11 Μαρτίου 2016

Βάζουν λουκέτο και στα Επείγοντα των νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας – Έγγραφο για την αδυναμία κάλυψης εφημεριών για έκτακτα περιστατικά δημοσιοποίησε η ΕΙΝΔΥΜ






florina nosokomeio




Το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν και τα πέντε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας φέρνει στο φως η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιοποιώντας έγγραφο του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού νοσοκομείου Φλώρινας “Ελένη Δημητρίου”, από το οποίο προκύπτει η μηδενική ετοιμότητα κλινικών και τμημάτων και του νοσοκομείου Φλώρινας για την κάλυψη έκτακτων περιστατικών για τον μήνα Μάρτιο, λόγω αδυναμίας κάλυψης των εφημεριών.

Συγκεκριμένα, στο υπηρεσιακό έγγραφο του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Φλώρινας προς την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και προς τα νοσοκομεία Καστοριάς, Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Γρεβενών, Έδεσσας, προς το ΕΚΑ και προς το ΕΚΕΠΥ τονίζεται ότι: «Λόγω μη κάλυψης του προγράμματος εφημεριών του νοσοκομείου μας των παρακάτω κλινικών- τμημάτων, παρακαλούμε τα παραπάνω νοσοκομεία να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων περιστατικών και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων των» και παρακαλεί την 3η ΥΠΕ «για τις δικές της ενέργειες.»
Στο έγγραφο αυτό τονίζεται ειδικότερα ότι:
Η Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου είναι ακάλυπτη από 8-3-2016 έως και 31-3-2016.
Το Μαιευτικό τμήμα εξ αιτίας της έλλειψης εφημερίας παιδιάτρου κατά τις ημέρες 8-3-2016 έως και 31-3-2016.
Η Ορθοπεδική κλινική είναι ακάλυπτη όλο τον μήνα πλην τριών ημερών.
Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που δεν εφημέρευε την 1η,3,6 και 8 Μαρτίου θα είναι ακάλυπτη κατά τις ημέρες 10,13,15,,17,20,22,24,27,29 και 31-3-2016.
florina aggelopoulos aggelos_ proedr EINDYM
Την κατάσταση αυτή σχολιάζει με ειρωνικό ύφος η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας, καθώς όπως δήλωσε στον «Π» ο πρόεδρος της ΕΙΝΔΥΜ, Άγγελος Αγγελόπουλος, «οι εκπρόσωποι της πολιτείας θέλοντας να υποβαθμίσουν το σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας διαβεβαιώνουν συνεχώς σε όλους τους τόνους ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το παρουσιάζουν οι γιατροί ή τα Μέσα Ενημέρωσης.»
Υπενθυμίζεται δε ότι ο κ. Αγγελόπουλος στη σύσκεψη της περασμένης Πέμπτης για τα λουκέτα στα ΤΕΠ και την Παθολογική του Μποδοσάκειου είχε καταγγείλει την τραγική έλλειψη γιατρών σε όλα τα νοσοκομεία της περιφέρειάς μας, ενώ είχε κάνει ειδική αναφορά στην υποστελέχωση του νοσοκομείου Φλώρινας.

Η ανακοίνωση της ΕΙΔΝΥΜ

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα, και με στόχο την υποβάθμιση της “ηθικής υπεροχής”, αλλά και της “κοινωνικής ευαισθησίας” της κυβέρνησης, διασπείρονται φήμες περί αναστολής εφημεριακής λειτουργίας κλινικών, τμημάτων ή και ολόκληρων νοσοκομειακών μονάδων.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, επισκεπτόμενοι τα νοσοκομεία μας, μπορούν να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι, το πλήθος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που ξεκούραστο και ευδιάθετο περιμένει να τους εξυπηρετήσει, όπως διαβεβαιώνουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας.

