20 Μαρτίου 2016

Θαύμα!!!!!! Σαουδάραβες επιστήμονες ανακάλυψαν ότι: «οι γυναίκες είναι θηλαστικά, άρα έχουν ίσα δικαιώματα με τα ζώα»



Θαύμα!!!!!! Σαουδάραβες επιστήμονες ανακάλυψαν ότι: «οι γυναίκες είναι θηλαστικά, άρα έχουν ίσα δικαιώματα με τα ζώα»
Επιστήμονες από την Σαουδική Αραβία έκαναν μία "εκπληκτική" και "απροσδόκητη" ανακάλυψη, αφού... διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες είναι... θηλαστικά και έτσι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τα ζώα.

Πρόκειται, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, για ένα θέμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας γίνει viral, αφού οι συγκεκριμένοι Σαουδάραβες "επιστήμονες" διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες "δεν είναι πράγματα για το σπίτι αλλά θηλαστικά".
Αυτή η "ιστορική" κοινωνική ανακάλυψη από τους Σαουδάραβες είναι μία μικρή... πρόοδος στο κομμάτι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα, με ακτιβίστριες να θεωρούν, όσο και αν ακούγεται περίεργο, θετική αυτή την εξέλιξη.

Πάντως η συγκεκριμένη απόφαση των Σαουδαράβων ακαδημαϊκών δεν χαροποίησε την θρησκευτική ελιτ του Βασιλείου αφού πιστεύεται ότι η "ανακάλυψη" μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικοπολιτική αναταραχή και εμπλοκές στο δικαστικό σύστημα!!! να γιατι τους βλέπουν σαν ζώα οι Εβραίοι! και τους κουβαλούν Ευρώπη! τι το καλύτερο απο ενα λαό με νοημοσύνη επίπεδου 5 άχρονου!(ΥΓ αυτό θέλουν οι Εβραίοι! μονοί τους τα έχουν πει αλλα ποιος να ψάξει; )



Δημοσκόπηση Κατρακύλα: Ερχεται το τέλος τους μαζι με αυτούς και το τέλος των προηγούμενων μνημονιακών γενοκτόνων

Δημοσκόπηση: Κατρακύλα δίχως τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν πρόκετειται να τους σώσει κανένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα και καμία πίστωση χρόνου – Πανικός στο Μέγαρο Μαξίμου από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Η μνημονιακή παρωδία του κυβερνητικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. πλησιάζει στο τέλος. 
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις – με πιο πρόσφατη αυτή της Alco για το Πρώτο Θέμα – δείχνουν τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με γοργούς ρυθμούς στα «παλιά» - προ μνημονίων - ποσοστά του και οι ΑΝ.ΕΛ. αναμένεται να εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη...
Η οργή και η απογοήτευση του ελληνικού λαού για τους κάκιστους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα της διαπραγμάτευσης αποτυπώνεται πλήρως στην δημοσκόπηση της Alco. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι το 72% των πολιτών εκτιμούν ότι η κατάσταση στη χώρα θα επιδεινωθεί το επόμενο εξάμηνο!
Κανείς πλέον δεν πιστεύει τις διαβεβαιώσεις του Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών του. 
21% των ερωτηθέντων προτιμούν να γίνουν εκλογές παρά το δυσμενές timing για μια τέτοια διαδικασία, ενώ μόνο το 22% πιστεύουν ότι πρέπει να συνεχίσει να κυβερνά το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.
38% των ερωτηθέντων επιθυμούν να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση αφού βλέπουν ότι η χώρα βουλιάζει υιοθετώντας υποτακτικά τις λάθος επιλογές που υπαγορεύουν οι δανειστές στα πειθήνια όργανα της κυβέρνησης.
Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ, με ποσοστό 21,1%, διευρύνει τη διαφορά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στο 17,3%!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καταγράφει ιστορικά πλέον χαμηλά ποσοστά αποδοχής από την ελληνική κοινωνία, τέτοια που κανένα άλλο κυβερνητικό σχήμα δεν έχει καταγράψει είτε στο πρόσφατο μνημονιακό παρελθόν είτε παλαιότερα.
Μάλιστα όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση, τα υπόλοιπα κόμματα καταγράφουν τις εξής διακυμάνσεις:

