22 Μαρτίου 2016

Νέο hot spot στη Βέροια ετοιμάζουν αυτην την ώρα

ImageHandler.ashx
Με επιστολή από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας για την δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας στα όρια του Δήμου του και συγκεκριμένα στην Αγ. Βαρβάρα και στο στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου», στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή, το κέντρο πρόκειται να φιλοξενεί 300-500 άτομα και θα αρχίσει να δέχεται κόσμο, αφού γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Δείτε την κατάπτιστη γεμάτη ιστορικά  ψεύδη  επιστολή του φερόμενου Υπουργού:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αθήνα, 20 Μαρ 2016
Κύριο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη
Δήμαρχο Βέροιας
Κύριε Δήμαρχε,
Όπως σας είναι ήδη γνωστό, η χώρα μας το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη κρίση σε ότι αφορά στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, η οποία αντικατοπτρίζεται μέσα από τις συνεχώς αυξανόμενες προσφυγικές ροές, οι οποίες εισέρχονται στην Ελληνική επικράτεια.
Η Ελληνική πολιτεία προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να ανταπεξέρθει αποτελεσματικά και άμεσα στα ανακύπτοντα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς καθημερινώς διογκώνονται και για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους προϋποθέτουν την αγαστή συνεργασία όλων των κρατικών δομών συμπεριλαμβανομένης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Με βάση το πλαίσιο του σχεδίου δράσης της Ελληνικής Πολιτείας, που αφορά στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι, στην περιοχή του Δήμου σας και ειδικότερα στο χώρο του «Στρατοπέδου Αρματολού Κόκκινου», θα δημιουργηθεί Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας.
Ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιηθεί για αριθμό προσφύγων από 300 έως 500, αφού πρώτα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσής του και αφού ληφθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.
Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι, οι αρχές του ανθρωπισμού και της φιλοξενίας γεννήθηκαν στην Ελλάδα και εμείς ως υπερήφανοι απόγονοι των προγόνων μας θα πρέπει να τις ακολουθήσουμε.
Με εκτίμηση

Δημήτριος Βίτσας
Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας





Με πληροφορίες απο το protothema.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Η μαύρη και άραχνη ΕΡΤ ξεκίνησε αραβόφωνα δελτία ειδήσεων -και οι έλληνες ..θα πληρώνουν.


ΑΙΣΧΟΣ – Ξεκίνησαν αραβοφωνα δελτία ειδήσεων μέσα απο την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε σήμερα! Μετά τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλλει και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν στην χώρα μας με τις ευλογίες ΣΥΡΙΖΑ, τώρα η Ελληνική τηλεόραση απέκτησε και αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων!

Ναι καλά διαβάσατε, η κυβέρνηση που όπως φαίνεται έχει κάνει συμφωνία με τον δι@βολο να καταστρέψει το Ελληνικό Έθνος, έβαλε δελτίο να ενημερώνεται ο Αραβικός κόσμος.

Λες και οι λαθρομετανάστες στους οποίους δήθεν απευθύνονται, έχουν τηλεόραση.

Ζούμε στιγμές που δεν έχουν προηγούμενο. Και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Ετοιμαστείτε για τζαμιά σε κάθε γειτονιά και ότι ανθελληνικό μπορεί να δημιουργηθεί στην χώρα μας με τις ευλογίες των προδοτώνν Τσίπρα Καμμένου και της παρέας τους όπου υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.




                                           .
katohika

Η δημοσίευση της είδησης και η κινητοποίηση του κόσμου στα social media έσωσε τη ζωή της γυναίκας.

Βρέθηκε η έγκυος που της χορηγήθηκε λάθος φάρμακο στο

Βρέθηκε η έγκυος που της χορηγήθηκε λάθος φάρμακο στο Άργος!

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία με το λάθος φάρμακο που χορηγήθηκε χθες σε εγκυμονούσα από φαρμακείο του Άργους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας της κοπέλας που πήγε και αγόρασε το φάρμακο ενημερώθηκε για το λάθος και  επικοινώνησε με το φαρμακείο.

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός καθώς ο φαρμακοποιός είχε χορηγήσει λάθος σκεύασμα στην έγκυο που θα μπορούσε να είναι μοιραίο για την ζωή της...
Συγκεκριμένα η γυναίκα είχε ζητήσει 75 gr γλυκόζης προκειμένου να κάνει καμπύλη σακχάρου τη

Δευτέρα το πρωί. Αντί της γλυκόζης από το φαρμακείο της έδωσαν 75 gr σαλικυλικού, που είναι θανατηφόρα δόση!

