26 Φεβρουαρίου 2016

Φορολογικό: Έκτακτη εισφορά στο 10% και σκέψεις για αναδρομικά

ypoyrgeio-oikonomia
Νέα κλίμακα έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης με ανώτατο συντελεστή 10% (από 8% σήμερα), καθώς και ανώτατο συντελεστή φορολογίας εισοδήματος στο 60%, προβλέπει μεταξύ άλλων το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αλλαγές στο φορολογικό.
Σύμφωνα με Τα Νέα, στο τραπέζι των εξ αποστάσεως διαπραγματεύσεων βρίσκεται και το ενδεχόμενο αναδρομικών αλλαγών στις φορολογικές κλίμακες για τα εισοδήματα του 2015, προκειμένου να προκύψουν φέτος έξτρα έσοδα όχι 290 εκατ. ευρώ όπως προβλέπει ο προϋπολογισμός, αλλά σχεδόν τα διπλάσια, 550 εκατ. ευρώ, και να κλείσει έτσι η ψαλίδα στο δημοσιονομικό κενό.
Παρότι πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απέρριψε το ενδεχόμενο αναδρομικών αλλαγών στη φορολογία εισοδήματος για το 2015, δεν λείπουν οι σχετικές συζητήσεις. Οι δανειστές πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Η αιτία βρίσκεται στο δημοσιονομικό κενό του 2016, το οποίο «αν δεν κλείσει σε σημαντικό βαθμό μέσω Φορολογικού, θα πρέπει να ψάξουμε άλλα μέτρα» αναφέρει αρμόδιο στέλεχος. Και όπως είναι γνωστό, οι επιλογές ισοδυνάμων για την κυβέρνηση έχουν στερέψει εδώ και μήνες.
Στο επίκεντρο της διαπραγμάτευσης βρίσκεται η κατάργηση της έκπτωσης φόρου των 2.100 ευρώ για μισθωτούς και συνταξιούχους με το επιχείρημα της διεύρυνσης της φορολογικής βάσης εκ μέρους των δανειστών. Από την πλευρά της η κυβέρνηση διαμηνύει ότι η κατάργηση του αφορολογήτου αποτελεί «κόκκινη γραμμή».
Κι όλα αυτά, ενώ από την πορεία των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού προκύπτει το συμπέρασμα ότι η φοροδοτική ικανότητα έχει φτάσει στο ανώτατο όριο, το οποίο είναι τα 44 δισ. ευρώ.

Τα φαρμακευτικά φυτά υπό διωγμό Η παγκόσμια υγεία στο βωμό του κέρδους

ta-farmakeftika-fita-ipo-diogmo-i-pagkosmia-igia-sto-vomo-tou-kerdous
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν οι άνθρωποι για το κέρδος; Που μας οδηγούνε οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής ένωσης;
Οργανισμός-σφραγίδα, που εργάζεται, απροκάλυπτα πλέον, μόνον για τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, έχει καταντήσει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου, που υποτίθεται ότι είναι ο αρμόδιος κοινοτικός φορέας που φέρει την ευθύνη για την καταλληλότητα ή μη των φαρμακευτικών σκευασμάτων για ανθρώπινη χρήση, που διοχετεύονται στην ευρωπαϊκή αγορά.
Γεγονός που, όπως τονίζεται ιδιαίτερα, σε πρόσφατο Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, με βάση το οποίο δεν εγκρίθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο προϋπολογισμός του ΕΟΦ για το 2009, δημιουργεί «αμφιβολία για την πραγματική ανεξαρτησία του Οργανισμού», αλλά και ανησυχία για το αν «η αξιολόγηση των φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση», που διοχετεύονται σωρηδόν στην ευρωπαϊκή αγορά, «γίνεται από ανεξάρτητους και καταρτισμένους εμπειρογνώμονες». 

Ελεγκτές-φερέφωνα
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία του «παζλ», που συνθέτουν τη διαπίστωση ότι ο ΕΟΦ λειτουργεί, απροκάλυπτα πλέον, ως όχημα για την προώθηση των συμφερόντων των φαρμακοβιομηχάνων, αδιαφορώντας για το αν η χρήση των φαρμακοσκευασμάτων, που εγκρίνονται και διατίθενται στους ασθενείς, μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, επιδείνωση των ασθενειών ή ακόμη και τον θάνατο.

Το 18% του προϋπολογισμού λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκου καλύπτεται από την Κομισιόν και το 82% από τις εισφορές των φαρμακοβιομηχανιών που, έναντι αυτών των εισφορών, αποκτούν άδεια εμπορίας φαρμάκων στην Ε.Ε.Οι «εμπειρογνώμονες», που προσλαμβάνονται στον ΕΟΦ και έχουν την αρμοδιότητα ελέγχου καταλληλότητας των φαρμάκων, έχει αποδειχθεί ότι λειτουργούν ως φερέφωνα της φαρμακοβιομηχανίας που μετά τη λήξη της θητείας τους στον Οργανισμό, ανταμείβονται με θέσεις και παχυλές αμοιβές στις φαρμακευτικές εταιρείες. Ως ενέργεια που δημιουργεί βάσιμες αμφιβολίες ως προς την πραγματική ανεξαρτησία του ΕΟΦ, το Ψήφισμα αναφέρει το παράδειγμα του πρώην εκτελεστικού διευθυντή του Οργανισμού, που μετά την αποχώρησή του ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου σε εταιρείες φαρμάκων σχετικά με την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και τη μείωση του χρόνου έως την εισαγωγή των νέων προϊόντων στην αγορά.
Εκφράζεται, ακόμη, η βάσιμη υπόνοια ότι οι εμπειρογνώμονες και το προσωπικό που ασχολήθηκε με τα φάρμακα της κατηγορίας benfluorex δεν λειτούργησαν ως ανεξάρτητοι και δεν υπέβαλαν αληθή δήλωση σύγκρουσης συμφερόντων.Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η αξιολόγηση των φαρμάκων που διοχετεύονται στην ευρωπαϊκή αγορά γίνεται από ανεξάρτητους και επιστημονικά καταρτισμένους εμπειρογνώμονες, τονίζεται στο Ψήφισμα. Καταγγέλλεται ως απαράδεκτο το γεγονός ότι με έγκριση του ΕΟΦ κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά φάρμακα, για ανθρώπινη χρήση, με ανεπαρκείς πληροφορίες. Σχετικά μ’ αυτό υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, Νικηφόρος Διαμαντούρος, είχε επικρίνει, τον ΕΟΦ ότι απέκρυπτε τις παρενέργειες που είχε η χρήση ορισμένων σκευασμάτων για τη θεραπεία σοβαρής ακμής, που μπορούσαν να οδηγήσουν τους ασθενείς στην… αυτοκαταστροφή.
Δείτε εδώ ένα πολύ διαφωτιστικό, ολιγόλεπτο, βίντεο για να διαπιστώσετε πως ούτε οι ίδιοι οι γιατροί δεν ενημερώνονται επαρκώς για τα φάρμακα που χρειάζεται να συνταγογραφήσουν καθώς πολλές από τις μελέτες για αυτά αποκρύπτονται: Μπεν Γκολντέικερ: Τι δεν γνωρίζουν οι γιατροί σχετικά με τα φάρμακα που συνταγογραφούν