Στα πλαίσια της “δυσφήμησης” του κυβερνητικού έργου, εντάσσεται και το επισυναπτόμενο έγγραφο, για το οποίο, μέχρι την στιγμή της κοινοποίησης του, δεν έχει τοποθετηθεί η 3η Υ.Π.Ε, αλλά ούτε και έχει προβεί στα δέοντα για την επίλυση των προβλημάτων που αναφέρονται σ` αυτό», καταλήγει η ΕΙΝΔΥΜ.»


Mετέτρεψαν σε τζαμί την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο Στεφανάκη στον Σχιστό;




Mετέτρεψαν σε τζαμί την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο Στεφανάκη στον Σχιστό


Μια άνευ προηγουμένου επίθεση δέχεται το έθνος και η Ορθοδοξία,με το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου να διαλύει ότι σεβάσματα έχει αυτός ο λαός,προς όφελος των λαθρομεταναστών!

Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίες αξιωματικών του στρατού ξηράς στον μακελεύθηκε η εκκλησία του Αγίου μεγαλομάρτυρα Γεωργίου το στρατόπεδο Στεφανάκη στον Σχιστό(βλ.φώτο),αφαιρέθηκαν οι Ιερές εικόνες,αποψιλώθηκε η Αγία Τράπεζα και γενικά απογυμνώθηκε από κάθε τι το χριστιανικό,για να παραδοθεί ως τζαμί στους ισλαμιστές που θα φιλοξενηθούν στο στρατόπεδο!Εάν η είδηση ευσταθεί δεν υπάρχει προηγούμενο,η τουρκοκρατία επανήλθε και η βλασφηία που έλαβε χώρα,δεν έχει παρόμοιο παράδειγμα στο παρελθόν!

Άξιοι οι Τσίπρας-Καμμένος να τους βραβεύσουν οι μουλάδες της Άγκυρας και του Ριάντ.
Ένοχη σιωπή του κακή τη ώρα ευρισκόμενου στα ηνία της Ορθόδοξης εκκλησίας της Ελλάδος Ιερώνυμου,ο οποίος έπετρεψε με την συγκατάθεση του να λάβει χώρα αυτή η ιεροσυλία και να μετατραπεί η Ελλάδα σε Ιλαμαμπάντ

 Πηγές: hellas new triklopodia


Βάζουν φόρο ακόμη και στις αναλήψεις μετρητών από τα ATMs


Γράφει ο  Χρήστος Ζιώτης
Στη φορολόγηση όλων των τραπεζικών συναλλαγών μελετά να προχωρήσει η Κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να καλύψει το δημοσιονομικό κενό του 1 δισ. ευρώ για φέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, υιοθέτησε τελικά  την πρόταση που είχε κάνει ο προκάτοχος του Γιάννης Βαρουφάκης, και αναμένεται να συναντηθεί  σήμερα με εκπροσώπους των τραπεζών προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο φορολόγησης των τραπεζικών συναλλαγών.

Το  επικρατέστερο σενάριο προβλέπει επιβολή φόρου ή τέλους  5 τοις χιλιοίς επι όλων των τραπεζικών συναλλαγών με εξαίρεση  μόνο τις μεταφορές από ποσών από το ένα λογαριασμό σε λογαριασμό του ιδίου καταθέτη. Ετσι ακόμη και για μία απλή εβδομαδιαία ανάληψη 420 ευρώ η τράπεζα θα παρακρατά τα 2 ευρώ.

