09 Ιανουαρίου 2016

ΧΙΛΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ!




tsipras-kammenos-gelane

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!
Αυτή την ώρα γίνεται συλλογή χιλιάδων υπογραφών από όλο τον πλανήτη για το έγκλημα Τσίπρα. 

Παρέδωσε την εθνική κυριαρχία όσο…
κανείς προκάτοχός του. Και αυτό διότι ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε δανειακή σύμβαση και την επικύρωσε με τον νόμο αρ.4335/2015 ο οποίος δημοσιεύθηκε εις το Φ.Ε.Κ Τεύχος πρώτο αρ. 80 της 16ης Ιουλίου 2015, εις την σελίδα 756 εις την οποίαν αναφέρεται επί λέξει: «Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο…..»

Με την ανωτέρω κατάπτυστη πρόταση, ο κύριος Αλέξης Τσίπρας αποστερεί από την Βουλή των Ελλήνων το δικαίωμα να νομοθετεί και ταυτόχρονα να παραδίδει την εθνική κυριαρχία στις διαθέσεις και τα καπρίτσια των δανειστών και της τρόικας, σε αντίθεση με την βούληση του Ελληνικού λαού, ο οποίος με δημοψήφισμα εξέφρασε την αντίθεσή του στον εκβιασμό των δανειστών, παραβιάζοντας έτσι και το άρθρο 52 του συντάγματος και νοθεύοντας την λαϊκή θέληση.


Μπείτε και υπογράψτε τώρα  σε αυτό το link!
indobserver





 

Φλούδες λεμονιού: Τέλος οι πόνοι στις αρθρώσεις



Στην εποχή μας τα λεμόνια θεωρούνται απαραίτητα για τη διατροφή μας όχι μόνο για τις πολλαπλές χρήσεις τους και την υπέροχη γεύση τους αλλά επίσης επειδή έχει αποδειχτεί ότι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία μας.

 Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη C σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών και θρεπτικών συστατικών που διαθέτουν τα καθιστούν ιδανικά για την πρόληψη ασθενειών και για την καταπολέμηση διάφορων προβλημάτων υγείας όπως είναι η γρίπη…
ο κοινό κρυολόγημα, η φαρυγγίτιδα, οι βακτηριακές λοιμώξεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση, τα προβλήματα του πεπτικού συστήματος, δερματικά προβλήματα… και μερικές πιο πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να είναι αποτελεσματικά ακόμη και κατά του καρκίνου.
Μερικά από τα οφέλη του λεμονιού οφείλονται στην υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνες C, A, Β1 και Β6 όπως επίσης και σε μαγνήσιο, βιοφλαβονοειδή, πηκτίνη, φολικό οξύ, φώσφορο, ασβέστιο και κάλιο. Άλλα θρεπτικά συστατικά βοηθούν στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύουν το στομάχι και το συκώτι και επιβραδύνουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.
Αλλά γιατί οι φλούδες λεμονιού ειδικά είναι κατάλληλες για τους πόνους στις αρθρώσεις;
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αλλά σχεδόν τα μισά ευεργετικά θρεπτικά συστατικά του λεμονιού βρίσκονται στη φλούδα του. Λόγω της πικρής της γεύσης οι περισσότεροι άνθρωποι πετάνε τη φλούδα και χρησιμοποιούν μόνο το χυμό αυτού του φρούτου. Ωστόσο, όταν πετάτε τη φλούδα του, στην ουσία χάνετε ένα μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών που μπορούν να βελτιώσουν γενικά την υγεία σας και καταπολεμήσουν ακόμη και τους πόνους στις αρθρώσεις.
Η φλούδα του λεμονιού περιέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως έλαιο λεμονιού, σιτρονέλα, φελλανδρένιο. Περιέχει επίσης βιταμίνη C, κιτρικό οξύ, μηλικό οξύ, φορμικό οξύ, εσπεριδίνη και πηκτίνες και πολλά ακόμη.
Η φλούδα λεμονιού διαθέτει μερικές πανίσχυρες ιδιότητες και είναι ισχυρό αντισηπτικό το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση του πυρετού. Στην πραγματικότητα, τα αιθέρια έλαια που βρίσκονται στη φλούδα του λεμονιού έχει αποδειχτεί ότι μειώνουν τον πόνο στις αρθρώσεις χαλαρώνοντας τα αιμοφόρα αγγεία και με την αντιφλεγμονώδη δράση τους μειώνουν σημαντικά την αίσθηση του πόνου.
Πώς μπορείτε να θεραπεύσετε τους πόνους στις αρθρώσεις με φλούδες λεμονιού;
Τώρα που γνωρίζετε όλα τα οφέλη της φλούδας του λεμονιού δεν θα τις ξαναπετάξετε όταν θα φτιάχνετε λεμονάδα. Αν θέλετε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από τις ευεργετικές ιδιότητες της φλούδας και να ανακουφιστείτε από τους πόνους στις αρθρώσεις προσπαθήστε να δοκιμάσετε τις παρακάτω συνταγές.
Υλικά:
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 μεγάλα βιολογικά λεμόνια
Φύλλα από ευκάλυπτο
Ένα μικρό βάζο με καπάκι
Καθαρή γάζα
Προετοιμασία:
Τοποθετείτε τις φλούδες των λεμονιών σε ένα βάζο και προσθέτετε ελαιόλαδο μέχρι να καλυφτούν πλήρως. Στη συνέχεια προσθέτετε τα φύλλα του ευκάλυπτου. Κλείνετε προσεκτικά το βάζο και αφήνετε το μείγμα να σταθεί για δυο εβδομάδες.
Εφόσον περάσουν οι δυο εβδομάδες προσθέτετε λίγο από το θεραπευτικό μείγμα σε μια γάζα και την τοποθετείτε απευθείας πάνω στην περιοχή που πονάτε. Το καλύτερο είναι να εφαρμόζετε αυτήν τη θεραπεία βραδινές ώρες έτσι ώστε η αλοιφή να απορροφάται από το δέρμα σας όσο εσείς κοιμάστε.
Τσάι με φλούδα λεμονιού
Εκτός από την παραπάνω θεραπεία για τους πόνους στις αρθρώσεις μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα τσάι με φλούδα λεμονιού για να αποκτήσετε όλα τα οφέλη της και να έχετε βέλτιστα αποτελέσματα.
Υλικά:
1 λίτρο νερό
Φλούδες από 2 λεμόνια και το χυμό τους
Μέλι (προαιρετικό)
Προετοιμασία:
Ρίχνετε το νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε τις φλούδες λεμονιού. Τις αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά και στη συνέχεια τις αποσύρετε από τη φωτιά. Τέλος, προσθέτε το χυμό λεμόνι και το μέλι.
Τα οφέλη του τσαγιού με φλούδα λεμονιού:
Ανακουφίζει από τους πόνους των αρθρώσεων στα πόδια και τα χέρια
Μειώνει τις φλεγμονές και τα αέρια
Είναι φυσικός αποτοξινωτικός παράγοντας
Βοηθά στη ρύθμιση του pH του αίματος
Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και προλαμβάνει ασθένειες
Ρίχνει την πίεση του αίματος
Βελτιώνει την υγεία του δέρματος καταπολεμώντας την υπερβολική λιπαρότητα
Καταπολεμά τη δυσοσμία του στόματος
Είναι χαλαρωτικό
Ανακουφίζει από την ένταση και από τους πονοκεφάλους




Ξεχειλίζει η οργή μας: Προσαγωγή και πρόστιμο 10.000 ευρώ σε καρκινοπαθή ηλικιωμένη που πουλούσε σε λαϊκή προσωπικά αντικείμενα


Ηλικιωμένη γυναίκα, καρκινοπαθής που έχει υποστεί μαστεκτομή, βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα και κατόπιν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης γιατί εντοπίστηκε σε λαϊκή αγορά να πουλά προσωπικά της αντικείμενα. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν ενώ στην ίδια επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ. 

Η Εφημερίδα των Συντακτών φιλοξενεί τη μαρτυρία της: «Τέσσερα χρόνια πουλάω διάφορα αντικείμενα από το σπίτι μας στη λαϊκή, για να πληρώνω τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω μετά τη μαστεκτομή. Πουλάω κεντήματα, πλεκτά, ό,τι μπορώ να φτιάξω, αφού άλλη δουλειά έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω. Τι να κάνω; Δεν κάνουν όλες τις εξετάσεις στο Θεαγένειο. Κανένας δεν με είχε ενοχλήσει, με ξέρουν» είπε.