Στο 6,1% ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ «πέφτει» στο 5%. Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με 3,6%, η Ένωση Κεντρών με 2,6%, οι ΑΝΕΛ και η Λαϊκή Ενότητα με 2,2% και το Ποτάμι με 1,8%.
Η δημοσκοπική κατρακύλα του κυβερνητικού σχηματισμού έχει τρομάξει τους επιτελείς του πρωθυπουργού οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο με την ελπίδα να ανατρέψουν τα δεδομένα, περιμένοντας ενδεχομένως ένα θαύμα...
Με δεδομένο ότι οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. έχουν ηττηθεί σε όλα τα επιπεδα των διαπραγματεύσεων (οικονομικό, προσφυγικό, εθνικά θέματα), το μέγαρο Μαξίμου ευελπιστεί πλέον μόνο σε μια γενναία ρύθμιση του χρέους, ικανή να αλλάξει το κλίαμ στην ελληνική κοινωνία και στο εκλογικό σώμα.
Κάτι τέτοιο βέβαια είναι όνειρο θερινής νυκτός, αφού άπαντες γνωρίζουν πώς η οποιαδήποτε ρύθμιση δεν θα αφορά το συνολικό κεφάλαιο του χρέους, αλλά την επιμήκυνσή του. 
Η ηρωϊκή έξοδος για το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, φαντάζει πλέον μονόδρομος και προσδιορίζεται χρονικά στο φετινό καλοκαίρι το οποίο θα είναι εξίσου θερμό πολιτικά, με το περσινό... 

Read more: http://www.newsbomb.gr

ΒΙΝΤΕΟ:..ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!

.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ BABLAWORDNEWS Ξαφνικά μέσα στη νύχτα άναψε στο φουλ τις μηχανές του "βαρέος πυροβολικού" ο δημοφιλής Στρατηγός ε.α., επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής ΆμυναςΦράγκος Φραγκούλης και σείεται ήδη συθέμελα ολόκληρη η απεγνωσμένη και καταπροδωμένη  Ελλάδα!

    ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ "ΕΦΟΔΟΣ" ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

  Με αιφνιδιαστική και αυθόρμητη μεταμεσονύχτια παρέμβασή του περί τις 2.00 τα ξημερώματα της Κυριακής της Ορθοδοξίας 20-3-2016 μ.Χ., στην εκπομπή "Βραδιάζει" του Αχιλλέα Ασλανίδη στο Μετρόπολις 95,5, όπου προσκεκλημένος ήταν 
ο Δημοσιογράφος τουΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Κωστής Αλεξίουο Στρατηγός άρχισε ανηλεή βομβαρδισμό των άθλιων θέσεων και πράξεων της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ταρακούνησε το "σύμπαν", καθώς μίλησε από καρδιάς τόσο καθαρά και λεβέντικα όπως ποτέ, ενώ άφησε καθαρά να σκιαγραφηθεί η δημιουργία ενός νέου ενωτικού φορέα του τύπου "όλοι μαζί" για την Ελλάδα!


"ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ" ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
  
 Με αφορμή τα σχόλια της εκπομπής, του Αχιλλέα Ασλανίδη και τις σχετικές αποκαλύψεις του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ,τις γνωστές δηλώσεις Μουζάλα, Φίλη και σία, αλλά και την παρέμβαση ακροατή που πήγε να προσβάλει το φρόνημα και την εθνική συνείδηση και γλώσσα των κατοίκων της ακριτικής Φλώρινας και την συγκινητική ανταπάντηση Φλωρινιώτισσας, ο Στρατηγός πήρε αιφνιδιαστικά τηλέφωνο στην εκπομπή και έβαλε φωτιά στις ντάπιες, αποκαλώντας ευθέως και επιεικώς "γαϊδούρια" όσους προσβάλουν την ελληνικότητα των Μακεδόνων και δίνουν το Όνομα στα Σκόπια, αλλά και όσων αρνούνται την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού!

 Μιλώντας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, θυμήθηκε με μεγάλη συγκίνηση τον υπέροχο Δάσκαλό του Πέτρο Παπαπέτρο από το Ξυνό Νερό Φλώρινας, γιο Μακεδονομάχου και παπά που είχαν γδάρει ζωντανό οι Κομιτατζήδες και ξεσπά:

"Να πλένουν το στόμα τους όλα αυτά τα γαϊδούρια, τα γαϊδούρια, που βρίζουν τον Ελληνισμό και τον Ποντιακό Ελληνισμό" βροντοφώναξε ο Στρατηγός μέσα από τα βάθη της ψυχής του, αγανακτώντας με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα!

"ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ"
"Ντροπή τους" πρόσθεσε ο Φράγκος Φραγκούλης για το γενικό ξεπούλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σε ερώτηση για τους Τούρκους Αξιωματούχους που φέρνουν στα ελληνικά νησιά μας, συμπλήρωσε:
"Μεγαλύτερο ξεπεσμό δεν μπορούμε να έχουμε"!


  "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
Στο δε ζητούμενο ότι "κάτι πρέπει να κάνουμε" καθώς το ζητάει και ο κόσμος από τον ίδιο, ο Στρατηγός τόνισε με νόημα τέσσερις φορές ότι αυτό που θα κάνουμε θα το κάνουμε "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"!


   "ΤΟΥΡΚΙΑ: 78 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ 72,5 ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ"
Για το βιβλίο του "ποια Τουρκία; Ποίοι Τούρκοι;" τόνισε:
  "Είναι 78 εκατομμύρια και έχουν 72 και μισά έθνη! Ο ίδιος ο Οζάλ το είπε! Δεν το λέω εγώ. 28 εκατομμύρια είναι Κούρδοι και άλλοι 25 -  30 εκατομμύρια είναι οι Αλεβί. Οι παλαιοί κάτοικοι της Μικράς Ασίας. Να το μάθουνε. Ποια Τουρκία; Και ποιος Νταβούτογλου;"!

   "ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ"
   "Ντροπή τους! Λίγο να καθίσουν να διαβάσουν να μελετήσουν, να δουν αυτήν την πατρίδα. Τι έχει τραβήξει για να γίνει ελεύθερη. Όταν δεν σέβονται τον Κολοκοτρώνη, όταν δεν σέβονται κανέναν...Μέχρι και τον εθνικό ποιητή τον Διονύσιο Σολωμό πήγαν να ευτελίσουν. Τι άλλο ψάχνουν να βρούνε; Τι άλλο θέλουν να κάνουν; Τι ανοσιουργήματα είναι αυτά; Δεν υπάρχει τσίπα; Τίποτα δεν σέβονται; Τι προσδοκούν δηλαδή να κάνουν; Να αλλοτριώσουν παντελώς αυτόν τον τόπο; Αυτό είναι το όνειρό τους;" αναρωτήθηκε ο Στρατηγός, αναφερόμενος προφανώς στον γενικευμένο πόλεμο Υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Παιδείας, Πίστης  και Ιστορίας μας...
   
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
  Για τον ρόλο των πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο τόνισε ότι δεν θα κάνουν τίποτε, αφού δεν πηγαίνουν να σταματήσουν τις βάρκες στις ακτές της Τουρκίας, έργο που θα έπρεπε να αναλάβει Αστυνομία και όχι - συνέχισε - να μας κουβαλούνε εδώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους σε μια χώρα με 1,5 εκ. ανέργους και 3,5 εκ. κάτω από το όριο της φτώχειας, όταν μια Ευρώπη 475 εκ. δεν μπορεί να απορροφήσει 1 εκ. και τους αφήνουν να τους απορροφήσει η Ελλάδα! 
  
"ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ ΗΓΕΤΗΣ"...
   "Ντροπή σε όλους τους! Είναι ηγέτες αυτοί (της Ευρώπης); Ούτε εντός παρενθέσεως ηγέτες δεν είναι αυτοί των 28 κρατών! Μηδέ και του δικού μας εξαιρουμένου", κατέληξε ο Φραγκούλης για τον τραγικό χειρισμό του Προσφυγικού!



   ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ: "Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ"...
   Σε ερώτησή μας για το τι θα έλεγε εάν είχε μπροστά του τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο,ο Στρατηγός τον σφάζει με το γάντι, λέγοντας με νόημα:
   "Τι θα του έλεγα; Να γίνει Υπουργός Εθνικής Άμυνας"!

   "ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ"
   "Η μάνα μου είναι από το Πολυκάστανο Βοΐου Κοζάνης. Και ο πατέρας μου είναι από την Ανατολική Θράκη. Πρόσφυγας. Είμαι Θρακομακεδόνας και περήφανος που είμαι Μακεδόνας! Από τη μια μεριά. Και από την άλλη μεριά είμαι Ανατολικοθρακιώτης" είπε για την καταγωγή του ο Φράγκος Φραγκούλης, δείχνοντας έτσι πώς έχει κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να παρεμβαίνει και για το Σκοπιανό και για τα εθνικά γενικά θέματα...



