26 Μαΐου 2016

Σχόλιο πολίτη πρός Τελιγιορίδου ΣΥΡΙΖΑ: << ..αλλά εκεί που μας οδηγεί η κυβέρνηση σας Κα Τεληγιοριδου θα μας κάνει να θέλουμε να πνιγούμε στο φράγμα>>



Μετά από ενημέρωση που έγινε στην βουλευτή κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, από τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες της Περιφέρειας, για το φράγμα του Νεστορίου
oladeka.com



Σχόλια
Manolis Manou

Γράψτε ένα σχόλιο...
Nena Danihl
Nena Danihl Egw lew den afhnetai ta fragmata, na piasete th maieutikh tou nosokomeiou paliokseftiles pou oi gunaikes gennoun 5 mazi se ena dwmatio, me 5 paidia dipla kai 5 sunodous..oloi se ena dwmatio!!!!!! Pou zoume?!
Giorgos Egres
Giorgos Egres Να γινει το φραγμα και μπραβο σας , αλλα εκει που μας οδηγει η κυβερνηση σας Κα Τεληγιοριδου θα μας κανει να θελουμε να πνιγουμε στο φραγμα
Nikos Papadopoulos
Nikos Papadopoulos afisan to treno pianonte me to fragma!! kala krasa... aporo an tous pistevi kanis
Στελιος Βαγιανης
Στελιος Βαγιανης TO MONO POU KATAFERE INE NA PSIFISI INE NA KOPOUN I. SINTAHIS
Στελιος Βαγιανης

Η πιο ανθέλληνας ευρωβουλευτής (ΒΙΝΤΕΟ)



wpid-wp-1464285416466.jpeg
414
Αυτή είναι Ευρωβουλευτής που υποτίθεται υπερασπίζετε τα συμφέροντά μας. Η γλοιώδης Μ. Σπυράκη σε ένα ρεσιτάλ ανθελληνισμού λέει πράγματα που μάλλον δεν τα σκέφτεται ή μάλλον τα σκέπτεται και εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα.
Αναφερόμενη Στον πρόεδρος της Κομισιόν λέει ότι έχει καθήκον να εξαντλήσει όλα τα περιθόρια ώστε η Ελλάδα να μείνει στο σπίτι τους. Μάλλον η τα λεφτά που έχει αρπάξει τόσα χρόνια από την αμερόληπτη δημοσιογραφία η κυρία Σπυράκη ξέχασε ότι η Ευρώπη είναι της Ελλάδας σπίτι όψι των υπολοίπων.
Εκτός από αυτό η κυρία Σπυράκη θέλει μάλλον να γλείψει τα πόδια του Γιούνγκερ και των υπολοίπων νταβατζήδων υπονοώντας ότι δεν έχουν καμία ευθύνη και πρέπει να δώσουν διορία μέχρι την Κυριακή.
Απολαύστε την εσείς που την στείλατε εκεί να παίρνει 30 χιλιάρικα τον μήνα




.



Πηγή: pitsiriki1

Καστοριά: 56χρονος βρέθηκε πνιγμένος μέσα σε συντριβάνι της πόλεως



Γύρω στίς 10 με 10:12μ.μ σήμερα βρέθηκε νεκρός μέσα στο αβαθή συντριβάνι της πόλεως της Καστοριάς.
Περαστικός τηλεφώνησε στην αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό πάρκο.

Υπάρχουν πλήροφορίες ότι ο εκλιπόν επισκέφθηκε το νοσοκομείο Καστοριάς δύο φορές την ίδια ημέρα και λίγο πριν τον πνιγμό του,προκειμένου να κάνει εξετάσεις οι οποίες και δεν έδειξαν κάνενα πρόβλημμα υγείας, το ερώτημα - το... αναπάντητο ερώτημα είναι γιατί αφού οι εξετάσεις δέν έδειξαν τίποτε αρνητικό ξαναπήγε στο νοσοκομείο.Θα πρέπει τέλος να σημειώθεί ότι το συγκεκριμένο συντριβάνι έχει ελαχιστο νερό και βάθος λιγότερο απο μισό μέτρο.

