23 Ιουλίου 2016

Αυτό το λαχανικό μηδενίζει πίεση και ζάχαρο και προστατεύει από την άνοια



Σίγουρα δεν είναι από τα αγαπημένα λαχανικά των μικρών παιδιών, ωστόσο, αν καταφέρετε να τους το προσφέρετε με εύγευστο τρόπο, τότε τα οφέλη για εκείνα θα είναι πολύ σημαντικά.
Αλλά δεν είναι μόνο τα παιδιά που ωφελούνται από την κατανάλωση αυτού του λαχανικού. Οι ειδικοί εκθειάζουν τις ιδιότητές του στην καταπολέμηση της υπέρτασης και του διαβήτη που μόνο παιδικές ασθένειες δεν είναι και είναι γνωστό ότι ταλαιπωρούν ολοένα και περισσότερους ενήλικες.

Ο λόγος γίνεται για το παντζάρι και τον τρόπο που μπορεί να συμβάλλει στην μείωση αυτών των σοβαρών παθήσεων, αλλά και στην καταπολέμηση της άνοιας, της φλεγμονής και της δυσκοιλιότητας.

Δείτε τα μοναδικά οφέλη που έχει το παντζάρι για την υγεία σας:

Υγεία της καρδιάς και αρτηριακή πίεση
Έρευνα του 2008, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Hypertension, έδειξε ότι η κατανάλωση 500ml χυμού παντζαριών από υγιείς εθελοντές οδήγησε σε σημαντική μείωση της αρτηριακής τους πίεσης. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν πιθανό να οφείλεται στα υψηλά επίπεδα νιτρικών αλάτων που περιέχονται στο χυμό παντζαριών.
Άνοια
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Wake Forest έδειξαν ότι η κατανάλωση χυμού από παντζάρια μπορεί να βελτιώσει την οξυγόνωση του εγκεφάλου, επιβραδύνοντας την εξέλιξη της άνοιας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Η ροή του αίματος σε ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και οδηγεί σε μείωση της γνωστικής λειτουργίας και πιθανή άνοια. Η κατανάλωση χυμού παντζαριών ως μέρος μιας διατροφής υψηλής περιεκτικότητας σε νιτρικά άλατα μπορεί να βελτιώσει τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση σε αυτούς τους τομείς του εγκεφάλου.

Διαβήτης
Τα παντζάρια περιέχουν ένα αντιοξειδωτικό, γνωστό ως άλφα-λιποϊκό οξύ, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της γλυκόζης και αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Άλλες μελέτες για το άλφα-λιποϊκό οξύ έχουν επίσης δείξει μειώσεις στην περιφερική νευροπάθεια ή/και την αυτόνομη νευροπάθεια σε διαβητικούς.

Πέψη και δυσκοιλιότητα
Λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε ίνες, τα παντζάρια βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Φλεγμονή
Η χολίνη που περιέχει το παντζάρι είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύπλευρο θρεπτικό συστατικό που βοηθά στον ύπνο, στην κίνηση των μυών, την μάθηση και τη μνήμη. Η χολίνη βοηθά επίσης να διατηρηθεί η δομή των κυτταρικών μεμβρανών και συμβάλλει στην μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, την απορρόφηση του λίπους και μειώνει τη χρόνια φλεγμονή.
ellaspressblogspot.com

Δείτε ΠΩΣ θα ξεφορτωθείτε Σπυράκια, Κρεατοελιές και Λεκέδες στο Δέρμα μια για Πάντα ΜΟΝΟ με φυσικά υλικά!


Δείτε ΠΩΣ θα ξεφορτωθείτε Σπυράκια, Κρεατοελιές και Λεκέδες στο Δέρμα μια για Πάντα ΜΟΝΟ με φυσικά υλικά!
Τα προβλήματα του δέρματος είναι αρκετά συνηθισμένα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και η θεραπεία τους πρέπει να είναι πολύ λεπτή. Οι κρεατοελιές και τα σπυράκια είναι μερικές από τις ασθένειες που μπορεί να αντιμετωπίζετε, παρόλο που υπάρχουν πάνω από 3,000 διαφορετικές ασθένειες του δέρματος.

