14 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Φέρνουν τον Πάπα για να κάνει «ανθρωπιστικό» σόου με τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο!


ImageHandler.ashx
Την ώρα που οι «πρόσφυγες» έχουν ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο εναντίον της ελληνικής κοινωνίας με συνεχή κλεισίματα δρόμων, πλιάτσικο σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, μαχαιρώματα και πετροπόλεμο, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φαίνεται πως…βρήκε τη λύση στο πρόβλημα: Να φέρει τον Πάπα Φραγκίσκο στη Μυτιλήνη, όπου μαζί του και με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα δώσουν μια…χολιγουντιανή «παράσταση», θα «αγκαλιάσουν» τους «πρόσφυγες», μέχρι και θα…μπουν στη θάλασσα!!!
Διαβάζουμε στην σχετική είδηση:
H Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ενέκρινε την πρόταση να επισκεφθεί ο Πάπας Φραγκίσκος ένα νησί του Αιγαίου, εφόσον πρόκειται για μία ολιγόωρη, εκτός πρωτοκόλλου και καθαρά ανθρωπιστικού και συμβολικού χαρακτήρα επίσκεψη. Για την επίσκεψή αυτή η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να προτείνει ως προορισμό το νησί της Λέσβου, ένα από τα πολλά νησιά μας που βίωσε βαθύτατα και εξακολουθεί να βιώνει την τραγωδία του προσφυγικού προβλήματος.
Παράλληλα, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που δίδεται η εικόνα ότι η ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών δοκιμάζεται, να απευθύνει πρόσκληση στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ώστε και αυτός να βρίσκεται στο νησί της Λέσβου την ημέρα επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος, λόγω και της ιδιαίτερης παράδοσης των Καθολικών θρησκευτικών ηγετών σε ανάλογες χειρονομίες υψηλού συμβολισμού, θα εισέλθει στη θάλασσα με την παπική του αμφίεση. Το πιθανότερο -αν και όχι εντελώς επιβεβαιωμένο μέχρι στιγμής- είναι ότι ο Πάπας θα μπει στη θάλασσα πεζή, βαδίζοντας μέσα στο νερό από την ακτή. Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν τη συγκεκριμένη ημέρα για πρακτικούς λόγους, ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θα κάνει μια περιήγηση με σκάφος, αναπέμποντας την προσευχή του υπέρ αναπαύσεως της ψυχής όλων όσοι χάθηκαν προσπαθώντας να φτάσουν στα ελληνικά παράλια. Όλες οι λεπτομέρειες θα καθορισθούν τις επόμενες ημέρες.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Πάπας Φραγκίσκος καθώς και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα εκδώσουν κοινό ανακοινωθέν, στέλνοντας ένα μήνυμα παγκόσμιας συναδέλφωσης και αλληλεγγύης, εξ αφορμής της τραγικής προσφυγικής κρίσης, αλλά όχι μόνο γι’ αυτήν.
Είναι να γελάει και να κλαίει κανείς με αυτά τα καμώματα! Φυσικά, δεν είμαστε αφελείς ώστε να πιστεύουμε πως όλο αυτό το «πανηγυράκι» θα στηθεί μονάχα για…ανθρωπιστικούς λόγους! Μήπως είναι ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ενόψει μάλιστα της Αγίας και Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου που θα γίνει τον Ιούνιο στην Κρήτη…;
Φαίνεται πως ο Αρχιεπίσκοπος…έλυσε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της ελλαδικής Εκκλησίας και ασχολείται με την διεθνή προβολή του «ανθρωπισμού»!
Πολύ θα θέλαμε να τον δούμε να πάει και να συμπαρασταθεί στους κατοίκους της Χίου που έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ επειδή αντιδρούν στην μετατροπή του νησιού τους σε ισλαμικό γκέτο!
Όμως, εκεί δεν πρόκειται να πατήσει, όπως δεν θα ασχοληθεί και με τους κατοίκους της Ειδομένης και άλλων περιοχών που δεν μπορούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους, εξαιτίας των «προσφύγων»!
Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε, η φιλανθρωπία δεν γίνεται a la carte, ούτε ανάλογα με το πόσα «μπράβο» θα μας πουν οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ κυβερνώντες, ο Πάπας και τα κανάλια!
Ελπίζουμε, τουλάχιστον, αυτή τη φορά να φορέσετε Σταυρό και να μην επικαλεστείτε λόγους «απλότητας και διάκρισης» για να εμφανιστείτε χωρίς το Σύμβολο της Πίστεώς μας, όπως κάνατε πρόσφατα στον Πειραιά!
Άλλωστε, γνωρίζετε πολύ καλά κι εσείς πως οι δύο αυτές λέξεις, η απλότητα και η διάκριση, είναι εντελώς ασύμβατες με το κοσμικό κράτος του Βατικανού και τον «υψηλό» προσκεκλημένο που θα μας κουβαλήσετε στην πατρίδα μας, υπό το πρόσχημα της «φιλανθρωπίας»…!
Κείμενο του Δημήτρη Σωτηρώπουλου, διαχειριστή της ιστοσελίδας Ελλάς – Ορθοδοξία

 By

Πολάκης για δημοσιογράφο: Επρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη!