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα από sites και social media και το ζευγάρι εντοπίστηκε, πριν να είναι αργά.

Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά...

Πηγή: parapolitikaargolida / argolikeseidhseis

Καβάλα : Λαθρο Μουσουλμάνοι "κατέβασαν" εικόνα της Παναγίας και τις καμπανες γιατι τους ενοχλούν

Καβάλα: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ “κατέβασαν” την Παναγία και ζήτησαν να μην χτυπήσουν οι ΚΑΜΠΑΝΕΣ! Μείνατε άφωνοι; Αυτή είναι μόνο η αρχή…

ΠΡΩΤΟ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ-1-645x362

Λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι, που φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης Καβάλας, κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας, ενώ ζήτησαν να μην χτυπούν οι καμπάνες της εκκλησίας γιατί προσβάλλεται το θρησκευτικό τους πιστεύω!.. Αρνήθηκαν, επίσης, να φάνε ψωμί λειτουργίας που προοριζόταν για αντίδωρο των εκκλησιαζόμενων χριστιανών…
Πολλά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει στην Ορθόδοξη μικρή κοινωνία της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου τα πρωτόγνωρα περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα εν μέσω Σαρακοστής κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας από φανατικούς πρόσφυγες μουσουλμάνους οι οποίοι αποκαθήλωσαν με μία προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης στο οποίο φιλοξενούνται και σιτίζονται τις τελευταίες εβδομάδες 209 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ. Μπροστά στα έντρομα μάτια εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όπως σημειώνει το http://www.neapolisnews.gr
Τα ακραία και προκλητικά μουσουλμανικά στοιχεία δεν δίστασαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να απαιτήσουν ακόμα και από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν ακόμα και να ποδοπατήσουν μην κάνοντας αποδεκτές τις λειτουργίες (πρόσφορο) που εστάλησαν από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης προς σίτιση τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου έθεσε καταληκτική ημερομηνία φιλοξενίας των προσφύγων την 31η Μαρτίου προκειμένου να αποδοθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης και πάλι στη νεολαία και στους αθλητικούς συλλόγους ενώ η έλλειψη σχεδιασμού από πλευράς κυβέρνησης είναι εμφανής μιας και κανείς δεν γνωρίζει το που θα οδηγηθούν οι 209 περίπου πρόσφυγες.



Μην αρχίσετε πάλι τη μακακία και βάζετε Βελγικές σημαίες στα προφίλ γιατί θα φάτε πολύ μαύρο

wpid-wp-1458661036109.jpeg
522

Άκου φίλη και φίλη γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Μπορεί τα λαμόγια στα ελληνικά ΜΜΕ να μην παίζουν την «είδηση» αλλά έξω το μόνο που συζητούν είναι ότι ο συλληφθείς Σαλά Αμπντεσλάμ πέρασα από τα τρύπια σύνορα της Ελλάδας… συγκεκριμένα στη Λέρο.

Και δεν είναι μόνο αυτό…

Αυτές τις ώρες έξω δημιουργούν κλίμα κατά την Ελλάδας… ΠΑΝΤΟΥ όχι μόνο στο Βέλγιο…

Προφανώς έχουν δρομολογήσει εξελίξεις και είμαστε και πάλι στο Κάδρο…

Γι΄αυτό σε παρακαλώ… Μην υποπέσεις πάλι στην παγίδα – προπαγάνδα και αρχίσεις και βάζεις σημαίες βελγικές, γιατί να ξέρεις όλο αυτό είναι εναντίων μας…

Επιπλέον βάλε τον λιγοστό σου εγκέφαλο ή έστω ψάξε να δεις τι έκανες όταν σκοτώθηκαν οι ελικοπτεράδες μας στην Κίναρο… Εκεί έβαλες την Ελληνική σημαία;  Δυσκολάκι…

Αν θες να λες ότι πραγματικά κάτι έκανες συνμαχητή του πληκτρολογίου, βάλε τουλάχιστον την Ελληνική σημαία… βρισκόμαστε ούτως ή άλλως σε περίοδο που οι Ελληνικές σημαίες πρέπει να είναι ψηλά και λόγω της Εθνικής μας Εορτής, αλλά και γιατί οι περιστάσεις το απαιτούν!!!!


pitsirikidotnet.gr


Αυτη την ώρα στήνεται το κέντρο λάθρο στη ΧΡΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΧΡΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Άνδρες της πολεμικής αεροπορίας από το ΚΕΔΑ Σκοτίνας και από τη Θεσσαλονίκη στήνουν με εντολές της κυβέρνησης αυτήν την ώρα τις σκηνές για το κέντρο προσφύγων στο γήπεδο της Χράνης Κατερίνης.

