07 Ιανουαρίου 2016

Φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση των εισπρακτικών εταιρειών βάζει το Εφετείο της Αθήνας


Δικαστική σφαλιάρα στις εισπρακτικές εταιρείας -Επιδικάστηκε αποζημίωση υπέρ οφε
Δικαστική σφαλιάρα στις εισπρακτικές εταιρείας -Επιδικάστηκε αποζημίωση υπέρ οφε

Φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση των εισπρακτικών εταιρειών και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στο κυνήγι των οφειλετών βάζει το Εφετείο της Αθήνας που επιδίκασε αποζημίωση και καταδίκασε εταιρεία γιατί διέρρευσε απόρρητα προσωπικά στοιχεία δανειολήπτη.
Η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση αποτελεί ασπίδα προστασίας για χιλιάδες πολίτες που καταδιώκονται από τις εισπρακτικές εταιρείες και ουσιαστικά τις φέρνει προ των ευθυνών τους. Οπως γράφει το Εθνος για πρώτη φορά αναγνωρίζεται με δικαστική απόφαση ότι η έλλειψη ενημέρωσης του πολίτη και η συνακόλουθη συνεχής όχληση του δανειολήπτη στο σπίτι και στην εργασία του, αλλά και η αναζήτηση συγγενών του συνιστούν προσβολή προσωπικότητας που θεμελιώνει δικαίωμα να αξιώσει αποζημίωση.

Πηγή: iefimerida.gr

'Εκαναν κάτι διαφορετικό οι Αντιπεριφερειάρχες Φλώρινας απο τούς προηγούμενους ;

Πηγή φωτο:neaflorina

Επισκέψεις σε Ιδρύματα και φορείς της Π.Ε. Φλώρινας έκαναν κατά τη διάρκεια των εορτών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου. 

Εκαναν κάτι διαφορετικό, απο οτι έκανε η προηγούμενη αιρετή περιφερειακή αρχή  ; αυτο που κάνει την διαφορά ισως  είναι μόνο  οτι η όμορφη  ομολογουμένως  Αντιπεριφερειάρχης εκάνε επισκέψεις στα ΚΑΠΗ και στο γηροκομείο της Φλώρινας φορώντας  μάλλον πανάκριβα ( ; ) όπως  τουλάχιστον δείχουν, και  φαίνονται πάντος είναι...   γούνινα αξεσουάρ, που μάλλον φορούν τώρα οι παριστάνοντες τους  αριστερούς  και οι "πρώτη φορά αριστερά" άρχοντες - πολιτικοί. 


Τι  σκέφτηκε  και τι ένιωσε ο φτωχός ηλικιωμένος στο ΚΑΠΗ  και στο γηροκομείο και γενικά ο πολίτης της Φλώρινας βλέπωντας την νέαρότατη  σε ηλικία  Αντιπεριφερειάρχη κ, Ελισάβετ Παναγιωτίδου ενδενδυμένη με γούνινα αξεσουάρ  το καταλαβαίνετε   - το αντιλαμβάνεστε - το συναισθάνεστε εύκολα όλοι . Και αυτό, να σημειωθεί συμβαίνει μαζι με άλλα που... δεν πραγματοποιούνται αν και δόθηκαν ως υποσχέσεις,  στον φτωχότερο νομό της Δυτ. Μακεδονίας,  ο οποιος στις τελευταίες εκλογές κατέγραψε αποχή κοντα στο  65% .





              Δείτε το "παγωμένο" βλέμα των ηλικιωμένων κανείς δεν χαμογελάει ευχαριστημένος ημέρες γιορτών, αντι αυτού, είναι γεμάτο ερωτηματικά  .


Γιά όσους αναγνώστες μας  δεν γνωρίζουν, οι Αντιπεριφεριφερειάρχες Φλώρινας  κ.Ελισάβετ  Παναγιωτίδου και ο Στέφανος Μπίρος υπάγονται στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας  με Περιφερειάρχη τον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη ( δημοσιογράφο και ιδιοκτητη πριν την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη  του τηλεοπτικού σταθμού "FLASH") ο οποίος είχε γίνει γνωστός προεκλογικά στο πανελλήνιο  για το αν θα τον στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ η όχι,   και αν θα του έδινε το χρίσμα  ο Α. Τσίπρας  που τελικά του το ΄΄εδωσε "φανερά" μετά όμως την εκλογή του ως Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας.



 


  


 

Σφοδρό κράξιμο του υπουργού του Τσίπρα- του Δρίτσα:Με ευρηματικούς χαρακτηρισμούς “Λαμόγια”, “αλήτες”, “προδότες”

Τα όργανα άρχισαν εδω και δυο μήνες ! Εκκωφαντικό  ήταν το κράξιμο στον  Δρίτσα  χθές στον Πειραια. Προχθές φυγάδευσαν αλλον υπουργό απο καφεμπάρ των εξαρχείων που πήγε να διασκεδάση με την σύζηγο του τον Σκορλέτη όπως το ίδιο είχε συμβεί με τον Γιάνη ( με ..ένα ν) Βαρουφάκη . 



Eνα σφοδρό  κράξιμο έφαγε ο Δρίτσας στον Πειραιά με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε ευρηματικούς χαρακτηρισμούς μόλις τον αντίκρυσαν. “Λαμόγια”, “αλήτες”, “προδότες” και όλα τα σχετικά που κάνουν μια διαμαρτυρία να αποκτά τις σωστές της διαστάσεις.
Εστω και αργά η αφύπνιση των κοψοχέρηδων ψηφοφόρων θα συναντήσει σαν λάβα στο πέρασμά της τους λαικιστές που υποσχέθηκαν τον Παράδεισο αλλά στο μεταξύ έχουν κάνει ακόμη πιο σκοτεινή την κόλαση αφήνοντας ταυτόχρονα στο απυρόβλητο τους νταβατζήδες της διαπλοκής.
Απολαύστε τα σχετικά VIDEO.



Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δήλωσή του χαρακτήρισε «μεγάλο σφαγείο» για τις συντάξεις την κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό. «Το μακάβριο έργο που φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους Τσίπρας – Κατρούγκαλος είναι συντάξεις φτώχειας, πείνας και εξαθλίωσης. Τα αντιασφαλιστικά σχέδια Τσίπρα-Κατρούγκαλου αντιπροσωπεύουν μια πραγματική οικονομική και κοινωνική γενοκτονία για τη χώρα» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.


Δείτε βίντεο και περισσότερα  εδώ