15 Ιανουαρίου 2016

Προσοχή: Μας ταΐζουν δηλητήριο οι Γερμαναράδες!!! Μην φάτε συγκεκριμένο τυρί από τα Lidl...(Φώτο)



Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από καταγγελίες πολιτών, ξεκίνησε ελέγχους για την άμεση ανάκληση / απόσυρση παρτίδων του προϊόντος...



ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ, με την εμπορική ονομασία «ΤΡΕΙΣ ΒΟΣΚΟΙ», με αριθμούς παρτίδας 150613, 150614, 150709 με ημερομηνία ανάλωσης 20/06/2016 και αριθμό παρτίδας 150710 με ημερομηνία ανάλωσης 30/05/2016.

Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε διάφανο εύκαμπτο φιλμ καθ. βάρους 350 γραμμαρίων παράγεται στη Λέσβο από την επιχείρηση ΑΦΟΙ Δ. ΡΟΔΟΥ «ΛΕΣΒΙΓΑΛ», 81103 ΒΑΤΟΥΣΑ ΛΕΣΒΟΥ και διατίθεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΒΙΠΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Στις ανωτέρω παρτίδες διαπιστώθηκε αλλοίωση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών –ανάπτυξη έντονης δυσάρεστης οσμής- και επιφανειακές αλλοιώσεις από μικροβιακή δράση.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

 από GPapado
ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχόλιο του fyllokaiftero1.blogspot.com :Τα ελλήνικά καταστήματα απο την άλλη, πρέπει να μειώσουν τίς υπερβολικά υψηλές τιμές των προιόντων τους αντι να " προτιμούν " να βάζουν λουκέτο, για να ξανακερδίσουν  έτσι τους Ελληνες καταναλλωτές. Διότι   οι τελευταίοι αγοράζουν απο τα γερμανικά καταστήματα  LIDL γιατι απλά έχουν φθηνότερες τιμές στα προιόντα τους και  περισσότερες προσφορές  απο τιμές,και τις ανύπαρκτες σχεδόν προσφορές  που έχουν τα Ελληνικά καταστήματα.

Και άλλη αγνοούμενη από χθες το βράδυ. μια 53χρονη από το Βατερό Κοζάνης! Άφησε πίσω της σημείωμα


astinomia_faros_mono

Σύμφωνα με αναφορά  του KOZANILIFE.GR, από το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου αγνοείται γυναίκα από το Βατερό Κοζάνης, ηλικίας 52-53 ετών, η οποία φαίνεται να έχει αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφυγε.

Η έρευνα βρίσκεται σε προληπτικό στάδιο αυτή την ώρα, από την πλευρά της Αστυνομίας.
Για όλα τα νεότερα, το KOZANILIFE.GR θα σας κρατά ενήμερους.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλα τα νεότερα!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Ο Πατριάρχης Μόσχας (Κύριλλος) αρνήθηκε να δει τον ( Πάκη ) Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Παυλόπουλο)

Για την ιστορία θα πρέπει να καταγραφεί, ότι δυστυχώς επίσης είναι η πρώτη φορά από όσες επισκέψεις Προέδρου της Δημοκρατίας θυμάμαι στη Μόσχα, που δεν θα υπάρξει συνάντηση με τον Πατριάρχη Μόσχας (Κύριλλο), παρά το γεγονός ότι εφέτος οι Ρώσοι εορτάζουν τα 1000 χρόνια ρωσικού μοναχισμού στο Άγιον Όρος και αναμένεται πανηγυρική επίσκεψη του Ρώσου Πατριάρχη στον

Άθω εντός του έτους. Χρήζει περαιτέρω διερεύνησης αν έπεσε "πάγος" από κάποια από τις πλευρές, λόγω τυχόν επιφυλάξεων για τα θέματα αυτά από πλευράς Οικουμενικού Πατριαρχείου, που δεν μπορεί με τίποτε να συμφωνήσει με το Πατριαρχείο Μόσχας ως προς τη διοργάνωση της Οικουμενικής Συνόδου, που έχει ανακοινωθεί για το 2016, αλλά όλα δείχνουν ότι για άλλη μια φορά θα αναβληθεί ή θα υποκατασταθεί από κάποια (φραξιονιστική) Σύνοδο των ελληνόφωνων Εκκλησιών, χωρίς συμμετοχή Ρώσων και λοιπών. Ίδωμεν, γιατί μπορεί και να φταίει απλώς η συνήθης πλέον κακή οργάνωση και προετοιμασία της διπλωματικής μας υπηρεσίας, που εκθέτει υποχρεωτικά και την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Μένει να δούμε αν είχαν ζητηθεί ή όχι αυτά τα ραντεβού... 

Επίσης "βγάζει μάτι" και η μη συνάντηση με την "ελληνολάτρη" Πρόεδρο της Άνω Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο, για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε προεκλογικά επερωτήσεις στη Βουλή (έπειτα μάλιστα από παράπονα και της ιδίας, ότι δεν μπορεί να επισκεφθεί τους πολυάριθμους φίλους της στην Ελλάδα), ζητώντας να αφαιρεθεί το όνομά της από τη "μαύρη λίστα" των κυρώσεων της ΕΕ.
 Ήταν η Νάντια Βαλαβάνη, αν θυμάμαι καλά, που υπέβαλε τις ερωτήσεις στον τότε ΥΠΕΞ Ευ.Βενιζέλο, όμως μετά τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης και αυτές οι υποσχέσεις προς τους Ρώσους πήραν το δρόμο των υπολοίπων υποσχέσεων...



Σχολιο: Πάκη τον προσφωνούν η σύζυγος και οι εντολείς του Α.Τσίπρας και Κ.Καραμανλής ( υποτακτικό μεγάλο παιδάκι Πάκη, απο το  Προκοπάκη )


 


blablaworldnews.blogspot.com