Τασία- "η πολιτική μούμια" : Είμαστε περήφανοι για τις πολιτικές μας στο προσφυγικό

Ο τιτλος του άρθρου που αναδημοσιέυουμε είναι της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας και "επηρεασμένο" απο  το σχόλιο της δημοσιογράφου Ευα Σερπιότη  στην προσωπική της σελίδα.

Η μούμια αντί να ειναι στη θήκη της στο μουσείο .. κυκλοφορει και κανει πολιτική! Ζούμε ένα θρίλερ!!!
 

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Είμαστε περήφανοι για τις πολιτικές μας στο προσφυγικό

Και ενώ η χώρα βουλιάζει από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί  στη χώρα, η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου συνεχίζει να δηλώνει περήφανη για την πολιτική που ακολούθησε επί υπουργείας της.

Μιλώντας στην ιταλική Λα Ρεπούμπλικα η κυρία Χριστοδουλοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπερήφανοι για τις πολιτικές που ακολουθήσαμε, με σεβασμό στην διεθνή και ευρωπαϊκή νομιμότητα, αλλά και για το μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, το οποίο αναπτύχθηκε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Προσθέτει δε, ότι «οι μεγάλες ροές προσφύγων από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, δεν μπορούν να διακοπούν όσο συνεχίζεται ο πόλεμος, η βία και η αποσύνθεση των χωρών αυτών». Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Βουλής «καμία συμφωνία δεν μπορεί να εμποδίσει τα άτομα αυτά να αφήσουν πίσω τους την βαρβαρότητα και να αναζητήσουν ένα ασφαλές καταφύγιο. Κατά συνέπεια, αυτό το είδος συμφωνιών μπορεί να έχει μόνον εφήμερα αποτελέσματα».


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Λα Ρεπούμπλικα, η Τασία Χριστοδουλοπούλου υπογραμμίζει πως «η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως όπλο την διεθνή και ευρωπαϊκή μονιμότητα, ζητά μια ευρωπαϊκή λύση με κοινή ευθύνη όλων, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Βαλκανίων υιοθέτησε θέσεις που αντανακλούν τον εθνικό εγωϊσμό».

«Η Ευρώπη, όπως την είχαμε γνωρίσει και ονειρευτεί, δεν υπάρχει πια», αφού σήμερα «είναι το αντίγραφο μιας παλιάς της εικόνας. Θρασύδειλη και ανίκανη να αντιμετωπίσει τα σύγχρονα προβλήματα», καταλήγει η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Πηγή: iefimerida.gr

Ηπειρος:Έσπασαν τα τζάμια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατσικά - Προπηλάκισαν τον περιφερειάρχη

Κάτοικοι εμποδίζουν την έλευση 200 προσφύγων στα Δολιανά Καλπακίου – Έσπασαν τα τζάμια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατσικά - Προπηλάκισαν τον περιφερειάρχη

Γενικός ξεσηκωμός στην περιοχή της Ηπείρου έχει προκαλέσει η αθρόα μεταφορά μεγάλου αριθμού προσφύγων σε διάφορα κέντρα φιλοξενίας, παρ' ότι θεωρούνται ήδη υπεράριθμοι.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στα Δολιανά Καλπακίου, με αφορμή την προσθήκη 200 ακόμα προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας της περιοχής, ενώ στον Κατσικά Ιωαννίνων ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, σπάζοντας τα τζάμια και προκαλώντας άλλες καταστροφές. Στην ίδια περιοχή, άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε και προπηλάκισε τον περιφερειάρχη Ηπείρου.

Έξω από το κέντρο φιλοξενίας στα Δολιανά Καλπακίου επικρατεί μεγάλη ένταση, καθώς έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι και απειλούν να εμποδίσουν την έλευση των πούλμαν, τα οποία μεταφέρουν άλλους 200 πρόσφυγες. Όπως υποστηρίζουν, η Μαθητική Εστία, είναι ασφυκτικά γεμάτη από πρόσφυγες και αρνούνται να επιτρέψουν να στηθούν σκηνές στο χωριό τους.