Τα φαρμακευτικά φυτά υπό διωγμό! 
Της ΕΛΙΖΑΜΠΕΤΤΑΣ ΚΑΖΑΛΟΤΤΙ 

Σε εφαρμογή τέθηκε από 1 Μαΐου 2011 Οδηγία της Ε.Ε. (εκδόθηκε 31 Μαρτίου του 2004), η οποία θέτει νέες προδιαγραφές για την απόκτηση άδειας κυκλοφορίας των φυτικών παραδοσιακών φαρμάκων. Σύμφωνα με αυτή την Οδηγία, μεγάλο μέρος των φαρμακευτικών σκευασμάτων με βάση τα βότανα δεν θα μπορούν πλέον να επωφεληθούν της απλοποιημένης διαδικασίας για να κυκλοφορήσουν στην αγορά, αλλά θα πρέπει να υποβληθούν σε παρόμοιες διαδικασίες έγκρισης με τα φάρμακα σύνθεσης που παρασκευάζονται σε εργαστήρια. Στόχος της Οδηγίας, που φέρει χαρακτηριστικό όνομα Traditional Herbal Medicinal Products, THMPD directive (Οδηγία για τα παραδοσιακά φυτικά θεραπευτικά προϊόντα) είναι, σύμφωνα με τους συντάκτες της, η προστασία των καταναλωτών.
Συγκεκριμένα, στην Οδηγία επισημαίνεται ότι στο εξής άδεια κυκλοφορίας σ’ ένα φυτικό φάρμακο ή στην ουσία που του αντιστοιχεί παρέχεται μόνο στην περίπτωση που αποδεικνύεται η ιατρική του χρήση για περισσότερα από τριάντα χρόνια, από τα οποία τα 15 τουλάχιστον στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. προ της αίτησης για έγκριση. Οσα φάρμακα δεν περιλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία, θα ακολουθήσουν τις ίδιες διαδικασίες έγκρισης με τα φάρμακα σύνθεσης…
Το κόστος αυτών των διαδικασιών, που περιλαμβάνουν έρευνες και πολύχρονες κλινικές δοκιμές, ανέρχεται σε 100.000-150.000 ευρώ
για το κάθε φυτικό συστατικό και είναι απαγορευτικός για μικροκαλλιεργητές και παρασκευαστές. Στην περίπτωση π.χ. ενός σκευάσματος που εμπεριέχει τρεις ή περισσότερες φυσικές ουσίες, το κόστος έγκρισης ξεπερνά τα 500.000 ευρώ.

Η εφαρμογή της Οδηγίας, που μπορεί να θεωρηθεί μία ακόμη νίκη των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών που εδώ και καιρό είχαν εξαπολύσει κυνήγι των μαγισσών εναντίον των φυσικών φάρμακων και της ομοιοπαθητικής ιατρικής, έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο χώρο της εναλλακτικής και ομοιοπαθητικής ιατρικής, αλλά και των καλλιεργητών, παραγωγών και εμπόρων φυτικών φαρμακευτικών βοτάνων και παρασκευασμάτων.
Αντιδράσεις
Αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι, λαμβάνοντας μέρος στο διάλογο που πανευρωπαϊκά έχει ανοίξει στο Διαδίκτυο, αλλά και σε ορισμένα ξένα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, επισημαίνουν ότι η Οδηγία, που σύμφωνα με τους εμπνευστές της στοχεύει στην προστασία του καταναλωτή, κινδυνεύει να εξελιχθεί στην ουσία σε απαγορευτικό μέτρο της ιατρικής χρήσης φυτών, που εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιούνται με ασφάλεια για θεραπευτικούς σκοπούς. Επισημαίνεται επίσης ότι η νέα αυτή νομοθεσία εμπεριέχει πολλά κενά, είναι δύσκολο να εφαρμοστεί και, μοιραία, θα αποφέρει ένα καίριο πλήγμα στην ατομική ελευθερία επιλογής της θεραπείας, αλλά και στη δυνατότητα επιβίωσης χιλιάδων στην Ελλάδα και εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο μικροκαλλιεργητών και μικροπαρασκευαστών παραδοσιακών φυτικών φαρμάκων.
Δυσεύρετα, επίσης, θα καταντήσουν σύμφωνα με πολλούς αρκετά φυσικά παρασκευάσματα, αφού εκτιμάται ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες θα εξακολουθήσουν να τα αγνοούν, καθώς για τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν είναι δυνατόν να εκδοθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και άρα το εμπόριό τους αποφέρει σαφώς πολύ μικρότερα κέρδη… Η εφαρμογή της ευρωπαϊκής Οδηγίας θα συμβάλει επιπλέον στην άνθηση του παράνομου εμπορίου φαρμακευτικών παρασκευασμάτων, με αποτέλεσμα αντίθετο του επιδιωκόμενου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς θα τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο η ασφάλεια των καταναλωτών.