Κάθε αλλαγή του δέρματος σε χρώμα, υφή ή οσμή μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα υγείας και δεν θα πρέπει να το αγνοήσετε. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα είναι διαθέσιμα, αλλά μερικέ φορές μπορούν να δημιουργήσουν τα αντίθετα αποτελέσματα από ότι θα θέλατε.

Για να προστατεύσετε το δέρμα σας, δείτε μερικές σπιτικές συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε και θα σας βοηθήσουν σε χρόνο μηδέν!
Κρεατοελιές

Αυτό το πολύ κοινό πρόβλημα προκαλείται από μελανοκύτταρα – ομαδοποιήσεις των κυττάρων του δέρματος που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο.
Σκόρδο: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά σκόρδο ή εκχύλισμα σκόρδου. Απλά καλύψει τη γύρω περιοχή με βαζελίνη ή ταινία και στη συνέχεια, πιέστε το σκόρδο πάνω στην κρεατοελιά, καλύψτε το με έναν επίδεσμο και αφήστε το να “καθίσει» για 4 ώρες. Κάντε το κάθε μέρα για μέγιστα αποτελέσματα.

Καστορέλαιο και μαγειρική σόδα: Λειτουργεί ακριβώς όπως το σκόρδο. Δημιουργήστε μια πάστα από καστορέλαιο και μαγειρική σόδα. Όπως και πριν, καλύψτε τη γύρω περιοχή, πριν να χρησιμοποιήσετε την πάστα. Αφήστε το να “καθίσει» όλο το βράδυ, ξεπλύνετε και επαναλάβετε καθημερινά.

Μηλόξυδο: Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι και βρέξτε το με μηλόξυδο, βάλτε το πάνω στην κρεατοελιά, καλύψτε το με έναν επίδεσμο και αφήστε για τουλάχιστον 8 ώρες.

Ακροχορδώνες

Είναι εξογκώματα δέρματος που προκύπτουν από την τριβή. Συνήθως εμφανίζονται στο λαιμό, το στήθoς, τα βλέφαρα και κάτω από τα χέρια.

Μηλόξυδο: Βαμβάκι εμποτισμένο με μηλόξυδο που θα στερεώσετε στην περιοχή με έναν επίδεσμο.
Tea Tree Oil: Για πιο ευαίσθητα σημεία όπως τα μάτια, δοκιμάστε αυτή την επιλογή. Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι και ρίξτε 1 έως 2 σταγόνες Tea Tree Oil. Εφαρμόστε στην περιοχή και στη συνέχεια κρατήστε το εκεί για λίγη ώρα. Επαναλάβετε 3 φορές την ημέρα για 1 μήνα.

Καστορέλαιο και μαγειρική σόδα: Κάντε μια πάστα από αυτά τα συστατικά, μετά βάλτε το μείγμα σε έναν επίδεσμο και καλύψτε την πληγείσα περιοχή. Θα πρέπει να το εφαρμόζετε 3 φορές την ημέρα και να το διατηρήσετε στο ψυγείο. Θα κρατήσει μέχρι και 2 ημέρες.
Λεκέδες στο Δέρμα
Αυτές οι αποχρωματισμένες κηλίδες του δέρματος εμφανίζονται συχνά στα χέρια και το πρόσωπο.

Λεμόνι: Όχι μόνο είναι φυσικό απολυμαντικό, αλλά και λευκαντικό. Στίψτε το χυμό από μισό λεμόνι και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι για να τρίψετε το σημείο, τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.
Aloe Vera: Εφαρμόστε στο σημείο και κρατήστε εκεί για μισή ώρα.

Κρεμμύδι: Πάρτε ένα κρεμμύδι και το βάλτε το σε ένα αποχυμωτή ή μπλέντερ. Εφαρμόστε το χυμό στο δέρμα για ένα τέταρτο της ώρας και ξεπλύντε. Επαναλάβετε καθημερινά.
Χρένο: Αυτή η πικάντικη ρίζα είναι ιδανική για τα σημάδια ηλικίας. Συνδυάστε με ξύδι και εφαρμόστε 1 φορά την ημέρα.
Ορός Βιταμίνης C: Αυτή η οργανική, μη τοξική λύση όχι μόνο θα εξαφανίσει τις κηλίδες, αλλά, επίσης, θα αντιστρέψει τη βλάβη του δέρματος.
Φραγμένοι Πόροι

Καθώς το σμίγμα συσσωρεύεται στο δέρμα, οι πόροι φράζουν και το δέρμα αρχίζει να φαίνεται αvώμαλο. Αν και δεν είναι πρόβλημα υγείας, χαλάει την υγιή λάμψη του δέρματος και μπορεί να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα.
Scrub με Ζάχαρη: Αυτό το φυσικό απολεπιστικό θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει. Ανακατέψτε ζάχαρη με το χυμό ενός λεμονιού. Με ένα καθαρό σφουγγαράκι, τρίψτε το δέρμα με κυκλικές κινήσεις και μόλις τελειώσετε ξεβγάλτε με ζεστό νερό.
Ατμός: Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, βράστε νερό, κλείστε το μάτι της κουζίνας και κρατήστε το πρόσωπό σας πάνω από την κατσαρόλα για τουλάχιστον 15 λεπτά. Όταν τελειώσετε, καθαρίστε το πρόσωπό σας με λίγο ξύδι και στη συνέχεια ξεπλύνετε 2 φορές με ζεστό νερό.




Πηγή:fanpage
Via:healthyfoodhouse
logo

Το μαύρο καθεστώς Τσίπρα φοβούμενο τον λαό σκοπεύει να κατασχέσει 1.000.000 κυνηγετικά όπλα



Τι εξετάζει το υπ. Περιβάλλοντος στο πλαίσιο της ριζικής αναμόρφωσης της νομοθεσίας για το κυνήγι και την πάταξη του λαθρεμπορίου - Υπολογίζεται ότι ένα εκατ. κυνηγετικά όπλα το λιγότερο κυκλοφορούν στη χώρα μας με πολλά από αυτά να ανήκουν σε πολίτες που δεν έχουν άδεια 
Οικογενειακά κειμήλια που κοσμούν τείχους σαλονιών ή είναι κρυμμένα στα ντουλάπια αλλά δεν χρησιμοποιούνται στο κυνήγι και ειδικό σώμα αστυνόμευσης που θα αποτελέσει «ασπίδα» προστασίας για την ελληνική ύπαιθρο, θέτει μεταξύ άλλων στις προτεραιότητες αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου για τη θήρα, το υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Όπως ανέφερε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ο αναπληρωτής υπουργός,  Γιάννης Τσιρώνης, χρειάζεται να εκσυγχρονιστεί όλο το πλαίσιο λειτουργίας των αδειών αλλά ταυτόχρονα και να απλοποιηθεί. Είναι σημαντικό, όπως δήλωσε, να μπουν κανόνες στους κυνηγούς ώστε η πολιτεία να γνωρίζει με ποια εκπαίδευση κυνηγούν, εάν έχουν κάνει τις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να δηλωθούν και όσα όπλα δεν αντιστοιχούν σε κυνηγητικές άδειες που φαίνεται να είναι πολλά. «Δεν είναι ασφαλές να υπάρχει σε μία ντουλάπα ένα όπλο όταν κανείς δεν γνωρίζει εάν ο κάτοχος έχει την επάρκεια να το κρατήσει» ανέφερε, ο κ. Τσιρώνης, προσδιορίζοντας σε ένα εκατομμύριο τα κυνηγετικά όπλα, πολλά εκ των οποίων ανήκουν σε ανθρώπους που δεν είναι κυνηγοί.

Αλλαγές προωθεί το υπουργείο στην οικονομική διαχείριση των τελών που πληρώνουν οι χρήστες για την ανανέωση των αδειών, στην εκπαίδευση και απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης καθώς επίσης και στο φορέα που θα εκδίδει κάθε χρόνο το κανονιστικό πλαίσιο για το κυνήγι.

Πρόκειται για μια αγορά που σύμφωνα με εκτιμήσεις εκπροσώπων του κλάδου, ο συνολικός της τζίρος ξεπερνά το 1,5 δισ. ευρώ, ποσό στο οποίο υπολογίζονται εκτός από τις άδειες που αντιστοιχούν σε έσοδα 15 έως 20 εκατ. ευρώ ετησίως και όλο τον τζίρο των μετακινήσεων, της διαμονής και της διατροφής των φύλων του κυνηγιού.
Κόντρα στην οικολογική συνείδηση του αναπληρωτή υπουργού, το υπουργείο θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία νέων κανόνων στο κυνήγι που αποτελεί ένα χόμπι για 250.000 κυνηγούς και αναμένεται να θεσμοθετηθεί μέσα στο 2017. Ο εθνικός διάλογος ξεκίνησε την περασμένη Άνοιξη και ολοκληρώθηκε τον Μάιο, αποτελώντας τον μπούσουλα, πάνω στον οποίο θα δομηθεί και το νέο θεσμικό πλαίσιο. 