Άθλιο ύφος και ήθος - Τον «υιοθετεί» ακόμη η κυβέρνηση;


Πολάκης για δημοσιογράφο: Επρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη!


  • Αδωνις: Η «ευαίσθητη» ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή του Πολάκη;

Δείτε το βίντεο με την ομιλία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι- Ύβρεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας που δεν ακούγονται ούτε από χούλιγκαν - Επανέρχεται μέσω Facebook., αποκαλώντας «σκυλιά» τους επικριτές του - Άδωνις: Πού είναι τώρα η ΕΣΗΕΑ;

Με απίστευτες εκφράσεις, ύβρεις και ύφος αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο περιστατικό που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο.

Το ίδιο επανέλαβε και χθες σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο Αμαρουσίου που μίλησε με ακόμα χειρότερες φράσεις για τον δημοσιογράφο. Είπε χαρακτηριστικά: «Επρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου!».

Το χθεσινό παραλήρημα του υπουργού δεν είχε όριο καθώς χαρακτήρισε τα ΜΜΕ «βοθροκάναλα της διαπλοκής», ενώ στην ίδια εκδήλωση χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ως την «offshore του υπουργείου Υγείας».

Σημειώνεται ότι το ακροατήριο της εκδήλωσης ήταν κατά κύριο λόγο γιατροί της ΒΑ Αττικής, οι οποίοι μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο χειροκροτούν και γελάνε ότι ο αναπληρωτής υπουργός λέει όλα αυτά που λέει!

Δείτε το βίντεο:




Στα όσα είπε ο κ. Πολάκης απάντησε ο δημοσιογράφος, τον οποίο απειλεί, κ. Αιμίλιος Νεγκής.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Χτύπα σαν άντρας... Καλό Πάσχα» και κοινοποίησε την είδηση που ανέβασε το protothema.gr.


Γεροβασίλη: Λεκτικό ατόπημα οι δηλώσεις Πολάκη 

Ως λεκτικό ατόπημα, χαρακτηρίζει την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον  Alpha 9.89 η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι ήταν αγανακτισμένος «με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί».




Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση 

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις  δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη λιτή ανακοίνωση: «Η αυθεντική έκφραση της Κυβέρνησης Τσίπρα…».

Νωρίτερα και ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε γράψει στο Twitter: Η «ευαίσθητη» ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή του Πολάκη;

Το Ποτάμι σχολίασε: «Ψευτόμαγκας στην αντιπολίτευση. Ψευτόμαγκας και ως υπουργός. Έρμη υγεία!».


Κάλυψη από Ξανθό

Κάλυψη στον Παύλο Πολάκη επιχείρησε να παράσχει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας την Πέμπτη στη Βουλή. 
 Ο κ. Ξανθός είπε αρχικά ότι «αντιπαρέρχομαι τα περί αντιδημοκρατικής εκτροπής και προσομοίωσης της ελληνικής δημοκρατίας με αυταρχικά καθεστώτα... Δεν απαντώ σε καταγγελίες που δεν τεκμηριώνονται και δεν αποδεικνύονται», είπε για να προσθέσει στη συνέχεια: «αν νομίζετε ότι θα μπορέσετε με αφορμή κάποιες δηλώσεις που δεν γνωρίζω, δηλώσεις  που είναι σε συνέχεια μιας γνωστής αντιπαράθεσης προσβλητικής απέναντι στον κ. Πολάκη, να ακυρώσετε ή απαξιώσετε ένα έργο που γίνεται με μεγάλη προσπάθεια και συνεισφορά και ολόψυχη στήριξη από τον κ. Πολάκη είστε γελασμένη» απευθυνόμενος στην κ. Αραμπατζή που έθεσε το ζήτημα στη Βουλή.


Επανέρχεται ο Πολάκης και αποκαλεί «σκυλιά» τους επικριτές του
«Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά. Αντέχουμε και θα σας νικήσουμε». Με αυτόν τον τρόπο, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, δίνοντας συνέχεια σε όσα είπε στην κομματική εκδήλωση στο Μαρούσι.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Ολοκληρη η απαντηση χθες στο δημοσιογραφο του ΣΚΑΙ για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τους διοικητες των νοσοκομειων, στην εκδηλωση του ΣΥΡΙΖΑ αμαρουσιου για το παραλληλο προγραμμα οπου ημουν ομιλητης.ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ απομονωνουν κομματια .Δεν πειραζει παιδια οσο και να ουρλιαζετε η παραπομπη για κακουργημα της πρωην διοικησης του κεελπνο απο την εισαγγελεα διαφθορας ΕΓΙΝΕ και δεν κρυβεται οσο και να επιτιθεστε σε μενα .
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Παράλληλα, «ανέβασε» βίνετο με ολόκληρη την απάντηση, όπως λέει, στο δημοσιογράφο του Σκάι:








.
 πηγή