29 Ιουνίου 2016

Το πολιτικό τομάρι ο Τσίπρας πουλάει πνεύμα στους Βρετανούς υπερηφανευόμενος που έκανε το ΟΧΙ μας, ΝΑΙ!

ΣΧΟΛΙΟ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ

Πολλοί ηγέτες εκφράζονταν επικριτικά τόσο για το αποτέλεσμα του Brexit όσο και για τους χειρισμούς του Ντέιβιντ Κάμερον, αλλά και για την αργοπορία του Ηνωμένου Βασιλείου να βγάλει το «διαζύγιο» με την ΕΕ.
Κάπου εκεί ο Ελληνας  (προδότης- υποτακτικός) πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήρε τον λόγο και... άλλαξε το κλίμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Financial Times, «η διάθεση ελάφρυνε στο δείπνο με τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα, του τελευταίου Ελληνα πρωθυπουργού που προκάλεσε Σύνοδο Κορυφής απειλώντας με δημοψήφισμα».

«Τέτοιες ψηφοφορίες δεν είναι δύσκολες», είπε ο Ελληνας πρωθυπουργός. «Υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες αποτελέσματος και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για τα δύο» συνέχισε και πρόσθεσε:

«Γι' αυτό και είμαι έκπληκτος από την κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Τότε το δωμάτιο ξέσπασε σε γέλια, σημειώνουν οι FT.

Ο αρθρογράφος δεν διευκρινίζει πάντως αν τα γέλια των ηγετών οφείλονταν σε σαρκασμό για την ικανότητα του Κάμερον να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο του Brexit ή έκαναν συνειρμούς με το δημοψήφισμα στην Ελλάδα που έβγαλε ΟΧΙ και έγινε ΝΑΙ.
Αναμόρφωση τίτλου: fyllokaiftero1.blogspot.com
1) Πηγή: ft.com

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Από 810 ευρώ έδωσαν 420 σε χιλιάδες συνταξιούχους !


Η  ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ- ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 
 