Αστυνομία φύσης
-τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα φύλαξης που θα αντιστοιχεί σε διαφορετικές ειδικότητες και θα έχει δημόσιο έλεγχο. Σήμερα, στην ελληνική φύση λειτουργούν τρία σώματα: η ομοσπονδιακή θηροφυλακή με 250 άτομα που αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία, τα δασαρχεία με περίπου 3.000 δασοφύλακες και οι λιγοστοί φύλακες των φορέων διαχείρισης που δεν έχουν ανακριτικό έργο.

Στόχος του νέου σώματος θα είναι η πάταξη λαθροθηρίας, της παράνομης υλοτομίας, της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης τοξικών αποβλήτων, της παράνομης μανιταροσυλλογής κ.α.
-συστήνεται νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα θέματα θηρευτικής νομοθεσίας. Επίσης, θα δημιουργηθεί Εθνική Επιτροπή για τη Διαχείρισης της Άγριας Πανίδας ως ανεξάρτητου γνωμοδοτικού οργάνου, το οποίο θα βοηθά τις υπηρεσίες στη λήψη αποφάσεων όπως για τις ρυθμιστικές διατάξεις για το κυνήγι, οι οποίες σήμερα βασίζονται, σύμφωνα με τον κ. Τσιρώνη, σε στατιστικούς αριθμούς που δίνουν οι κυνηγοί και όχι σε επιστημονικά κριτήρια.
-σχεδιάζεται η ηλεκτρονική έκδοση των αδειών θήρας και ο καλύτερος οικονομικός έλεγχος κυνηγετικών συλλόγων, οι οποίοι συλλέγουν τα χρήματα από τα τέλη έκδοσης των αδειών.
-η ρύθμιση για την φετινή περίοδο προβλέπεται να γίνει μέχρι τις 20 Αυγούστου με κάποιες μικρές αλλαγές, ειδικά σε περιοχές που η πανίδα δέχεται ισχυρές πιέσεις.

Με πληροφορία απο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
     
                                   .... και ο τοίχος έγραφε 

Λαθρομετανάστες ΛΕΗΛΑTOYN τα πάντα στη Χίο !! Σε κατάσταση ΣΟΚ η εργαζόμενη που της ΑΡΠΑΞΑΝ το μισθό

Λαθρομετανάστες ΛΕΗΛΑTOYN τα πάντα στη Χίο !! Σε κατάσταση ΣΟΚ η εργαζόμενη που της ΑΡΠΑΞΑΝ το μισθό


τασια
Λαθρομετανάστες ΛΕΗΛΑTOYN τα πάντα στη Χίο !! Σε κατάσταση ΣΟΚ η εργαζόμενη που της ΑΡΠΑΞΑΝ το μισθό
Λαθρομετανάστες λεηλάτησαν αυτοκίνητο στη Χίο
Χωρίς τέλος τα περιστατικά αύξησης της εγκληματικότητας στις περιοχές
όπου έχουν δημιουργηθεί hot spot και έχουν εγκατασταθεί λαθρομετανάστες.
Ένα ακόμα περιστατικό, ανάμεσα στα πολλά που γίνονται καθημερινά, ήρθε να προστεθεί στη Χίο, στην περιοχή Βουνάκι, όπου μια άτυχη Χιώτισσα στάθμευσε το αυτοκίνητό της  χθες το βράδυ και όταν επέστρεψε να το πάρει είδε το τζάμι του οχήματος της σπασμένο, την τζάντα της με τα 550 ευρώ του μισθού της και τα γυαλιά της να έχουν κάνει φτερά.
Οι κάτοικοι στη Χίο, τη Λέσβο, αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα, έχουν δει την ποιότητα ζωής τους να αλλάζει δραματικά από τότε που οι ορδές λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει τη χώρα μας. 
Κι όμως, όποιος τολμά να θίξει το συγκεκριμένο ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα, αυτόματα μετατρέπεται σε μεγάλος “φασίστας”.