Αρχικά τράπεζες και Υπουργείο Οικονομικών είχαν καταλήξει σε μία πιο μετριοπαθή πρόταση η οποία προέβλεπε το τέλος αυτό να ήταν μόλις 1 τοις χιλιοις. Ωστόσο την πρόταση απερρίφθη από τους δανειστές οι οποίοι θεωρούν με βάση τα στατιστικά δεδομένα που έχουν στη διάθεση τους ότι με τον χαμηλό αυτό συντελεστή ο φόρος δεν θα είχε την προσδοκώμενη απόδοση για να κλείσει η φετεινή τρύπα του Προυπολογισμού. Ετησίως στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι πραγματοποιούνται μέσω των τραπεζών περίπου 670 δισεκατομμύρια συναλλαγές οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα ποσό της τάξεως των 350 δισ. ευρώ.
  Ωστόσο κάποιες απο αυτές αφορούν πληρωμές προς την Εφορία, ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικά Ταμεία,συναλλαγές οι οποίες δεν θα μπορούσαν να επιβαρυνθούν με πρόσθετη φορολόγηση. Ετσι οι δανειστές επανηλθαν ζητώντας ο συντελεστής ν΄αυξηθεί στο 5 %%.
Στην περίπτωση που επιβαλλόταν  τέλος 1 τοις χιλίοις αυτό απλά θα σήμαινε πως το Δημόσιο θα εισέπραττε εσοδα που θα επέφερε θα ήταν 350 εκατ. ευρώ. Με το συντελεστή  στο 5 τοις χιλίοις τα έσοδα που θα επέφερε θα ήταν 1,75 δισ. ευρώ. Ωστόσο με δεδομένο ότι η εισπραξιμότητα δεν φθάνει το 100%, οι δανειστές εκτιμούν ότι τα συνολικά έσοδα άνετα μπορεί να καλύψουν το στόχο του 1 δισ. ευρώ.

Η επιβολή πρόσθετης φορολογίας στις συναλλάγες από την Κυβέρνσηση του ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που θα επιβαρύνει αναλογικά τις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες, φαίνεται να είναι μονόδρομος καθώς ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και ESM θεωρούν πως τα προϋπολογισμένα έσοδα από τα παίγνια του ΟΠΑΠ και τον φόρο στο κρασί δεν θα εισπραχθούν και πως η απόδοση των μέτρων αυτών θα κινηθεί κοντά στο ¼ του στόχου.
Δεδομένου ότι η απόκλιση αυτή οδηγεί σε «τρύπα» 300 εκατ. ευρώ περίπου και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων παρεμβάσεων που δεν έχουν εφαρμοστεί (αλλαγή στη φορολόγηση ενοικίων) η κυβέρνηση αναζητεί εφεδρικά μέτρα που θα καλύψουν το δημοσιονομικό κενό.


insider.gr

Εντολή ΟΗΕ! Μέσα στα σπίτια των Ελλήνων οι μουσουλμάνοι…


Εντολή ΟΗΕ! Μέσα στα σπίτια των Ελλήνων οι μουσουλμάνοι…

Μετά την δημιουργία κέντρων μεταναστών σε ολόκληρη την χώρα, ο ΟΗΕ προχωράει ένα βήμα παραπάνω… Το πρόγραμμα της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ περιλαμβάνει την φιλοξενία 20.000 μεταναστών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, μονοκατοικίες και ξενώνες!

Μάλιστα η εφαρμογή του έχει ήδη ξεκινήσει με 300 διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να έχουν ενοικιαστεί σε πρόσφυγες.
Το επόμενο διάστημα εφόσον όλα πάνε βάσει… πλάνου, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη θα στεγάσει χιλιάδες μουσουλμάνους. Όλα τα τα έξοδα φυσικά ‘’τρέχει’’ να καλύψει η Ευρωπαϊκή Ένωση που στην ανάγκη τα χρήματα τα βρίσκει άμεσα…

Ο πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ, Στράτος Παραδιάς, αναφέρει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι «οι κατοικίες που αναζητούνται πρέπει να είναι πάνω από 60 τετραγωνικά ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαμονής τουλάχιστον 4 έως 6 ατόμων. Θα υπογράφονται συμβόλαια έως το τέλος του χρόνου με δυνατότητα παράτασης και με ανώτατο ποσό ενοικίου τα 400 ευρώ. Η μίσθωση δηλώνεται στην Εφορία ενώ καλύπτεται και η παραμικρή ζημιά».