Απολαύστε τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη που έχει απασφαλίσει κανονικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ετοιμόρροπο πολιτικό σκηνικό και την εθνική ελπίδα που έρχεται από τον βορρά! Από την Μακεδονία την ξακουστή, του Αλεξάνδρου τη χώρα:


   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ




                                     .


ΟΑΕΕ: Τέλος οι ποινές στους οφειλέτες ατομικών εισφορών


Καταργούνται οι ποινές στους οφειλέτες ατομικών εισφορών του ΟΑΕΕ σύμφωνα με εγκύκλιο της Διοίκησης του Ταμείου που εκδόθηκε σήμερα ενώ παύουν όλες οι διώξεις και οι υποθέσεις τίθενται στο Αρχείο.
Συγκεκριμένα υποθέσεις για τις οποίες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη τίθενται στο αρχείο με διάταξη του αρμόδιου Εισαγγελέα. Εκκρεμή ένδικα μέσα δεν εισάγονται για συζήτηση και αν έχουν εισαχθεί αποσύρονται από τον Εισαγγελέα. Οι υποθέσεις τίθενται και στις δύο περιπτώσεις στο Αρχείο .
Επιπλέον, αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων για τις ανωτέρω παραβάσεις που δεν έχουν εκτελεστεί, κατά την δημοσίευση του παρόντος νόμου, δεν εκτελούνται. Αν άρχισε η εκτέλεση τους, διακόπτεται.
Με τις προαναφερόμενες διατάξεις παύει να ισχύει εφεξής η δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης εισφορών με ενέργειες που προβλέπονται από τον αναγκαστικό νόμο 86/67 και, παράλληλα, υποθέσεις ή αποφάσεις που εκκρεμούν ή δεν έχουν εκτελεστεί, αντίστοιχα, αρχειοθετούνται ή δεν εκτελούνται.
Ειδικότερα:
– Δεν υποβάλλονται εφεξής μηνυτήριες αναφορές.
– Μηνύσεις για τις οποίες εκκρεμεί εκδίκαση, τίθενται στο αρχείο με διάταξη του αρμοδίου Εισαγγελέα.
– Εφέσεις και αιτήσεις αναιρέσεων ( εκκρεμή ένδικα μέσα ) δεν συζητούνται ή αν έχουν εισαχθεί για συζήτηση αποσύρονται με διάταξη του αρμόδιου Εισαγγελέα και τίθενται στο αρχείο.
– Ποινικές αποφάσεις που δεν έχουν εκτελεστεί, κατά την δημοσίευση του Νόμου, δεν εκτελούνται και αν έχει αρχίσει η εκτέλεσή τους, διακόπτεται.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Για την ομοιόμορφη αντιμετώπιση των υποθέσεων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των προαναφερόμενων διατάξεων σας ενημερώνουμε ότι :
– Η Υπηρεσία μας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πληροφορικής, έχει μεριμνήσει ώστε να ενημερωθεί μαζικά η εφαρμογή μηνύσεων (ARIS) στο πεδίο: Απόφαση Δικαστηρίου με το λογότυπο : Αποσύρεται Ν. 4331/2015
– Η ενημέρωση αφορά τις εκκρεμείς υποθέσεις χρονικού διαστήματος 01/07/2015-31/12/2015 ( τελευταία ημερομηνία δικαστηρίων Αττικής ) . Εάν εκκρεμούν υποθέσεις σε μεταγενέστερη ημερομηνία θα πρέπει να ενημερωθεί η Υπηρεσία μας για να προσαρμοσθεί, αντίστοιχα, η ενημέρωση της εφαρμογής.
– Η ένδειξη “Μ” στο Μηχανογραφικό Σύστημα Εισφορών θα παραμένει αφενός για γενικότερους πληροφοριακούς λόγους αφετέρου διότι η υποβολή μηνυτήριας αναφοράς αποτελεί διακοπτικό της παραγραφής γεγονός.
– Παύει η εκπροσώπηση του Οργανισμού στα Ποινικά Δικαστήρια . Οι αρμόδιοι, για την εκπροσώπηση, υπάλληλοι θα πρέπει σε συνεννόηση με τις κατά τόπο Εισαγγελίες να επιβεβαιώσουν την εφαρμογή των νέων διατάξεων.

http://www.aftodioik

Επείγον - Αναζητείται έγκυος που της χορηγήθηκε λάθος φάρμακο

Επείγον - Αναζητείται έγκυος που της χορηγήθηκε λάθος φάρμακο

08dbf8e4a1

Μια σοβαρή είδηση έφτασε πριν από λίγο και σε εμάς από γιατρό σε μεγάλο νοσοκομείο της χώρας.