Νωρίτερα, περίπου στις 7 το απόγευμα, ομάδα αντιεξουσιαστών προπηλάκισε τον περιφερειάρχη Ηπείρου και προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδό του στο κέντρο φιλοξενίας της περιοχής.

Λίγο αργότερα, άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών έσπασαν τα τζάμια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατσικά Ιωαννίνων. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε προσαγωγές 18 ατόμων, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια.

.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Υπάρχουν δεκάδες τραυματίες




Υπάρχουν και πάρα πολλοί σοβαρά τραυματίες - Βομβιστής αυτοκτονίας φώναξε στα αραβικά και μετά σκόρπισε το θάνατο - Φωτογραφίες-σοκ από τα σημεία της επίθεσης και συγκλονιστικές μαρτυρίες

Σοκ και πανικός επικρατεί στη βελγική πρωτεύουσα καθώς το πρωί της Τρίτης (Μεγάλη Τρίτη για τους Καθολικούς) το αεροδρόμιο των Βρυξελλών συγκλονίστηκε από δύο εκρήξεις, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε έκρηξη και στο σταθμό του μετρό Σουμάν.

Στις τρομοκρατικές επιθέσεις τουλάχιστον 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 55 τραυματίστηκαν.

Στο αεροδρόμιο, βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε βόμβες κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines. Το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga μετέδωσε ότι πριν τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο υπήρξαν και πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά.

Οι φωτογραφίες από τα σημεία προκαλούν σοκ. Το αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας μοιάζει να έχει βομβαρδιστεί. Δείτε εδώ φωτογραφίες   -  και επιστρέψτε να δείτε το υπόλοιπο ρεπορτάζ και βιντεο

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι δύο εκρήξεις «προκάλεσαν γενικευμένο πανικό σε όλα τα επίπεδα». «Ενας κύριος φώναξε κάτι στα αραβικά. Φώναξε μερικές λέξεις και άκουσα μία μεγάλη έκρηξη», δήλωσε ο Αλφόνς Λιουρά, εργαζόμενος στο αεροδρόμιο, που βρισκόταν σε απόσταση πέντε μέτρων από το σημείο. «Βοήθησα τουλάχιστον έξι-επτά τραυματίες. Κρύφτηκα και περίμενα πέντε-έξι λεπτά, αλλά άνθρωποι ήρθαν προς το μέρος μου για να μου ζητήσουν βοήθεια», είπε, διευκρινίζοντας ότι ανάμεσα στις δύο εκρήξεις του αεροδρομίου δεν μεσολάβησαν ούτε δύο λεπτά. "Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει πόδια...είναι πραγματική φρίκη, είναι κάτι που δεν αξίζει στο Βέλγιο», δήλωσε ξεσπώντας σε κλάματα ο Αλφόνς Λιουρά, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα ασφαλείας των αποσκευών για τις πτήσεις που αναχωρούν προς την Αφρική. «Λυπάμαι, υπήρχε ένας κύριος που έχασε δύο πόδια, ένας αστυνομικός με το ένα του πόδι λιωμένο».

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Sky News Άλεξ Ρόσι, ο οποίος βρισκόταν εκεί, δήλωσε ότι άκουσε δύο "πάρα πολύ δυνατές εκρήξεις". "Αισθάνθηκα το κτίριο να δονείται. Υπήρχε επίσης σκόνη και καπνός (...) πήγα προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε η έκρηξη και άνθρωποι έβγαιναν από εκεί πολύ ζαλισμένοι και σοκαρισμένοι". 


Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ σε διάγγελμά του πριν τον βελγικού λαό, πριν από λίγη ώρα, έκανε λόγο για δύο τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα πολλούς νεκρούς και τραυματίες. Ο Βέλγος πρωθυπουργός δεν έδωσε ακριβή αριθμό θυμάτων. Ανακοίνωσε επίσης ότι στην παρούσα φάση οι βελγικές αρχές προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση. "Την ώρα της τραγωδίας πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και αλληλέγγυοι" είπε ο πρωθυπουργός του Βελγίου. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι εξακολουθούν να υφίστανται υποψίες για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις και ως εκτούτου οι βελγικές αρχές λαμβάνουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. «Φοβόμασταν επίθεση και έγινε», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ κάνοντας λόγο για «τυφλές, βίαιες και δειλές » επιθέσεις. Ο βέλγος πρωθυπουργός μίλησε για «πολλούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες, ορισμένους σε σοβαρή κατάσταση».