συνταξη_30
«Ψυχρολουσία» για χιλιάδες συνταξιούχους: Από 810 ευρώ πήραν 420
Σοκ και δέος περίμενε χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους μέχρι πρότινος του ΕΚΑΣ, που απο το απόγευμα της Τρίτης επισκέπτονται ΑΤΜ σε όλη τη χώρα προκειμένου να δουν αν τους έχει πιστωθεί η σύνταξη του Ιουλίου. Κι αυτό γιατί σε εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και του ασφαλιστικού που συνεταξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος καθώς αντί για τα 810 ευρώ που έπαιρναν μέχρι πρότινος ξαφνικά είδαν στο χέρι τους τα μισά, δηλαδή 420 ευρώ.
Και σαν να μην έφτανε αυτό το κατόρθωμα, η κυβέρνηση αποδείχθηκεόσον αφορά το «μαχαίρι» στο ΕΚΑΣ κατάφερε τελικά να κόψει το επίδομα όχι στο 20% των δικαιούχων όπως προέβλεπε η συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού αλλά στο 40%!
Ο λογαριασμός του τρόμου για 150.000 χαμηλοσυνταξιούχους
Πρώτα θύματα είναι οι περίπου 150.000 χαμηλοσυνταξιούχοι που μετά τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ βάσει του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου – υποχώρησε στα 664 ευρώ μηνιαίες μεικτές συντάξιμες αποδοχές – είδαν τις συντάξεις τους κομμένες στο μισό!
Οι συνταξιούχοι της εν λόγω κατηγορίας μέχρι πρότινος εισέπρατταν 810 ευρώ (580 ευρώ κύρια σύνταξη και 230 ευρώ ΕΚΑΣ). Με την εφαρμογή του νόμου Κατρουγκαλου από σήμερα αρχικά «εξαφανίστηκαν» τα 230 ευρώ του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων. Άρα κανονικά θα έπρεπε να εισπραξουν 580 ευρώ.
Επειδή όμως τους είχε καταβληθεί το ΕΚΑΣ του Ιουνίου σύμφωνα με την απόφαση του υπ. Εργασίας το ποσό αυτό των 230 ευρώ που πήραν τον περασμένο μήνα θα πρέπει να καταβληθεί σε δύο δόσεις, με τις συντάξεις του Ιουλίου και του Αυγούστου. Έτσι για τον Ιούλιο τους έκοψαν άλλα 160 ευρώ, που σημαίνει ότι στο χέρι πήραν τελικα 420 ευρώ, ενώ άλλα 70 ευρώ θα αφαιρεθούν τον Αύγουστο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τον επόμενο μήνα η σύνταξή τους θα είναι τελικά 510 ευρώ.
Έκοψαν το ΕΚΑΣ στο 40% των δικαιούχων ενώ το Μνημόνιο έλεγε 20%
Εξίσου σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι το υπουργείο Εργασίας τελικά έκοψε το ΕΚΑΣ σε διπλάσιο αριθμό δικαούχων από αυτόν που προέβλεπε η συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού.
Ενώ, δηλαδή, το 2015 η κυβέρνηση υπέγραψε για κατάργηση του ΕΚΑΣ στο 20% των δικαιούχων, ο τελικός αριθμός των 150.000 συνταξιούχων που χάνουν το επίδομα ισοδυναμεί με το 40% των περίπου 380.000 δικαιούχων που το εισπράττουν.
Κύκλοι του υπουργείου Εργασίας επιβεβαιώνουν το γεγονός αυτό αποδίδοντας το μεγαλύτερο «ψαλίδι» στο γεγονός ότι από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι σήμερα οι τελικοί ποσοτικοποιημένοι στόχοι αποδείχθηκαν ανώτεροι της αρχικής εκτίμησης.
Έρχεται η ψυχρολουσία από τη μείωση των επικουρικών
Σε ένα μήνα θα ακολουθήσει η «ψυχρολουσία» της περικοπής των επικουρικών για 250.000 δικαιούχους με μηνιαίες συντάξιμες αποδοχές από 1.300 ευρώ μεικτά (περίπου 1.180 καθαρά) και άνω.
Από τη σύνταξη του Αυγούστου θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι μειωμένες επικουρικές για τους δικαιούχους με εισόδημα άνω των 1300 ευρώ το μήνα. Οι περικοπές θα κυμαίνονται από 5% έως 40%, ανάλογα με το ύψος της επικουρικής σύνταξης.
Σημειώνεται ότι σήμερα δεν θα πιστωθούν οι επικουρικές συντάξεις γιατί αποφασίστηκε η καταβολή τους να γίνεται την 2η εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα -και όχι προκαταβολικά στα τέλη του προηγούμενου.
Την αλλαγή αποφάσισαν η διοίκηση του ΕΤΕΑ και η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το χρηματοδοτικό κενό που υπήρχε λόγω της προκαταβολής των συντάξεων και της είσπραξης των εισφορών από τους εργοδότες στις αρχές του επόμενου μήνα.
Ο ετεροχρονισμός αυτός υποχρέωνε το Ταμείο να ρευστοποιεί μερίδια από το Κοινό Κεφάλαιο γράφοντας ζημίες. Μετά την αλλαγή της ημερομηνίας των πληρωμών, οι επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου θα καταβληθούν στις 4 Ιουλίου και όχι στα τέλη Ιουνίου.
Μειώνονται και τα μερίσματα των συνταξιούχων του Δημοσίου
Μια δυσάρεστη έκπληξη, που αναμένεται να «επιδεινωθεί» τον Σεπτέμβριο, αναμένει τις 284.000 συνταξιούχους που θα λάβουν μειωμένο από 11% έως και 63% το μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων. Η πλειοψηφία των  284.000 δικαιούχων του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων θα δει τα μερίσματα μειωμένα κατά 44%, που σημαίνει ότι οι αποδοχές θα μειωθούν  από 66 έως 88 ευρώ το μήνα. Η ακραία μείωση της τάξης του 63% αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, έναν μικρό αριθμό δικαιούχων που δεν ξεπερνούν τα 200 άτομα, κυρίως δικηγόροι που λάμβαναν μέρισμα κοντά στα 500 ευρώ τον μήνα. Στο εξής σε αυτές τις περιπτώσεις το μέρισμα θα υποχωρήσει στα 185 ευρώ (μείωση κατά 315 ευρώ τον μήνα). Το Σεπτέμβριο η επιδείνωση να είναι εντονότερη καθώς θα παρακρατηθούν αναδρομικά, από την 1η Ιανουαρίου 2016, τα ποσά που καταβλήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του έτους.
Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του ΜΤΠΥ, το έλλειμμά του για το τρέχον έτος εκτιμάται σε 286 εκατομμύρια ευρώ. Για τον λόγο αυτό, ο πρόσφατος ασφαλιστικός νόμος ορίζει νέο τρόπο υπολογισμού του μηνιαίου μερίσματος για όλους τους μερισματούχους του ΜΤΠΥ.
pronews.gr

Πήγε να πάρει τη σύνταξη χηρείας. Από τα 360 τις έδωσαν 220! Κόντεψε να μείνει. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΟΛΟ

Από 
Niki Vikou
ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΟΛΟ
Έπαιρνε μετά τις περικοπές σύνταξη χηρείας από το ΙΚΑ 360 ευρώ και 320 δικά της από το ΤΕΒΕ. Μεγάλωσε τέσσερα παιδιά, κι αυτά της χάρισαν εννιά εγγόνια κι ένα δισέγγονο.
 