Σχετικά με την Οδηγία, που τέθηκε σε εφαρμογή, η «Ε» επικοινώνησε με τον ΕΟΦ. Οι υπεύθυνοι δήλωσαν άγνοια και επιφυλάχθηκαν να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στο χώρο των παραδοσιακών φυτικών φαρμάκων. Από την άλλη, η Διεθνής Συμμαχία για τη Φυσική Υγεία (Alliance for Natural Health International – ΑΝΗ int) έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των 79 φυτικών προϊόντων των οποίων η πώληση εγκρίθηκε στη Μεγάλη Βρετανία. Ο κατάλογος περιλαμβάνει μόνο 39 βοτανολογικά είδη ανάμεσα στα περισσότερα από 1.000 που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες στα θεραπευτικά παρασκευάσματα. Σημασία έχει να σημειωθεί ότι 27 από τις 79 άδειες κυκλοφορίας στην αγορά που εκδόθηκαν αφορούν παρασκευάσματα που εμπεριέχουν δύο μόνο φυτά, τη βαλεριάνα και την εχινάκεια, και παράγονται από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες με κύριο αντικείμενο το εμπόριο χημικών φάρμακων.
 

Σύμφωνα πάντα με τους εκπροσώπους της ΑΝΗ, η καινούργια ευρωπαϊκή νομοθεσία, που στόχο έχει την ασφάλεια των καταναλωτών και υποχρεώνει να αναφερθούν στη συσκευασία των φυσικών προϊόντων πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα, δεν λαμβάνει υπόψη ότι πολλά από τα εγκεκριμένα φυσικά παρασκευάσματα εμπεριέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως χημικά συντηρητικά, χρωστικές ουσίες κ.λπ. *

Πλέον διαδεδομένα στην Ελλάδα 
Ιβίσκος 
Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στον καλύτερο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων.
Λεβάντα
Είναι ευεργετική ενάντια στον βήχα, το άσθμα και τη γρίπη.
Φασκόμηλο
Οι Κινέζοι τού απέδιδαν σχεδόν μαγικές ιδιότητες και ήταν πρόθυμοι να το ανταλλάξουν με το καλύτερο τσάι τους. Οι μοναδικές του ιδιότητες βοηθούν σημαντικά στο αναπνευστικό, αφού οι ουσίες που απελευθερώνονται όταν βράζει δρουν ευεργετικά κατά του άσθματος.
Χαμομήλι
Ανακουφίζει από τους πόνους της περιόδου, κράμπες, στομαχικές ενοχλήσεις και διαταραχές του ύπνου. Το εκχύλισμα του ταπεινού αυτού φυτού αποδείχθηκε πως έχει αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. 
Τσουκνίδα
Η θαυματουργή. Κατά της αναιμίας, των αιμορραγιών και της διάρροιας.
Λουίζα
Από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα βότανα στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.
Σπιρουλίνα
Βότανο των ποταμών και της θάλασσας (καλλιέργειες σπιρουλίνας υπάρχουν στη Βόρεια Ελλάδα). Η σπιρουλίνα ενδείκνυται για όσους συνηθίζουν να καταφεύγουν στο φαγητό όταν δεν έχουν καλή διάθεση.
Σημύδα
Τα φύλλα της έχουν διουρητική δράση, βοηθούν στην καύση του λίπους, αλλά και στη μείωση του ουρικού οξέος.
Ταραξάκο – Πικραλίδα
Είναι από τα πιο διαδεδομένα βότανα της Ελλάδας, με πολύπλευρη δράση, γι’ αυτό και του έχει αποδοθεί πλήθος χαρακτηρισμών, όπως ταραξάκο «το ιαματικόν», «το θεραπευτικόν», «το καταπληκτικόν», «το μαγικόν». Βοηθά στο μεταβολισμό των σακχάρων και των λιπών. Επίσης είναι πολύ καλό τονωτικό, χωνευτικό και αποτοξινωτικό. Τονώνει το ήπαρ, διεγείρει τις εκκρίσεις της χολής.
Ιπποφαές
Καλλιεργείται στη βόρεια Εύβοια.
Εμπεριέχει 190 ωφέλημα συστατικά μεταξύ των οποίων αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία.
Κρόκος ή σαφράν
Ευδοκιμεί σε ημιορεινές περιοχές και σε χωράφια αμμουδερά. Χρησιμοποιείται σε πολλά θεραπευτικά παρασκευάσματα.
Είδαμε ήδη την περίπτωση των καρυδιών, που επιβεβαιώνει τα παραπάνω: ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΛΕΕΙ Ο FDA.


Το είδα: periplanomeno.wordpress.com
 by

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ο Καρυπίδης προετοιμάζει ψυχολογικά για τη "εισβολή" λαθρομεταναστών στην Καστοριά με συσκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη του

Συντάκτης-ρεπορτάζ  : Μανώλης Μάνου


Σε σύσκεψη  κάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστορίάς Σωτήρης Αδαμόπουλος τους φορείς  , ερήμην του λαού ενω γνωρίζουν   οτι ο λαός της Καστοριάς  θα βγεί αγανακτισμένος  στους δρόμους  και για αυτο το θέμα ζωής και θανάτου,  εκτελώντας προφανώς την εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας του Θόδωρου Καρυπίδη ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι φίλος του Α.Τσίπρα ( εκ πολιτικού αμοιβαιου συμφέροντος ) ο Περιφερειάρχης είναι ....λέμε τώρα ( πρώην)  πρώην  καναλάρχης,   και χάρη στίς ψεύτικες υποσχέσεις του εκλέχτηκε Περιφερειάρχης στην Δυτ.Μακεδονία είναι γνωστή στούς Δυτικο Μακεδόνες η υπόσχεση του Καρυπίδη για φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα κατα 30%  και που δεν πραγματοποιήσε , την οποία υπόσχεση  επανέλαβε και ο Α.Τσίπρα για να εκλεγεί ο  Θ.Καρυπίδης Περιφερειάρχης, και τώρα ο τελευταίος εξωφλεί το πολιτικό γραμμάτιο, βάζοντας και κάποιους - κάποιες εντέχνως να παιξουν ρόλο "λαγού" .