Παρακαλούμε όλοι να το κοινοποιήσουμε για να φτάσει μέχρι την έγκυο γυναίκα.
"Χθες επισκέφθηκε φαρμακείο του Άργους έγκυος γυναίκα και ζήτησε 75 γρ γλυκόζης προκειμένου να κάνει καμπύλη σακχάρου τη Δευτέρα το πρωί. Αντί της γλυκόζης από το φαρμακείο της έδωσαν 75 γρ. σαλικυλικού, ήτοι 150 ασπιρίνες, δόση θανατηφόρος. Όπως καταλαβαίνετε είναι απολύτως απαραίτητο να βρεθεί αυτή η γυναίκα πριν λάβει το διάλυμα αυτό. Όποιος γνωρίζει κάτι ας προειδοποιήσει τη γυναίκα.





Εθνική τραγωδία: Οι Τούρκοι αποβιβάστηκαν στη Χίο χωρίς καν να πολεμήσουν


prison30575

Μετά τόσα χρόνια οι Τούρκοι κατάφεραν τελικά να αποβιβαστούν τα ελληνικά νησιά, και μάλιστα χωρίς πόλεμο. Πιο συγκεκριμένα 6 Τούρκοι στρατοχωροφύλακες αποβιβάστηκαν στην Χίο για να ελέγχουν από κοντά τις διαδικασίες σχετικά με την επαναπροώθηση μεταναστών στην Τουρκία.

Η συγκεκριμένη ομάδα αναμένεται να φτάσει στο ελληνικό νησί μέσα στις επόμενες μέρες, και θα εγκατασταθούν στο hotspot ΒΙ.ΑΛ, όπου και θα ελέγχουν την διαδικασία καταγραφής και επανεισδοχής μεταναστών. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί το περιστατικό που συνέβη στις Οινούσσες μεταξύ του Λιμενικού και ενός τουρκικού δουλεμπορικού, το οποίο αποβίβασε 20 μετανάστες στη νησίδα Παναγιά των Οινουσσών. Οι 2 νεαροί Τούρκοι τέθηκαν υπό κράτηση ύστερα από μια περιπετειώδη καταδίωξη.

Τέλος ανησυχία υπάρχει σχετικά με τα στελέχη των Τούρκων που θα υπάρχουν στα ελληνικά νησιά. Τα συγκεκριμένα άτομα μπορεί να ανήκουν στην πρώην μυστική υπηρεσία στρατοχωροφυλακής την JITEM , και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν παραστρατιωτικά στο παρασκήνιο δημιουργώντας πολλά προβλήματα μέσα στην Ελλάδα! Δυστυχώς η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει φέρει την Ελλάδα σε πολύ επικίνδυνη θέση!

 prisonplanet.gr

ΒΙΝΤΕΟ : ΑΓΡΟΤΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: "ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ!"

ΕΒΕ Ρεθύμνου Υπουργοί εγκλωβίστηκαν από αγροτοκτηνοτρόφους στο γκαράζ



ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΓΚΛΩΒIΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΣΗ - "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΦΩΝΑΖΑΝ



"Μας δουλεύουνε και θα μας εδουλεύουνε. Έχουν ένα σκοπό και μοναδικό. Όσοι ακόμα δε χρωστάνε να τους δεσμεύσουνε για να τους  πάρουμε όλοι την περιουσία. Και όσοι βαράτε παλαμάκια δεν σκεφτόσαστε τα κοπέλια και τα εγγόνια σας. Κε Σταθακη πρσοσέξτε τσι πλειστηριασμούς…  Έχετε δώσει το δικαίωμα στα ξένα funds να χαρίζεται τα δάνεια και δεν έχουμε εμείς το πρώτο δικαίωμα, εμείς που σας εταϊζαμε τόσα χρόνια ….να πάρουμε την περιουσία μας πίσω… Αλλά εμείς δεν την χαρίζουμε θα πάρουμε και τα τουφέκια και  όλα!"


ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
Αγρότες της Κρήτης, εγκλώβισαν 3 υπουργούς την Κυριακή στο Ρέθυμνο και τους προπηλάκισαν άγρια.

