12 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ:Υποδοχή με άγριο γιουχάρισμα του Κατρούγκαλου Υπουργού Εργασίας της κατοχικής κυβέρνησης





Με… εντάσεις και υψηλούς τόνους υποδέχθηκαν οι φορείς του Ηρακλείου τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.
Ο κ. Κατρούγκαλος – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, ενώ είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μανώλη Αλιφιεράκη.
KATROYGKALOS (4)
Ο υπουργός Εργασίας ( ο οποίος εξελέγει με ψέματα και πολιτική απάτη) αποφάσισε λίγο μετά τις 11 να επισκεφτεί το δήμο Ηρακλείου όπου είχε με τον Βασίλη Λαμπρινό μία συζήτηση σε θετικό κλίμα.
KATROYGKALOS (7)
 «Μεγάλος μας στόχος η μείωση της ανεργίας»
«Μεγάλος μας στόχος είναι η μείωση της ανεργίας», ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από τη Λότζια ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος ενώ την ίδια ώρα ανέφερε ότι «η οικονομία αρχίζει να αλλάζει πορεία. Με το κλείσιμο της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης η χώρα μπαίνει σε μία νέα πορεία. Πλέον κοιτάζουμε μπροστά».
KATROYGKALOS (6)
Παράλληλα ο κ. Κατρούγκαλος άσκησε σφοδρή κριτική κατά της ΝΔ λέγοντας ότι προσπαθεί «να δημιουργήσει το κίνημα της κατσαρόλας».
KATROYGKALOS (3)
«Αποσύρετε τώρα το νομοσχέδιο!»
Στημένοι έξω από το… Επιμελητήριο ήταν οι φορείς της Κρήτης περιμένοντας την επίσκεψη του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλο.
Ο κ. Κατρούγκαλος όταν έφτασε έξω από το Επιμελητήριο είδε το πλήθος των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο.
KATROYGKALOS (1)
Όταν ενημερώθηκε ότι στο πλήθος βρισκόταν και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς πήγε προς το μέρος του και του έτεινε το χέρι του για χειραψία.
KATROYGKALOS XERI
Ο κ. Βοργιάς του «γύρισε» επιδεικτικά την πλάτη του και τότε ξεκίνησε ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.KATROYGKALOS (8)
KATROYGKALOS (10) KATROYGKALOS (11)
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο καθώς αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους Έλληνες με τον υπουργό Εργασία ν’ ανταπαντά πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.KATROYGKALOS (2)
Ο κ. Βοργιάς ανέφερε ότι με τέτοιες νοοτροπίες δεν μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου ενώ την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο που άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου και της κυβέρνησης.KATROYGKALOS (9)
TAGS: Βοριάς εντάσεις ηράκλειο Κατρούγκαλος
,.


Πηγή :cretapost.gr