Στην   σύσκεψη αυτή  που πραγματοποιήθηκε ερήμην του λαού της Καστοριάς, ερήμην γιατί μπορούσαν να μην πάνε σε μια τέτοια σύσκεψη η οποία είναι  'εκληματικά" σε  βάρος του λαού του νομού Καστοριάς και όλης της Δυτ. Μακεδονίας  , παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι του νομού Καστοριάς εκπρόσωποι του Μητροπολίτη  Σεραφείμ (παπάδες ) ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου και πολιτευτής στη τοπική αυτοδιοικηση ( Ν.Δ).

 Ο Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε εθελοντικές ομάδες  και τα σώματα ασφαλείας  να βρίσκονται λέει ....σε ετοιμότητα ! ,  στη πραγματικότητα προετοιμάζουν με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και  μαζί  με αλλους πολιτικά και μη συμφέροντα, τον λαό ψυχολογικά να υποστούν αυτη την βάναυη εισβολή χωρίς διαμαρτυρία- υποτακτικά και ήρεμα.


 Ο αριθμός των λαθρομεταναστών  ήδη στην Κοζάνη ξεπερνάει τα 900 άτομα  σύμφωνα με πληροφορίες.

Η πραγματική  ανεργία στον νομό Καστοριάς ίσως ξεπερνά το 50% στους νέους το 70%.

Αυτή είναι η ανάπτυξη που υποσχέθηκε  προεκλογικά ο Περιφερειάρχης Θ.Καρυπίδης και επάνέλαβε  πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, ο οποίος  εκλέχτηκε θα το επαναλάβουμε χάρις στα ψεύδη του  Α.Τσίπρα. Η φτώχοι πολίτες, τα παιδια οι νέοι και οι γέροντες  με την παρουσία των μεταναστών θα ζήσουν μια εφιαλτική ζωή και όχι απλά την έσχατη φτώχεια και μόνοκάποιες μια δύο κατασκευαστικές εταιρείες θα κερδίσουν απο τους χιλιάδες μετανάστες που θα εισβάλουν στη Δυτ. Μακεδονία σε σύντομα διαστημα οι 900 αυτοι που βρίσκοναι τώρα στην Κοζάνη είναι η  "μαγιά" του τελικού σχεδίου της κυβέρνησης Τσίπρα.

Θα πρέπει να μην παραλέιψουμε στο ρεπορτάζ αυτο  και να θυμίσουμε ότι ο Θ.Καρυπίδης έχει και το "πρώην" δικό του , λέμε τώρα ,Μ.Μ.Ε  κανάλι ,για να κάνει αυτή την δουλειά, για την οποία γίνεται αναφορά στο ρεπορταζ.

Αποκάλυψη -σοκ: Αναζητούν σκηνές και κοντέϊνερς για 500.000 άτομα - Θα κτίσουν 10 πόλεις ακόμα! - Και... παιχνίδι οικονομικής διαπλοκής!

ΝΑΤΟ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ" ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ




του Πάνου Σπαγόπουλου
Τουλάχιστον δέκα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές θα οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες σην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την "φιλοξενία τους".

Και όταν λένε "100.000" να αναμένονται το ολιγότερο 500.000: Οπως αναφέρουν πηγές από τα Επιτελεία, ήδη αναζητούνται πάνω από 50.000 σκηνές των έξι ατόμων και 10.000 κοντέϊνερ από το εξωτερικό. Τα Επιτελεία έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους και γίνονται κρούσεις σε άλλες χώρες για την αγορά σκηνών και κοντέϊνερς.

Ηδη εδώ έχουμε κι ένα πολύ κερδοφόρο παιχνίδι από αυτούς που θα εμπλακούν στην κατασκευή των πόλεων αυτών: Κατασκευαστικές, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες πώλησης αναλωσίμων, τροφίμων κλπ.

Τυχαίο είναι ότι μόνο το pronews.gr, ανέδειξε το θέμα των πόλεων όταν τα λοιπά ειδησεογραφικά Μέσα απλά "ανησυχούν" για την... αναγκαστική μείωση των εισιτηρίων που κόβουν πρόσφυγες και λάθρο από τα νησιά, μετά τις εντολές της κυβέρνησης για μείωση των προσφυγικών ροών; 
Kανείς δεν αναφέρει ούτε λέξη για τις πόλεις που οικοδομούνται και ελάχιστοι βάζουν τις ανακοινώσεις-κραυγές αγωνίας των δήμων Κιλκίς και Γιαννιτσών. Είναι πολλά τα λεφτά, όντως, στην υπόθεση αυτή. 
Οπως αναφέρει η αμερικανική Wall Street Journal η ΕΕ συγκεντρώνει περισσότερα κονδύλια για να δωθούν στην Ελλάδα, με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ να έχει ήδη προσφέρει 500 εκατ. ευρώ στον Α.Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στην Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό.