Δείτε εδώ το μέγεθος της έκρηξης στο αεροδρόμιο





Διάγραμμα με το αεροδρόμιο

 


Η Eurocontrol ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το οποίο έχει 23 εκατ. επιβάτες το χρόνο, κλείνει μέχρι νεωτέρας. Καμία πτήση δεν επιτρέπεται να προσγειωθεί ή να απογειωθεί, ενώ έχουν σταματήσει και τα δρομολόγια των τρένων προς αυτό. Ολα τα αεροπλάνα που είχαν προορισμό τις Βρυξέλλες κατευθύνονται σε γειτονικές χώρες.


Η πρώτη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας από την επίθεση στο αεροδρόμιο




Δείτε συγκλονιστικό βίντεο με τον κόσμο στο αεροδρόμιο να τρέχει να σωθεί!



                                      .
protothema.gr 

Γιατί οι λάθρο πρόσφυγες δεν παίρνουν μαζί τα ρούχα και τις τροφές για τα μωρά τους;


Εδώ και 9 μήνες που δουλεύω στο ξενοδοχείο έχω δει πολλούς πρόσφυγες να περάσουν και να μένουν για μια ή δυο νύχτες, ολόκληρες οικογένειες με 3-4-5 παιδιά, πολλές φορές με μωράκια…

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε
Αυτό που με εκπλήσσει κάθε φορά είναι όλα αυτά τα πράγματα που αφήνουν πίσω τους, στα δωμάτια εννοώ, όταν φεύγουν…
Βαλίτσες γεμάτες ρούχα, μπουφάν, παπούτσια, πάνες, κρέμες για μωρά, ρούχα για μωρά, καροτσάκια, πορτ μπεμπέ, κουβέρτες σκηνές… ατελείωτη η λίστα !!
Βασικά, ένα φορτηγό ολόκληρο θα μπορούσαμε να γεμίσουμε με αυτά που άφησαν εδώ και τόσους μήνες !!
Στην αρχή νόμιζα ότι τα είχαν ξεχάσει και τα κρατούσαμε μήπως τα ζητήσουν. Αλλά βέβαια δεν γύρισαν ποτέ για να τα πάρουν.
Μετά αναρωτήθηκα : το μωρό το πήραν μαζί τους ( φυσικά ) τις κρέμες για να το ταΐσουν γιατί τις άφησαν ?? Και το κρεβατάκι του και το καροτσάκι του ?? Και τις πάνες του ??
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάλι μια ολόκληρη οικογένεια η οποία έμεινε κάποιες μέρες και μετά αναχώρησε αφήνοντας πίσω μια βαλίτσα με ρούχα για το μωρό και ένα άθικτο πακέτο πάνες … Τα κρατήσαμε πάλι … Την ίδια μέρα το απογευματάκι για κάποιο λόγο, ξαναήρθαν, οπότε βάλαμε πίσω στο δωμάτιο τους την βαλίτσα και τις πάνες….
Την επόμενη μέρα έφυγαν οριστικά και άφησαν πάλι στο δωμάτιο την βαλίτσα και τις πάνες !!!
Συμπέρασμα : Δεν τα είχαν ξεχάσει την πρώτη φορά, απλώς ΔΕΝ τα ήθελαν !!
Σε ένα άλλο δωμάτιο έμενε μια οικογένεια με 5 παιδάκια από τα οποία το μικρότερο έκλαιγε συνεχώς.. Όταν μπήκε η καμαριέρα για να τους τακτοποιήσει το δωμάτιο ρώτησε από ενδιαφέρον για το παιδί που έκλαιγε και η μάνα του μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πεινάει …. Γυναίκες είμαστε, παιδιά μεγαλώσαμε, μας συγκίνησε πολύ και η καθεμία από εμάς έψαχνε κάτι να τις δώσουμε …
Και μετά σκέφτηκα για λίγο …
Το πρωινό στο ξενοδοχείο είναι δωρεάν και υπάρχει μεγάλη ποικιλία φαγητού. Προσφέρουμε καφέ, τσάι, γάλα… Όλα σε άφθονη ποσότητα…
Πως και δεν φρόντισε να πάρει κάτι για τα παιδιά ??
Μετά η σκέψη πήγε πιο πέρα λίγο ….
Λεφτά έχουν για να πληρώσουν το ξενοδοχείο, αλλά δεν έχουν για να πάρουν φαγητό για το μωρό ??
Και τότε αισθάνθηκα σαν να με εκμεταλλεύονται !!!
Ο καθένας θα βγάλει μόνο του τα συμπεράσματα του…
Απλώς, αυτή την καθημερινή πραγματικότητα την βιώνουμε σχεδόν κάθε μέρα στην δουλειά…
Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερα σε αυτό το ζήτημα αλλά αυτές οι κινήσεις τους σηκώνουν πολλά ερωτήματα...
 :