Από αυτά τα επτά αγόρια που αν χρειαστεί θα πάρουν όπλο για να υπηρετήσουν την πατρίδα. Ποια πατρίδα; Μα αυτή που παρά τα πτυχία τους τους καταδίκασε σε ανεργία ή τη μετανάστευση.

 
Με τη σύνταξή της συντηρεί και τον άνεργο γιο, τον έναν, τον άλλον τον συντηρεί η πεθερά του.
 
Σήμερα πήγε να πάρει τη σύνταξη χηρείας. Από τα 360 τις έδωσαν 220! Κόντεψε να μείνει. Στις Τράπεζες θρήνος και οδυρμός. Κλαίνε οι γονείς και οι παππούδες μας που συντηρούν και τα άνεργα, ενήλικα παιδιά τους. Αυτοί που για πρώτη ίσως φορά στη ζωή τους ψήφισαν σύριζα επειδή τους υποσχέθηκε πως τέρμα οι περικοπές στις συντάξεις τους, τέρμα η υποταγή στους δανειστές.
 
Μίλησα με τον πενηνταπεντάρη γιο της που πήγε και την μάζεψε από την τράπεζα. Πως μπορώ να συνεχίσω να δέχομαι τη βοήθεια της μου είπε, όταν δεν φτάνουν ούτε για τα φάρμακά της. Την κορόιδεψα πως βρήκα δουλειά κι ας έχω να φάω δυο μέρες, Βλέπεις δεν δικαιούμαι ούτε καν την κάρτα σίτισης, αφού έχω στο όνομά μου, μέχρι να μου τα πάρουν, το σπίτι και το κλειστό μαγαζί.....
 
Ανθρωποκτονία από πρόθεση λέγεται αυτό κύριοι του συριζα. Ανθρωποκτονία από πρόθεση όχι με ενδεχόμενο αλλά με άμεσο δόλο.
 
 
Anemos Anatrophs

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 7 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ  ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎ-(ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ) ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΚΑΙ ΑΛΛΑ 7 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 



Mπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε στην Καστοριά σε 8 καταστήματα στο κέντρο της πόλεως προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Οι διαρρήξεις έγιναν σε εμπορικά καταστήματα, απο ένα αρτοπωλείο έκλεψαν τα χρήματα απο το ταμείο τα οποία είχε αφήσει η καταστηματάρχης η οποία είναι σύζυγος πρόσφατου  αστυνομικού  της Ασφάλειας Καστοριάς  και σήμερα απόστρατου  .

.

 Πηγή βιντεο: flash Κοζάνης

Αρνητική η απάντηση της Μόσχας στον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ήρθε πολύ αργά και είναι "πολύ λίγη" η απολογία σου»

ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ «ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ» ΘΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ

 

του Βασίλη Καπούλα
 
Αρνητική είναι η απάντηση της Ρωσίας στην απολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν καθώς με δηλώσεις δύο ανώτερων Ρώσων αξιωματούχων η Μόσχα διαμηνύει πως πρέπει να γίνουν ακόμα πάρα πολλά. Και αυτό είναι λογικό γιατί η Τουρκία εμπλέκεται και στην Ουκρανία, Κριμαία, Μαύρη Θάλασσα....
 
Είναι πλέον φανερό πως η Ρωσία θα παίξει την Τουρκία σαν το σκύλο με τη γάτα μέχρι να πάρει αυτά που θέλει τα οποία δεν θα είναι και λίγα... Η Τουρκία έπαιξε και έχασε και πλέον η πλήρη υποταγή της είναι μονόδρομος.
 
Ανώτερος Ρώσος αξιωματούχος είπε πως η απολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν για την κατάρριψη του Su-24 ήρθε "πολύ αργά" και είναι "πολύ λίγη" και είναι αποτέλσμα της αποτυχημένης εξωτερικής πολιτικής του.
 
