24 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ… ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΟΦΡΟΥΡΟ-ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA!


PARASTTSIEPR9







Δεν είναι δικό μας ρεπορτάζ. Το διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ.
Αποκαλύψεις – φωτιά για τον αρχιπροπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ, που έπαιρνε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο!…

Για μια φιλία που ράγισε κάνουν λόγο όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για την δύσκολη φάση που περνά η σχέση του Δημήτρη Κοντομηνά με τον Λάκη Λαζόπουλο.
Ο Λαζόπουλος είχε συνηθίσει το κοινό του να εμφανίζεται εκτάκτως με το Τσαντίρι του κάθε φορά που οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούσαν το δηλητηριώδες χιούμορ του καλλιτέχνη. Περιέργως σ΄αυτή τη συγκυρία που κυριαρχούν τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται στα σχοινιά ο Λαζόπουλος είναι εξαφανισμένος.
Μόλις σήμερα ο Βηματοδότης-η πιο μπαρουτοκαπνισμένη πολιτική στήλη-παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον κουίζ που φωτογραφίζει την σχέση Κοντομηνά-Λαζόπουλου:
Ποια εκπομπή σε κανάλι που δεν πήρε άδεια στοίχιζε 160.000 ευρώ το επεισόδιο; Και τώρα καναλάρχης και εκπομπάρχης βρίσκονται στα μαχαίρια, γιατί ο πρώτος θεωρεί ότι ο δεύτερος τον ξεγέλασε και ήθελε να του πάρει το κανάλι; Να προσθέσω εδώ ότι πριν από τις περικοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο κανάλι ο εν λόγω εκπομπάρχης εισέπραττε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο (για να διασκεδάζει τον κόσμο με τις γνωστές του μεθόδους).

Κομισιόν: Δεν θα δώσουμε τις επόμενες δόσεις αν συνεχιστεί η φορολογική ασυλία των εφοπλιστών!


Κομισιόν: Δεν θα δώσουμε τις επόμενες δόσεις αν συνεχιστεί η φορολογική ασυλία των εφοπλιστών!

ΣΥΡΙΖΑ και εφοπλιστές αναβάλλουν για 6 μήνες τη φορολόγηση στη ναυτιλία - Πήραν παράταση από την Κομισιόν και αναζητούν τρόπους για να μην πληρώσουν – Απίστευτο παρασκήνιο

Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr όπως αναφαίρει το ίδιο,  καθώς εδώ και μήνες επισημαίνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. δεν έχει καμία απολύτως πολιτική βούληση να φορολογήσει τους εφοπλιστές παρά τη διαφορετική γνώμη της Κομισιόν.

Ο κ. Τσίπρας αντί να επιταχύνει τις διαδικασίες, καθυστερεί τα πάντα με αποτέλεσμα το εφοπλιστικό λόμπι να κερδίζει πολύτιμο χρόνο και το ελληνικό κράτος να χάνει ζεστό χρήμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν πως κυβέρνηση, εφοπλιστές και Κομισιόν μπαίνουν σε ένα νέο ατέρμονο κύκλο διαβουλεύσεων που θα κρατήσει περισσότερους από 6 μήνες.
Έτσι λοιπόν, για άλλη μια φορά οι Έλληνες εφοπλιστές παίρνουν πίστωση χρόνου, μετά την απόφαση των αρμόδιων κοινοτικών αρχών να μην προχωρήσουν ακόμη σε επίσημη έρευνα σε βάρος της χώρας μας, για παροχή ευνοϊκού καθεστώτος φορολογίας και κρατικών ενισχύσεων στον τομέα της ναυτιλίας, που έρχεται σε σύγκρουση με την κοινοτική νομοθεσία.

Ήδη από τον περασμένο Ιούνιο η Κομισιόν, μέσω της επιτρόπου Μεταφορών Violeta Bulc, είχε προαναγγείλει ότι πιθανότατα θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα στη σχετική έρευνα, ωστόσο τα νεότερα δεδομένα είναι ότι αυτή η διαδικασία πάει πίσω, καθώς θα διεξαχθούν νέες συζητήσεις σε μία προσπάθεια να διευθετηθεί το ζήτημα.

Πρόκειται για μία κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου πέντε χρόνια, καθώς η Κομισιόν θεωρεί πως το ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης που παρέχει η Ελλάδα στους εφοπλιστές πλήττει τον ανταγωνισμό και αντίκειται στην κοινοτική νομοθεσία. Αν μάλιστα η Κομισιόν προχωρήσει σε έρευνα εναντίον της χώρας μας (μέχρι τώρα η έρευνα είναι ανεπίσημη), είναι πιθανό η χώρα μας να βρεθεί προ διλήμματος: είτε να αλλάξει ριζικά το σύστημα φορολόγησης των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, επιβαρύνοντας πολύ περισσότερο τους εφοπλιστές, είτε να διεκδικήσει τη δικαίωσή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, σε έναν επίπονο δικαστικό αγώνα.

Πάντως, για την ώρα φαίνεται πως η Αθήνα κερδίζει χρόνο, καθώς για τους επόμενους έξι μήνες η κυβέρνηση θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί μία λύση με την Κομισιόν και τους εφοπλιστές, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα.
Ουσιαστικά, κατά τα φαινόμενα, πρόκειται για μία περίοδο προεργασίας κατά τη διάρκεια της οποίας η Κομισιόν δεν θα προβεί σε ενέργειες, αλλά μετά το τέλος αυτής, αν δεν υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη στις συζητήσεις, τότε θα διεξαχθεί επίσημη έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί αναλυτές επισημαίνουν ότι οι Ευρωπαίοι, είναι αποφασισμένοι και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω αν δεν λυθεί το θέμα της φορολόγησης, σε σημείο που ενδέχεται να δημιουργηθεί πρόβλημα με την εκταμίευση των επόμενων δόσεων που πρέπει να λάβει η χώρα μας από την Ε.Ε.
Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο:

Ο κ. Τσίπρας θα προτιμήσει να χάσουμε τις δόσεις, για να καλύψει τους «φίλους» του, τους εφοπλιστές;
Ο ελληνικός λαός «βράζει» για το θέμα, κι αν η κυβέρνηση δεν το έχει διαπιστώσει, ας ρίξει μια ματιά στα social media, όπου η οργή ξεχειλίζει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η σελίδα Δεν ξαναπληρώνω φόρους μέχρι να πληρώσουν φόρους και οι εφοπλιστές
 

 
 
 

Χειροπέδες για 6 αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη- Για ληστείες από τα τέλη Αυγούστου


Χειροπέδες για 6 αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη- Για ληστείες από τα τέλη Αυγούστου
Έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για πέντε ληστείες που διέπραξαν από τα τέλη Αυγούστου στη περιοχή της Μενεμένης στην δυτική Θεσσαλονίκη σε βάρος οδηγού ταξί, υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων και τριών ομοεθνών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, οι συλληφθέντες απέσπασαν από τα θύματά τους το συνολικό ποσό των 2.800 ευρώ.

Από το συνολικό ποσό, τα 130 άνηκαν στον οδηγό ταξί, τα 970 στον υπάλληλο του πρατηρίου και τα 1.700 ευρώ στους τρεις ομοεθνείς τους.