Πηγή:aetos-apokalypsis.com

Λεμόνι: Το ξινό, αλλά θαυματουργό φρούτο

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, 11/03/2016

Η απάντηση στην ακμή, το πεπτικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, τα προβλήματα της απώλειας βάρους βρίσκεται στο λεμόνι. Έρευνες επιβεβαιώνουν ότι το λεμόνι προσφέρει αντιβακτηριακές και αντιιικές ιδιότητες ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και ως εκ τούτου βελτιώνει τη συνολική υγεία. Παράλληλα, τα λεμόνια περιέχουν ασβέστιο, βιταμίνη C, βιοφλαβονοειδή, και λιμονένιο, τα οποία καταπολεμούν τις λοιμώξεις. Με τόσα πολλά διατροφικά οφέλη σε αυτό το μικρό κίτρινο φρούτο θα προσπεράσετε την ξινή του γεύση!
1. Καταπολέμηση ακμής
Θέλετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα; Το κιτρικό οξύ και η βιταμίνη C βοηθούν στην επούλωση της ακμής και την αφαίρεσή της. Το λεμόνι περιέχει επίσης αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά στοιχεία που δρουν ως φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία της ακμής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μία φέτα λεμονιού και να την τρίψετε στο πρόσωπό σας! Προσθέστε μερικές σταγόνες μέλι με μισό λεμόνι στο σπυράκι που σας ταλαιπωρεί και ξεπλύνετε με κρύο νερό.
2. Όχι πια σκασμένα χείλη!
Τα λεμόνια είναι ένα εξαιρετικό απολεπιστικό για τον κατευνασμό ξηρών και σκασμένων χειλιών. Ενσωματώστε τα στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς. Απλώστε λίγο λεμόνι στα χείλη σας και ξεβγάλτε το επόμενο πρωί. Ο χυμός απομακρύνει τυχόν νεκρά κύτταρα του δέρματος και κατευνάζει τις πληγές.
3. Αντιμετωπίζει πυρετό και πονόλαιμο
Τα λεμόνια αποτελούν μία φυσική θεραπεία για τη μείωση του πυρετού σας. Προσθέστε τον χυμό ενός λεμονιού σε ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό και μέλι. Για τον πονόλαιμο, προσθέστε χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι σε ένα φλιτζάνι με χλιαρό νερό. Κάντε γαργάρα τρεις φορές την ημέρα. Για να θωρακίσετε περισσότερο την υγεία σας προσθέστε τριμμένο τζίντζερ στο ρόφημα.
4. Έκζεμα; Ξηροδερμία;
Εάν πάσχετε από έκζεμα, προσθέστε 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού σε ένα φλιτζάνι με χλιαρό νερό και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Το μέλι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ο συνδυασμός τους κάνουν τη θεραπεία πιο αποτελεσματική. Δεν έχετε παρά να μουσκέψετε ένα πανί στο υγρό και να το τοποθετήσετε στη μολυσμένη περιοχή για 15 λεπτά.
Τα λεμόνια, επίσης, χρησιμοποιούνται για φυσικές θεραπείες για το ξηρό δέρμα της κεφαλής και της πιτυρίδας. Πιέστε ένα λεμόνι και ανακατέψτε με λίγο μέλι. Τρίψτε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής σας για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε.
5. Χάστε Βάρος
Είναι αλήθεια ότι η κατανάλωση λεμονιού βοηθά στην επιτάχυνση της απώλειας βάρους. Απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα σας, ενώ μειώνει το αίσθημα πείνας και δεν προσθέτει θερμίδες.

πηγή

Ερχεται η Καθαρά Δευτέρα με χιόνια και καταιγίδες – Πού θα κάνει Κούλουμα η... κακοκαιρία

Καιρός: Καθαρά Δευτέρα με χιόνια και καταιγίδες – Πού θα κάνει Κούλουμα η... κακοκαιρία
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με το σκηνικό να «ντύνουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χιόνια.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Greek-Weather.Org πολλές περιοχές της χώρας την Καθαρά Δευτέρα θα «ντυθούν» στα λευκά.
AdTech Ad
Όπως αναφέρουν τα τωρινά προγνωστικά στοιχεία, την Καθαρά Δευτέρα θα χιονίσει πυκνά σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας αλλά και σε ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλη τη δυτική, βόρεια, κεντρική, ανατολική και νότια Ελλάδα ενώ κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα στη Θεσσαλία, το Ιόνιο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο και τη Μακεδονία καθώς και τα νησιά του κεντρικού, ανατολικού και νότιου Αιγαίου, με τους βοριάδες να πνέουν θυελλώδεις.

newsbomb.gr

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ": ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ 180 ΜΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ.. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ !! ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ !!



Ο Κώστας Γιαννόπουλος είναι ο υπεύθυνος του "Χαμόγελο του Παιδιού"... είναι γνωστός και τυγχάνει μιας γενικότερης αναγνώρισης για την δουλειά του και το έργο του...

Ο κος Γιαννόπουλος λοιπόν ήταν καλεσμένος στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ το Πρώτο Πρόγραμμα και μίλησε στους δημοσιογράφους  Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πικουλα...

Είπε πολλά ενδιαφέροντα... αυτό όμως που μας "έμεινε" γιατί αφορούσε την Λέσβο ήταν το παρακάτω.. 
«180 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις κάνουν πασαρέλα στη Μυτιλήνη και οι περισσότερες παίρνουν τεράστια ποσά. Η ΜΚΟκρατία δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως γίνεται στην Αφρική», 

Αυτό είπε και μας έκανε εντύπωση, όχι γιατί δεν το ξέραμε αλλά γιατί το είπε ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τι πραγματικά συμβαίνει με όλο αυτό το κύκλωμα...

Τώρα πως θα σταματήσει η πασαρέλα και πως δεν θα γίνουμε Αφρική... αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.. τώρα μάλιστα που η Ε.Ε. θα δώσει και 700 εκ ευρώ στις ΜΚΟ για το μεταναστευτικό τότε όχι Αφρική αλλά χειρότερα μας βλέπουμε να γινόμαστε....

Και κατά τα άλλα εδώ στη Λέσβο περιμένουμε οι ΜΚΟ να συμπληρώσουν την περίφημη  "φόρμα" που έχει βγάλει στον αέρα η Γ.Γ. Αιγαίου... αυτή που κανένας νόμος δεν επιβάλει στις ΜΚΟ να την υπογράψουν.. ναι κάπως έτσι θέλουν λέει να συμμαζέψουν την κατάσταση...

Ναι καλά.......







πηγή:lesvosvoice.blogspot.gr 



Βλαδίμηρος Πούτιν: « Η ανθρωπότητα βρίσκεται υπό απειλή, από τις πολυεθνικές τροφίμων και τα νέα εμβόλια»!!


http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/01/Putin-GMO-900x350-700x272.jpgΝέα παρέμβαση του Ρώσου Προέδρου στην «καρδιά του προβλήματος» και της νέας τάξης πραγμάτων, καθώς αποκαλύπτει ένα πολύ «σκοτεινό» σχέδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Αυτό της εξόντωσης του ανθρωπίνου γένους, μέσω της τροφής και των φαρμάκων.

Όλες οι «ελεγχόμενες» δυτικές κυβερνήσεις μέσω ειδικών προγραμμάτων έχουν εμβολιάσει εκατομμύρια ανθρώπους , δημιουργώντας ένα νέο είδος αυτιστικού ανθρώπου που εμπεριέχει πολύ λίπος, και ο οποίος βρίσκεται μόνιμα μπροστά από μια οθόνη τρώγοντας τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα φρουκτόζης, και σιροπιού καλαμποκιού», ισχυρίζεται ο Πούτιν ο οποίος τονίζει ότι οι Ρώσοι «πρέπει να προστατευθούν από όλο αυτό … με κάθε κόστος», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .

Σύμφωνα με έκθεση που εκπονήθηκε από το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας (SCRF), αναφέρεται ότι ότι ο Πρόεδρος Πούτιν εξέδωσε ειδικές εντολές στους αρμόδιους αξιωματούχους, οι οποίες αναφέρουν ότι όλοι οι Ρώσοι πολίτες θα πρέπει να προστατεύονται από δυτικά σκευάσματα τροφής και φάρμακα με κάθε κόστος.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος πιστεύει ότι το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης αποτελεί σήμερα «σοβαρότατο κίνδυνο», και ότι η Δύση πραγματοποιεί «εκ προθέσεως επιβράδυνση της διαδικασίας αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους, για προσωπικό κέρδος».

«Εμείς, ως ένα είδος έχουμε την επιλογή να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το σώμα και το μυαλό μας σε μια υγιή ανοδική πορεία, ή μπορούμε να ακολουθήσουμε το δυτικό παράδειγμα των τελευταίων δεκαετιών και εκ προθέσεως να δηλητηριάζουμε τον πληθυσμό μας με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, φαρμακευτικά σκευάσματα , εμβόλια, και γρήγορο φαγητό, που αξιολογείται ως λίαν επικίνδυνο, εθιστικό ναρκωτικό».

«Πρέπει να αγωνιστούμε αυτό. Η δημιουργία σωματικά και διανοητικά αναπήρων ατόμων του πληθυσμού μας δεν είναι σαφώς προς το συμφέρον μας», αναφέρει η έκθεση .

Η Ρωσία υπό τον Πρόεδρο Πούτιν έχει μισθώσει εντελώς δωρεάν μεγάλες εκτάσεις γης τα τελευταία χρόνια σε αγρότες πρόθυμους να καλλιεργήσουν βιολογικά προϊόντα με φυσικό και βιώσιμο τρόπο.

Ο στόχος είναι να καταστεί η χώρα παγκοσμίως, ως «ο μεγαλύτερος εξαγωγέας» τροφίμων χωρίς ΓΤΟ, και τα οποία θα βασίζονται σε μια εξολοκλήρου «οικολογική» παραγωγική διαδικασία.

Η έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Κρεμλίνου για το τέλος της παραγωγής στην ρωσική επικράτεια, όλων των τροφίμων που περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Η κίνηση αυτή κηρύττει έναν ακόμα πόλεμο , αυτόν κατά των πολυεθνικών εταιρειών όπως η Monsanto , η οποία «κατασκευάζει» αυτούς τους σπόρους, αλλά και άλλες ετιαιρείες .

Επίσης η χώρα συνεχίζει να ηγείται στο χώρο της φυσικής, βιολογικής γεωργίας, δείχνοντας ένα διαφορετικό δρόμο σε όλο τον πλανήτη .

Η χώρα μας η πανέμορφη Ελλάδα , η οποία διαθέτει σπάνια αγροτικά προϊόντα, τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να δημιουργεί μια βιομηχανία βιολογικών προϊόντων , τα οποία είναι περιζήτητα στο εξωτερικό .

Ο κίνδυνος όμως με μια πιθανή οικονομική ένωση της ΕΕ με τις ΗΠΑ , θα σημάνει τον πλήρη έλεγχο από τις πολυεθνικές του είδους, και την αθρόα εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων στην χώρα μας.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων), αναφέρθηκε ότι η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την «μπότα»των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη.

Η ευρωπαϊκή βιομηχανία των σπόρων με την σειρά της, επιδιώκει την θέσπιση και εφαρμογή μιας νέας κοινής ευρωπαϊκής νομοθεσίας που θα καθιερώνει τη μοριακή σήμανση.

Με την ταυτοποίηση των ποικιλιών, μέσω μιας τεχνολογίας γενετικής ακολουθίας, οι εταιρείες θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις ποικιλίες τους στις αγροτικές καλλιέργειες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι αγρότες θα υποχρεώνονται να ακολουθούν τους εξαιρετικά περιοριστικούς όρους της χρήσης των πατενταρισμένων σπόρων με μία και μοναδική σπορά από την οποία ο σπόρος που προκύπτει θα αποτελεί εκ νέου ιδιοκτησία της πολυεθνικής ή καλλιεργώντας σπόρους με γονίδια που δεν αφήνουν το φυτό να παράγει νέους.