"Αν ακολουθήσετε την φυσιολογική λογική, όλα αυτά θα έπρεπε να είχαν συμβεί μετά το περιστατικό και ακόμη καλύτερα αν δεν είχαν συμβεί καθόλου" είπε ο πρόεδρος της επιτροπής διεθνών σχέσεων της Ρωσίας, Konstantin Kosachev.
 
"Είναι φανερό πως η τουρκική εξωτερική πολιτική έφτασε σε τέλμα και απέτυχε σε όλα τα μέτωπα και ο Ερντογάν ο οποίος είναι υπέυθυνος γι αυτό χρειάζεται τώρα μια μικρή διπλωματική νίκη, μια τέτοια νίκη ίσως είναι η ομαλοποίηση των σχέσεων με τη Ρωσία" είπε ο Kosachev.
 
"Παρόλ αυτά κατά τη γνώμη μου, για να ομαλοποιηθούν αυτές οι σχέσεις πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη πέρα από ένα απολογητικό γράμμα" τόνισε.
 
"Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αποκατάσταση των ρωσοτουρκικών σχέσεων στο κοντινό μέλλον ακόμη και μετά την απολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν, πολλά έχουν χαθεί" είπε ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής διεθνών σχέσεων της Ρωσίας Vladimir Jabbarov.
 
"Θα ήταν πολύ αισιόδοξο, η μεταξύ μας σχέση χάθηκε εδώ και καιρό και πολλά κατστράφηκαν" τόνισε.
 
Τα ξένα ΜΜΕ ακόμη και τα Αμερικανικά χλευάζουν την απόφαση του Ρ.Τ.Ερντογάν λέγοντας πως πρόκειται για έναν από τους πιο " απολυταρχικούς ηγέτες στην περιοχή" και αποφάσισε να βγάλει την χώρα του από την απομόνωση" λόγω "γεωπολιτικών υπολογισμών" επειδή η Ρωσία είναι ο πλέον σημαντικός παράγοντας στην περιοχή και "παίκτης-κλειδί" για τις εξελίξεις στο συριακό και όχι μόνο....
 
pronews.gr

8 Σημάδια ότι Έχετε τόσο Ισχυρή Προσωπικότητα που Πιθανό να Τρομάζετε τους Ανθρώπους Γύρω σας


O9WG12O3AM-1024x683-600x315
Όταν οι άνθρωποι έχουν απέναντί τους κάποιον με ισχυρή προσωπικότητα, δύσκολα μπορούν να αντιληφθούν πραγματικά το χαρακτήρα που έχουν να αντιμετωπίσουν.
Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν πως ο δυναμικός χαρακτήρας προσπαθεί να επιβληθεί και άλλος πως είναι απλά αγενής. Όμως τίποτα από τα δυο δεν είναι η πραγματικότητα.
Ελάχιστοι αντιλαμβάνονται πως οι δυναμικοί άνθρωποι μέσα τους κρύβουν τρυφερότητα και απλά είναι έντονες προσωπικότητες που δημιουργούν κακή εντύπωση.
Είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να κερδίζουν πάντα μεν, αλλά δεν επιτρέπουν και να πατήσεις πάνω τους για να ανελιχθείς.
Κι όσοι τους φοβούνται είναι επειδή δεν τους καταλαβαίνουν και δεν νιώθουν άνετα να έχουν γύρω τους έντονους και ισχυρογνώμονες ανθρώπους.
Παρακάτω, θα βρείτε 8 χαρακτηριστικά, των ανθρώπων με ισχυρή προσωπικότητα, που τρομάζουν τους γύρω τους..
Δεν δέχονται δικαιολογίες