Ολα συνέβησαν το βράδυ στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των Υπουργών Σταθάκη, Ξανθού και Χαρίτση, οι συγκεντρωμένοι αγροτοκτηνοτρόφοι, απέκλεισαν την είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το ΕΒΕΡ, φωνάζοντας ότι νιώθουν αγανακτισμένοι και προδομένοι.

Η ένταση προκλήθηκε όταν αγρότες και κτηνοτρόφοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο ζήτησαν να συναντηθούν με τους υπουργούς.

Η αστυνομία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να ανεβεί στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους και όχι όλοι.

Μετά από μια συζήτηση υψηλών τόνων οι τρεις υπουργοί σχεδόν εγκλωβίστηκαν στο κτήριο του ΕΒΕΡ, από τους αγρότες και κτηνοτρόφους που είχαν αποκλείσει τον χώρο.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανθρώπινο κλοιό προκειμένου να φυγαδεύσουν τους 3 υπουργούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ιδιαίτερα τη στιγμή που ένα αγροτικό όχημα εισέβαλε στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκίμασε τους υπουργούς οι οποίοι βρίσκονταν στα οχήματά τους, φωνάζοντας και χτυπώντας τα τζάμια.

Στο τέλος, τα οχήματα με μεγάλη ταχύτητα, κατάφεραν να ξεφύγουν από το οργισμένο πλήθος.
                               .


  iefimerida.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με Δημοσιογράφο Ρ/Σ εκκλησίας: Οι άρχές και τα κανάλια λένε ψέματα για τους λαθρο - έζησα απο κοντά την αλήθεια δέκα ημέρες



Τα δημοσιογραφικά σχόλια  του fyllokaiftero1.blogspot.com εδω είναι περιτά μιλάει ένας δημοσιογράφος  του Ρ/Σ της Πειραικής εκκλησίας  με την ψυχή του  εξιστορόντας αυτά που έζησε δέκα ημέρες, δείτε :

                                .







Βιντεο: Ενα δείγμα του άμεσου μέλλοντος : Λαθροπρόσφυγες έκαναν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης | Refugees protest in Greece

Του Μανώλη Μάνου




- Αυτό είναι μιά μικρογραφία ένα απο αυτά που δούμε  θα γίνονται στο άμεσο μέλλον, σε μεγάλες αλλά και στις μικρότερες πόλεις τις Ελλάδος.

- Εκατοντάδες λαθρο πρόσφυγες και λαθρο μετανάστες απο το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά μαζί με αλληλέγγυους πολίτες, διαδήλωσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στην πολιτική της Ευρωπαϊκης Ένωσης στο κλείσιμο των συνόρων. 

- Αργότερα,σύντομα, θα διαδηλώνουν και ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση και- σε όποια ελληνική κυβέρνηση  και κατα του ελληνικού λαού που δεν τους εξασφάλισαν σπίτια, τροφή, και άνετη πολυτελή ζωή όπως αυτήν που είχαν στην Συρία, το Αφγανιστάν,γιατι αυτοι είναι οι πλούσιοι λάθρο ως γνωστόν, οι οποίοι μας έκαναν την εισβολή  και έτσι είναι συνηθισμένοι σαν πλούσιοι στη άνεση και στην χλιδή.

- Για τους έλληνες δεν θα υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε δρόμος να διαδήλώνουν, αλλά μόνο ο φόβος απο τους λάθρο και  απο τα ΜΑΤ που θα  "επεμβαίνουν" μόνο κατα κανόνα  κατά των ελλήνων

- Εκτός αν ο λαός θα πάρει τώρα - νωρίς την κατάσταση στα χέρια του.

- Υπάρχει πάντα  το άρθρο 120 του Συντάγματος 

Οπως βλέπουμε στο βίντεο (εμείς στο ρεπορταζ τα είδαμε και απο κοντά)  είναι καλοντυμένοι, καθόλου θλιμένοι. το αντίθετο θα έλεγε κανεις ου βρήκαν όμως τα τηλεβόα αφού ήρθαν "μισοπιγμένοι";  τις σημαίες  και τα υπόλοιπα  τους τα έδωσε η ελληνική κυβέρνηση; (η οποία είναι υπέρ των λαθρο) παρασκηνιακά, ή  κάποιος "άλλος"- ποιός; υπάρχει παρουσία αστυνομίας και ΜΑΤ όπως με τους έλληνες αγρότες  ;  η ελληνική αστυνομιά τα  ερεύνησε όλα  αυτά ; και.. αλλα τόσα.



 Δειτε το βίντεο


                                   ..