Η επιστροφή στον σχεδόν πατροπαράδοτο τρόπο καλλιέργειας σε συνδυασμό με τα σημερινά μέσα , θα μπορέσει να σώσει το ανθρώπινο γένος και τον πλανήτη μας.

Από το:http://thesecretrealtruth.blogspot.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ - ΔΕΙΤΕ: "Η ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ " ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΝΕΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»;

ieronymos-xoris-stavro

Μας έστειλαν μια φωτογραφία η οποία πράγματι μας γεννά πολλά ερωτηματικά, για να μην προχωρήσουμε αμέσως σε αισθήματα αγανάκτησης και οργής.
  
( Η μάυρη σκιά) - ο  αρχιεπίσκοπος επισκέφτηκε τα περίφημα Hotspot των προσφύγων, για να εκφράσει την αλληλεγγύη του και την βοήθεια της εκκλησίας και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των προσφύγων είναι μουσουλμάνοι, έβγαλε τον παραδοσιακό αρχιεπισκοπικό του σταυρό ή την χριστιανική εικόνα που συνήθως φέρει στο στήθος...για να μην τους προκαλέσει!!!

Αν αλήθεια είναι αυτός ο λόγος που δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλος,τότε ντροπή!

Αυτοί δεν είναι Ιεράρχες της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας,αλλά μελη μη κυβερνητικών παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προωθηθεί η πολυπολιτισμική Νέα Τάξη, ενώ για τα σχέδια ισλαμοποίησης της χώρας…σκασίλα τους!

Και εις ανώτερα!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
πηγη
Μεσω: http://hellaspress-angel.blogspot.com

Άγριο έγκλημα στη Βάρη: Πακιστανοί βίασαν ομαδικά και κατακρεούργησαν 15χρονο


Άγριο έγκλημα στη Βάρη: Πακιστανοί βίασαν ομαδικά και κατακρεούργησαν 15χρονο
Ορδές Πακιστανών κατακρεούργησαν 15χρονο ομοεθνή τους στα Νότια Προάστια. Πιθανολογείται ότι τον βίασαν ομαδικά!
Bρέθηκε νεκρός στην περιοχή Βλάχικα της Βάρης, μέσα σε μία γκαρσονιέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει σημάδια ασέλγειας.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει περιπολικά καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για το θάνατο του έφηβου συμπατριώτη τους, ενώ σύμφωνα με αναφορές, βρέθηκαν ίχνη ασέλγειας πάνω του.
Εκτός των τριών Πακιστανών που συνελήφθησαν, αναζητούνται άλλοι δύο ομοεθνείς τους. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και ιατροδικαστής.


Πηγές:
 - ekklisiaonline.gr

Πρόσφυγες διέρρηξαν την κοινότητα Ειδομένης και έκαψαν πόρτες και καρέκλες για να περάσουν τη νύχτα







«Έστρωσαν κουβέρτες για να κοιμηθούν και διέλυσαν ξύλινες πόρτες και καρέκλες για να κάψουν και να ζεσταθούν» λέει η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας της Ειδομένης – Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Η Ελλάδα έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού

Το κοινοτικό κατάστημα Ειδομένης που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, διέρρηξαν πρόσφυγες, χθες το βράδυ, προκειμένου να βρουν χώρο για να κοιμηθούν.eid16Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ειδομένης, Ξανθούλα Σουπλή, πρόσφυγες διέρρηξαν τον χώρο του γραφείου της σπάζοντας τις κλειδαριές και τον μετέτρεψαν σε προσωρινό καταφύγιο.«Έστρωσαν κουβέρτες για να κοιμηθούν και διέλυσαν ξύλινες πόρτες και καρέκλες για να κάψουν και να ζεσταθούν» είπε, προσθέτοντας ότι αγρότες της περιοχής καταγγέλλουν ότι αφαιρούν ακόμα και το πετρέλαιο από τα τρακτέρ για να ζεσταθούν.



ΠΗΓΗ