Κρατάω τη τελευταία δήλωση από το chiospress.gr που αποκάλυψε την είδηση :


“Όλοι αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες που αποκαλούν φασίστα όποιον αναδείξει το κοινωνικό πρόβλημα που προκαλούν οι λαθρομετανάστες, θα αποζημιώσουν άραγε τη νεαρή Χιώτισσα… που φορολογείται από αυτό το Κράτος, που δεν την προστατεύει???”… 






triklopodia.gr

Σκοτώθηκε για να σώσει την αδερφή του ο Ελληνας στο Μόναχο



Ένας μικρός ήρωας έσωσε την αδερφή του με τη ζωή του
skotwthike-gia-swsei-tin-aderfi-tou-o-ellinas-sto-monaxo
Ανάμεσα στα τέσερα θύματα που ήταν έξω από τα  McDonald's στο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο ήταν και ένας δεκαοχτάχρονος Έλληνας.
Σύμφωνα με την Τelegraph και τη μαρτυρία ανεξάρτητου δημοσιογράφου που μίλησε στο BBC 5 Live, ο νεαρός πυροβολήθηκε δυο φορές, ενώ έσπρωξε την αδερφή του για να τη σώσει από τα πυρά του μανιακού.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας τους υπέστη καρδιακή προσβολή, όταν έμαθε για τον θάνατο του γιού του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών

 Την είδηση  για τον θάνατο ενός Ελληνα επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Υπηρεσία Ενημέρωσης και
Δημόσιας Διπλωματίας

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για το θάνατο Έλληνα πολίτη κατά τη χθεσινή επίθεση στο Μόναχο


Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές.
Το γεγονός γνωστοποίησε στην ελληνίδα Γενική Πρόεξενο Μοχάχου η Γερμανική Αστυνομία, όπως ανέφερε στο twitter και ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, Γιώργος Παππάς:


Τι ανακοίνωσε η αστυνομία
O δράστης είναι 18 ετών και μαθητής ανακοίνωσε η αστυνομία του Μονάχου σε συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται για μεμονωμένο δράστη, δεν έχει καμία σχέση με το θέμα των προσφύγων δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πηγαίνει κανείς πλέον στο Μόναχο για λόγους ασφαλείας. Ο δράστης είναι 18 ετών, μαθητής δεν έχει σχέση με το Ισλαμικό Κράτος. Η αστυνομία ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο απολογισμός είναι 10 νεκροί και 27 τραυματίες. Οι 10 είναι βαριά τραυματισμένοι, ανάμεσά τους ένα παιδί 13 ετών. Οι τέσσερις είναι τραυματίες από πυροβόλο όπλο.
Οσον αφορά τους νεκρούς, πρόκειται για τρεις γυναίκες, ενώ τα θύματα είναι κυρίως παιδιά: ένα 15 ετων, τρεις 14χρονοι, ένας 17 ετών, ένας 18 , ένας 19, ένας 20 και μια 45χρονη. Οι επτά είναι άνδρες και τρεις γυναίκες.
Ολα τα θύματα είναι κάτοικοι Μονάχου αλλά η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την εθνικότητα τους. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πάντως ότι τρια από τα θύματα είναι Τούρκοι. 
2.800 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στο Μόναχο. Τα κίνητρα του δράστη αναζητούνται. Ο δράστης έφερε όπλο εννέα χιλιοστών. Το όπλο είχε μέσα σφαίρες ενώ στο σακίδιό του είχε πάνω από 300 σφαίρες.
Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν στοιχεία που αναφέρονται στο αμόκ καθώς και ένα βιβλίο με θέμα το γιατί σκοτώνουν οι μαθητές.
Πρόκειται για έναν δράστη ο οποίος αυτοκτόνησε θα θέλαμε να ξέραμε από που προέρχεται το όπλο που είχε στην κατοχή του.
Ο δράστης έφερε μόνο ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, προφανώς αυτοκτόνησε, και ήταν αριστερόχειρας.
Ο δράστης δεν ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία δέχτηκε 4.000 τηλεφωνικές κλήσεις μέσα σε έξι ώρες.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο δράστης είχε χακάρει λογαριασμό στο facebook προσκαλώντας κόσμο να πάει στα ΜακΝτόναλντς.





thetoc