κόσμο οι ίδιοι οι ξένοι επενδυτές ),  προκειμένου να τις στηρίξουν, προς οικονομικό τους όφελος !
Στην κάτω φωτο  καμπίνα τελεφερίκ για μεταφορά σκιέρς και λοιπών διεθνών τουριστών κι αθλητών ,
με στόχευση εφαρμογής  από λόφο Αγίου Παντελεήμονα  Φλώρινας σε  Βίγλα Πισοδερίου και Περιστέρι  Βαρνούντα, κι αντιστρόφως ( ω του απιθάνου εγχειρήματος) , που είναι προτιμότερο από Αυστρία και Μπάνσκο Βουλγαρίας  για  Αμερικανούς, Ρώσους  και Καναδούς  και άπαντες διεθνείς  λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων!  Από τα Βαλκανικά αλώνια στα  Παγκόσμια σαλόνια!

 Οι  μέχρι σήμερα γνωστές  μας  αντιλήψεις κινούνται γύρω από το (κάποιας χρονικής λήξης  τοπικό μας κάρβουνο) , που αποτελεί ίσως  μια  αιτία απαισιοδοξίας , έλλειψης  φαντασίας και οράματος για την κομβική βαλκανική περιοχή μας, ίσως  και λόγο ύπαρξης των αδιεξόδων  μας , ώστε κάθε φορά καλούνται όλοι να  συσκεφθούν  περί των αδιεξόδων , για να δικαιολογήσουν  αδιέξοδες λογικές και υπάρξεις :
 -Αφού το τοπικό κάρβουνο κόλλησε όλα έχουν τελειώσει και τίποτα δεν προχωράει , η μία λογική!
 -Εδώ είμαστε εμείς, να κάνουμε την καλύτερη δυνατή διαχείρηση του κάρβουνου, η άλλη λογική!
- Δεν υπάρχουν οι κωδικοί  για κάτι άλλο, κι όταν εμείς δεν το ξέρουμε , σημαίνει ότι δεν υπάρχει και  φυσικά δεν γίνεται τίποτα άλλο !
   - Είναι οι άλλες σκέψεις, λέει, ανεδαφικές, όνειρα θερινής νυκτός( δε λένε χειμώνα)!
     Οποιος δίνει χλωρές  διεξόδους είναι ξερόλας, για τη συνολική τοπική ξήρανση όμως κουβέντα!
     Ομοίως για την τοπική μας ανεπάρκεια, έστω …ημιεπάρκεια!  
-          To σημαντικότερο από όλα: αν κάτι άλλο γίνει στην Φλώρινα , εμείς δεν θα χρειαζόμαστε, για να φορτωθούμε  στο σβέρκο του συμπολίτη, για καμιά 30 χρόνια ακόμα( αν γίνεται και πλέον ),  μπαίνοντας στα σπίτια του και πουλώντας αρχαία  πολιτικά ρουσφέτια ( από το σβήσιμο μιας  κλήσης , μέχρι δίμηνα και  μεταθέσεις στο στρατό) , χώρια που όποιος  μας στήριξε  μπορεί και να θυμώσει αν ασχολούμαστε με άλλα , χωρίς να το έχουμε συζητήσει!
Κριτική λοιπόν στους ηγούμενους, για να γίνουν προηγούμενοι , κι εμείς  οι ...ηγούμενοι ! 

   Και βεβαίως είναι καλή η σοβαρή αντιμετώπιση όλου του φάσματος της ενέργειας στην περιοχή μας!  Και εξόχως αρκούντως οραματική και ομοίως διεθνής!
   Αλλά δεν είναι και δεν πρέπει να είναι το μοναδικό μέλημά μας!
    Σκοπός μας πρέπει  να είναι η διέξοδος, οι διέξοδοι οριζόντων, ευκαιριών, προοπτικών!
    Κι όπως όλοι οι διέξοδοι δεν βρίσκονται  στα διασωληνωμένα αδιέξοδα  ούτε   στην κάθε στείρα κριτική της ανακύκλωσης  των αδιεξόδων!
    Οι διέξοδοι βρίσκονται πρώτα στην ψυχή μας , μετά στους ορίζοντές μας , μετά στις γνώσεις και τις δυνατότητές μας!   

                    Κων/νος  Χ. Μπομπότας