«Ήρθαν αστυνομικοί στις 22 Δεκεμβρίου, μεσημέρι, μάλλον θα νόμιζαν ότι πουλούσα τσιγάρα, είμαι άρρωστη παιδιά, τους είπα, ευγενικοί ήτανε, με πήρανε, με πήγανε στο τμήμα στο Ντεπώ, κάθισα μέχρι τις 8 το βράδυ, με κοιτούσαν, δεν έλεγαν τίποτα, τι άλλο να πουν, ο νόμος, με παίρνουν ύστερα με πηγαίνουν σε ένα άλλο τμήμα, μεγάλο αυτό, τέλος της πόλης (εννοεί τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση), με κοιτούσαν πάλι, ευγενικοί ήταν, είχανε πάει μεσάνυχτα, θα είχανε περάσει κιόλας, σκοτάδι έξω, μαύρο, ερημιά, φοβήθηκα, τους λέω πώς θα πάω τώρα παιδιά μου στο σπίτι;» προσθέτει.

«Δεν ξέρω αν ντράπηκαν, αλλά φιλοτιμήθηκαν με βάλανε σε ένα περιπολικό και με πήγανε μέχρι την πόρτα του σπιτιού, καλά Χριστούγεννα μου είπε ο αστυνομικός, επίσης παιδάκι μου του είπα, σε ευχαριστώ που με έφερες, καλά Χριστούγεννα». Κι ύστερα; «Γελούσα. Όταν χάνεις τα πάντα, γελάς.

Μόνο ο άντρας μου στεναχωριέται, φοβάται μήπως με το πρόστιμο μας κάνουνε κατάσχεση στη σύνταξή του από τον ΟΓΑ, 380 ευρώ τον μήνα. Αυτά είναι όλα. Ευχαριστώ πολύ αυτούς που ενδιαφέρονται για μας».

«Τέτοια φαινόμενα δεν τιμούν την ελληνική πολιτεία» δήλωσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο δικηγόρος και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς, Μανώλης Λαμτζίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Πρόσθεσε ότι «τα στοιχεία του… εγκλήματος καταστράφηκαν με πρωτόκολλο» και ότι εγγράφως «οι αρχές διαπίστωσαν πως η γυναίκα… δεν διέθετε άδεια μικροπωλητή, παραστατικά κ.ά., γι’ αυτό και το πρόστιμο των 10 χιλιάδων».

«Εκτός όλων των άλλων τυπικών νομικών κινήσεων που θα γίνουν», τονίζει ο κ. Λαμτζίδης, «θα κάνω επιστολή προς τον αρμόδιο υπουργό, πρέπει πάντα να γίνεται αξιολόγηση και διαβάθμιση. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει τώρα, να κατασχέσει η Εφορία το σπιτάκι των ανθρώπων που έχουν ετήσιο εισόδημα 4.000 ευρώ;».
 tvxs



Σχόλιο του Μανώλη Μανου



Ο αγαπητός  Μανώλης Λαμψίδης είναι  ενεργό μέλος  και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ, έχει ιδιέταιρη γνωριμία -και οικειότητα με τον Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα και είναι τουλάχιστον απορίας άξιον, διότι ενω  θα μπορούσε να επικοινωνήσει απευθείας τηλεφωνικά μαζι του δεν το έκανε  και αντι  αυτού , δηλώσε  στα ΜΜΕ οτι:«θα κάνω επιστολή προς τον αρμόδιο υπουργό,..κτλ..Ολόκληρη η δηλωση του υπάρχει στο παραπάνω άρθρο.

Η οικειότητα του φαίνεται καθαρά  στην παραπάνω φωτογραφία και χρονολόγείται απο το 2012, αλλά και εκτός αυτού,  δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν οτι  αυτή η οικεία σχέση υφίσταται,και είναι πέρα κάθε αμφισβήτησης.

Αν όμως, οι πραγματικοί λόγοι είναι αυτο που  κανει "νιάου  νιάου  στα κεραμίδια "  δεν θέλουμε να το πιστεύουμε, γιατί έχουμε  εικόνα αμέπτου ηθικής - και για την πολιτική συμπεριφορά  για τον δικηγόρο και  πολιτευτή  Μανώλη Λαμψίδη.
                                                     



Πηγή φωτο:Manolis Lamtsidis : facebook

Οινοπαραγωγός από το Αμύνταιο ταξίδεψε 30χλμ για να πληρώσει 90 λεπτά στο τελωνείο!

Μια ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας βίωσε ένας οινοπαραγωγός από το Αμύνταιο της Φλώρινας ο οποίος αναγκάστηκε να ταξιδέψει 30 χιλιόμετρα όπως αναφέρει το radioflorina.gr προκειμένου να καταβάλλει το ειδικό τέλος κατανάλωσης που εχει επιβληθεί στο κρασί απο τα τέλη του 2015 και να μπορέσει να πωλήσει φιάλες στους πελάτες του.