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αλλον έναν πολιτικο"σκελετο" τον "Κωλοτούμπα της Καστοριάς" έβγαλε ο Παραράς στο ραδιόφωνο του

"Σκελετός"  φωτογραφία δεκαετίας   πηγή φωτο:oladeka                                                                                                                          φωτο αρχειου μας
Πιστέυει οτι ο λαός του νομού Καστοριάς το λησμονίσε και... θα τον ξαναψηφίσει  βουλευτή .


Πιστός στην "δουλειά" που κάνει χρόνια τώρα ο φερόμενος δημοσιογράφος της Καστοριάς και ιδιοκτήτης δύο,παρακαλώ τοπικών καναλιών, να βγάζει σκελετούς απο την ντουλάπα του.

Αυτήν την φορά - σήμερα  έβγαλε τον τον Ζ.Τζηκαλάγιας τον πρώην  βουλευτή της Καστοριάς επι της προηγούμενης συν-κυβερνησης Σαμαρά Βενιζέλου είναι ο βουλευτής  αυτος ο οποιος, πήρε το πρόσθετο  πολιτικό όνομα  απο τους Καστοριανους << Καστοριανός Κωλοτούμπας>> τους οποίους εξαπάτησε πολιτικά υποσχόμενος οτι δεν θα ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, και το έκανε.

 Τον προηγούμενο  πολιτικό σκελετό που είχε βγάλει  ο Παραράς στον alfa fm kastoras ήταν ο προ ετων πρωην Νομάρχης Καστοριάς Κ.Λιαντσης.

Ο γιατρός Ζήσης Τζηκαλάγιας είναι ένας απο τους πολλούς γιατρούς οι οποίοι έγιναν πολιτικοί,  και συνέβαλαν με τον "δικό τους τρόπο" και χωρίς κόπο στο να είναι,  άδεια χωρίς γιατρούς τα νοσοκομεία  και τα  Κεντρα υγείας του νομού.Ο Ζ. Τζηκαλάγιας επιπλέον συνέβαλε και με την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου και προφανώς πιστέυει οτι ο λαός του νομού Καστοριάς λησμονίσε  αυτο το έγκλημα και θα τον ξαναψηφίσει  βουλευτή .

 Εργάζεται σήμερα στο ΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( με το αστείο- "παιδιάστικο"  όνομα σήμερα ΠΕΔΥ ) απο όπου  άντλησε" ψηφοφόρους  στο παρελθόν και θα  επιχειρήσει προφανώς να ξανακάνει  "εκμεταλευόμενος πολιτικά τους γέροντες ασφαλισμένους, όπως άλωστε κάνουν όλοι οι γιατροί πολιτικοί.  Και δεν ξέχασε ( δεν παρελειψε ) στο  ξεκίνημα της πρωινής  αυτης  ραδιοφωνικής εκπομπής να αναφέρει οτι " έχουμε φορτο έργασίας στο ΠΕΔΥ δεν μας είπε όμως αφου είναι εργαζόμενος πώς και με ποιανού την άδεια βγάινει σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή" πρωινάδικο -τύπου διαφήμισης πολιτικών" ;; Υπάρχει ποινικο θέμα ;;

Διαβάστε παρακάτω  ένα σχετικό άρθρο απο τα πολλά  εκείνης της εποχής  του δεύτερου εγκληματικού κατα της χώρας και του λαού, και για τον Ζήση Τζηκαλάγια στις ηλεκτρονικές εφημερίδες.

Ο Ψήφος της μεγάλης κωλοτούμπας -


 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ -ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ- ΕΝΤΥΠΑ  ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA