18 Μαΐου 2016

Καστοριά - ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ανέδειξε μια τρύπα και την αδιαφορία του Δήμου


Το περασμένο Σάββατο 14/ 5/ 2016 στην περιοχη 4α μπροστα στο στρατόπεδο έγινε (έλαβε χώρα) ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα με μόνο υλικές  ζημίες  ευτυχώς, το οποίο και έβγαλε στο "φώς" την τεράστια τρύπα που βλέπουμε στις εικόνες και μαζί  της την απόλυτη αδράνεια να πει κανείς ; αδιαφορία; ανικανότητα ; της σημερινής Δημοτικής αρχής η οποία θυμίζει την προηγούμενη Δημοτική αρχή και μάλλον οι δυό δεν διαφέρουν σε τίποτε μεταξυ τους.

Ακόμη και οι αστυνομικοί της τροχαίας  οι οποίοι επιληφθησαν του ατυχήματος έμειναν έκπληκτοι, η τρύπα  αυτή δεν φαινόταν λόγο των χόρτων και ήταν (και είναι γιατι παραμένει πέντε μέρες μετά στην ίδια κατάσταση) μια τέλεια παγίδα για αυτοκίνητα αλλά και για πεζούς.

Το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατυχήματος  περασε ξυστά πάνω απο την τρύπα για να καταλήξει δυο μέτρα περίπου  πιο κάτω, πάνω στο μαντρότοιχο του εγκατελειμμένου - κλειστού  στρατοπέδου.

Η αστυνομία της τροχαίας απλά σήμερα που δημοσιέυουμε το ρεπορτάζ έχει τοποθετήση μια κορδέλα περιμετρικά  - η μόνη υπηρεσία του κράτους η οποία έδειξε ενδιαφέρον μετά το ατύχημα και λειτούργησε σωστά.

Απο τότε που το έκανε πολιτικό εκλογικό ο Πελτσάνικος για τον Γιωργάκη."..ΜΠΑΣΤΡΑ το χτύπησε" δεν ξανανοικιάστηκε" το καημένο"


Το είχε νοικιάσει και για τις δύο τελευταίες εκλογές  ο Φ.Πελτσάνικος για εκλογικό κέντρο γραφείο για το νέο  κόμμα του Γιωργάκη Παπανδρέου ..αντε θα πούμε η τοπική οργάνωση του κόμματος με επικεφαλή τον Τέως Πρόεδρο της βουλής απο τότε έχουν περάσει 16 μήνες και το καταστημα που βλέπουμε στην φωτογραφία δεν νοικιάστηκε να σημειωθεί οτι σε αυτην την  κεντρική οδό των Κύκνων της πόλεως της Καστοριάς δεν υπάρχει άλλο καταστημα το οποίο να ενοικιάζεται,δηλαδή όλα είναι εν λειτουργία κανένα εν κενώ ! .

Δικαίως δύναται να διερωτάται κανείς μπάστρα το χτύπησε ; ΠΑΣΟΚσή  μου!




ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ - Να προστατέψουμε το ανύπαρκτο πράσινο.


 Εδώ το πράσινο εκει το πρασινο που είναι το  πράσινο.
 Εδώ ο βοσκός  εκεί ο βοσκός.. που είναι ο Δήμαρχος ο Βοσκόπουλος;  γιατι το πράσινο θέλει τον κηπουρό του δεν γίνεται απο μόνο του και με την απειλή του νόμου.


 Σε αυτο το κτήριο με αυτά τα χάλια στεγάζεται ο Δήμος Φλώρινας καθώς και η Αντιπεριφέρεια Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας . (Εικόνα απο την μία πλευρά του κτηρίου)

ΒΙΝΤΕΟ:Στο αρχείο η υπόθεση με.... το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ


Στο αρχείο η υπόθεση με το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ
Στο αρχείο τέθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες η υπόθεση με το «πόθεν έσχες» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσον αφορά στον κ. Μητσοτάκη η υπόθεση έχει να κάνει με αγοραπωλησία μετοχών της Samsung σε ξένο χρηματιστήριο. Σύμφωνα με το ΜΕGA,  επειδή οι μετοχές έχουν αγοραστεί από ξένο χρηματιστήριο δεν υπάρχει κάποιο θέμα. 