Το HELLAS PRESS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ :Ο Πούτιν ήταν στο Άγιον Όρος παραμονή Χριστουγέννων!

putin_athos2


Το Hellas press αποκαλύπτει οτι, προχθες παραμονή των Χριστουγέννων με το γνήσιο Ορθοδοξο Ημερολόγιο πριν μεταβεί στο χωριό που βαφτίστηκε, επισκέφθηκε σε μια επίσκεψη αστραπή, αλλά με αυξημένα μέτρα προστασίας, το πνευματικό του σε μονή με αρκετούς Ρώσους Μοναχούς...για όσους γνωρίζουν! καταλήγει η ίδια ιστοσελίδα,  είναι γνωστη η σχέση του Πούτιν με τον Αγιον Ορος...


 hellaspress




  

Μέχρι πέντε χρόνια φυλακή, εάν σιτίζεις μόνο…. Έλληνες.




     
2

Με φυλάκιση από τρεις μήνες έως πέντε χρόνια, και πρόστιμο 1.500 ευρώ, τιμωρείται η πρόσφορα αγαθών ή υπηρεσιών εφόσον αποκλείονται από καταφρόνηση άτομα λόγω φυλής, χρώματος, καταγωγής, θρησκείας αναπηρίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο Σύμφωνο Συμβίωσης.

Εάν μάλιστα συμμετέχουν δυο ή περισσότερα άτομα, η φυλάκιση ανέρχεται σε 6 μήνες έως 5 χρόνια και το πρόστιμο 5 έως 25 χιλιάδες ευρώ.




ixnos.blogspot.gr 



Κάθε σπίτι θα μπορεί να παράγει όση ενέργεια χρειάζεται, οι συσκευές πλάσματος στην διάθεση του κοινού!!!




Το είπε και το έκανε ο Ιρανός πυρηνικός φυσικός Mehran Tavakoli Keshe (Public figure page)
Το Keshe Foundation άρχισε πωλεί τις μονάδες πλάσματος, στα πλαίσια συνεργασίας με πολλούς διανομείς, όπως πχ μέσω της καναδικής ιστοσελίδας maggrav.com. Οι μονάδες είναι αποθηκευμένες σε διάφορα σημεία και από χθες, 25 Οκτωβρίου 2015, είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες μορφές:
1) Magrav-Power Universal system.

Είναι ένα πλήρες σύστημα που είναι σε θέση να τροφοδοτήσει ένα σπίτι και επιπλέον να παράγει ενέργεια για το ηλεκτρικό δίκτυο. Διαστάσεις: 30 x 90 εκ.

Η τιμή αναμένεται να είναι λιγότερη από $10 ανά νοικοκυριό στα τέλη του 2016. Η μονάδα αυτή μπορεί να τροφοδοτήσει τα πάντα: Παρέχει απεριόριστη χρήση στην ανάπτυξη των τροφίμων, συνδέεται επαυξάνοντας άλλες μορφές ενέργειας, στα ταξίδια, στην ιατρική, κλπ. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι προσιτή σε όλους. Κάθε σπίτι θα μπορεί να παράγει όση ενέργεια χρειάζεται παύοντας να εξαρτάται από τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας.
2) Σύστημα Τροφοδοσίας Αυτοκινήτου Magrav-Power

Είναι ένα πλήρες σύστημα που είναι σε θέση να τροφοδοτεί ένα αυτοκίνητο. Στα συμβατικά αυτοκίνητα μειώνει την κατανάλωση επαυξάνοντας τα χιλιόμετρα κίνησης. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα μπορεί να κινείται ΑΙΩΝΙΑ!
Διαστάσεις: 6 X 18 εκ.

Το Ίδρυμα Keshe είναι ένας από τους μεγαλύτερους ερευνητικούς οργανισμούς στον κόσμο και συνεργάζεται με επιστήμονες από όλο τον πλανήτη. Στόχος του είναι να υλοποιήσει την παγκόσμια ειρήνη με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για την ανθρωπότητα. Η καταστατική του έδρα βρίσκεται στη διεύθυνση:
Jubileumplein 3, NL-6161 SR Geleen, Ολλανδία. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της έρευνας και της ανάπτυξης του Ιδρύματος, στηρίζεται από την Ιταλία. Η ιταλική κυβέρνηση, καθώς και κορυφαίοι επιστήμονες και στρατιωτικοί, έχουν επενδύσει σε αυτή την τεχνολογία, παρά τα αιτήματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να το κλείσουν.


 by i

Πηγή