Οι πολίτες λιγότεροι απο τους  αστυνομικούς που συγκεντρώθηκαν ( οι αστυνομικοί ήταν πανω απο 25 άτομα) εξέφραζαν την απορία τους << πως είναι δυνατόν να πνιγεί κάποιος σε τόσο έλάχιστο βάθος χωρίς να κάνει απο μόνος του "ιδιαίτερη προσπάθεια" για αυτό.
Επίσης έχει γίνει λόγος σύμφωνα με μη διαταυρωμένες πηγές για μη προσήκουσα συμπεριφορά ενός αστυνομικού.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί και ίσως να μην γίνουν ποτέ υπο τις σημερινές πολιτικές συνθήκες διακυβέρνησης της χώρας αλλα και για λόγους όχι εκκλησιαστικούς αλλα "παπαδίστικης αυταρχικότητας" που έχει σχέση με την ταφή των αυτόχειρων.

.


Γιατί υπέγραψαν για 99 χρόνια και όχι για 79 και ποιά είναι η μεγάλη βρωμιά που κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;




Γράφει ο Κυριάκος Κυριακόπουλος



Είναι λάθος και ψέμα συνειδητό να διαδίδεται, ότι αυτή η δοσίλογη κυβέρνηση Εφιαλτών και επίορκων, υπέγραψε μια συμφωνία ντροπής για 99 χρόνια προκειμένου να μη φαίνεται ο στρογγυλός αριθμός 100 ή πολύ περισσότερο να πλασάρεται όλο αυτό ως "συμφέρουσα εθνικά λύση"...



Η αλήθεια είναι πως υπέγραψαν να παραδώσουν τη χώρα για 99 χρόνια, διότι αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να την παραδώσουν για πάντα και οριστικά.



Διότι αυτή η συμφωνία ντροπής του κατοχικού υπερταμείου, λειτουργεί παράλληλα με το κατοχικό ΤΑΙΠΕΔ, και τα δύο μαζί με τον μνημονιακό - κατοχικό νόμο 3986 του 2011 περί "δικαιώματος επιφανείας", πράγμα που σημαίνει απλά και...

με βάση το Κατοχικό πλέον δίκαιο, πως ότι εκχωρείται για πάνω από 80 χρόνια... εκχωρείται για πάντα και οριστικά.



Γι αυτό και οι 153 (και όχι μόνον) εφιάλτες και τα κόμματα που τους εξέθρεψαν, δεν είναι πλεον πολιτικοί μας αντίπαλοι αλλά επίορκοι, εφιάλτες και επικίνδυνη πέμπτη φάλαγγα στο μαλακό υπογάστριο της Ελλλάδας.



Ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται... Ως τέτοιοι πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.



Η βρώμικη νύχτα της εσχάτης προδοσίας, προετοιμάστηκε επιμελώς και σε χρόνο ανύποπτο, πολύ νωρίτερα από τον τρισάθλιο ΓΑΠ με τη σύμφωνη γνώμη και της Νέας Δημοκρατίας.

Και άλλο μνημόνιο: Κομισιόν: «Συμπληρωματικό μνημόνιο» η απόφαση του Eurogroup


Έρχεται νέο, συμπληρωματικό Μνημόνιο για την πλήρη εφαρμογή των προαπαιτούμενων που εκκρεμούν ώστε να γίνει η εκταμίευση των 7,5 δισ. τον Ιούνιο.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε ανακοίνωσή της με αφορμή της αποφάσεις του Eurogroup, σημειώνει ότι εφόσον εγκριθεί το συμπληρωματικό Μνημόνιο από το Δ.Σ. του ESM, τότε θα γίνει και η εκταμίευση της πρώτης δόσης, ύψους 7,5 δισ. ευρώ, τον Ιούνιο.
  «Με ένα συμπληρωματικό Μνημόνιο συμφωνίας (supplemental Memorandum of Understanding), το οποίο πρόκειται να εγκριθεί σύντομα από το διοικητικό συμβούλιο του ESM, θα συμπληρωθεί το πλαίσιο για την υλοποίηση του προγράμματος» επισημαίνει.
Στην ανακοίνωση της Κομισιόν αναφέρεται ότι «η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup αποτελεί ……….

  Με πλήροφορία : 
Read the rest of this entry