f9fb3c733ff033d3fa1114d43a552636

Οι ισχυρές προσωπικότητες, δεν δέχονται τις δικαιολογίες. Όταν έχεις μια έντονη και δυνατή προσωπικότητα, δεν έχεις την διάθεση και το χρόνο να ακούς τις γκρίνιες και δεν αντέχεις να χάνεις το χρόνο σου παρακολουθώντας τα μικρά ψευτοδράματα των γύρω σου.
Αν έχεις το χρόνο να γκρινιάξεις και να κλαφτείς, έχεις το χρόνο να το διορθώσεις και να κάνεις κάτι για να το λύσεις!!
Προσέχεις πολύ τους ανθρώπους που επιτρέπεις να υπάρχουν στην ζωή σου 
Όταν ξέρεις ποιος είσαι και ξέρεις και πόσο δυνατή προσωπικότητα είσαι, δεν έχεις ανάγκη να σου επιβεβαιώνει κάποιος ούτε τις δυνατότητές σου, ούτε το χαρακτήρα σου! Μπορεί η επιβεβαίωση να είναι κάτι που βοηθάει τους ανασφαλείς, όμως ο δυναμικός χαρακτήρας δεν έχει ανάγκη την επιβεβαίωση για να νιώσει ολοκληρωμένος.
Ακόμα κι όταν δεν ξέρεις καλά τις δυνατότητες και τις επιθυμίες σου, ξέρεις πολύ καλά εκείνα που δεν θες και δεν χρειάζεσαι. Δεν θες μια σχέση, ένα φίλο, συγγενείς, συνεργάτες, που να σε πατρονάρουν και να σου λένε τι μπορείς να κάνεις. Ξέρεις καλά τι μπορείς να κάνεις και για όσα δεν ξέρεις, μπορείς να βρεις τη διαδρομή σου.
Σιχαίνεσαι το κουτσομπολιό
f605c61290f08ce0d6ee2e8463e6022c
Οι ψιλοκουβέντες και το κουτσομπολιό, είναι για σένα χάσιμο χρόνου! Δεν σου αρκεί με τίποτα να ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων, εκείνα που κάνει κάποιος άλλος, εκείνα που λένε οι πολλοί.
Μπορεί να νομίζεις κι όλας πως δεν είσαι καλός στο κουτσομπολιό και την ψιλοκουβέντα, όμως η αλήθεια είναι πως απλά δεν σε ενδιαφέρει γιατί προτιμάς πιο δημιουργικά πράγματα να απασχολούν τον εγκέφαλό σου!!
Δεν ανέχεσαι την αναισθησία, την βλακεία και την άγνοια
Οι δυνατές προσωπικότητες, έχουν χτίσει το χαρακτήρα τους πάνω στην γνώση και την μελέτη. Δεν αρέσκονται σε αερολογίες, μιλάνε κι εκφράζουν άποψη μόνο όταν ξέρουν το αντικείμενο.
Έχουν επενδύσει στις γνώσεις τους και γι’αυτό δεν ανέχονται τους ημιμαθείς και όσους κάνουν επίδειξη γνώσεων μόνο και μόνο για να καλύψουν το κενό τους.
Ξέρουν να ακούνε
04809d2e6608e26b123a5f5cca6552f9
Έχουν ιδιαίτερη ικανότητα να ακούνε τους ανθρώπους, να προσέχουν στο τι τους λένε οι άλλοι και να εκτιμούν τους συνομιλητές τους. Το παράδοξο είναι πως τρομάζει τους ανθρώπους όταν τους ακούς πραγματικά κι όχι επιφανειακά γιατί δεν έχουν συνηθίσει να γίνονται πραγματικά το κέντρο της προσοχής.
Δεν χρειάζονται την προσοχή του άλλου. 
Έχοντας αυτή την ισχυρή προσωπικότητα, σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι την προσοχή κανενός. Κι αυτό έλκει τους άλλους. Οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου είναι οι επιλογές σου, χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις.
Δεν νιώθουν φόβο.
4c7821c302fd369ffd557268c7e730c3
Αυτό δεν σημαίνει στην πραγματικότητα πως δεν νιώθουν φόβο αλλά πως δεν τον εκφράζουν και κυρίως πως τον νιώθουν για πραγματικά και ουσιαστικά πράγματα κι όχι για μικρά και ανόητα.
Επίσης δεν επιτρέπουν στο φόβο να κυριαρχήσει στην ζωή τους και τον αντιμετωπίζουν κατάματα.
Κάνουν την ανασφάλεια δύναμη και ευκαιρία.. 
Η ανασφάλεια που μπορούν να νιώθουν είναι μια κινητήριος δύναμη για να εξελιχθούν! Ξέρουν πως δεν είναι τέλειοι και δεν έχουν καν σαν στόχο την τελειότητα. Όμως θέλουν πάντα να πηγαίνουν παρακάτω, να εξελίσσονται και να δημιουργούν καινούρια πράγματα, αντιμετωπίζοντας τις ανασφάλειές τους και παίρνοντας τα ρίσκα που κάνουν την ζωή να αξίζει
Ανασφαλείς είμαστε όλοι, αλλά το πρόβλημα ξεκινά στο σημείο που επιτρέπεις στις ανασφάλειες, να γίνουν εμπόδιο για την ζωή!





























πηγή : diaforetiko