                          

( upd 2) 320 χιλιάδες το χρόνο στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων της Αλεξίας … Γνωστή δημοσιογράφος αμοιβόταν με 8 χιλ το μήνα για PR;

” Διαφημιστικό χρόνο της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εταιρεία της κόρης της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,του υπόδικου πλέον για ξέπλυμα 3,5 εκατ ευρώ από μίζα, κ Θοδ Μαρτίνη, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων. Μέσω , σύμφωνα με καταγγελίες, απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. ”
 


Με 8.000 ευρώ, το μήνα, φέρεται – σύμφωνα με όσα γράφτηκαν – ότι αμοιβόταν …η μετέπειτα “εκπρόσωπος” Τάφου, επί κυβερνήσεων Σαμαρά, Άννα Παναγιωταρέα, για να … προάγει τις Δημόσιες Σχέσεις του Νοσοκομείου! Τελικά πολύ φιλανθρωπικό έργο πρέπει να εκτελούσε το Ερρίκος Ντυνάν για να έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης της επικοινωνιακής του διείσδυσης στην κοινή γνώμη.

  Εφημερίες από το σπίτι κτυπούσε οδοντίατρος σύζυγος γνωστότατης πολιτικού με βαρύγδουπο όνομα. Χρεοκόπησε τελικά το Ερρίκος Ντυνάν και μπήκε σε ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Σκεφτεστε, αν όλα τα παραπάνω, αφορούσαν κάποια εταιρεία δημοσίων σχέσεων της συζύγου του Πρωθυπουργού, ή κάποιου άλλου μεγαλοστελέχους του Σύριζα, η κάποιο δημοσιογράφο από ( τους μετρημένους στα δάχτυλα, είναι αλήθεια…) που θεωρείται ότι πρόσκεινται στην κυβέρνηση, τι … “πανηγύρι” θα είχαν στήσει τα κανάλια και ποιο… Πρώτα Θέμα θα είχαν αύριο τα πρωτοσέλιδα; Εδώ (εφευ)βρίσκουνε διορισμούς που δεν υπάρχουν και σκαδαλώδεις διορισμούς σε 6μηνες συμβάσεις των 600 ευρώ … Φαντάζεστε τι θα έκαναν με 320 χιλιάρικα το χρόνο, ή 8 χιλιάρικα το μήνα; Όργια …

Διαψεύδει η Μπακογιάννη τα περί χορηγίας από τον Ερυθρό Σταυρό
 
Εντωμεταξύ κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να λαμβάνει ετήσια αμοιβή ύψους 320.000 ευρώ, η Αλεξία Μπακογιάννη. Το ποσό αυτό δεν αφορά αμοιβή της εταιρίας επικοινωνίας AIA RELATE, αλλά αγορά διαφημιστικού χρόνου. Πρόκειται δηλαδή για το κόστος των μέσων και της παραγωγής. Στην πραγματικότητα, είναι ποσό το οποίο διέθεσε ο Ερυθρός Σταυρός προκειμένου να διαφημίσει έρανο τον οποίο πραγματοποιούσε. Η εταιρία AIA RELATE ανέλαβε να διαφημίσει τον Ερυθρό Σταυρό και γι’ αυτό πληρώθηκε.



«Παραλύει» η Γαλλία από τις απεργίες και τις συγκεντρώσεις για το εργασιακό

Eπί ποδός πολέμου βρίσκονται στη Γαλλία συνδικάτα,φοιτητές και μαθητές που διαμαρτύρονται κατά του νόμου για τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας, γνωστού ως νόμου Ελ Κομρί, από το επίθετο της υπουργού Εργασίας.

Απεργίες και πολύωρες στάσεις εργασίας πραγματοποίησαν χθες οι οδηγοί φορτηγών, οι εργάτες στα λιμάνια της χώρας, οι ναυτικοί, οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι, οι σιδηροδρομικοί και οι εργαζόμενοι της εταιρείας διαχείρισης των αεροδρομίων της πρωτεύουσας, με κάθε τομέα να προβάλλει κλαδικές απαιτήσεις, παράλληλα με τη διαφωνία του προς τον νόμο Ελ Κομρί.

Νέα μεγάλη κινητοποίηση ετοιμάζεται για αύριο στην οποία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των συγκοινωνιών του Παρισιού, ενώ στην αυριανή κινητοποίηση θα συμμετάσχει και το συνδικάτο των εργαζομένων της πολιτικής αεροπορίας, δημιουργώντας την προοπτική ακυρώσεων και καθυστερήσεων πτήσεων σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.

Με πληροφορίες απο enikonomia.gr