14 Ιανουαρίου 2016

Σόι πάει το βασίλειο – Και άλλος διορισμός ξαδέλφης του Τσίπρα στο Δημόσιο (ΦΩΤΟ)

τσίπρας-κυβέρνηση

Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε για μια διοίκηση ξεκομμένη από το πελατειακό κράτος, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε πως ένα ακόμα συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού διορίζεται στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.
Πρόκειται για την σύζυγο του Γιώργου Τσίπρα εξαδέρφου του πρωθυπουργού και επίσης διορισμένο στο υπουργείο Εξωτερικών ως συμβούλου στο γραφείο του Νίκου Κοτζιά πριν γίνει Γενικός Γραμματέας. Η σύζυγος του κ. Γιώργου Τσίπρα, προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου, στο γραφείο του κ. Σπίρτζη. Το επίμαχο έγγραφο δημοσιεύτηκε στις 16-10-2015 και η αποκάλυψη έγινε από το liberal.gr.
apofasi-spirtzis
Ο  Σταύρος Θεοδωράκης κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό την ημέρα που, όπως κατήγγειλε, ακόμα ένα στέλεχος διορίζεται από το παράθυρο στο γραφείο του κυρίου Σπίρτζη.

Κάθε μέρα έχουμε ένα όνομα που θυμίζει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει κάποια θέση σε έναν «νεκρό» οργανισμό, είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, που επιτέθηκε και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, λέγοντας πως «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δημιούργησαν ένα τέρας στο Δημόσιο και ο ΣΥΡΙΖΑ το θρέφει».

Αν ο Τσίπρας αποφασίσει να υιοθετήσει για παράδειγμα αυτό που κάνει η Κύπρος, που καθένας δικαιούται μόνο έναν σύμβουλο και την γραμματέα του, ενώ όλοι οι άλλοι υπάλληλοι πρέπει να είναι στελέχη της διοίκησης, τότε θα τον στηρίξω είπε μιλώντας στον Σκάι.

Τελικά ποιο είναι το νόμιμο και πιο το ηθικό;

 : Πηγή



Συνελήφθη, του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος βουλευτής για χρηματισμό


Κατηγορείται ότι ζήτησε χρήματα για να προχωρήσει φάκελο

 

Με την κατηγορία ότι ζήτησε χρήματα για να προωθήσει γρήγορα τον φάκελο επιχειρηματία που είχε καταθέσει για επιδότηση από το ΕΣΠΑ, συνελήφθη αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία και στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, Ιωάννης Ζαφειρόπουλος.
Σημειωτέον ότι ο κ. Ζαφειρόπουλος είναι στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας από το 1984, εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας, κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία στις τελευταίες εκλογές και προέρχεται από τους Οικολόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είχε ραντεβού στην κρεαταγορά με άλλο άτομο-επιχειρηματία- από το οποίο έλαβε τα χρήματα, τα οποία όμως είχε προσημειώσει ο επιχειρηματίας, και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα στη Αρκαδία. Εκεί, εισέβαλε η Ασφάλεια που βρήκε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Η σύλληψη μέσα στο κτίριο της τράπεζας έγινε στις 15.30 και προκάλεσε αναστάτωση στους υπαλλήλους.

Πηγή: athensvoice.gr