Τώρα η κυβέρνηση φροντίζει να διαρρέει πληροφορίες για 100.000 παράνομους μετανάστες προκειμένου να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τον επερχόμενο εφιάλτη. Οπως όταν μιλούσε για 10.000 κια μετά για 50.000 όταν ξέρουν άριστα ότι έρχονται πάνω από 500.000 για να μείνουν στην Ελλάδα. Και το ΝΑΤΟ, τότε, τι ρόλο παίζει;
Προκειμένου έτσι να αντιμετωπίσουν το πρωτοφανές αυτό κύμα αλλοδαπών, που οι ίδιοι προκαλούν βέβαια βάσει σχεδιασμού, πρόκειται να δημιουργήσουν ακόμη 10 μουσουλμανικές πόλεις εκτός των πέντε που ήδη έχουν προγραμματιστεί στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα.
Με λίγα λόγια πρακτικά δε θα μείνει μέρος στην ελληνική επικράτεια που να έχει από ένα μεγάλο (της τάξης των χιλιάδων) καταυλισμό μουσουλμάνων με την προοπτική να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα όσο περισσότεροι γίνεται τελικός στόχος του σχεδίου.

Η άφιξη (εισβολή το πιο ακριβές) των αλλοδαπών θα γίνεται μέσω οργανωμένου σχεδίου  από τους Τούρκους οι οποίοι θα εφαρμόσουν την τακτική του «κορεσμού» θα εξαπολύουν δηλαδή έως 50 βάρκες ανά κύμα έτσι ώστε να είναι αδύνατη, όχι η αποτροπή τους αφού το σχέδιο της κυβέρνησης δεν προβλέπει αποτροπή, αλλά πρακτικά η εξουδετέρωση της οποίας χρησιμότητας της Νατοϊκής ομάδας SNMG-2 η οποία φυσικά δε θα έχει καμία δυνατότητα παρέκβασης.
Από την άλλη πλευρά η Ε.Ε. αλλά και τα υπόλοιπα κράτη της Βαλκανικής Χερσονήσου έχουν λάβει τις αποφάσεις τους:

Κλειστά σύνορα για να μην υπάρξει πληθυσμιακή αλλοίωση των χωρών και μετατροπή της Ελλάδας σε μόνιμο σταθμό εγκατάστασης. Από εκεί συγκεκριμένες χώρες της Ε.Ε. θα παίρνουν μόνο ένα ελάχιστο αριθμό μουσουλμάνων αλλά σε απόλυτα ελεγχόμενη βάση.
Επιπρόσθετα η Ε.Ε. θα προσφέρει 500 εκατ. € σε πρώτη φάση έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί η ανέγερση των πόλεων.
Ο σχεδιασμός αυτός φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνη και την κυβέρνηση η οποία δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε αποτροπή εισόδων αλλοδαπών με ότι αυτό συνεπάγεται.









     .

Η χειρότερη χρονιά ήταν το 2015 για τους Έλληνες – Ρεκόρ φτώχειας και ανισοτήτων




Καταγράφεται «έκρηξη» του δείκτη σχετικής φτώχειας κατά 9% (είχε μειωθεί κατά 9,2% το 2014). Παράλληλα, καταγράφεται και μεγέθυνση του χάσματος φτώχειας στο 12,8% και του κινδύνου φτώχειας κατά 16,1% (κατώφλι φτώχειας στο 50% του μέσου εισοδήματος).
Η χειρότερη χρονιά στη διάρκεια της κρίσης αποδεικνύεται ότι ήταν για τους φτωχότερους Ελληνες το 2015, καθώς σύμφωνα με την έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, οι δείκτες φτώχειας εκτοξεύτηκαν κατά 9% και του κινδύνου φτώχειας κατά 16,1%.
Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι πρωτόγνωρη αύξηση σημειώθηκε και στους δείκτες ανισότητας. Η μείωση ξεπέρασε το 8% στην κατηγορία του 10% των φτωχότερων πολιτών, όταν λόγω αυξήσεων εισοδήματος στα μεσαία – μεγάλα κλιμάκια, μεσοσταθμικά το εισόδημα φαίνεται να μειώθηκε πολύ πιο λίγο: Μόνο κατά 0,3%. Και τούτο, όταν το 2014 καταγράφεται άνοδος κατά 1,2% στο διαθέσιμο εισόδημα, κυρίως λόγω του κοινωνικού μερίσματος και ενώ η μεγαλύτερη πτώση κατά 6,9% καταγράφεται το 2011.
Πάντως, σύμφωνα με την Έκθεση της ΤτΕ, στον υπολογισμό του 2015 δεν έχουν συμπεριληφθεί τα μέτρα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, καθώς στην πλειοψηφία τους αφορούν παροχές σε είδος.
Η επιβάρυνση στους φτωχότερους, με βάση τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις μετρήσεις, προήλθε από:
Τα επιδόματα που χορηγούνται με εισοδηματικά κριτήρια λόγω της αναστολής χορήγησης του κοινωνικού μερίσματος που χορηγήθηκε εκτάκτως το 2014 (μείωση στο διαθέσιμο εισόδημα των φτωχότερων νοικοκυριών),
την αύξηση των εισφορών για υγειονομική περίθαλψη των συνταξιούχων (περιλαμβάνεται στις εισφορές μισθωτών) και τους άμεσους φόρους, λόγω της κατάργησης της ιδιαίτερης φορολογικής μεταχείρισης των αγροτών και της κατάργησης του συμπληρωματικού φόρου στο εισόδημα από μισθώματα (μικρή θετική επίδραση).
Αύξηση ανισοτήτων
Καταγράφεται «έκρηξη» του δείκτη σχετικής φτώχειας κατά 9% (είχε μειωθεί κατά 9,2% το 2014). Παράλληλα, καταγράφεται και μεγέθυνση του χάσματος φτώχειας στο 12,8% και του κινδύνου φτώχειας κατά 16,1% (κατώφλι φτώχειας στο 50% του μέσου εισοδήματος).
Ομοίως, ο δείκτης Gini που μετρά τις κοινωνικές ανισότητες, αυξήθηκε κατά 1,6%, ενώ ο δείκτης που μετρά πόσες φορές πιο μεγάλο είναι το εισόδημα του 10% των πιο πλουσίων, σε σχέση με αυτό του 10% των φτωχότερων Ελλήνων (S90/S10), αυξήθηκε επίσης, υποδηλώνοντας επιδείνωση ανισοτήτων κατά 9,1% το 2015.
 

