07 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ:ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:Η Ραχήλ Μακρή οτι θυμάται χέρεται, εμεις όμως οτι θυμώμαστε για αυτήν λυπόμαστε και συχαινόμαστε

Η Ραχήλ Μακρή σήμερα, μετά την αποτυχία της να εκλεγεί είναι μιά  δημόσιος υπάλληλος με ένα καλό μισθό,  οχι εκείνον βέβαια του βουλευτή των 8.000 ευρω χωρίς τα προνόμια 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ
Η φωτογραφίες μιλούν απο μόνες τους σε απάντηση αυτού που έγραψε σήμερα ειρωνικά  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  για τον Πάνο Καμμένο <<ΖΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ >>

















Οπου γάμος και ψηφοθηρία η Ραχήλο πρώτη

Ο τελευταίος της "σταθμός" προς το παρόν -
Την στέγασε ο Λαφαζάνης ο οποίος δεν πυστεύουμε οτι μαζι της  θα έχει τις πολιτικές  τύχες τις ...καλές.

Ισως θα έπρεπε ο "σύντροφος'" να ξέρει ποιός -ποίες έχουν τις τύχες τις καλές ...; (Τίς τύχες τις πολιτικές, εν προκειμένω)

Λάθρο απέιλησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας απο τον στήλο της ΔΕΗ


Λαθροπροσφυγες, απειλούσαν  επι ώρες οτι θα αυτοκτονήσουν αν δεν τους προσφέρουν "ποιοτικό' φαγητό.
  Απαιτώντας να τους προσφέρουν ολοκληρωμένα ποιοτικά γεύματα, με φρούτο,  γλυκό, και ποτά η  αναψυκτικά.



ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στον Πειραιά:(Εισβολέας -ΛάθροΜετανάστης απείλησε να πετάξει το μωρό του!






Εξέγερση των ( λαθροπιθήκων) λαθροπροσφύγων που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το λιμάνι του Πειραιά

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στο λιμάνι του Πειραιά ενδεικτικές του χάους και της απελπισίας που επικρατει στον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί με περισσότερους από 4.700 πρόσφυγες και μετανάστες να παραμένουν στο χώρο. Μετά την ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής ο οποίος έδιωξε τους δημοσιογράφους για να καλέσει τους πρόσφυγες να αποχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά, οι μετανάστες αντέδρασαν, έκλεισαν το δρόμο μπροστα από στην πύλη Ε3 και εξέφρασαν την οργή τους για την εξέλιξη.

Όταν οι μετανάστες βγήκαν από το χώρο όπου έγινε η ενημέρωση ήταν εξοργισμένοι από όσα άκουσαν με ορισμένους να λένε σε δημοσιογράφους ότι τη μια τους λένε να μιλήσουν με την Ύπατη Αρμοστεία ενώ από την Ύπατη Αρμοστεία τους λένε να απευθύνονται στην κυβέρνηση.

Αμέσως μετά ορισμένοι από αυτούς προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία κλείνοντας τον δρόμο στην είσοδο Ε3. Εκείνη τη στιγμή ένας οδηγός επιχείρησε περάσει από εκεί με το αυτοκίνητό του με έναν μετανάστη να χτυπάει το όχημα. Τότε οι λιμενικοί που βρίσκονταν εκεί προσήγαγαν τον μετανάστη, ενέργεια που εξόργισε τους υπόλοιπους πρόσφυγες. Και εκείνη τη στιγμή συνέβη το αδιανόητο. Ένας μετανάστης άρπαξε ένα μωρό στα χέρια του και το σήκωσε ψηλά έτοιμος να το πετάξει στον λιμενικό.

Δημοσιογράφοι, λιμενικοί και άλλοι μετανάστες που βρίσκονταν εκεί έπεσαν πάνω στον άνδρα προκειμένου να του παρουν το παιδί από τα χέρια, κατί που τελικά κατάφεραν μετά από λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφοντας το μικρό παιδί στη μητέρα του.

Δείτε την στιγμή που δημοσιογράφοι και μετανάστες προσπαθούν να πάρουν το βρέφος από τα χέρια του απελπισμένου άνδρα


Αμέσως μετά το περιστατικό οι μετανάστες έκλεισαν το χώρο μπροστά από τον επιβατικό σταθμό στην πύλη Ε3 με τα οχήματα να εκτρέπονται από την κάτω πλευρά της πύλης.

Δείτε βίντεο: Πειραιάς: Απείλησε να πετάξει το μωρό - Διώχνουν τους δημοσιογράφους



                                     .

 πηγή
Πρώτο Θέμα