Ο «Παμπόνηρος» ο κύριος Τσίπρας...







Απέλπιδες προσπάθειες να κρατήσει χροιά αριστερού λόγου στην πολιτική του κάνει ο A. Τσίπρας μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Η σημερινή του ομιλία στη βουλή είναι χαρακτηριστική. Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι θα συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 7 Μαρτίου, προκειμένου να υπάρξει συναίνεση ώστε στη Σύνοδο των ηγετών της ΕΕ η Ελλάδα να απαιτήσει αποφάσεις που θα περιλαμβάνουν τον δίκαιο επιμερισμό των βαρών της προσφυγικής κρίσης από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.
Η Ελλάδα θα αντιδράσει, δεν πρόκειται να ανεχτεί από κάποια κράτη μέλη της ΕΕ να χτίζουν φράχτες και να μη δέχονται ούτε έναν πρόσφυγα, είπε ο κ. Τσίπρας κάνοντας λόγο για εισαγόμενο σκοταδισμό από το Βορρά στο Νότο της Ευρώπης. Μάλιστα απείλησε εμμέσως επικαλούμενος την επιβολή του 3ου μνημονίου στο όνομα της τήρησης των κανόνων της ευρωζώνης και το αντιπαρέβαλε με τη στάση των Ευρωπαίων στο προσφυγικό, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν θα δεχτεί δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Μάλιστα ο κ. Τσίπρας το παίζει αντιευρωενωσιακός... και την ίδια ώρα ποιεί την νήσσαν για το ΝΑΤΟ και τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Αιγαίο. Αμηχανία ή κάτι άλλο; Θα φανεί.
Από τα αριστερά προσπάθησε να την... βγει και στα μπλόκα των αγροτών. Το παίζει φίλος των μικρών και μεσαίων αγροτών, επιχειρεί να αγκαλιάσει το μπλόκο της Νίκαιας για το οποίο ουσιαστικά έλεγε ότι ή θα πάει μαζί με το μπλόκο των Τεμπών τη Δευτέρα στο Μαξίμου ή αλλιώς διάλογο δεν έχει. Και σήμερα έπλεξε το εγκώμιο ουσιαστικά στον Μπούτα και στο ΚΚΕ και την έπεσε στους αγρότες που πήγαν προχτές στο Μαξίμου ότι είναι μεγαλοαγρότες.
Παράλληλα εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την παρέμβαση της εισαγγελίας για τις κινητοποιήσεις παίζοντάς το φίλος του λαού και των αγώνων του και την ίδια στιγμή στέλνει αυστηρό μήνυμα να τα μαζέψουν από τα μπλόκα προτάσσοντας τον Προμαχώνα και το κλείσιμο του τελωνείου, το οποίο το συνέκρινε με το κλείσιμο των συνόρων που επιβάλλουν πχ η ΠΓΔΜ μαζί με άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη.
«Παμπόνηρος» ο κ. Τσίπρας...
Και τελικά αφού το παίζει Τσε Γκεβάρα της Ευρώπης, παρουσιαζόμενος ως λαϊκός αγωνιστής στο εσωτερικό την πέφτει και στην αντιπολίτευση για τα περί διαφθοράς, διαπλοκής, πελατειακού κράτους και τα σχετικά. Για να καταλήξει στη φράση «τέλειωσαν οι μέρες της ασυλίας και της εξουσίας των φοροφυγάδων» μπας και κρατήσει ακμαίο των ηθικό των Συριζαίων.
Εδώ βρίσκεται και η ουσία. Ο Α. Τσίπρας μπροστά στο αδιέξοδό του στήνει όλη του την τακτική πάνω στο Μητσοτάκη και την αδυναμία της ΝΔ, η οποία έχει ξεχάσει τι σημαίνει αντιπολίτευση. Κάπως έτσι προσπαθεί να ξαναφρεσκάρει τη μάσκα του αριστερού. Αλλά όσα λίφτινγκ και αν προσπαθεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης η πραγματικότητα είναι εδώ για να υπενθυμίζει την αποτυχία του.




ΒΙΝΤΕΟ:Αγρότης καρκινοπαθής από φυτοφάρμακα κατέθεσε μήνυση για αποζημίωση



  Την μήνυση έκανε ο αγρότης Dominique Marchal, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, τον περασμένο Απρίλιο


«Είναι η αρρώστια μου, η μάχη μου, αλλά είναι και η μάχη όσων μια μέρα θα αρρωστήσουν από τα φυτοφάρμακα», δήλωσε ο 58χρονος αγρότης, με τα γκρίζα μαλλιά, πριν μπει στο δικαστήριο.
Πίσω του, δεκάδες άνθρωποι τον υποστήριζαν και ανέβηκαν τα σκαλιά του δικαστηρίου, ντυμένοι με μπλουζάκια που είχαν μια νεκροκεφαλή και το σύνθημα «Φυτοφάρμακα, υπεύθυνοι οι βιομήχανοι».

3077156lpw-3077182-article-pesticides-jpg_3395609_660x281

Ο εν λόγω αγρότης διαγνώστηκε το 2011 με καρκίνο του αίματος που οφείλεται στο «benzène», το οποίο βρίσκεται σε πολλά φυτοφάρμακα. 

Τότε ξεκίνησε μια μάχη για να αναγνωριστεί η ασθένειά του, εν πρώτοις από το ασφαλιστικό ταμείο. Πράγματι το ταμείο αναγνώρισε και ο Dominique Marchal έγινε ο πρώτος Γάλλος αγρότης που αναγνωρίστηκε ότι πάσχει από επαγγελματική ασθένεια.

Το 2011 τα συμπτώματά του χειροτέρεψαν και μαζί με άλλους αγρότες που ήταν επίσης άρρωστοι από τα φυτοφάρμακα, ξεκίνησαν τη μάχη ενώπιον της δικαιοσύνης. Ζητούν από την Επιτροπή Αποζημίωσης θυμάτων να καταδικάσει το κράτος και να τους αποζημιώσει δια μέσου του ταμείου εγγυήσεων.
Το δικαστήριο του Επινάλ τους δικαίωσε καθώς και το δικαστήριο της Νανσύ, το 2013.
Αλλά το ταμείο εγγυήσεων αντεπετέθη αρνούμενο να τους αποζημιώσει ενώ οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι οι προηγούμενες αποφάσεις είχαν βασιστεί σε λανθασμένα στοιχεία για τις ετικέτες των φυτοφαρμάκων.

Η απόφαση για την αποζημίωση του αγρότη θα ληφθεί οριστικά στις 21 Απριλίου. «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε συγκινημένος ο κ. Marchal. «Θα πρέπει στο μεταξύ οι αγρότες να προστατευθούν και να βρουν άλλο τρόπο να καλλιεργούν» πρόσθεσε, επιτιθέμενος στο «λόμπι των χημικών».
«Από τη μία πλευρά φτιάχνουν προϊόντα και κερδίζουν χρήματα. Και μόλις οι άνθρωποι αρρωστήσουν, φτιάχνουν φάρμακα», δήλωσε.





                                               .


Εξτρεμιστές μουσουλμάνοι κατέλαβαν 53 περιοχές της Σουηδίας – Κράτος εν κράτει!




Περισσότερες από 53 περιοχές στη Σουηδία ελέγχονται πλέον πλήρως από μουσουλμάνους εξτρεμιστές και εγκληματικές συμμορίες ή από έναν συνδυασμό των δύο.
Σε ορισμένες από αυτές τις εκτός νόμου γειτονιές γίνεται ανοιχτή στρατολόγηση τζιχαντιστών.


Τα στοιχεία προέρχονται από μια αναφορά της σουηδικής Αστυνομίας και δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Επιθεωρητή της Αστυνομίας της Στοκχόλμης Λαρς Αλβάρστζο (Lars Alvarsjo), ο οποίος προειδοποιεί: «Το νομικό μας σύστημα, που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας δημοκρατικής κοινωνίας, είναι έτοιμο να καταρρεύσει στη Σουηδία».

Η Αστυνομία δεν μπορεί να πλησιάσει σε αυτές τις περιοχές. Εάν το τολμήσει, τότε οι αστυνομικές δυνάμεις δέχονται επιθέσεις από πέτρες και βόμβες μολότοφ. Ούτε τα ασθενοφόρα δεν εισέρχονται σε αυτές τις συνοικίες εάν πρώτα οι τραυματιοφορείς δεν φορέσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ο Μάγκνους Ράνστορπ (Magnus Ranstorp), ερευνητής σε θέματα τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, είπε:

«Στις χειρότερες περιοχές κάνουν κουμάντο οι εξτρεμιστές, ενώ οι Σουηδοί παρακολουθούν απαθείς. Η αίσθηση της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας απειλούνται καθώς η Αστυνομία είναι έτοιμη να υποκύψει… και το μόνο που φαίνεται είναι ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν».

Ο Ράνστορπ θεωρεί ότι αυτή η κατάσταση είναι σύμπτωμα ενός μεγαλύτερου κοινωνικού προβλήματος.

«Οι μέσοι Σουηδοί ζούνε στα κέντρα των μεγάλων πόλεων και αρνούνται να δουν τι συμβαίνει παραέξω», λέει.

«Είμαστε σε μια καταστροφική κατάσταση με τις αποστάσεις μεταξύ των προαστίων, που ζουν οι μετανάστες, και της σουηδικής κοινωνίας που ζει στα κέντρα των πόλεων να μεγαλώνει. Όλο αυτό τροφοδοτεί τόσο την εξτρεμιστική ακροδεξιά όσο και το εξτρεμιστικό Ισλάμ».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ορισμένες περιοχές της Σουηδίας, από αυτές που ελέγχονται από τις συμμορίες, έχει πλέον επιβληθεί ο ισλαμικός νόμος της Σαρία και «κουμάντο» κάνουν μουσουλμάνοι «θρησκευτικοί αστυνόμοι».

Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες όχι μόνο δεν εντάχθηκαν στην προνομιούχα σουηδική κοινωνία, αντιθέτως γκετοποιήθηκαν και τώρα διεκδικούν και την αυτονομία τους. Αύριο ίσως διεκδικήσουν και ολόκληρη τη Σουηδία…

tribune


Λέσβος: Ακυρώθηκαν λογω μεταναστών 6 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων με 5000 τουρίστες

Δεν υπάρχει τέλος
alt
Ακυρώθηκαν 6 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων με 5000 τουρίστες λογω του μεταναστευτικού και φυσικά  οι τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων αφήσαν τους παράδες στην τουρκιά Φορτώστε τους στα τραίνα η στα βαπόρια  και στείλτε τους επιτέλους  στο ενωμένο ευρωπαικό μπορντελο της Αντζελας Μεάρκετ....... .
Καλά μιλάμε στήν Αθήνα ξύνουν (  τα Αρχι@@@@ τους ) - ψοφοδέλτια πώς να βολέψουν τον κόλο τους στα έδρανα της ΝΤΡΟΠΗΣ ..




alt
Aπό χθες και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη ακυρώθηκαν έξι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων που είχαν προγραμματισθεί να γίνουν στη Μυτιλήνη και στον Μόλυβο με 5.000 περίπου επιβαίνοντες.


Σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση της Λέσβου έχει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νησί τις τελευταίες μέρες από χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που συρρέουν ειδικά στο κέντρο της πόλης.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι από χθες και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη ακυρώθηκαν έξι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων που είχαν προγραμματισθεί να γίνουν στη Μυτιλήνη και στον Μόλυβο με 5.000 περίπου επιβαίνοντες. «Πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα στην τοπική οικονομία, αλλά και μεσοπρόθεσμα μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην τουριστική φήμη του νησιού ιδιαίτερα στη σημαντική αγορά των επισκέψεων κρουαζιερόπλοιων» δήλωσε ο τουριστικός πράκτορας Ηλίας Πίκουλος, ο οποίος και αντιπροσωπεύει το σύνολο των αφίξεων που ακυρώθηκαν. 

Με αφορμή τις σημαντικότατες επιπτώσεις τής καθημερινά αυξανόμενης ροής προσφύγων και μεταναστών στην κοινωνική και οικονομική ζωή των νησιών, πραγματοποιήθηκε, χθες, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Στη σύσκεψη καταγράφτηκαν οι επιπτώσεις του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος στον τουρισμό των νησιών, τόσο την τρέχουσα περίοδο, όσο και την ερχόμενη τουριστική περίοδο, ο προγραμματισμός και η ανάληψη άμεσων μέτρων.

Αποφασίστηκαν στοχευμένες δράσεις προβολής των νησιών που έχουν πληγεί, τόσο από το υπουργείο Τουρισμού όσο και τον ΕΟΤ, με όλα τα πρόσφορα μέσα, καθώς επίσης και η άμεση παρουσία στη Λέσβο, τη Σάμο αλλά και νησιά του Νοτίου Αιγαίου του αναπληρωτή γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού και της προέδρου του ΕΟΤ, οι οποίοι σε συνεργασία με τους τοπικούς και επαγγελματικούς φορείς θα οργανώσουν το εν λόγω πρόγραμμα ειδικής τουριστικής προβολής.

www.lesvospost.com

Ο πολιτικός απατεώνας μεγάλου βεληνεκούς !!!

Γιαυτό έφτιαξε την ΜΟΜΑ,ο Καμμένος.Για την υπόθεση των hot spot,και την σε χρόνο ρεκόρ τακτοποίηση των μουζαχεντίν,σε λυόμενα πολυτελείας!

Ένα ένα λύνονται τα μυστήρια και οι απορίες που είχαμε, από την πρώτη στιγμή,της αναγγελίας πως θα επανασυσταθεί η ΜΟΜΑ και ο στρατός θα αναλάβει κοινωφελή έργα.Αποδείχθηκε πως όλα είχαν σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια,από τους νεοποχίτες που στήνουν κυβερνήσεις στην χώρα μας,τα τελευταία χρόνια.Ήθελαν να έχουν,έτοιμες τις μονάδες του στρατού,ώστε με συνοπτικές διαδικασίες και σε χρόνο ρεκόρ να σπιτώσουν τους Αγαρηνούς σε όλη την επικράτεια και να μετατρέψουν την ελληνική επαρχία,σε μια απέραντη κατεχόμενη πλατεία Ομόνοιας.Ο μόνος που είχε την δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο,χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς την χρονοκαθυστέρηση των μεγάλων εργολάβων,ήταν ο Ελληνικός Στρατός!!!




Γιαυτό φρόντισε ο Καμμένος να προμηθευτεί δωρεάν μηχανήματα από τις ΗΠΑ,γιαυτό μας κοίμισε όλους με τις αναφορές στις παλιές καλές ημέρες των ενόπλων δυνάμεων,ενώ το δεκανίκι των αντίχριστων του ΣΥΡΙΖΑ,έστηνε το μεγάλο κόλπο για τον εποικισμό της χώρας.Που ξανακούστηκε,οι ένοπλες δυνάμεις,να είναι στην ουσία,ένα μικρό παράλληλο δημόσιο για την αποκατάσταση των ισλαμιστών,που,με πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη,με κανονική στέγαση και σίτιση,με πρόνοιες και απολαβές που δεν μπορούσαν να φανταστούν ούτε στον ύπνο τους!
Τελικά όπως αναφέρουν,τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών,»έχουμε για κάθε πολιτική ανωμαλία την κατάλληλη πολιτική λύση»στην περίπτωση Καμμένου επιβεβαιώθηκαν πλήρως.


Και μόνο από την… φάτσα του, καταλαβαίνει κανείς με ποιον έχει να κάνει! : ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ… ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!

Αμερικανος στρατηγόςΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έξαλλος και λάβρος κατά της Ρωσίας εμφανίστηκε ο διοικητής των νατοϊκών δυνάμεων της Ευρώπης, Αμερικανός στρατηγός Fhilip Breedlove, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε με απ’ ευθείας επίθεση κατά της Ρωσίας!
Συγκεκριμένα μιλώντας σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή της αμερικανικής βουλής, ο Στρατηγός Breedlove τόνισε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πολεμήσει κατά της Ρωσίας και ότι αν χρειαστεί δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε πολεμική αναμέτρηση με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή δεν θα διστάσει να εισέρθει στο… «τρελοκομείο» παρασύροντας όλη την ανθρωπότητα στο χάος.
Ο Αμερικανός στρατηγός χαρακτήρισε την Ρωσία σαν τον κύριο εχθρό του ΝΑΤΟ και για τον λόγο αυτό και επειδή η Ρωσία όπως ισχυρίστηκε, αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη, (ποια Ευρώπη ???), οι Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για μια πολεμική σύγκρουση με τους Ρώσους.
Ο Fhilip Breedlove αποκάλυψε ότι η στρατηγική του ΝΑΤΟ από τον περασμένο Ιαγουάριο έχει αλλάξει και ότι έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ρωσικής απειλής που εκδηλώνεται με πολύ έντονο τρόπο στην Συρία, αλλά και στην…Αφρική!
Για όλους αυτούς τους λόγους το ΝΑΤΟ αν χρειαστεί, θα πολεμήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει κατά της Ρωσίας.
Και μόνο από την… φάτσα του, καταλαβαίνει κανείς με ποιον έχει να κάνει!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr